Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kád és zuhanytálca telepítés ár

Kád és zuhanytálca telepítés? Ehhez a kategóriához 3 266 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása
8 160 szakember
4 319 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kád és zuhanytálca telepítés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kád és zuhanytálca telepítés? A Kád és zuhanytálca telepítés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
8 160 szakember
4 319 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Ár: Kád és zuhanytálca telepítésÁtlagárak

Alacsony ár9 134,80 Ft/projekt
Átlagos ár25 851 484,00 Ft/projekt
Magas ár 54 808,80 Ft/projekt
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
ÁrkalkulátorKád és zuhanytálca telepítésének árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kád és zuhanytálca telepítésének pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kád és zuhanytálca telepítése kategóriában.

Zuhanyelvezetők telepítése6 165,99Ft / db
Zuhanyelvezetők beépítése 700 mm középhosszig.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Akril zuhanytálcák felszerelése10 048,28Ft / db
Akril négyzet alakú zuhanytálcák felszerelése - 800x800 mm.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Masszázs zuhanykabin felszerelése44 075,41Ft / db
Masszázs és gőz zuhanykabin felszerelése.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Zuhanyfal telepítése6 851,10Ft / db
2000 mm magasságú zuhanykabinok telepítése egyszárnyú ajtókhoz, szélesség 750 mm.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Vízvezeték szerelő, vízszerelésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Vízvezeték szerelő, vízszerelés? A Vízvezeték szerelő,...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül egy zuhany beszerelése?

Mindenki élvezni fogja a kellemes, forró zuhanyt, akár reggel, akár lefekvés előtt. Nincs tehát rosszabb, mint egy gyenge zuhany, miközben fröcsköl a zuhanyrózsa és sosem elég meleg a víz. Ha új zuhanyfejet kell vásárolnia, vagy ki kell cserélnie a régit, ebből a cikkből megtudhatja, milyen költségekkel számolhat.

Ez a cikk elsősorban az új zuhanyegység - szivattyú, csövek és zuhanyfej - cseréjének és beszerelésének költségeit tárja fel. Számos különböző típusú zuhany közül választhat, attól függően, hogyan van beállítva otthona vízrendszere.

Telepítés

A szerelő óradíja 22000 Ft körül alakulhat, bár egy egyszerű zuhanycsere általában fél napot vesz igénybe, így a több órás beszerelés költsége 75000 Ft körül alakul, attól függően, hogy hol tartózkodik. A teljes munkaköltség a telepítés költsége, plusz a megvásárolt zuhanyegység költsége.

Ez azt jelenti, hogy a zuhanyegység cseréjének teljes költsége körülbelül 120 ezertől majdnem 380 ezer forintig terjedhet, a választott modelltől függően.

Elektromos zuhanyzók

Az elektromos zuhanyok a hidegvízellátáshoz csatlakoznak, és a zuhanyegységben lévő fűtőtest segítségével melegítik fel a vizet a kívánt hőmérsékletre. Ezek viszonylag drágák lehetnek - 22000 forinttól - a jobb modellekért több mint 75000 forintig.

Keverőzuhanyok

A keverőzuhanyok a zuhanyegységen belüli szeleprendszer segítségével egyaránt meleg és hideg vizet szívnak fel, hogy a vizet a kívánt hőmérsékletre keverjék. Ezek az egységek fal mögé rejtve vagy fedetlenül is elhelyezhetők. Az egységek 20 és körülbelül 55 ezer Ft között mozoghatnak.

Termosztatikus zuhanyzók

Ezek a zuhanyozók egy érzékelővel vannak felszerelve, amely érzékeli a hőmérséklet-változásokat, hogy segítsen szabályozni azt, így nincsenek éles változások, ha például valaki más csapot használ. Ezek körülbelül 38 és 75 ezer Ft között mozoghatnak.

Digitális zuhanyzók

Ezek a csúcskategóriás zuhanyzók digitális interfésszel rendelkeznek a hőmérséklettől a nyomásig mindent vezérelhetnek, és akár intelligens otthoni eszközökhöz is csatlakoztathatók. Ezeknek a zuhanyzóknak az ára modelltől függően 130 ezer forinttól több mint 220 ezerig terjedhet.

További költségek

Ha a teljes zuhanyt, beleértve a teljes kabint is, paravánra és kádra szeretné cserélni, akkor a választott anyagoktól függően számos többletköltség vár Önre. A teljes fülke cseréje körülbelül 380 ezer forintba kerülhet, különösen, ha további burkolásra van szükség.