Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Bádogos ár

Bádogos? Ehhez a kategóriához 3 478 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása

6 942 szakember

3 985 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Bádogos ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Bádogos? A Bádogos a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások

6 942 szakember

3 985 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Ár: Bádogos

Átlagárak

Alacsony ár1 400,00 Ft/m2
Átlagos ár3 800,00 Ft/m2
Magas ár 7 000,00 Ft/m2
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
Árkalkulátor

Bádogos, tetőfedő szolgáltatásának árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a bádogos, tetőfedő szolgáltatásainak pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a bádogos, tetőfedő kategóriában.

Tetőtéri lemezek1793.82Ft / fm
Tetőtéri lemezek gyártása bármilyen vastagságban, az alábbi anyagokból: horganyzott lemez / alumínium lemez / titán cink / réz lemez.
Összesen
fm
Megbízás hozzáadása
Ereszcsatorna lemezek2215.9Ft / fm
Ereszcsatorna lemezek gyártása bármilyen vastagságban, az alábbi anyagokból: horganyzott lemez / alumínium lemez / titán cink / réz lemez.
Összesen
fm
Megbízás hozzáadása
Tető bádoglemezzel történő lefedése2884.19Ft / fm
Tető bádoglemezzel történő lefedése a tetőcserép felhelyezése előtt
Összesen
fm
Megbízás hozzáadása
Ablakpárkány-lemezek1512.44Ft / fm
Ablakpárkány-lemezek gyártása bármilyen vastagságban, az alábbi anyagokból: horganyzott lemez / alumínium lemez / titán cink / réz lemez.
Összesen
fm
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékek

Egyéb szolgáltatások árjegyzéke

VillámhárítóMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Villámhárító? A Villámhárító a szolgáltatások teljes...
KéményseprésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kéményseprés? A Kéményseprés a szolgáltatások teljes...
Lapostető szigetelés, vízszigetelésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Lapostető szigetelés, vízszigetelés? A Lapostető szigetelés,...
Kéményseprő, kéménytisztításMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kéményseprő, kéménytisztítás? A Kéményseprő, kéménytisztítás a...
Kémény tetőMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kémény tető? A Kémény tető a...
Tetőfelújítás, tetőszerkezetMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Tetőfelújítás, tetőszerkezet? A Tetőfelújítás, tetőszerkezet a...
TetőfestésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Tetőfestés? A Tetőfestés a szolgáltatások teljes...
Saválló szerelt kéményMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Saválló szerelt kémény? A Saválló szerelt...
Madarak elleni védekezésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Madarak elleni védekezés? A Madarak elleni...
EreszcsatornaMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Ereszcsatorna? A Ereszcsatorna a szolgáltatások teljes...
TetőjavításMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Tetőjavítás? A Tetőjavítás a szolgáltatások teljes...
Bádog, bádogtetőMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Bádog, bádogtető? A Bádog, bádogtető a...
LapostetőMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Lapostető? A Lapostető a szolgáltatások teljes...
KéményellenőrzésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kéményellenőrzés? A Kéményellenőrzés a szolgáltatások teljes...
Nádtető, zsúptető, szalmatetőMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Nádtető, zsúptető, szalmatető? A Nádtető, zsúptető,...
KéményépítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kéményépítés? A Kéményépítés a szolgáltatások teljes...
TetőMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Tető? A Tető a szolgáltatások teljes...
TetőablakMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Tetőablak? A Tetőablak a szolgáltatások teljes...
TetőszigetelésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Tetőszigetelés? A Tetőszigetelés a szolgáltatások teljes...
ZöldtetőMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Zöldtető? A Zöldtető a szolgáltatások teljes...
Mutass többet

Hasznos volt az Ön számára ez az információ?

Megbízások

Legfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől

Bádogos

Munkálatok ellenértéke: 6.000.000-7.000.000 Ft - Meglévő kavicsterítés deponálása (360 m2) -Meglévő XPS hőszigetelés bontása, deponálása (360 m2) -Meglévő elválasztó réteg bontása, deponálása, elszállítása (360 m2) -Kétvízorros fallefedés bontása, elszállítása (86 m2) -Elválasztó réteg készítése geotextíliából 10 cm átlapolásokkal lazán fektetve (452 m2) -Csapadékvíz elleni szigetelés készítése műanyag lemezzel, forrólevegős hegesztéssel toldva, vízszintes felületen, lazán fektetve, vagy mechanikai rögzítéssel (360 m2) -Csapadékvíz elleni szigetelés készítése műanyag lemezzel, forrólevegős hegesztéssel toldva, függőleges felületen (12 m) -Csapadékvíz elleni szigetelés készítése műanyag lemezzel, forrólevegős hegesztéssel toldva, Attika falon (86 m) -Szigetelés rögzítése alsó élben 60*40 fóliabádoggal (96 m) - Szigetelés rögzítése felső élben 60*10 fóliabádoggal, felső élben tartósan rugalmas tömítéssel (12 m) -Egyedi gyártású fóliabádog eresszegély beépítése, toldásokban folyékony fólia kitöltéssel (86 m) -Tetőösszefolyó idom beépítése, csatlakoztatása PVC szigeteléshez, lombkosárral együtt, italprofili összefolyó idom d=110 mm, h=330 mm (3 db) -Hőszigetelés készítése vízszintes felületen meglévő XPS anyagú hőszigetelő táblákból 20% pótlással (360 m2) -Csőátvezetések szigetelése előregyártott átvezetésidomokkal d=110 mm (9 db) -Védő-elválasztó réteg készítése vízszintes felületen, dombornyomott, kasírozott HDPE lemezből 10cm átlapolásokkal vízszintes felületen lazán fektetve (369,6 m2)

Benjámin C.
Budapest
Bádogos

Tetô felújítása Sátor tetô, osszterulet 150 m2. Néhány lécet kellene kicserelni, fóliozassal egyutt illetve új cserep vagy cserepeslemez kell rà.

Oleg B.
Erdőkertes
Bádogos

Budapesten, a budai oldalon egy családi ház előtti támfalat szeretnénk belülről szigeteltetni, 2 mm-es fóliával vagy tetőfóliával (L alakú, nagyjából 8*5 méteres, legnagyobb mélysége 1,3 méter, de a földszintről süllyedne be végig, egy kacsaúsztató lesz belőle. Egy alsó kivezetése lenne a víznek.) + a tetőszigetelésről levált egy darab PVC szigetelés ezt kellene javítani.

Gergely M.
Budapest
Bádogos

Üdv! 4 emeletes panel lakás negyedik emeleti erkélyén szeretnék polikarbonát tetőt cserélni. A régi leszedésére és az új felhelyezésére lenne szükségem szakemberre aki a munkálatot elvégzi. (Ha szükséges zártszelvény cseréjével együtt)180-200 cm szeles és megközelítőleg 150 cm mély felületről lenne szó. Igény esetén képeket küldök. szeretnék árajánlatokat kérni a munkálatra.

Ádám G.
Budapest
Bádogos

Visegrád, Széchenyi u. 3. lakóház meglévő lakóépület cserépfedés csere tetőlécezéssel, néhány szarufa megerősítés, kb 20 m2 terasz bővítés 6 db szarufa állás építése cserépfedéssel

Klára V.
Visegrád
Bádogos

Budapest XII. ker Sirály u 8. sz társasház tetőzetének javítása: elkorhadt cseréptartó lécek és törött cserepek cseréje.

Kalman D.
Budapest
Bádogos

egy kis kb 7m2 es lapostatorol a viz egy a fuggoleges falra szerelt ustbe folyik bele, A hzat tavaly szigetelték és sajnos az ustot nem szerelték le csak körbe szigetelték, elkezdett penészedni annak a lakásnak a belső fala ahol az ust van a kulso falon. Az ustot kellene leszerelni, a szigetelést kijavítani majd az ustot visszaszerelni.

Szilard N.
Budapest
Bádogos

helyszín: Balatonakarattya 8172 munka: ereszcsatorna szerelés Tető ereszcsatorna szerelése, kb. 2x 4 fm a tető két oldala mentén + leszálló ág tisztító idommal. Tető magassága kb. 6m a talajtól, a szereléshez létrát tudunk biztosítani.

László B.
Balatonakarattya
Bádogos

Cserepeslemezzel fedett tetőn kellene egy új tetőkibúvót kialakítani, valamint szellőzőrendszer kifújófejhez tetőátvezetőt beépíteni. További bádogos munkák lennének a kémények és a macskalépcsők mellett a vízszigetelés megoldása. A ház egy 1964-ben épült 3 szintes ikerház. A tetőtér nincs beépítve, de belülről szigetelve van.

Gergely E.
Budapest
Bádogos

kerti filagórián a fazsindelyek lecserélése bitumenes zsindelyre. A méret: Egy "háromszög alakú" tető panel mérete - csúcsától az ereszig - élhossz: 177cm, ereszhossz: 145cm. Egy "nagy elem" élhossz: 180cm, ereszhossz: 132cm. 4 db nagy elem és 6 db háromszög elemről van szó összesen

Katalin T.
Budapest
Bádogos

Lindab előre hornyolt lemezből frissen lefedett tetőnk beázik - ennek felderítése és javítása amire keresek szakembert

Peter G.
Budapest
Bádogos

A csatolt képen látható tetőre szeretnék tetőlépcsőt telepíteni a tető aljától a kéményig kb. 6-7 méter hosszban - kéménycseréhez.

Tamás M.
Budapest