Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Fakerítés ár

Fakerítés? Ehhez a kategóriához 3 332 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása
8 162 szakember
4 319 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Fakerítés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fakerítés? A Fakerítés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
8 162 szakember
4 319 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Ár: FakerítésÁtlagárak

Alacsony ár74 197 413,00 Ft/db
Átlagos ár92 992 264,00 Ft/db
Magas ár 11 761 055,00 Ft/db
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
ÁrkalkulátorFakerítések árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a fakerítések pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a fakerítés kategóriában.

Nem impregnált kerítésoszlop 8 906,43Ft / db
Kerítés 100 - 150 mm átmérőjű, nem impregnált faoszlopainak és támaszainak telepítése, visszatöltéssel és tömörítéssel, de a gödrök mélyítése nélkül
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Impregnált kerítésoszlop 9 591,54Ft / db
Kerítés 100 - 150 mm átmérőjű, nem impregnált faoszlopainak és támaszainak telepítése, visszatöltéssel és tömörítéssel, de a gödrök mélyítése nélkül, az oszlopok alsó részének felszerelés előtti iimpregnálása olajjal vagy kátránnyal
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Fából készült lamella kerítés6 394,36Ft / db
180 x 180 cm fából készült lamella kerítés, természetes, impregnált
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Fakerítés7 307,84Ft / db
178 x 80 cm fakerítés, természetes, impregnált
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Kerítés, kapuMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kerítés, kapu? A Kerítés, kapu a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

A fából készült kerítés építésénél az ár sokak számára meghatározó. Jó hír, hogy a fából készült kerítések az állandó kerítések piacán a legolcsóbbak közé tartoznak. Ugyanakkor nemcsak minőségi védelmet és tartósságot kínálnak, hanem természetes anyagot is, ami nagyon értékes. A fából készült kerítés árát folyóméterekben határozzák meg.

A fából készült kerítés ára folyóméterenként 12 000 és 30 000 forint, vagy afölött mozog.

Természetesen több tényező fogja eldönteni a végső árat

A fakerítés legdrágább része természetesen az anyag és munka. Az anyag két kategóriába sorolható. Az első a fás szárú növények. Puha, például achát, luc vagy fenyő. A kerítés legolcsóbb kialakításához tartoznak. A rendszeres karbantartást és a rövidebb élettartamot azonban figyelembe kell venni.

A tölgykerítések tömörek, keményfából készülnek, de az áruk valamivel magasabb. Ez egy könnyen beszerezhető fatípus, nem kell rá várni, és megfelelő gondoskodás mellett a kerítés évtizedekig olyan, mint újkorában. 

Egzotikus fafajták - Dél-Amerikából vagy Afrikából származnak. Itt az ár a legmagasabb. Nevük és külsejük egyaránt egzotikus. Hosszú élettartammal rendelkeznek. Ezek hatalmas kerítések, amelyek azonban szintén megérdemlik a minőségi feldolgozást, és így természetesen megemelik a munka árát. Kár volna azonban ilyen kerítést nem feldíszíteni.

A fából készült kerítés tartozékainak ára eltérő. Használhat felső szerelvényeket, különféle fényűzőbb kiegészítőket vagy kivágásokat. Minél igényesebb a feldolgozás, annál magasabb természetesen a kerítés ára. Az árat befolyásolja a felületkezelés is, amellyel a kerítést kezeli. Minőségi lakkokkal kell festenie a fakerítést, de ez az áron is látszik. Itt tanácsos közvetlenül az asztaloshoz fordulni, aki megfelelő alaplakkokat és bevonatokat javasol.

Az ár változó lehet attól függően, hogy új kerítés építéséről van-e szó, vagy például csak egy részének javításáról. A fakerítés javítása könnyebb, ha csak a sérült paneleket kell kicserélni, ezért a fakerítés karbantartása lényegesen olcsóbb, mint más típusú kerítéseknél.

A fakerítés építésével, karbantartásával és felújításával kapcsolatos munka ára régiónként és a minőség függvényében változó. A Wilio felületén azonban összehasonlíthatja a különböző mestereket és ácsokat, akik mind referenciákat, mind árajánlatot adnak Önnek. Keresse meg a szakembert, aki a legkedvezőbb áron tökéletes fakerítést készít Önnek.