Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Aljzatkiegyenlítő, esztrich beton
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóNagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 274 szakember
4 441 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Aljzatkiegyenlítő, esztrich beton ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Aljzatkiegyenlítő, esztrich beton? A Aljzatkiegyenlítő, esztrich beton a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorEsztrich árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja az esztich pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat az esztrich beton kategóriában.

Mélyalapozó bevonat esztrichekhez6 464,95Ft / m2
Egyszeri mélyalapozó bevonat készítése esztrichekhez és vakolatokhoz.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
50 mm vastag cement estrich75 065,24Ft / m2
Cement esztrich BAUMIT Estrich, CT-C20-F5 osztály, 50 mm vastagság
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
70 mm vastag cement estrich135 404,77Ft / m2
Cement esztrich BAUMIT Estrich, CT-C20-F5 osztály, 70 mm vastagság
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Üvegszálas padlóerősítés459,73Ft / m2
Rendkívül hatékony üvegszálas szövet padlóburkolatok és régi falazatú vakolatok megerősítésére
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
1 556,40Ft /
summary
create demand
16 664,47Ft /
summary
create demand
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Anhidrit esztrichMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Anhidrit esztrich? A Anhidrit esztrich a...
Cement esztrichMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Cement esztrich? A Cement esztrich a...
Önterülő esztrich betonMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Önterülő esztrich beton? A Önterülő esztrich...
Esztrich géppelMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Esztrich géppel? A Esztrich géppel a...
Száraz esztrichMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Száraz esztrich? A Száraz esztrich a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Az esztrichek ára

Mi az az esztrich?

Az esztrich egy padlószerkezet, amelyet az első építési fázisban fektetnek le, és amely egy ház vagy lakás jövőbeli padlójának alapjául szolgál. Többféle módon és különböző anyagok felhasználásával készíthető. Minden módszernek és anyagnak megvannak az előnyei és hátrányai.

Milyen munkát igényel az esztrich alkalmazása?

Kezdetben az egész területet alaposan meg kell tisztítani és szigetelni. Ha azt tervezzük, hogy padlófűtést építünk be a padlóba, akkor azt ebben a fázisban kell megvalósítani. Helyezzen dilatációs szalagot a falak szegélye köré. Az előkészítési szakasz után elkezdjük önteni az esztrichet, és attól függően, hogy milyen anyagból készül, tovább kezeljük.

Miért keressen esztrichet a Wilio segítségével?

A jól elkészített esztrich bármilyen típusú padló megfelelő alapjául szolgál. Akár laminált úsztatott padló, akár kerámia, akár vinil csempe, az aljzat mindig fontos, ezért jó kellő figyelmet fordítani rá. Ha elhanyagolják és helytelenül hajtják végre, a javítás gyakran lehetetlen. Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel, és ne kockáztassa a görbe és repedezett padlót. Hozzon létre megbízást a Wilio oldalán, és kérjen árajánlatokat helyi szakemberektől.

Mennyi az esztrich ára?
Cement esztrich

A felhasznált anyag típusától függően ma már az esztrichek egész sorából választhatunk. Leggyakrabban cement esztrichet használnak. Előnye a keménység és a nedvességgel szembeni ellenállása, amelynek tulajdonságai nem változnak. Kisebb hátrányt jelent a tárolás, a kiegyenlítés fáradságossága és kezelésének szükségessége. Ez a fajta esztrich legfeljebb 28 napig érlelődik, ez idő alatt öntözni kell (optimális esetben legfeljebb 7 napig), hogy egyenletesen száradjon és ne repedjen. Az ilyen típusú esztrich költségei az anyag árából és a munka árából áll. A cement esztrich végső mennyisége a vastagságától függ. A leggyakrabban használt 5 cm vastagságú esztrich ára 1800-2400 Ft/m2. Nagyobb vastagságnál az ár enyhén emelkedik. Egy 6 cm vastagságú esztrich ára 2100-2700 Ft/m2, a 7 cm vastagságú 2400-3000 Ft/m2, a 10 cm vastagságú esztrich pedig 3000-3600 Ft/m2.

Ha az esztrichet a szokásos technológiai eljárásnál rövidebb idő alatt kell elkészíteni, adjunk hozzá adalékanyagokat a cementkeverékhez, ami felgyorsítja a keményedést és a száradást. Ily módon lerövidíthetjük a teljes keményedési folyamatot az eredeti 28 napról 21, 14 és 7 napra. A gyorsan kikeményedő keverékek felárai 900-2100 Ft/m2 között vannak. A padló költségeit ki kell egészíteni az esztrich alatti réteg szigetelésével, valamint a vízszigetelés vagy a hangszigetelés lehetőségével.

Anhidrit esztrich

Egy másik választás az anhidrit esztrichek. Előnye, hogy az ilyen padlók nem zsugorodnak, és 48 óra múlva kezelhetők. A vastagság megtartása mellett kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, és különösen nem szükséges szintezni. Hátránya a szilárdság elvesztése a nedvességgel való érintkezéskor, valamint az esztrich szárítás utáni csiszolása és porszívózása. A 4 cm vastagságú általános anhidrit esztrich ára 2100-3600 Ft/m2 lesz. Adja hozzá a csiszolás árát 600-1200 Ft/m2. A kezelési költségek csökkenthetők saját kezű csiszolással és portalanítással.

Önterülő esztrich

Az utolsó, általánosan használt típus az önterülő esztrich. Óriási előnye a tökéletes és lapos felület, amelyet nem kell külön formázni - természetes módon jön létre. Ez megfelel annak árának, amely a legmagasabb az általánosan beszerezhető esztrich anyagok közül. 5 cm vastagság esetén az ár 3900-6000 Ft/m2.

Mi befolyásolja az esztrich árát?

Az esztrich ára a típusától és a szükséges mennyiségtől függ. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az esztrichnek megfelelően előkészített aljzatra is szüksége van. Szükség esetén vízszigeteléssel vagy hangszigeteléssel van szigetelve. A végső árat a polisztirol szigetelése, az elválasztó fólia, a dilatációs szalag, a javítások és a munka ára növeli.

Hogyan találunk minőségi esztricheket?

Az esztrich árajánlatok beszerzése egyszerű. Hozzon létre egy megbízást a Wilio felületén, és adja meg a kívánt esztrich alapvető paramétereit - vastagságot és hozzávetőleges területet. Azonnal árajánlatokat kap a környékbeli szakemberektől. Tekintse meg az egyes vállalatokról írt véleményeket,, és válassza ki a legmegfelelőbb árat. 

 

Frissítve itt: Nov 15, 2023