Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Terasz, erkély felújítás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóNagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 271 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Terasz, erkély felújítás ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Terasz, erkély felújítás? A Terasz, erkély felújítás a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorErkély és terasz felújításának árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja az erkély és terasz felújításának pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat az erkély és terasz felújítása kategóriában.

Szerelés3 503,40Ft / m2
Hőszigetelés telepítése polisztirol ragasztásával, erkélyekre és teraszokra.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
60 mm vastag EPS lap2 226,12Ft / m2
60 mm vastag EPS lap, nyomószilárdság 150 kPa, padlók és lapostetők szigetelésére.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Terazzo járólapból készült padló lerakása9 853,32Ft / m2
Habarcsba fektetett terazzo járólap-padló lerakása, mérete: 300x300 mm.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Belső falburkolat telepítése19 122,73Ft / m2
Belső fali csempék beépítése 250 x 65 mm méretű habarcsra fektetett csempékből.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Felújítás, szanálásMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Felújítás, szanálás? A Felújítás, szanálás a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Új kerti terasz építési költsége

A terasz telepítése nagyszerű módja lehet a hasznos hely bővítésének. A rendelkezésre álló anyagok és stílusok széles választékának köszönhetően a terasz bármilyen házhoz illeszkedik, az elegáns betonmintától a hagyományos vidéki ház födémekig. Ebben a cikkben felvázoljuk a teraszok lefektetésének tipikus költségeit, hogy képet kapjunk arról, milyen egy tipikus teraszbefektetés.

Mennyibe kerül átlagosan egy terasz?

A terasz burkolásának átlagos költségét meghatározó két fő tényező a terasz mérete és a választott anyagok. Egyszerűen fogalmazva, ha meg akarja tudni a terasz teljes költségét, csak vegye ki a burkolat négyzetméterenkénti költségét, és szorozza meg a terasz teljes területével. Ezek a számok azonban jelentősen eltérhetnek a felhasznált anyagtól és számos egyéb kulcstényezőtől függően.

Egy betonterasz költsége

Az öntött betonterasz hasonlíthat egy építkezésen található alapra és "befejezetlen" felületre, de megfelelő kezelés és lerakás esetén a beton segítségével stílusos, sima felületet lehet létrehozni.

Mennyibe kerül átlagosan egy terasz betonozása?

A beton viszonylag olcsó megoldás lehet a teraszokhoz – a betonteraszok átlagos négyzetméterenkénti költsége általában 12000-15000 Ft/négyzetméter, beleértve a lerakáshoz szükséges anyagokat és munkaerőt is.

A betonterasz előnyei

A beton előnye, hogy egy ép felületre fektethető, ami azt jelenti, hogy ha nem reped, ellenáll a gaznak vagy a mohának, ami egy hagyományos tégla- vagy deszkaterasz résein át is kinőhet. Anyagként rendkívül tartós és könnyen tisztítható. Ezenkívül kevesebb karbantartást igényel, mint más felületek.

A téglaterasz költsége

A téglaterasz népszerű választás különböző színekkel és fektetési mintákkal, ami azt jelenti, hogy terasza többféleképpen kialakítható és elrendezhető. Ha az otthona tégla, segíthet egy összefüggő megjelenés kialakításában, amely összekapcsolja otthonát és kertjét.

Mennyibe kerül átlagosan egy tégla terasz építése?

A tégla ára általában hasonló a betonéhoz. Egy téglaterasz négyzetméterenkénti költsége általában 12000-17000 Ft körül mozog a felhasznált tégla típusától függően.

A téglaterasz előnyei

A tégla strapabíró, és idővel szépen öregszik, bár karbantartást igényel a gyommentesség érdekében. Ha a téglákról van szó, sokféle választási lehetőség közül választhat, hogyan fog kinézni a kész terasz, akár új, egységes téglák kiválasztásával egy színben, akár árnyalatok megváltoztatásával egy egyedi minta érdekében.

Teraszlapok

A teraszok másik fő lehetősége a vágott kőlapok használata. Ha a kövek felhasználásáról van szó, gyakorlatilag végtelen a sokféleség, különféle kőfajták, például mészkő, homokkő vagy pala, és végtelen sokféle mintázattal, a hagyományos csempétől a bonyolultabb elrendezésekig.

Mennyibe kerülnek a teraszlapok?

A kőlapok árai az anyagválasztástól és a vágás módjától függően jóval magasabbak is lehetnek. A teraszlapok négyzetméterenkénti költsége meglehetősen drága lehet – bár az olcsó lapok ára körülbelül 5500 forinttól indulhat, a jobb minőségű lapok négyzetméterenkénti ára körülbelül 17000 forinttól indul, és a drágább típusok esetében 25000 forintra vagy még magasabbra is emelkedhet.

A teraszlapok előnyei

A teraszlapok fő előnye a tervezési lehetőségek végtelen választéka. A teraszok az elegánstól a rusztikusig bármiek lehetnek, így kifejezheti saját stílusát. Sok kőfajtának azonban megfelelő karbantartásra van szüksége ahhoz, hogy az évek során a legjobb állapotban maradjon.

Munkaköltségek

A terasz anyagát saját maga is megvásárolhatja, például ha egy másik projektből szerzi be az újrahasznosított falazatot, vagy talál saját anyagot, amelyet használni szeretne. Ehhez azonban szakemberre van szükség, aki elvégzi a terasz építését.

A munkaerőköltségek magukban foglalják annak a területnek az előkészítését, amelyre a terasz kerül, ami általában a pázsit kiásásából (vagy például a meglévő terasz eltávolításából), az alap lerakásából és az azt követő homokréteg felhordásából áll, mielőtt elkezdik kialakítani a teraszt.
A szakemberek átlagos napidíja körülbelül 30–55 ezer Ft vagy több, mivel a szakemberek általában egy munkással dolgoznak. A terasz beépítése mérettől függően több napot vesz igénybe.

További költségek, amelyeket figyelembe kell venni

Ha van valami, amit el kell távolítani a terasz telepítése előtt, például a régebbi terasz elemeit, a szakember valószínűleg felárat számít fel a szétszerelési és eltávolítási munkákért. Előfordulhat, hogy konténert kell bérelnie, amely több mint 75 ezer forintba kerül. A szakember azonban képes lehet a hulladék eltávolítására.

Frissítve itt: Nov 15, 2023