Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Szobafestő, festő ár

Szobafestő, festő? Ehhez a kategóriához 3 563 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása

6 942 szakember

3 985 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Szobafestő, festő ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Szobafestő, festő? A Szobafestő, festő a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások

6 942 szakember

3 985 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Ár: Szobafestő, festő

Átlagárak

Alacsony ár15 000,00 Ft/projekt
Átlagos ár82 500,00 Ft/projekt
Magas ár 200 000,00 Ft/projekt
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
Árkalkulátor

Festő, mázoló szolgáltatásának árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a festő, mázoló szolgáltatásainak pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a festő, mázoló kategóriában.

Régi festék lekaparása - klasszikus festés351.73Ft / m2
Régi festék eltávolítása, helyenként nem minőséges, veszélyes
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Falak és mennyezetek mélyalapozóval történő kezelése316.56Ft / m2
Mélyalapozó bevonat alkalmazása a festék jobb tapadása érdekében.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Fehérre történő festés 2 alkalommal633.11Ft / m2
A belső helyiségek falainak és mennyezetének festése. Festék két rétegben történő felvitele.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Dekoratív felületkezelés1758.65Ft / m2
Dekoratív vakolat felvitele.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékek

Egyéb szolgáltatások árjegyzéke

Velencei stukkóMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Velencei stukkó? A Velencei stukkó a...
DíszvakolatMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Díszvakolat? A Díszvakolat a szolgáltatások teljes...
Tapéta ragasztásMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Tapéta ragasztás? A Tapéta ragasztás a...
LazúrozásMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Lazúrozás? A Lazúrozás a szolgáltatások teljes...
Fafelületek festéseMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fafelületek festése? A Fafelületek festése a...
Fémek felületkezeléseMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fémek felületkezelése? A Fémek felületkezelése a...
FelületkezelésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Felületkezelés? A Felületkezelés a szolgáltatások teljes...
Stukkó, díszlécMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Stukkó, díszléc? A Stukkó, díszléc a...
Mutass többet

Hasznos volt az Ön számára ez az információ?

Megbízások

Legfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől

Szobafestő, festő

3. kerületben Békásmegyeren egy 31 nm2-es (1 szoba) lakás teljes festésére szeretnék ajánlatot kérni. A szobában a falon kiegyenlítés mindenképpen szükséges. A teljes lakást ugyan arra a színre szeretném kifestetni.

Beáta M.
Budapest
Szobafestő, festő

56 nm lakás tisztasági festéséhez keresek megbízható szakembert. A festés előtt szükséges a falak csiszolás és glettelese. Nagyjából 250-300 nm a teljes falfelulet. A falfestesen kívül 3 faajtó / ajtokeret és egy nagyobb ablak keret felújítására is kérnek ajánlatot.

Eszter D.
Budapest
Szobafestő, festő

Egy 73 nm-es óbudai panellakást szeretnék kifestetni fehérre, illetve egy-egy falat halványszürkére (színezőpasztás megoldás tökéletes). A szobák nagy részében elég egy tisztasági festés, de az egyik szoba nagyon erős fukszia színű, lehet, hogy ezt le kell majd kaparni, és volt egy beázás, ami miatt ugyanennek a szobának és az előszoba egy részének a plafonja is több odafigyelést igényel majd. Június 23-áról lehet kezdeni a munkálatokat az üres lakásban, és 30-áig be kell költöznöm.

Zita H.
Budapest
Szobafestő, festő

62,5 négyzetméteres lakás (3 méteres belmagasság, 2 szoba, 1 fürdőszoba, előszoba) tisztasági festése 2 réteg fehér festékkel, nagyobb repedések, képszöglyukak előzetes glettelésével.

Istvan S.
Budapest
Szobafestő, festő

Budapest, II/A kerületi családi ház kültéri fa felületeinek (eresz deszkák, pergola, korlátok, stb.) szakszerű újrafestéséhez keresünk vállalkozót, mielőbbi kezdéssel.

Richárd L.
Budapest
Szobafestő, festő

Szia, 1 Szoba Glettelése és Szines Festése és plafon festése aminek az alapterülete kb 20m2 2.5m belmagassággal Lenne szó

Leczki B.
Budapest
Szobafestő, festő

Egy 42 négyzetméteres zuglói lakás újra festése és részbeni vakolása villanyszerelési munkát (ezt augusztus 6-9 között csinálják) követően. Egyes falak színesek és valószínűleg nem minden falat kell festeni, mert nem mindenütt lehet a bútorokat kihúzni. Személyes felmérés szükséges

Tibor S.
Budapest
Szobafestő, festő

Üdv, 2 szoba, előszoba, gardrób, konyha, WC, fürdő, összesen 68m2, belmagasság, 3,6m Tisztasági festés, szükség szerinti javítással. Budapest, VII. kerület.

Béla S.
Budapest
Szobafestő, festő

Másfél szobás újépítésű 55nm-es lakás egyszerű, tisztasági festését szeretném, sima fehér egyszínűre. helyiségek: Nappali kb 25nm, hálószoba kb 12nm konyha kb 8nm, közlekedő kb 5nm, fürdő kb 5 nm + 1,5nm Wc. Nagyméretű ablakok és ajtó van a nappaliban, szobán bejárati és erkély ajtó. Konyhán fürdőn ablak.

Roland N.
Budapest
Szobafestő, festő

Költözés előtti tisztasági festésre lenne szükségem. 53nm alapterületű lakásban. Budapest XV kerület. Nyírpalota út 9 emelet (panel) (Jelen pillanatban fehér színű, felületét tekintve nem egyenletes tapéta van fent az oldal falakon) Helyiségek, méretek, Szín elképzelések Nagyszoba 18.11 m2 - Maradna fehér Füstölő nyoma látható egy kis részen a mennyezeten! Két kisszoba 8.62 m2 - világos barack Műanyag ablak alatt befolyás nyoma látható sarokban egy penész folt. 9,28 m2 - világos kék (baba kék) Kis hiba az ablak mellett.. Előszoba 4,89 m2 Fehér maradna Gardrob 2,87 m2 fehér maradna (csak az egyik oldal fal és a mennyezet festendő. Fehér Fürdő 2,56 m2 csempézett Mennyezet festendő -Fehér WC- 0,8m 2 csempézett Mennyezet festendő Konyha 5,71 m2 körbe félig csempézett a többi része festendő Felső konyhabútor mögött is. Itt látható egy felső beázás régi nyoma Bútor "egy szekrénysor" csak a nagyszobába lesz található, középre húzva. Ezenkívül teljesen akadálymentes a festéshez a terület.

Markovics P.
Budapest
Szobafestő, festő

Október 10-19 közötti időszakra keresek festőt. 20 negyzetmeteres minigarzonom festesehez. Földszinti lakás, foltokban ledobta a festést a fal, javítani kellene. Fehér és fehér is maradna, lehetőleg strapabíró lemoshato peneszallo stb festéket szeretnék. A lakás a Mária utca Baross utca sarkán van. Nincs nagy belmagasság.

Tamás S.
Budapest
Szobafestő, festő

3×3×3,6 méteres szobat kellene glettelni es festeni. A tapeta mar le lett szedve, ures a szoba,padlo letakarva. Minden eszkoz megvan:letra, ecset,keveroszal,festek, anyag stb. De hozhatja a sajatjat is.

Bernadett Ö.
Budapest
Szobafestő, festő

XV.kerületi 60 nm-es panellakásomat szeretném újra tapétáztatni,festetni,mellékhelységek ajtajait és a központifűtés csöveit mázoltatni.A falak állapota : jelenleg fűrészporos tapéta van rajta(több,mint 10 éves) ami 3 éve elázott csőtörés miatt,most zajlik az ajtók,ablakok villanyvezetékek cseréje. Köszönettel,

Erika B.
Budapest
Szobafestő, festő

120 négyzetméteres lakás festése, amelynek belmagassága közel 4 méter. A munka sajátossága, hogy felújítást végzünk, ami a lakás különböző részeit érinti. Ezeket eltérő ütemezésben kellene kifesteni, első körben két nagyobb szobát, amelyek 53 négyzetméter alapterületűek. Az árat kérem, hogy az egész lakásra adja, az ütemezést azért írtam, mert a több körben való felvonulás módosíthatja az árat.

Nagy L.
Budapest
Szobafestő, festő

Szövetkezetünk megbízható, számlaképes, referenciákkal rendelkező festő-mázolót/brigádot keres, kölcsönös megfelelés esetén akár hosszú távú, folyamatos munkára is. Köszönöm a jelentkezést! Paróczai Éva 06(20)235-7222, [email protected]

Éva P.
Budapest
Szobafestő, festő

Dunakeszin, egy családi ház alsó szintjét szeretném kifestetni. Méretet pontosan nem tudok, kb. 60 négyzetméter, nappali, konyha, étkező egyben, és egy pici előszoba. Tiszta, pontos munkát szeretnék, lehetőleg valamikor a nyáron.

Katalin V.
Dunakeszi
Szobafestő, festő

Tisztelt szolgáltató! Egy egyszintes lakásban lévő lépcsőházat szeretnék kifestetni. Nem nagy csak a magas. Üdv: Bakti Éva

Éva d.
Budapest
Szobafestő, festő

22 m2 nappali szoba 2m 65 cm magas, 4 ajtóval és egy 170 cm széles ablakkal való mennyezet nélküli profi diszperzites kifestésel.

Istvan M.
Budapest
Szobafestő, festő

Ajánlatot kérek az alábbi munkákra, egy 14. kerületi lakásban: – Egy előszoba és egy konyha kifestése, kb. 40 m² sima meszelt falfelületen (ebből kb. 30 fehér, 10 színes). Mindkét helyiségben szükségesek eltávolított fali rögzítések, illetve villanyszerelés utáni kisebb javítások (új vezetékek lettek behúzva kábelcsatornával, a kötöződobozok körül sérült a fal, és a két helyiség közti válaszfalon át kellett fúrni, ld. mellékelt képeket) – Egy használaton kívüli égéstermék-elvezető befalazása (ld. mellékelt kép). Az ajánlatba kérem az anyagok beszerzését is belevenni. Munka ideje augusztus 2. és 13. között, a pontos időpontokban rugalmasan tudok alkalmazkodni.

András S.
Budapest
Szobafestő, festő

Nyárra tervezzük a régi építésű házunk felújítását, és a külső festést lemondta a szakember, akivel szóban megegyeztünk. Így május végére fel lesz állványozva a házunk, a kőművesek levonulnak, és akkor kéne két rétegben glettelni, majd fehérre színezni a házat. Kb. 200 nm falfelület, a 14. kerületben.

Vera V.
Budapest