Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Hőszigetelés ár

Hőszigetelés? Ehhez a kategóriához 20 871 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Hőszigetelés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Hőszigetelés? A Hőszigetelés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Ár: Hőszigetelés

Átlagárak

Alacsony ár2 500,00 Ft/m2
Átlagos ár4 363,00 Ft/m2
Magas ár 5 890,00 Ft/m2
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
Árkalkulátor

Hőszigetelés árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a hőszigetelés pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a hőszigetelés kategóriában.

Falak hőszigetelésének telepítése3192.8Ft / m2
Falak hőszigetelésének telepítése legfeljebb 16 cm vastag fújt cellulózzal.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Cellulóz rostok214.9Ft / kg
Cellulóz rostok - fújt papír hőszigetelése 50 kg / m2.
Összesen
kg
Megbízás hozzáadása
Lapostetők hőszigetelésének telepítése2409.95Ft / m2
Lapostetők hőszigetelésének telepítése legfeljebb 16 cm vastag fújt cellulózzal.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Hagyományos épületszerkezetek hőszigetelésének telepítése859.6Ft / m2
Hagyományos épületszerkezetek hőszigetelésének telepítése, ásványgyapottal, az anyag huzalokkal és csapokkal történő rögzítésével.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékek

Egyéb szolgáltatások árjegyzéke

Homlokzat, szigetelésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Homlokzat, szigetelés? A Homlokzat, szigetelés a...
Mutass többet

Hasznos volt az Ön számára ez az információ?

Megbízások

Legfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől

Hőszigetelés

Dömsödön egy 35 nm teres kisfaházat szeretnénk külsőleg szigeltettni. 12 cm teres grafitszürke polistterollal . Vass Barbara [email protected]

Barbara V.
Dömsöd
Hőszigetelés

Budapest Erzsébetváros, Kertész utcában régi cserépfedés javítása cserép pótlásával, 2-5 M2 foltokban kb. 10 helyen.

Tamás N.
Budapest
Hőszigetelés

Pest megyei családi ház bővítésének homlokzatszigetelésére keresek szakembert. - kb 50 nm2 homlokzati felület szigetelése 15 cm-es hungarocellel - 3 nyílászáró...Mutass többet

Pest megyei családi ház bővítésének homlokzatszigetelésére keresek szakembert. - kb 50 nm2 homlokzati felület szigetelése 15 cm-es hungarocellel - 3 nyílászáró spalettázása 2 cm XPS-el - 6 nm lábazati hőszigetelés 5 cm XPS-el - 4 db pillér szigetelése 2 cm EPS-el Mindezek színezése is kell, de nem prioritás. A lényeg, hogy a szigetelés fent legyen.

Fazekas R.
Érd
Hőszigetelés

Meglévő kisé besárgult (pár éves köműves által saját célra felrakott), de stabil, jól kivitelezett kb.3-5 cm-es szigetelésre szeretnék még 5...Mutass többet

Meglévő kisé besárgult (pár éves köműves által saját célra felrakott), de stabil, jól kivitelezett kb.3-5 cm-es szigetelésre szeretnék még 5 cm szigetelést felraknatni (nem szedjük le!!! ezt kell megoldani, folytatni), dübelezés, hálózás, majd ezt bevakolni szemcsés kevésbé kényes színű (nem fehér) külső vakolattal (stabíl, időjárás álló legyen és ne koszolódjon hamar). A méretek: A ház alapja 10*10-es a magassága 5 m. Oldalak: Dél-nyugati:5*10=50nm (3 ablak, 2 ajtó ezen a részen) lábazat 2*10=20 összesen 70 nm, Dél-keleti oldalon: 5*10=50 nm (6 ablak) és 2*5 nm lábazat=10 összesen: 60 nm, Észak-nyugati oldalon: 5*10=50nm (1 ablak, 3 kis ablak lábazatnál) + 2*10=20 nm összesen:70nm, Észak-keleti oldal 5*10=50 nm (3 kis ablak)+2*10=20 nm lábazat. Összesen 4*50 nm (fal ablakokkal, ajtókkal) azaz kb.: 200 nm és 3*20+1*10=70 nm lábazat (kis ablakokkal, ajtóval). 270 nm, körbe álványozható, jól megközelíthető 5 m magas ház szigetelés és vakolással. Költség keret: 2-3 millió forint munka+anyag költség összesen (mindent a kivitelezőnek kell be szerezni, álványozni, anyagokat stb.). Fizetés utólag vagy részletekben az elkészült rész után, azonnali utalás vagy kp. előre nincs pénz! Garancia vállalása az elkészült szigetelésre szükséges, lehetőleg írásos formában. Munka kezdése 2021 nyár esetleg ősz eleje.

Éva V.
Érd
Hőszigetelés

Egy mezőkövesdi társasház egyik homlokzatának hőszigeteléséhez és néhány, hozzá köthető egyéb munka elvégzéséhez keresnénk kivitelezőt. Nagyságrendileg 150-200[m^2]-ről beszélhetünk, amit feltételezhetően...Mutass többet

Egy mezőkövesdi társasház egyik homlokzatának hőszigeteléséhez és néhány, hozzá köthető egyéb munka elvégzéséhez keresnénk kivitelezőt. Nagyságrendileg 150-200[m^2]-ről beszélhetünk, amit feltételezhetően állványozni is kell. Amennyiben felvennék velünk a kapcsolatot, pontosabb leírást is tudnék adni, valamint alaprajzokat és fényképeket is küldenénk.

Ny. D.
Mezőkövesd