Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Bútorszerelés, konyhaszerelés ár

Bútorszerelés, konyhaszerelés? Ehhez a kategóriához 2 737 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása

6 943 szakember

3 985 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Bútorszerelés, konyhaszerelés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Bútorszerelés, konyhaszerelés? A Bútorszerelés, konyhaszerelés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások

6 943 szakember

3 985 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Ár: Bútorszerelés, konyhaszerelés

Átlagárak

Alacsony ár40 000,00 Ft/projekt
Átlagos ár71 666,67 Ft/projekt
Magas ár 110 000,00 Ft/projekt
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
Árkalkulátor

Bútor összeszerelésének árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a bútor összeszerelésének pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a bútor összeszerelése kategóriában.

Építési és szerelési munkák (kevesebb, mint 4 óra munka)4942.7Ft / óra
4 óránál rövidebb ideig tartó építési és szerelési munkák. Nehézség: kevésbé nehéz (1. osztály)
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Építési és szerelési munkák (4 órától 8 óráig tartó munka)4205.9Ft / óra
4 órától 8 óráig tartó építési és szerelési munkák. Nehézség: kevésbé nehéz (1. osztály)
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Építési és szerelési munkák (több, mint 8 óra munka)3987.93Ft / óra
8 óránál hosszabb ideig tartó építési és szerelési munkák.Nehézség: kevésbé nehéz (1. osztály)
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Építési és szerelési munkák (több, mint 12 óra munka)3438.4Ft / óra
12 óránál hosszabb ideig tartó építési és szerelési munkák.Nehézség: kevésbé nehéz (1. osztály)
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékek

Egyéb szolgáltatások árjegyzéke

Ezermester, lakásszervizMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Ezermester, lakásszerviz? A Ezermester, lakásszerviz a...
Mutass többet

Hasznos volt az Ön számára ez az információ?

Megbízások

Legfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől

Bútorszerelés, konyhaszerelés

Szeretnék egy Jysk-ből rendelt 160x200-as ágyat összeszereltetni, illetve 2 db tv-t falra szereltetni.

Székely B.
XV. kerület
Bútorszerelés, konyhaszerelés

Szeretnék a biciklimbe a két lábam közé, a háromszögbe beszereltetni egy tárolót, ami olyan nagy lenne, amekkora csak odafér, azaz a teljes háromszöget kitöltené, és kb 8 cm vastag lenne. Ezt a tárolót kéne először elkészíteni sima műanyaglapokból, (nem vagyok benne biztos, hogy hol árulnak ilyen műanyaglapok, amikből kivághatóak a tároló oldalai, de még az is lehet, hogy egy sima Obi-ban vagy Praktikerben is lehet kapni). A lapokat "L" alakú fémalkatrészekkel lehetne összeerősíteni (de ez csak egy ötlet, nekem mindegy hogyan készül el, csak kész legyen), majd miután a tároló elkészült, be kéne szerelni a biciklibe. A tároló nagyjából 8 cm vastag lenne, hogy a lábam kényelmesen tudjon tekerni. Az egyik oldalon lenne ajtaja, ami lakattal zárható. Úgy kéne megcsinálni, hogy a víz ne follyon be. Belül egy speciális polcrendszer lenne (szintén az "L" alakú fémalkatrészekkel kialakítva), hogy elférjen 5 darab 22 cm x 8 cm x 8 cm-es aksi. A szerelőnek adnék egy aksit, hogy úgy tudja beilleszteni a polcokat, hogy azok pont jól ileszkedjenek (az aksikat ott csak szállítani fogom, azaz nem kell összekötögetni elektronikailag) Az aksik kb 2 kilósak, és 5 lesz belőle, szóval a műasnyagnak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy elbírjon 10 kilót, amikor kanyarodok. A szerelőnek természetesen le kell mérnie a biciklimben a háromszöget, de még az is lehet, hogy arra az 1-2 napra odaadom a biciklimet, hogy egyből kéznél legyen neki, szerintem igazán patentos tárolót eleve csak így lehet csinálni, de ha a szerelő úgy ítéli meg, hogy elég csak mérnie, az is lehet. Nekem csak az eredmény a fontos! :-) Erre kérnék szépen egy árajánlatot.

Csaba S.
Budapest
Bútorszerelés, konyhaszerelés

TV szekrénysor szétszerelésére és új helyen történő összeszerelésére keresek megfelelő szakembereket, mielőbbi kezdéssel.

Napsugar O.
Keszthely
Bútorszerelés, konyhaszerelés

Egy több éve összeszerelt IKEA francia ágy, nagyon nyikorog. Valószínű újra kellene a csavarokat húzni benne

Anita R.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

Vissza kellene tenni 1 függönykarnist, mert kilazult a csavar. A fürdőben meg kellene erősíteni a vízzáró réteget a zuhanyfal alján, mert kifolyik a víz.

Krisztina S.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

Szeretnék biciklimbe a két lábam közé, a háromszögbe beszereltetni egy múanyag tárolót, ami olyan nagy lenne, amekkora csak odafér, azaz a teljes háromszöget kitöltené. A tároló nagyjából 8 cm vastag lenne, hogy a lábam kényelmesen tudjon tekerni. Az egyik oldalon lenne az ajtaja, ami lakattal zárható. Úgy kéne megcsinálni, hogy a víz ne folyón be. Belül egy speciális polcrendszer lenne, hogy elférjen 5 darab 22 cm x 8 cm x 8 cm-es aksi. A szerelőnek adnék egy aksit, hogy úgy tudja beilleszteni a polcokat, hogy azok pont jól ileszkedjenek (az aksikat ott csak szállítani fogom, azaz nem kell összekötögetni elektronikailag) Az aksik kb 2 kilósak,l és 5 lesz belőle, szóval a műasnyagnak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy elbírjon 10 kilót, amikor kanyarodok. erre kérnék szépen egy árajánlatot.

Csaba S.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

4db kuszob takaró fém egyedi méret alapjan legyartas illetve rögzítése, a kuszobok kB. 80-90 centi szelesek.

Viktor S.
Budapešť
Ezermester, lakásszerviz

2 db IKEA-s függönyrúd felfúrásában szeretnék segítséget kérni. A konyhában a régi függönyrúd leszedésre került, a szobában a régi függönyrúd még fent van. Felfúráshoz szükséges csavarok szintén szükségesek. Helyszín: tégla építésű társasházban található magasföldszinti lakás, belmagasság: kb.: 2,8 m

Jazmin T.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

Új laksába költözés miatt az alábbi megoldandó feladatokra keresek hozzáértőt: - IKEA sütő bekötése az előkészített elektromos hálózatba, egy ikea konyhabútorba építve - Fali karok felhelyezése és bekötése - Aljzatok felszerelése festét után - Mosógép bekötése egy előkészített mosdó alá - Egy mosdókagyló alatti kis fa asztal aljának kis kivágása, hogy a mellette lévő elöltöltős mosogép ajtaja ki tudjon nyílni.

András M.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

Pelgrim típusú gáztűzhely egyik rózsája (a tobbi rozsa jo) ég de nem marad meg a láng. Tisztitasa megtortent, thermo elem csereje szukseges.

Anna H.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

Tisztelt Ezermester Úr! Az alábbiak érdekében fordulunk Önhöz. Elsődleges problémánk, hogy a XI. kerületi Gazdagréti lakótelepen található, 5. emeleti panellakásunkban a Cata típusú konyhai szagelszívóhoz kapcsolódó, utcára néző szellőzőrács (még a házgyári) törött állapotú, madarak is ki-bejárkálnak a lyukon. Szeretnénk megkérdezni, hogy megoldható lenne-e a szellőzőrács cseréje, nem probléma, ha nem a házgyárinak megfelelő a kivitelezése. Szükség esetén küldünk fotókat is, amelyeken látható a szellőzőrács, valamint a szagelszívó. A szellőzőrács gyakorlatilag a szagelszívó mögött található, nagy valószínűséggel belülről hozzáférhető. Köszönettel. A ház nem szigetelt.

Miklós M.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

Sziasztok, Keresek egy ugyes mestert, aki tud plafonba furni. Eleg rossz a plafon, de jopar dolgot kene rogziteni. Karnis, lampak, sinrendszer lampaknak, projektor, vaszon, keptarto sinek. Ezen kivul, gipszkartonba kellene kivagni egy 60*40es reszt szervizajtonak. Es meg par aprosag

Uliczki S.
XI. kerület
Hasznos információ

Amit tudnia kell

Mennyibe kerül egy bútor összeszerelése?

A ház berendezése költséges dolog lehet, különösen, ha stílusos, dizájner darabokat keres. Ennek fényében nem csoda, hogy sokan az IKEA-hoz hasonló bolti lehetőségekhez fordulnak, amelyek annyi sokoldalú bútorválasztékot kínálnak, hogy a helyiségek kitöltésének egyik legnépszerűbb módjává váltak – különösen azért, mert mindig biztos lehet benne, hogy haza tudja vinni az egyes darabokat. A csomagolás praktikus, és otthon is összeállíthatja a bútorokat. Azonban nem mindannyiunknak van ideje vagy készsége arra, hogy magunk állítsuk össze a bútorokat – különösen, ha ezzel rengeteg időt takaríthatunk meg.

A mesterek napidíja

A bútorok összeszerelésével kapcsolatos költségek mérlegelésekor a legegyszerűbb arra gondolni, hogy mennyi ideig tart maga a folyamat. A mesterek általában óradíjat számítanak fel. Attól függően, hogy Magyarországon melyik régióban él, az árak körülbelül 3 800 és 10 000 Ft között mozoghatnak.

Egy egyszerű könyvespolc összeszerelése kevesebb mint egy órát vesz igénybe, míg az összetettebb összeszerelési projektek, például a kanapéágyak, tovább tarthatnak. Előfordulhat, hogy a mesterek többet kérnek az első óráért, hogy fedezzék utazási költségeiket stb., és kevesebbet a következő órákban, de általában a normál ár 10 000 Ft körül mozog óránként.
Ne feledje, hogy még akkor is, ha a munka nagyon gyorsan elkészül, az ezermester általában egy órát számít fel, hogy fedezze idejét és a kapcsolódó költségeket.
Egy ezermester normál napidíja 38 000 Ft körül mozoghat, és - hacsak nem akarja lecserélni az összes bútorát - nem valószínű, hogy a bútorok összeszerelése egész nap eltart.
Előfordulhat, hogy egyes lakástulajdonosok fix díjat határoznak meg minden egyes elem után, például 20 000 forintot bútoronként vagy 38 000 forintot, ha több darabot raknak össze egy nap.