Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kártevőirtás ár

Kártevőirtás? Ehhez a kategóriához 187 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása
8 154 szakember
4 318 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
252 005 + alkalmazásletöltés
Kártevőirtás ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kártevőirtás? A Kártevőirtás a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
8 154 szakember
4 318 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
252 005 + alkalmazásletöltés
Ár: KártevőirtásÁtlagárak

Alacsony ár4 567,40 Ft/feladat
Átlagos ár8 129 972,00 Ft/feladat
Magas ár 11 418,50 Ft/feladat
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
ÁrkalkulátorKártevőirtás árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kártevőirtás pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kártevőirtás kategóriában.

Rovartalanítás22837.0Ft / egész
A nemkívánatos rovarok és más élőlények, például hangyák, csótányok, pikkelykék, molyok, bolhák és más ízeltlábúak eltávolítása
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Poloskák megfigyelése (családi ház)22837.0Ft / egész
Poloskák megfigyelése családi házak számára
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Konzultáció9134.8Ft / egész
Helyiségek megtekintése szakmai konzultációval és tanácsadással
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Írásos jelentés9134.8Ft / egész
Objektum állapotáról szóló írásos jelentés, személyes használatra
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Egyéb termékek és szolgáltatásokMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Egyéb termékek és szolgáltatások? A Egyéb...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül a méhek eltávolítása? 

Mindannyian tudjuk, milyen fontosak a méhek a bolygó számára. Mézet termelnek, és ami még fontosabb, beporozzák a virágokat és növényeket. Ez azonban nem azt jelenti, hogy örülnénk neki, ha egy méhfészek zümmögne a házunk körül. Szerencsére a méhek eltávolítása sokkal könnyebb (és humánusabb is lehet), mint gondolná. 

A méheltávolítás ára számos tényezőtől és az alkalmazott módszerektől függően jelentősen eltérhet. Míg egyes kártevőirtó cégek úgy pusztítják el a méheket, hogy eltávolítják a kaptárt, sok méhszakértő és méhész ehelyett élő eltávolítást ajánl fel – ami segít megoldani a problémát anélkül, hogy bántaná a méheket.

  • Az élő méhek eltávolítása 23 000 – 350 000 Ft 
  • A méhész ára 23 000 és 115 000 Ft között van 
  • A méhek falról történő eltávolítása 150 000 és 380 000 Ft között van 
A méhek eltávolításának költségeit befolyásoló egyéb tényezők a következők: 
  • Fészek mérete. 
  • Milyen típusú méhek vannak jelen. 
  • Hol található a kaptár. 
  • A kaptár belül vagy kívül található. 
  • Az Ön tartózkodási helye. 
Mennyibe kerül egy élő méhkas eltávolítása? 

A méhproblémák kezelésének egyetlen igazi módja az egész kaptár eltávolítása. Az élő méhkas eltávolításakor a kaptárt és a méheket eltávolítják onnan, ahol nem kellene lenniük, és egyszerűen áthelyezik egy megfelelőbb helyre.

Az élő méhkas eltávolítása többféleképpen történhet: 

Raj eltávolítása:

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy egy méhész szívesen átveszi az egész méhrajt az ingatlanáról, mert hasznosítani tudja őket a vállalkozásához. Lehet nagyon olcsó vagy akár ingyenes is. 

Méheltávolító szakember:

A szakemberek el tudják távolítani a méheket olyan nehezebb helyekről, ahonnan a méhészek esetleg nem tudnák. Ebben az esetben a méhfészek eltávolítási költsége 20 000 és 350 000 Ft között lehet. 

Az élő méhek eltávolítását végző méhész vagy szakember általában mindent megtesz a méhek károsodásának elkerülése és túlélésük biztosítása érdekében. Nem használnak rovarölő szereket a méhek elpusztítására, aminek további előnye, hogy megakadályozza a mérgező hulladék képződését.

Mennyibe kerül a méhirtó? 

Az élő méhkaptárak eltávolításának alternatívája a méhirtó alkalmazása, aki  megmérgezi a méheket. Szlovákiában legális a méhek irtása, annak ellenére, hogy mennyire hasznosak lehetnek. Vannak azonban törvények arról, hogyan lehet a méheket mérgezni, és hogyan kell kezelni a fészket mérgezés után. Olyan módszereket is kell alkalmaznia, amelyek megakadályozzák, hogy más méhek hozzáférjenek a mérgezett kaptárhoz.
Mindez azt jelenti, hogy fontos egy megbízható és tapasztalt szakember szolgáltatásait igénybe venni. A méhek eltávolításának átlagos költsége 20 000 és 350 000 Ft között van. 

A méhek falról történő eltávolításának költsége 

A méhek falról történő eltávolítása a méhek eltávolításának egyik nehezebb és költségesebb módja lehet. Költsége nagymértékben függ az alábbi tényezőktől: 

Meddig vannak a méhek a falban:

Minél tovább vannak a méhek a falban, annál nehezebb és drágább lesz eltávolítani őket. 

Falüreg típusa, amelyben a méhek elhelyezkednek:

A faltól függően szükség lehet a méhek eltávolítására az épületen belülről vagy kívülről.

Ezek a tényezők a felhasználás módját is befolyásolják. Az előnyben részesített megoldás általában az, hogy eltávolítjuk a fal egy elég nagy részét, hogy hozzáférjenek a méhekhez és a fészekhez. Sajnos így a javítási költségekkel is számolni kell. 
Az alternatív megoldás a „csapda” használata, ami nagyon nehéz és nem mindig sikeres. Ez egy legalább hat hétig tartó folyamat, de az az előnye, hogy megkíméli Önt a fal lebontásától. 
A méhek falról történő eltávolításának átlagos költsége 110 000 - 250 000 Ft. 

A mézelő méhek eltávolításának költségei

A méhek két fő típusa a mézelő méhek és a poszméhek. A mézelő méhek eltávolítása általában drágább, mint a poszméhek eltávolítása, mivel a méhek nagyobb kolóniákban működnek. Míg a kaptárban általában 20 000-60 000 méh tartózkodik, addig a poszméh-kolóniában általában nem több mint 400 méh. 

A méhek eltávolításának tipikus költsége 20 000 – 230 000 Ft, ami magasabb ár, mint a poszméhek eltávolítása, amely általában 20 000 – 45 000 Ft. 

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a poszméheket nagyon ritkán kell eltávolítani, mivel általában nem agresszívak, és fészkük sem hajlamos a házak megrongálódására. Tehát, ha el kell távolítania a méheket, akkor valószínűleg mézelő méhek lesznek. 

Hasznos információ: 

A méhek elengedhetetlenek bolygónk ökoszisztémájához, ezért lehetőség szerint az élő méhkaptárak eltávolítását részesítjük előnyben. A méheket különösen nehéz eltávolítani a falakról, mivel ez általában a fal egy részének lebontásával jár. A legtöbb méheltávolítási munka a mézelő méhekkel foglalkozik, nem a poszméhekkel.