Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Bútorszerelés, konyhaszerelés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóNagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Bútorszerelés, konyhaszerelés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Bútorszerelés, konyhaszerelés? A Bútorszerelés, konyhaszerelés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorBútor összeszerelésének árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a bútor összeszerelésének pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a bútor összeszerelése kategóriában.

Építési és szerelési munkák (kevesebb, mint 4 óra munka)5 875,50Ft / óra
4 óránál rövidebb ideig tartó építési és szerelési munkák. Nehézség: kevésbé nehéz (1. osztály)
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Építési és szerelési munkák (4 órától 8 óráig tartó munka)4 999,65Ft / óra
4 órától 8 óráig tartó építési és szerelési munkák. Nehézség: kevésbé nehéz (1. osztály)
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Építési és szerelési munkák (több, mint 8 óra munka)4 740,54Ft / óra
8 óránál hosszabb ideig tartó építési és szerelési munkák.Nehézség: kevésbé nehéz (1. osztály)
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Építési és szerelési munkák (több, mint 12 óra munka)4 087,30Ft / óra
12 óránál hosszabb ideig tartó építési és szerelési munkák.Nehézség: kevésbé nehéz (1. osztály)
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Ezermester, lakásszervizMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Ezermester, lakásszerviz? A Ezermester, lakásszerviz a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
MegbízásokLegfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől
Bútorszerelés, konyhaszerelés

Szeretnék egy Jysk-ből rendelt 160x200-as ágyat összeszereltetni, illetve 2 db tv-t falra szereltetni.

Székely B.
XV. kerület
Bútorszerelés, konyhaszerelés

Szeretnék a biciklimbe a két lábam közé, a háromszögbe beszereltetni egy tárolót, ami olyan nagy lenne, amekkora csak odafér, azaz a teljes háromszöget kitöltené, és kb 8 cm vastag lenne. Ezt a tárolót kéne először elkészíteni sima műanyaglapokból, (nem vagyok benne biztos, hogy hol árulnak ilyen műanyaglapok, amikből kivághatóak a tároló oldalai, de még az is lehet, hogy egy sima Obi-ban vagy Praktikerben is lehet kapni). A lapokat "L" alakú fémalkatrészekkel lehetne összeerősíteni (de ez csak egy ötlet, nekem mindegy hogyan készül el, csak kész legyen), majd miután a tároló elkészült, be kéne szerelni a biciklibe. A tároló nagyjából 8 cm vastag lenne, hogy a lábam kényelmesen tudjon tekerni. Az egyik oldalon lenne ajtaja, ami lakattal zárható. Úgy kéne megcsinálni, hogy a víz ne follyon be. Belül egy speciális polcrendszer lenne (szintén az "L" alakú fémalkatrészekkel kialakítva), hogy elférjen 5 darab 22 cm x 8 cm x 8 cm-es aksi. A szerelőnek adnék egy aksit, hogy úgy tudja beilleszteni a polcokat, hogy azok pont jól ileszkedjenek (az aksikat ott csak szállítani fogom, azaz nem kell összekötögetni elektronikailag) Az aksik kb 2 kilósak, és 5 lesz belőle, szóval a műasnyagnak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy elbírjon 10 kilót, amikor kanyarodok. A szerelőnek természetesen le kell mérnie a biciklimben a háromszöget, de még az is lehet, hogy arra az 1-2 napra odaadom a biciklimet, hogy egyből kéznél legyen neki, szerintem igazán patentos tárolót eleve csak így lehet csinálni, de ha a szerelő úgy ítéli meg, hogy elég csak mérnie, az is lehet. Nekem csak az eredmény a fontos! :-) Erre kérnék szépen egy árajánlatot.

Csaba S.
Budapest
Bútorszerelés, konyhaszerelés

Budapest, 20. kerületben, egy IKEA L alakú PAX szekrény szétszedése és a másik szobába való átvitele, valamint ott újra összeszerelésére keresek szakembert. PAX szekrény (60 cm mély, egy 100 cm széles gardróbból és egy hozzá kapcsolt 60-85 cm mély, hozzá kapcsolt sarokelemből áll.)

Dóra Ágnes H.
Budapest
Bútorszerelés, konyhaszerelés

TV szekrénysor szétszerelésére és új helyen történő összeszerelésére keresek megfelelő szakembereket, mielőbbi kezdéssel.

Napsugar O.
Keszthely
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül egy bútor összeszerelése?

A ház berendezése költséges dolog lehet, különösen, ha stílusos, dizájner darabokat keres. Ennek fényében nem csoda, hogy sokan az IKEA-hoz hasonló bolti lehetőségekhez fordulnak, amelyek annyi sokoldalú bútorválasztékot kínálnak, hogy a helyiségek kitöltésének egyik legnépszerűbb módjává váltak – különösen azért, mert mindig biztos lehet benne, hogy haza tudja vinni az egyes darabokat. A csomagolás praktikus, és otthon is összeállíthatja a bútorokat. Azonban nem mindannyiunknak van ideje vagy készsége arra, hogy magunk állítsuk össze a bútorokat – különösen, ha ezzel rengeteg időt takaríthatunk meg.

A mesterek napidíja

A bútorok összeszerelésével kapcsolatos költségek mérlegelésekor a legegyszerűbb arra gondolni, hogy mennyi ideig tart maga a folyamat. A mesterek általában óradíjat számítanak fel. Attól függően, hogy Magyarországon melyik régióban él, az árak körülbelül 3 800 és 10 000 Ft között mozoghatnak.

Egy egyszerű könyvespolc összeszerelése kevesebb mint egy órát vesz igénybe, míg az összetettebb összeszerelési projektek, például a kanapéágyak, tovább tarthatnak. Előfordulhat, hogy a mesterek többet kérnek az első óráért, hogy fedezzék utazási költségeiket stb., és kevesebbet a következő órákban, de általában a normál ár 10 000 Ft körül mozog óránként.
Ne feledje, hogy még akkor is, ha a munka nagyon gyorsan elkészül, az ezermester általában egy órát számít fel, hogy fedezze idejét és a kapcsolódó költségeket.
Egy ezermester normál napidíja 38 000 Ft körül mozoghat, és - hacsak nem akarja lecserélni az összes bútorát - nem valószínű, hogy a bútorok összeszerelése egész nap eltart.
Előfordulhat, hogy egyes lakástulajdonosok fix díjat határoznak meg minden egyes elem után, például 20 000 forintot bútoronként vagy 38 000 forintot, ha több darabot raknak össze egy nap.

Frissítve itt: Nov 15, 2023