Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kazán szerelése és javítása ár

Kazán szerelése és javítása? Ehhez a kategóriához 1 659 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása
8 217 szakember
4 374 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kazán szerelése és javítása ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kazán szerelése és javítása? A Kazán szerelése és javítása a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
8 217 szakember
4 374 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Ár: Kazán szerelése és javításaÁtlagárak

Alacsony ár13 702,20 Ft/feladat
Átlagos ár25 120,70 Ft/feladat
Magas ár 34 255,50 Ft/feladat
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
ÁrkalkulátorKazán szerelésének és javításának árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kazán szerelésének és javításának pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kazán szerelése és javítása kategóriában.

Szerviz27 404,40Ft / egész
Legfeljebb 35 kW teljesítményű, függesztett, kondenzációs gázkazán szervizelése, emisszió méréssel.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Felülvizsgálat (revízió)20 553,30Ft / egész
Legfeljebb 35 kW teljesítményű, függesztett gázkazán felülvizsgálata (revízió). Felfüggesztett gázkazán teljes karbantartása.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Diagnosztika13 702,20Ft / egész
Legfeljebb 35 kW teljesítményű, függesztett gázkazán diagnosztikája. Felfüggesztett gázkazán teljes karbantartása.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Óradíj7 992,95Ft / óra
A szervizelés és a kazán felülvizsgálatának óradíja.
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Fűtési rendszerMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fűtési rendszer? A Fűtési rendszer a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
MegbízásokLegfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől
Kazán szerelése és javítása

9 éve beszerelt kazán cseréje szükséges, többszöri meghibásodás, sorozatos problémák után. A jelenlegi kazán típusa: Immergas Victrix Zeus 26. Hasonló típusú (gázcirkó) és kapacitású kazán érdekelne, teljes kiépítéssel, és állami támogatás (50%, gyermekes család) igénybevételével és teljes körű ügyintézéssel. Helyszín: Érd.

Csaba E.
Érd
Kazán szerelése és javítása

Jelenlegi kazánom nem szolgáltat melegvizet, viszont a melegvíz megnyitásakor a fűtés elindul. Ki-bekapcsolás esetén sem változik semmi. A kazán 11 éves, sok pénzt költöttem a javítására. Cserélni szeretném.

Erika J.
Dunakeszi
Kazán szerelése és javítása

Üdv! Megbízható szakember segítségét kérném. Radiant kombi kazán a következő hibajelenségeket produkálja: -HMV kb. 10 percig forró, utána csak langyos, majd forró ismét 10 perc elteltével -10 radiátorból 2 (2 szintes lakás, a kazán a felső szinten van, a problémás két radiátor a földszinten) nem melegszik fel a rendszer áttisztitása után sem -Szivattyú hangja alapján csapágyas

Levente G.
Biatorbágy
Kazán szerelése és javítása

20 éves Ferroli Domina Oasi C24E kombi kazánomat szeretném lecserélni ami a fűtést és a melegvizet is szolgáltatja.

O. Edit V.
Budapest
Kazán szerelése és javítása

Üdvözlöm. Régebbi típusú Junkers kazánunk ami a fűtést és a melegvizet is adja.,elmúlt hetekben hosszabb melegvizhasznalat után idorol időre kikapcsolt. A villogó piros gomb hosszabb benyomásával egy idő után fel lehetett éleszteni. Most azonban végleg megadta magát. Villog. A piros jelző, amit ráadásul addig nyomtam, míg be is szakadt valahogy. Tehát most se fűtés, se melegviz. Keres: kazán javítás lehetőleg rövid határidővel. Köszönettel és üdvözlettel, Maus Andras

András M.
Budapest
Kazán szerelése és javítása

Saunier duval themaclassic f as 30 e-a állandóan leveri a biztosítékot, égett szaga van és mintha pukkanást is hallottunk volna haza aljából.

Mate V.
III. kerület
Kazán szerelése és javítása

Bosch Condens 2300i W kazán felszereléséhez, vezérlések kialakításához és üzembehelyezéséhez keresek ehhez a típushoz értő szakembert. Budapestre

László H.
Budapest
Kazán szerelése és javítása

Tiszteletem! Egy JUNKER tipusu gazkazanom van. Par hete kicsereltek a gazorat, es azota nem gyullad be a kazan. Orlang van, vagyis gaz ellatas van. A bojler is zavartalnul uzemel ami ugyan azon az elven mukodik.

Istvàn S.
XXII. kerület
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül a kazán karbantartása?

Mindannyian a kazánokra támaszkodunk, hogy melegen tartsák otthonunkat és melegen tartsák a vízvezetékünket.

Ám autóinkhoz és az összetett gépezet egyéb alkatrészeihez hasonlóan a kazánjainkat is rendszeres karbantartásra van szükség, hogy a lehető legjobban működjenek, és ne legyenek olyan problémák, amelyek a jövőben fejfájást okozhatnának.

Ez a cikk a kazán karbantartásának költségeit tárgyalja, hogy tudja, mire számíthat.

Karbantartásra szorul a kazánja?

A szakértők azt javasolják, hogy évente ellenőrizze a kazánt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik.

Ha több mint 12 hónap telt el a kazán utolsó szervizelése óta, érdemes a kazánt ellenőrizni.

Ha most költözött új házba, akkor ütemezze be a kazánszervizt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs probléma a kazánnal - az utolsó dolog, amire szüksége van, az az, hogy kicsomagolt dobozok vegyék körül fűtés és melegvíz nélkül.

Aggodalmak

Egy másik alkalom a kazán javítására, ha bármilyen aggálya van a teljesítményével kapcsolatban, vagy ha konkrét problémát észlel.

Ha a kazán szokatlan zajokat ad ki, vagy szivárog a csövekből, szakemberhez kell fordulni. Hasonlóképpen, ha a kazán leáll, vagy nem tudja fenntartani a nyomást, érdemes megnézni, hogy nincs-e valami komolyabb problémája.

A tágabb fűtési és vízrendszerrel kapcsolatos problémák, mint például az alacsony nyomás a csapokban, a víz nem melegszik fel és a radiátorok hideg foltjai, szintén a kazánnal kapcsolatos alapvető problémák jelei lehetnek.

Ne feledje, hogy a kazán javítására csak regisztrált szakembereket alkalmazzon.

Mennyibe kerül a kazán szerviz?

Egy kazán átlagos szervizelési költsége 25 ezer Ft körül van, bár az árak általában 22 ezer körül kezdődnek és elérik a 38 ezer forintot.

Ez nem tartalmazza azon további javítások költségeit, amelyeket a szakembernek el kell végeznie, ha javítandó hibát talál.

A nagy nemzeti vállalatoknak valószínűleg meghatározott kazán-szolgáltatási díjat kell fizetniük, további alkatrészek és javítási költségek nélkül, amelyek valószínűleg magasabbak, mint a független szakértőké.

Lehet, hogy egyszeri kifizetésről van szó a szakembernek, de sokan szívesebben fizetnek akár a kazángyártótól, akár a háztartási biztosítástól, akár az energiaszolgáltatótól származó hosszú távú fedezetcsomagot, amely éves ellenőrzési szolgáltatást is tartalmaz.
Egyes beszállítók ragaszkodnak az éves szervizhez, hogy fenntartsák a kazán garanciáját.

Kombinált kazán szervizköltség

Bár a kombinált kazán vásárlása többe kerülhet, mint a gázkazán vásárlása, a szolgáltatás általában nagyon hasonló árú.

Az ellenőrzés általában 25-38 ezer Ft-ba kerül. Az ár a rendszerkazánoknál is hasonló.

Mit tartalmaz a kazán szolgáltatás?

A szakember a kazán szervizelése során számos dolgot ellenőriz. Általában ellenőrzik a vezérlőket, a nyomást, a fő belső alkatrészeket, a biztonsági berendezéseket, a víz- és gázcsöveket, az elektromos csatlakozásokat és az összes tömítést.

Tippek

Sokan csak akkor gondolnak a kazánjukra, ha jön a hideg, és el kell kezdeni a fűtést. De ne hagyja túl későre – mivel a tél az utolsó alkalom, hogy megtudja, van-e probléma a kazánjával.
A gázosoknak általában több idejük lesz nyáron, mert kevesebb segélyhívást intéznek, ezért mindenképpen a melegebb hónapokban jelentkezzen be, hogy egész évben nyugalmat tudjon nyújtani.
A gázcégek a füstcsövet is ellenőrzik, ami minden füstöt kivezet a kazánból, és mindent kitisztít, amit tisztítani kell.

Mennyi ideig tart a kazán szervizelése?

Feltéve, hogy a kazán megfelelően működik, a szervizelés kevesebb mint egy óra alatt elvégezhető. A kazánellenőrzés általában a gázipari dolgozók munkájának jelentős részét képezi.
Ez tovább tart, ha speciális javításokra vagy eljárásokra, például öblítésre van szükség.

Frissítve itt: May 15, 2023