Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Fürdőszoba vízszigetelése ár

Fürdőszoba vízszigetelése? Ehhez a kategóriához 3 217 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása

8 105 szakember

4 266 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Fürdőszoba vízszigetelése ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fürdőszoba vízszigetelése? A Fürdőszoba vízszigetelése a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások

8 105 szakember

4 266 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Ár: Fürdőszoba vízszigetelése

Átlagárak

Alacsony ár1 141,85 Ft/m2
Átlagos ár17 104 913,00 Ft/m2
Magas ár 2 283,70 Ft/m2
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
Árkalkulátor

Fürdőszoba vízszigetelésének árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a fürdőszoba vízszigetelésének pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a fürdőszoba vízszigetelése kategóriában.

Fürdőszoba vízszigetelés vízszintes felületen1530079.0Ft / m2
Fürdőszoba kettős, egykomponensű vízszigetelés, vízszintes felületen, Cemix 103.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Fürdőszoba vízszigetelése függőleges felületen1986819.0Ft / m2
Fürdőszoba kettős, egykomponensű vízszigetelés, függőleges felületen, Cemix 103.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Felszíni víz elleni szigetelés vízszintes felületen, bitumen vízszigetelés3334202.0Ft / m2
Radonszigetelés a felszíni víz ellen. Hideg aljzatkiegyenlítő vízszintes felületen. Beton bitumen vízszigetelés.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Szigetelés talajnedvesség ellen, függőleges felületen, bitumen vízszigetelés2397885.0Ft / m2
Radonszigetelés a felszíni víz ellen. Hideg aljzatkiegyenlítő függőleges felületen. Beton bitumen vízszigetelés.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékek

Egyéb szolgáltatások árjegyzéke

Felújítás, szanálásMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Felújítás, szanálás? A Felújítás, szanálás a...
Mutass többet

Hasznos volt az Ön számára ez az információ?

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Mennyibe kerül a fürdőszoba bővítés?

Ha a családban mindenki belefáradt abba, hogy reggelente sorban áll a fürdőszoba előtt, vagy ha alig fér el a fürdőszobában, akkor érdemes lehet belevágni a fürdőszobabővítésbe. A fürdőszoba kibővítése több helyet biztosít az összes kényelem és funkcionalitás mellett. Ha érdekli, mennyibe kerül egy átlagos fürdőszobabővítés, akkor elmondjuk, mire számíthat.

Fürdőszoba bővítési költség kalkulátor

Ha a fürdőszoba bővítésének költségeit, magával a bővítéssel kapcsolatos építési munkák költségeit és egy új fürdőszoba költségét vizsgáljuk, akkor két kulcsfontosságú tényezőt kell figyelembe venni. Mindezt ugyanannak a projektnek a részeként, ugyanaz az építőcsapat végezheti el.

A bővítés alapára körülbelül 380 ezer Ft négyzetméterenként. Tehát a 20 m²-es (4 m x 5 m) bővítés ára ennek a duplája. Az árkategória tükrözi a felhasznált anyagok sokféleségét, a tervezés összetettségét, a kivitelezés minőségét és az Ön lakóhelyét. Ez az ár tartalmazza az épület alapelemeit, az alapok kiépítését, a falak építését, az új szerkezet szigetelését, a gipszkartonos berendezést, az alap ráépítést és a vízellátáshoz szükséges alapberendezések felszerelését, ill. elektromosság.

Eközben egy új fürdőszoba ára a beépítendő teljes új lakás költségétől függ. A fürdőszobás lakás ára a felhasznált anyagoktól, a minőségtől és a specifikációktól függ – egy egyszerű akril vagy acél fürdőkád 38000 Ft alatt lehet, míg egy felső kategóriájú kád 380 000 forintnál is többe. Becsléseink szerint a fürdőszoba felújításának átlagos ára 550 000 és 2 200 000 Ft közé esik. A fürdőszoba teljes bővítése tehát körülbelül 12 000 000 forintba kerül.

Mennyi idő alatt készül el a fürdőszoba bővítés?

A fürdőszobabővítés megépítéséhez szükséges idő természetesen a kivitelezés mértékétől függ. A durva időkeret a projekt kezdetétől számított három-négy hónap lenne – a terület megtisztítása és az alapok felásása, az utolsó simítások elvégzése és az esetleges problémák megoldása. Ez nem tartalmazza a tervek elkészítésére és szükség esetén az építési engedély megszerzésére fordított időt. A késések gyakoriak lehetnek, a rossz időjárás, a harmonogram változása és a szállított anyagok késése miatt. A szakemberek esetében előfordulhatnak nem várt tételek bizonyos építési fázisokban. Ezért fontos következetesen haladni.

A csapat

Fürdőszobabővítés során érdemes a bővítést építő cégtől függetlenül különböző szerelőket megbízni a munkával, különösen, ha csúcsminőségű fürdőszobáról van szó, amely különleges szakértelmet és odafigyelést igényel. Előfordulhat azonban, hogy egy tapasztalt cég minden munkát el tud végezni az elejétől a végéig – mindenképpen kérjen refenreciát korábbi munkáikra, hogy tudja, mire számíthat.

Hogyan tartsuk ellenőrzés alatt a fürdőszoba bővítésének költségeit

Számos módja van annak, hogy a fürdőszobabővítés során megfelelő ár-érték arányt érjen el. A legfontosabb dolog az, hogy olyan szakembereket alkalmazzon, akik megbízhatóak, és akikkel jól kommunikál. Több szakértővel kell találkoznia, vagy több céggel kell kapcsolatba lépnie, hogy árajánlatot kérjen a fürdőszoba bővítésére, és megtudja, mennyibe fog kerülni a projekt befejezése.

Fontos, hogy csak akkor kezdjen bele bármilyen nagyobb projektbe, például egy bővítmény építésébe, ha teljesen tisztában van a munka terjedelmével és az azzal járó költségekkel. Állítsa be a költségvetést, és kérjen árajánlatokat. Gondoljon az előre nem látható eseményekre, amely segít fedezni a késedelem vagy az anyagi problémák miatt esetlegesen felmerülő további kiadásokat.

Ha saját kezűleg vásárol fürdőszobát egy boltban vagy az interneten, hasonlítsa össze az árakat, és figyeljen az egész évben zajló akciókra.