Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Építőipari munkák, cégek ár

Építőipari munkák, cégek? Ehhez a kategóriához 1 723 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása
8 217 szakember
4 374 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Építőipari munkák, cégek ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Építőipari munkák, cégek? A Építőipari munkák, cégek a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
8 217 szakember
4 374 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Ár: Építőipari munkák, cégekÁtlagárak

Alacsony ár1 826,96 Ft/projekt
Átlagos ár3 379 876,00 Ft/projekt
Magas ár 5 480,88 Ft/projekt
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
ÁrkalkulátorÉpítőipari munkák, építészmérkökök árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja az építőipari munkák pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat az építőipari munkák, építészmérnökök kategóriában.

Tér bemérése2 283,70Ft / m2
A tér háromdimenziós bemérése, beleértve a falakat, a mennyezetet és kimeneteket. Az eredmény a tér 3D modellje, amely a belsőépítészeti terv alapjául szolgál. Az elrendezés és a belső kialakítási terv bemérés nélkül, a rajzok alapján elkészíthető.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Elrendezési megoldás2 283,70Ft / m2
Elrendezési terv az alaprajzok korszerűsítésére, valamint a felhasználási lehetőségeket érintő elképzelés megszerzésére. Az eredmény az alaprajz kialakítási javaslata, alapvető méretekkel.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Belsőépítészet9 134,80Ft / m2
Beltér tanulmányozása látványtervek formájában, valódi berendezési tárgyak és anyagok felhasználásával.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Árajánlat terve11 418,50Ft / m2
A projekt tartalmazza a mennyezetek, falak és padlók rajzait az elektromos berendezések, vízkivezetések és egyéb elemek elrendezésével. A dokumentáció egyedi bútorrajzokat és a felhasznált elemek részletes leírását tartalmazza kulcsrakész árajánlattal.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
3D tervezésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: 3D tervezés? A 3D tervezés a...
Lakberendezés, lakberendezőMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Lakberendezés, lakberendező? A Lakberendezés, lakberendező a...
Településrendezési tervMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Településrendezési terv? A Településrendezési terv a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül egy építész munkája?

Amikor az építészetre gondolunk, gyakran a legszélsőségesebb példákra gondolunk, mint például a magas, üveg felhőkarcolók vagy a modern stadionok. De még a legszerényebb projektek is profitálhatnak egy építész vagy építész technikus készségeiből, akik segíthetnek megvalósítani álmait az új építkezésről, bővítésről vagy felújításról. Mielőtt hozzálátna a munkához, összeállítottuk ezt a gyors útmutatót, amely segít megérteni a tipikus építészi díjakat és egy építész átlagos költségét, mielőtt megtalálná a tökéletes építészt a projektjéhez. 

Építész munkadíjak új házhoz

Az építész munkadíját általában a teljes építési költség százalékában számítják ki, bár vannak más módszerek is, amelyeket egyes építészek használhatnak az ár meghatározására. Egyesek a projekt tervezett terjedelmén alapuló átalánydíjat számolnak fel, ami gyakoribb az egyszerű projekteknél, ahol a terjedelem már az elején felmérhető, míg mások a projekttel töltött órák száma alapján számítanak fel. Összességében véve a ház építésének jellegét és az építkezések kezelésének módját tekintve, általában mindhárom módszer hasonló értékre vezet.

A szokásos százalékos díjazás körülbelül 5% és 12% között mozog. A különbség a projekt összetettségétől, a meglévő projektekhez való hasonlóságtól és attól függ, hogy a méretgazdaságosság figyelembe vehető-e. A várttal ellentétben az új építésű ingatlanok díjai általában alacsonyabbak, mint a bővítési projektek esetében, mivel a bővítések bonyolultabbak. Ezekre az épületekre vagy korabeli ingatlanokra magasabb küszöbértéket számíthatnak fel.

Az ár az építésztől kapott szolgáltatástól is függ. Ha csak tervei vannak, az a projekt nagyságától függően kevesebb, mint 300 ezer Ft-ba kerülhet, de ha több munkát vállalnak, felmérik a helyszínt, terveket készítenek, pályázatot nyújtanak be és irányítják az építkezést, akkor a költségek arányosan növekednek.

Ha üres telken épít új ingatlant, és építészt alkalmaz, aki terveit az elvi fázistól a befejezett építkezésig viszi, a teljes projekt költsége körülbelül 55 millió Ft, az építész költsége 8%.

Építész munkadíja a ház bővítéséért

A bővítések esetében az építész munkadíját ugyanúgy számítják ki, mint az új ingatlan építése esetében, bár, mint fentebb említettük, a bővítési projektek további összetettsége miatt a százalékos arány általában magasabb. Egy kétszintes bővítési projekt esetében, amely költsége 20 millió Ft, az építész díja 10%.

Egyéb költségek, amelyeket figyelembe kell venni

Az építész kifejezést csak akkreditált szakemberek használhatják, de nem ők az egyedüli szakemberek, akik új lakások vagy melléképületek terveit készíthetik. Ha építész technikust vagy más szakembert vesz igénybe, akkor azt tapasztalhatja, hogy a költségek alacsonyabbak, bár nem fogják tudni azt a teljes körű szolgáltatást nyújtani, amit egy építész tudna.

Frissítve itt: May 15, 2023