Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Falépcső
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóNagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Falépcső ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Falépcső? A Falépcső a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorFalépcsők árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a falépcsők pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a falépcső kategóriában.

Lépcsőfokok25 673,31Ft / m
Kő lépcsőfokok illesztése az összekötő illesztések fugázásával, ideiglenes fa korlátokkal, a kosour csiszolt vagy köszörült lépcsőfokainak ideiglenes, deszkával történő letakarásával
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Durva felületű lépcsőfokok24 573,02Ft / m
Kő lépcsőfokok illesztése az összekötő illesztések fugázásával, ideiglenes fa korlátokkal, a kosour durva lépcsőfokainak ideiglenes, deszkával történő letakarásával
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Fa lépcsőpihenő26 406,83Ft / m2
Kő lépcsőfokok illesztése az összekötő illesztések fugázásával, egyúttal a falazathoz, egyenes és ferde vagy orsó falazatokhoz, egyoldalú falazathoz, meghosszabbítva, esetleg a lépcsőházra is fektetve, csiszolva vagy köszörülve
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Fa lépcsőpihenő, durva25 306,55Ft / m2
Durva, kő lépcsőfokok illesztése az összekötő illesztések fugázásával, egyúttal a falazathoz, egyenes és ferde vagy orsó falazatokhoz, egyoldalú falazathoz, meghosszabbítva, esetleg a lépcsőházra is fektetve
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Lépcső építése és gyártásaMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Lépcső építése és gyártása? A Lépcső...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Falépcsők

Mennyibe kerül egy falépcső?

Várható, hogy átlagosan körülbelül 1,435 000 Ft.-ot fizet egy lépcsőért; azonban sok tényező befolyásolja a falépcső árát. Az alapterv körülbelül 359.000 Ft.-ba kerülhet, míg a lépcső dizájn körülbelül 10,765 000 Ft.-ba vagy annál többe kerülhet. A legjobb lépcsőgyártó megtalálásakor ez az ács tapasztalatától és kivitelezésétől függ. Az anyag típusától, a ház elrendezésétől és kialakításától függően adott lépcsőépítők alkalmasabbak erre a munkára. Például, ha üveg lépcsőházat szeretne felszerelni, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot egy olyan munkással, aki rendelkezik tapasztalattal az ilyen telepítéssel kapcsolatban. Az üveglépcsőknél nem lehet a legjobb választás egy szakértő alkalmazása, aki kiválóan felszerelheti a fa lépcsőket.

Mennyibe kerül egy személyre szabott lépcső?

Mivel a testreszabott lépcső építése főleg fenntartható anyagokat tartalmaz a tervekben, számíthat arra, hogy 3,590 000 - 7,176 000 Ft körüli összeget, néha még többet is fizet az új lépcsőért.

Mennyibe fog kerülni a részletes lépcsőházi tervezés?

A lakossági lépcső kialakításának átlagos költsége valahol 897 000 Ft körül mozog; azonban az anyagtól és az elrendezés összetettségétől függően az ár változhat.

Lépcsőépítési folyamat

Egy tipikus lépcső építése az új építéshez egyszerű; meglévő lépcső átépítése vagy új lépcsőház építése azonban bonyolultabb lehet. Mindezek a forgatókönyvek ugyanazt a folyamatot foglalják magukban, amely általában helyszíni mérésekkel kezdődik, amelyek az újdonságok nyitányaként szolgálnak. Az anyagok árától függően el kell döntenie, hogy melyik gyártótól fogja megrendelni az új lépcső anyagát. Az anyagszállító biztosan be tudja szerelni az Ön által választott lépcsőt.

A lépcsők építésének költségeit befolyásoló tényezők

Mennyit fogok fizetni a lépcsőház építéséért lakossági és kereskedelmi célokra?

A lépcsőépítés végső költségét sok tényező befolyásolja. A legfontosabb tényező, amely befolyásolja az árat, mindenképpen az az anyag, amelyet az ács használni szeretne. Például egy üveg- vagy fémbetétes korláttal ellátott spirálcsigalépcső bambusz lépcsőfokokkal lényegesen többe kerül, mint egy hagyományos falépcső. Néhány további tényező, amely befolyásolja a lépcsőárakat:

Lépcsfokok száma

A lépcsőtípusok (például szögben hajlítottak vagy a geometriai alakhoz hasonló lépcsők drágábbak, mint a hagyományos lépcsők)

Az építési törvény korlátokra vonatkozó követelményei

Lépcső elhelyezése

A projekt bonyolultsága

Telepítési költségek

Árbecslések a különböző típusú lépcsőkhöz

Bár sokféle lépcső létezik, a leggyakrabban kétféle lépcsőt használnak: belső vagy külső lépcsőket. Mindkét típus különböző anyagokból készülhet, és az adott anyagért fizetett ár befolyásolja a végösszeget. Anyagokat vásárolhat egy egyszerű lakossági falépcsőhöz a helyi háztartási áruházban. Fenntarthatóbb és legjobb alkatrészeket kell vásárolnia közvetlenül a gyártótól. Nem számít, honnan vásárolta az anyagot, fontos, hogy a lépcső pontosan meg legyen mérve, hogy elegendő szükséges anyag álljon rendelkezésére. Az árbecsléseket az igényelt anyag méterenként vagy készletenként megadott méreteinek felhasználásával készítik, amelyek általában egyetlen lépés összetevőit tartalmazzák.

Belső és külső lépcsőköltségek

Mint fentebb említettük, egy tipikus, fából készült belső lépcső átlagos költsége körülbelül 1,435 000 Ft. A közönséges fa külső lépcsők ára lényegesen alacsonyabb lesz, mint a belső lépcsők esetében, a külső faanyag alacsonyabb költségei miatt. A legtöbb szokásos külső lépcső anyagát kevesebb, mint 358 000 Ft lehet megvásárolni. Az alábbiakban bemutatunk néhány átlagos árbecslést a különböző anyagokhoz és stílusokhoz.

Üvegkorlátos lépcsőház építéséhez szükséges anyag átlagos ára

Fa 1,435 000 Ft

Fém 358 000 - 717 000 Ft

Üveg 5400 - 72 000 Ft négyzetméterenként

Márvány 11 000 - 72 000 Ft négyzetméterenként

A ház tiszta fehér belső terét csiszolt barna márványlapokkal és egy üveg lépcsővel vezetik a második emeletre.

Az egyenes lépcső átlagos ára körülbelül 1,435 000 Ft vagy annál kevesebb, a csigalépcsőért körülbelül 717 000 Ft, egy L alakú lépcsőért 890 000 - 1,255 000 Ft, az U alakú lépcsőért 1,100 000 - 1,435 000 Ft, a lépcsőkért 1,100 000 Ft.-ot fizet. medencéig 539 000 - 717 000 Ft.

Fontos megérteni, hogy a kapaszkodók általában külön egységet képeznek a lépcsők árajánlatában. Néha ezt az árajánlat nem tartalmazza. A korlátanyagok általában robusztusak, és külön-külön vagy méterben kerülnek értékesítésre.

Változnak-e a költségek a ház helyétől függően?

Lakóhelyétől függően az ácsok költségei városonként kissé eltérnek, az átlagos anyagköltség, valamint az ácsmunka költségei miatt. Munkahelyenként valahol 10 700 - 12 600 Ft körül mozognak. Fontos felismerni azt is, hogy azok a szállítók, akik speciális lépcsőstílusokra szakosodtak, például belső vagy hőszigetelt lépcsőházakra, sokkal több pénzt számítanak fel.

Tippek a pontos árbecslés elkészítéséhez

A pontos becslés pontos méréseket igényel. Kövesse az alábbi tippeket, hogy pontosan megbecsülje az új lépcsőház árát.

1. tipp: Tudnia kell, mit szeretne, és pontosan le kell írni az asztalosnak a lépcsőház ötletét és elképzelését.

2. tipp: Határozza meg pontosan, hogy az új lépcső hány lépcsőfokból álljon.

3. tipp: Legalább két-három anyag- és munkaajánlatot kérjen.

Hogyan találok megfelelő ácsot?

Az anyagtól, a ház elrendezésétől és a szerkezet tervezési elemeitől függően előfordulhat, hogy lépcsőházi szakembert kell felvennie a lépcső felszereléséhez. A lépcső nem az a hely, ahol sok kanyarnak kellene lennie, mert minden további kanyar után drágul a lécső ára. A lépcsős szakember megtalálásának legjobb módja az, ha felhívja a lépcső gyártóját vagy szállítóját, és megkérdezi őket, kit ajánlanak a közvetlen környezetében. Elengedhetetlen a beszállítók referenciáinak beszerzése és mindegyikük felhívása. Ha nem látja személyesen a munkájukat, kérjen eladóktól fényképeket korábbi munkájukról. Lehet, hogy vonzza a barkácsolás, de gondoljon a biztonságára is, amely az első. Ezért azt javasoljuk, hogy vegyen fel szakértőt - asztalost.

Tippek a megtakarításhoz, amikor szakértőt választ a lépcső építéséhez.

Új lépcső építése javíthatja háza megjelenését és növelheti annak értékét. A lépcsők minden ház fő és központi pontja; ezért ne akarjon spórolni az anyagokon.

Feltétlenül használja a következő tippeket, ha meg akar spórolni néhány forintot:

1. tipp: Határozza meg a legmegfelelőbb lépcsőfajtát, amely a legjobban megfelel otthonának, és ötvözi azt az építtető készségével.

2. tipp: Határozza meg a rendelkezésre álló hely mennyiségét, és állítsa be a költségkeretet.

3 tipp: Vásároljon alkatrészeket az új lépcsőhöz ellenőrzött helyszíneken online vagy személyesen a legjobb áron.

Frissítve itt: Nov 15, 2023