Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Földmunkák
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóNagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 248 szakember
4 404 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Földmunkák ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Földmunkák? A Földmunkák a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorFöldmunkák árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a földmunkák pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a földmunkák kategóriában.

Árok mélyítése 600 mm szélességig10 893,58Ft / m3
Dúcolt és dúcolatlan árkok szélesítése 600 mm szélességig, az aljzatnak az előírt profilra és lejtésre történő szintezésével, vagy a kiásott föld szomszédos terepre történő átrakásával, az árok hossztengelyétől számított 3 m-es távolságig, a kiásott föld szállítóeszközre történő felrakásával, 3-tól 100 m3 ig kőzetben.
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Gödrök mélyítése - kézi ásás20 697,81Ft / m3
Gödrök mélyítése - kézi ásás 3. osztályú kőzetbe - kézi szerszámokkal.
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Dúcolatlan gödrök és bemetszések mélyítése3 921,69Ft / m3
Dúcolatlan gödrök és bemetszések mélyítése, kivéve a ferde falú, földalatti vezetékek számára készített bemetszéseket, az aljzat előírt profilra és lejtőre történő kiegyenlítésével, 3–tól 100 m 3 kőzetben.
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Gödrök és bemetszések mélyítése - kézi14 452,15Ft / m3
Gödrök és bemetszések mélyítése - korlátozott (beépített) területen, legfeljebb 30 m 3 -ig, kézi, 3. kőzetben.
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
FöldmunkákMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Földmunkák? A Földmunkák a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Kérdések és válaszokAmit tudnia kell
Mennyibe kerül egy buldózer egy órára?

Egy buldózer óránként 3000-48000 forintba kerülhet. A kapott ár a mérettől, a kölcsönzés időtartamától és az esetlegesen szükséges kiegészítő szolgáltatásoktól függően változik

Miért olyan drága az ásatás?

Egy jó vállalkozó saját felszereléssel rendelkezik. Így a lakossági ásatási költségek fedezik a munkaidőt, a berendezések beszerzési költségeit, valamint a szállítási és karbantartási költségeket. Ezek a nagy gépek meglehetősen drágák lehetnek, ezért szükséges, hogy az ásatási csapat ennek megfelelően számolja fel a költségeket.

Hogyan számolja ki a földkitermelést?

Adja hozzá az árok tetején lévő hosszt az árok alján lévő hosszhoz, és ossza el 2-vel, hogy megkapja az átlagos hosszt. Ugyanezt tegye a szélességhez. Szorozzuk meg az átlagos hosszúságot az átlagos szélességgel és az átlagos mélységgel.

Mi történik a földkitermelés után?

A telek megtisztítása és kiásása után formákat építenek a keretező fűrészáruból (amelyet megtisztíthat és újra felhasználhat a keretezéshez), majd betont öntenek minden szakaszba. A legtöbb alap alagsorból vagy födémből áll, és az építtető segíthet eldönteni, melyik a megfelelő az Ön számára.

Mennyire duzzad egy szikla robbanáskor?

A robbantott kőzet a robbantás első szakaszában a robbantás során keletkező finomszemcsék mennyiségétől függően 25-30 százalék üreget tartalmaz, ami 33-50 százalékos duzzadási tényezőnek felel meg.

Lehet lejtőn garázst építeni?

A garázs építhető lejtőn? Igen! Leleményességgel, know-how-val és némi plusz készpénzzel meg lehet csinálni.

Miért végeznek ásatást az alapozáshoz?

A talajvízszint alatti alapozás építése problémákat okoz a vizesedésben. Ezért nagyon gyakran szükséges a feltárási terület víztelenítése. Az ásatás során számos műveletet kell elvégezni, mint például a betonágy lerakása, az RCC födém lerakása és a falak építése stb.

Milyen mélyre kell ásni az alapozáshoz?

Az alapozásnak legalább 30 cm mélységig kell nyúlnia a korábban érintetlen talaj alá. A párnáknak legalább 30 cm-rel a fagyvonal alá kell nyúlniuk (az a mélység, amelyre a talaj télen befagy), vagy védeni kell a fagytól.

Mennyibe kerül egy kút?

A lakossági kút fúrása átlagosan 1,3-5,6 millió forintba kerül a teljes rendszerre és telepítésre. Az árak tartalmazzák a fúrást, a szivattyút, a házat, a csöveket és egyebeket. A teljes költség nagymértékben függ a fúrás mélységétől és a kút átmérőjétől.

Mi a földmunka az ásatási munkákban?

A földmunkák olyan mérnöki munkák, amelyeket a föld felszínének bizonyos mennyiségű talajt vagy formálatlan kőzetet tartalmazó részeinek feldolgozásával hoznak létre.

Mennyibe kerül az ásatás?

Az ásatási költségek 19 és 74 ezer Ft között mozognak attól függően, hogy hol ásnak. Az ásatási munka átlagos költsége körülbelül 30 ezer Ft óránként vagy körülbelül 190 ezer Ft naponta

Mi az az ásatási engedély?

Az ingatlanon kívüli ásatások elvégzéséhez ásatási engedély szükséges. Mindenhol, ahol ideiglenes útlezárásra/útvágásra vagy főbb utak lezárására van szükség egy szakaszon vagy egységen. A szükséges hozzájárulást a megfelelő formátumban be kell szerezni az „Út vagy építési terület lezárása” oldalon.

Mi az ásatási munka?

Az ásatás általában olyan munkát jelent, amely magában foglalja a talaj vagy kőzet eltávolítását a helyszínről, hogy nyitott falat, lyukat vagy üreget hozzanak létre szerszámok, gépek vagy robbanóanyagok segítségével. A vállalkozást vezető személynek kezelnie kell a munkaterületen végzett minden típusú ásatással kapcsolatos kockázatot, függetlenül attól, hogy milyen mélyek.

Milyen alapot a legolcsóbb építeni?

Ha házat épít, a betonlapnak van értelme az alacsony költség miatt. Ez a legolcsóbb és a leggyorsabb megoldás. A megfelelő csapat rövid időn belül le tudja rakni a betonlemez alapot, és a száradási folyamat sem tart sokáig.

Mennyibe kerül az ásatás?

A lakossági projektek általában "projektajánlatokat" kapnak, amelyek nem óradíjas, hanem köbméternyi földet tükröznek. Az órabér mellett a vállalkozók köbméterenkénti díjat számítanak fel a kiegyenlítéshez szükséges agyagért

Mennyibe kerül egy alapozás?

Az ásatást nem igénylő belső pincejavítások körülbelül 190-550 ezer forintba kerülnek, míg a vízelvezetési és alapozási problémákkal járó nagy, kiterjedt javítások 3,7 millió forintba vagy többe kerülnek.

Meddig tart az ásatás?

Ne feledje, hogy számos tényező befolyásolja, hogy mennyi ideig tart a feltárás a webhelyén, és az idők nagyon eltérőek lehetnek. Az alapozás feltárása azonban 3-4 naptól 3 hétig terjedhet

Hogyan számolhatom ki, hogy mennyi talajt kell eltávolítanom?

Hossz méterben h x szélesség méterben x mélység méterben

Hogyan kell árazni a földmunkát?

Derítse ki, mennyi földet kell áthelyeznie. Tudja meg, mennyibe fog kerülni a munka elvégzése a rendelkezésre álló gépekkel és munkaerővel. Vegye figyelembe azokat a körülményeket, amelyek ronthatják a munka előrehaladását vagy potenciális veszélyeket okozhatnak. Végezzen felmérést.

Mennyibe kerül egy kotrógép vásárlása?

A vásárolt új, teljes méretű kotrógép ára 37 és 190 millió Ft között van. A 10-15 tonnás kiskotrók általában 30 és 55 millió Ft között vannak. A közepes méretű, 15-20 tonnás kotrógépek (a legelterjedtebb méret) általában 37 és 74 millió Ft között mozognak.

Hogyan okoz földcsuszamlást egy ásatás?

A feltárás, amelyet egy meglévő autópálya kiszélesítésére végeztek, elősegítette a földcsuszamlás kiváltását azáltal, hogy feltárta a lejtőn lévő geológiai szerkezeteket, és tehermentesítette a lejtő lábát.

Mennyibe kerül a talaj feltárása?

Mekkora az ásatás mérete és milyen alapot kell lefektetni. Alapozás típusa Kotrási méret Átlagár Árokfeltöltés 12,5 köbméter 1 300 000 – 1 400 000 Ft 35 köbméteres árok feltöltése 2 070 000 - 2 200 000 Ft Árokfeltöltés 135 köbméter 4 100 000 – 4 300 000 Ft Szalagalapok 12,5 köbméter 1 150 000 - 1 300 000 Ft

Mi a 3 típusú ásatás?

A földásás a talajréteg eltávolítása közvetlenül a talaj felső rétege alatt és a szikla tetején. Az iszapbányászat olyan anyagok eltávolítása, amelyek túlzott mennyiségű vizet és nem kívánt talajt tartalmaznak. A nem minősített feltárás a termőtalaj, a talaj, a kőzet és az iszap bármilyen kombinációjának eltávolítása.

Miért drága az alagútépítés?

Kétségtelen, hogy a geológia, a geotechnika és a projektbeállítás a projektköltség fő tényezői; azonban számos egyéb tényező is nagyban befolyásolja a költségeket. Mint fentebb tárgyaltuk, a fő tényezők a munkaerőköltség és a munkaerő-kereslet.

Frissítve itt: Sep 14, 2023