Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Kárpitos, bútor kárpitozás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóNagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kárpitos, bútor kárpitozás ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kárpitos, bútor kárpitozás? A Kárpitos, bútor kárpitozás a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorKárpitos szolgáltatásának árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kárpitos szolgáltatásainak pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kárpitos kategóriában.

Kanapé89 790,96Ft / db
A kanapé kárpitozása dekoratív anyaggal, a töltőanyag cseréje nélkül
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Szék8 979,10Ft / db
A szék kárpitozása dekoratív anyaggal, a PUR hab cseréje nélkül
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Ágy7 183,28Ft / db
Az ágy kárpitozása dekoratív anyaggal, a töltőanyag cseréje nélkül
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Fotel32 324,75Ft / db
A fotel kárpitozása dekoratív anyaggal, a PUR hab cseréje nélkül
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
BútorkárpitozásMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Bútorkárpitozás? A Bútorkárpitozás a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Kérdések és válaszokAmit tudnia kell
Mennyi anyagra van szükségem egy 3 személyes kanapé letakarásához?

Egy szabványos 3 személyes kanapénak 11-18,5 m-re van szüksége a kartámasztól, a háttámla magasságától és egyéb részletektől függően. Ha nagy sarokkanapéval rendelkezik, akkor körülbelül 30 m-re van szüksége az összes párna és a kanapé szerkezetének lefedéséhez.

Mitől lesz tartós egy kanapé?

A tömör keret hosszú élettartamú kanapét jelent. A puhafák, például a fenyő, olcsóak, de öt év elteltével megvetemedhetnek. A drágább keményfák (például kemencében szárított tölgy, kőris vagy bükk) tartósabbak. Kerülje a forgácslapból, műanyagból készült kereteket; deformálódhatnak és megrepedhetnek.

Milyen szövetet használjak a kanapé kárpitozásához?

A lakásfelújítási boltokban kapható kanapékon gyakran megtalálható lehetőség, a mikroszálas vagy mikrobőr egy viszonylag megfizethető lehetőség, amely szinte bármilyen stílusú szobadekorációhoz illeszkedik.

Mennyibe kerül egy heverő újrakárpitozása?

A heverő újrakárpitozásának költsége. A heverő újrakárpitozásának átlagos költsége 260-550 ezer Ft. Egy nyugágy helyreállítása új anyaggal 110-190 ezer forintba kerül. A hajlított hátú fazonok vagy a bőrt vagy más kiváló minőségű anyagokat használó bojtos felületek drágábbak.

Drága a kanapé újrakárpitozása?

A kanapé újrakárpitozásának költsége Egy kanapé kárpitozása 220 ezer és 1,5 millió Ft között mozog, átlagosan 650 ezer Ft-ba kerül. Ha van egy gyönyörűen megmunkált, szövetből készült kanapéja, amely egy kis frissítést igényel, az újrakárpitozás nagyszerű lehetőség lehet.

Milyen típusú kanapék bírják a legtovább?

A legtartósabbak azok a kanapék, amelyek vastag fából (például juharból, dióból vagy teakfából) készült kerettel rendelkeznek. A szoros szövésű szövetek és a bőr hosszú élettartamú anyagok.

Hogyan lehet átkárpitozni egy kanapét kivehető párnák nélkül?

Keressen egy megfelelő anyagot, és fektesse rá a keretre. Varrja az anyagot a kerethez kapcsok segítségével minden egyes anyagdarabon. Fedje le az alját az eltávolított szövetdarabbal, és varrja a helyére. Amikor visszafordítja a kanapét, az anyagnak simán kell feküdnie a kanapén.

Mennyibe kerül 6 étkezőszék újrakárpitozása?

Ha a széknek kárpitozott háttámlája van, az újrakárpitozás költsége darabonként 150 és 220 ezer Ft között mozog. Ezenkívül egy egyedi kárpitozással ellátott fa plébániaszék 130-260 ezer forintba kerülne az újrakárpitozás. A hagyományos étkezőasztal 6 székből áll.

Nehéz a kárpitozás?

Nagyon nehéznek tűnik, különösen, ha nincs tapasztalata szövettel, juta hevederekkel, rugóval stb.

Át lehet kárpitozni egy széket egyedül?

Szerencsére mindaddig, amíg a bútorok váza jó állapotban vannak, egy kis anyag és kapcsok teljesen új megjelenést kölcsönözhetnek egy elavult széknek. Akár egy régi kedvencet frissít, akár egy bolhapiacon talált darabot frissít, a szék újrakárpitozása egy olyan projekt, amelyet megoldhat.

Nehéz átkárpitozni egy széket?

Csak húzzon ki néhány kapcsot, és kezdje elölről. A kárpitozással remekül felélénkíthetjük a fáradt székeket. Az anyagok viszonylag olcsók, az eszközök egyszerűek, és ez egy olyan projekt, amelyet szinte bárki sikeresen végrehajthat.

Mennyi egy kanapé átlagos élettartama?

Egy normál kanapé átlagos élettartama 7-15 év.

Mi a különbség a helyreállítás és az újrakárpitozás között?

A helyreállítás és az újrakárpitozás ugyanazt jelenti – ez általában a szövet cseréje, de néha magában foglalja a rugók cseréjét és egyéb javításokat is. A bútorrestaurálás a bútorok újrakárpitozásának enyhe formája. A kárpitozás a laza tárgyakat, például a párnákat jelenti, az újrakárpitozás pedig a bútorokat.

Hogyan lehet újrakárpitozni egy kanapét párnákkal?

Kanapé átkárpitozás párnákkal Kezdje a párnákkal, és helyezze az anyagot szorosan a párna köré, valamint a párna és a szék támlája közötti résbe. Húzza szorosan az anyagot a párnára, és rögzítse a kanapé favázához a lehető legmélyebben a nyílásban.

Mennyi ideig tart egy szék kárpitozása?

Egy szék kárpitozása 1-10 órát is igénybe vehet. Ha szakemberhez fordul, több hetet is várnia kell a befejezésre.

Kárpitozhatom magam újra a kanapét?

Egy kanapé kárpitozása nem egyszerű feladat – időigényes, tudást és készségeket igényel.

Mit jelent az újrakárpitozás?

A kárpitozás egy bútorszakember által végzett professzionális munka, amely szövet/bőr huzatokat, pántokat, rugókat vagy párnázatot használ.

Át lehet kárpitozni és megtartani az eredeti anyagot az új alatt?

Mindaddig, amíg a régi anyag nem sötétebb, mint az új, újrakárpitozhatja.

Kárpitozhat-e újra egy kanapét a régi anyag eltávolítása nélkül?

Nincs szükség a régi szövet eltávolítására. Ezzel sok időt takaríthat meg. Egyszerűen dugja be az anyagot, és varrjon kézi tűzőgéppel.

Olcsóbb átkárpitozni vagy új bútort vásárolni?

Nem sok különbség van az új bútorok vásárlása esetén az újrakárpitozás költségében, vagyis hacsak nem saját maga végzi el a munkát. A saját anyagok beszerzése és a bútorok újrakárpitozása felére csökkenti azt az árat, amelyet egy szakembernek fizetne.

Újrakárpitozni vagy huzatot könnyebb csinálni?

Egy bútor újrakárpitozása általában többe kerül, mint az újrakárpitozás, mivel az újrakárpitozás során eltávolítják az összes régi anyagot és tömést a bútorról, ami több időt és erőfeszítést igényel.

Megéri újrakárpitozni a bútorokat?

Igen, mindig érdemes újrakárpitozni a bútorokat, ha a keret nem törött vagy sérült. A műhelyből helyi szakembereket támogat, és a jó bútorok nem kerülnek feleslegesen a szeméttelepre. Ez a bútorok fenntarthatóbb megközelítése, mintha minden alkalommal újat vásárolnánk, amikor az anyaga megsérül vagy elhasználódik.

Ki tudod cserélni a karfát a kanapén?

Egy jó kárpitos: az egyenes háttámlát lekerekítettre vagy nyújtottra cserélheti. Vagy szögletes a hengereshez, csökkentse a kanapé oldalait vagy hátulját és egyéb beállításokat.

Milyen típusú kanapé a legjobb?

A legjobb típusú kanapéanyagok #1: Bőr. A bőr könnyen tisztítható. #2: Vászon. Erős és durva szövet. #3: Pamut. A pamut anyaga tartós. #4: Gyapjú. A gyapjúkeverékek tartósak és melegek.

Milyen gyakran érdemes cserélni a kanapét?

Fontolja meg a kanapé cseréjét, mielőtt az ülések alátámasztás nélkül megereszkednek, az anyag bepiszkolódik és elkopik, a keret pedig eltörik vagy nyikorog. Meddig bírja a kanapé? Egy normál kanapé átlagos élettartama 7-15 év.

Mi az a ragasztócsík a kárpitozásban?

Egy ragasztócsíkot helyeznek el az anyag alsó oldalán, és rögzítik a helyére, hogy sima, egyenes élt hozzon létre, amikor az anyagot áthajtják, és egyenes rejtett varrást hoznak létre.

A kanapé kárpitozott bútor?

Sokféle kárpitozott bútor létezik, ezek egyszemélyes kanapék, kétszemélyes kanapék vagy háromüléses kanapék, nappali székek, kanapék, étkezőszékek és még sok más.

A bőr kárpitnak számít?

A kárpitozás olyan munka, amelyben a bútorokat, különösen az üléseket kárpittal, rugóval, hevederrel és szövet- vagy bőrhuzattal látják el. A szó azokra az anyagokra is utal, amelyeket valami kárpitozására használnak.

Frissítve itt: Nov 15, 2023