Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kerítés, kapu ár

Kerítés, kapu? Ehhez a kategóriához 3 490 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása
8 217 szakember
4 372 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kerítés, kapu ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kerítés, kapu? A Kerítés, kapu a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
8 217 szakember
4 372 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Ár: Kerítés, kapuÁtlagárak

Alacsony ár10 733,39 Ft/db
Átlagos ár33 204 998,00 Ft/db
Magas ár 54 808,80 Ft/db
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
ÁrkalkulátorKerítés, kapu árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kerítések, kapuk pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kerítés, kapu kategóriában.

Kerítés panelek6 622,73Ft / db
Horganyzott panel, mérete 250 cm x 63 cm. A panel lapos, a szemek mérete 50x200mm.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kerítésoszlopok2 260 863,00Ft / db
150 cm magas horganyzott oszlop, négyzet keresztmetszete 60x60 mm, falvastagsága 1,5 mm. A kalap csatolva. Az oszlop préselt anyák nélkül, kerítéspanelekhez készült.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Atipikus kiskapuk és kapuk63 943,60Ft / db
Egyszárnyú kapu zárt profillal a szerkezethez hegesztve, és kerítéspanel a szerkezethez csavarozva.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Árnyékoló hálók és ponyvák14 615,68Ft / db
A 120 cm magas zöld árnyékoló háló 80%-kal csökkenti a kerítés átláthatóságát. A háló PVC szálakból készül, UV -védelemmel és megerősített éllel. A csomagolás 50 méter hosszú halót tartalmaz.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
BetonkerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Betonkerítés? A Betonkerítés a szolgáltatások teljes...
FakerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fakerítés? A Fakerítés a szolgáltatások teljes...
Gabion kerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Gabion kerítés? A Gabion kerítés a...
Kovácsoltvas kapuMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kovácsoltvas kapu? A Kovácsoltvas kapu a...
Kovácsoltvas kerítés és elemekMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kovácsoltvas kerítés és elemek? A Kovácsoltvas...
Fém kerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fém kerítés? A Fém kerítés a...
Panel kerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Panel kerítés? A Panel kerítés a...
MűanyagkerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Műanyagkerítés? A Műanyagkerítés a szolgáltatások teljes...
TolókapuMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Tolókapu? A Tolókapu a szolgáltatások teljes...
Fonott kerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fonott kerítés? A Fonott kerítés a...
HálóMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Háló? A Háló a szolgáltatások teljes...
KerítésépítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kerítésépítés? A Kerítésépítés a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül egy kerítés felépítése?

A kerítés klasszikus módja kertjeink bekerítésére és ingatlanunk védelmére. Jó anyagokkal és megfelelő karbantartással egy jól megépített kerítés évekig kitart. Ha új kerítés építését vagy egy régi, sérült kerítés cseréjét fontolgatja, a kezdés előtt tájékozódjon a költségekről.

A fa kerítéspanel költsége

Ha beszél egy tapasztalt szakemberrel, ő azt fogja mondani, hogy a kerítésköltség megállapításának egyik módja az, hogy megtudja, hány panelből áll majd a kerítés. A szabványos kerítéspanelek általában 180 cm szélesek, és különböző magasságok állnak rendelkezésre attól függően, hogy mekkora magányra vágyik a kertben. A kerítéspanelek a keskeny deszkáktól az egyre kifinomultabb fazonokig sokféle stílusban kaphatók, ami a költségek különbségét is tükrözi – a költségek panelenként körülbelül 5500 forinttól egészen 30000 forintig is terjedhetnek a csúcskategóriás kiviteleknél vagy fából.

A költségek nagy része a kerítés felszerelésével járó munkából származik. A kerítésszerelés általában legalább két szakembert igényel, mert sok munkára van szükség. Ha szükséges, távolítsa el a régi kerítést, ásja ki az oszlopokat, rögzítse és szerelje fel a paneleket. Amikor a paneleket hozzáadják az árhoz, valamint az oszlopok, kavicsdeszkák összeszerelési munkáit, amelyek a kerítés aljára vezetnek, hogy felemeljék a kerítést a földről, és megóvják a rothadástól és egyéb komplikációktól, mint például a hozzáférés, az anyag átadása a házon, majd a költségek könnyen elérhetik a 38 000 forintot panelenként. Ha nyolc panelt szeretne beépíteni, az 380 000 forintos ár nem szokatlan.

Egy műanyag kerítéspanel költsége

A hagyományos fa mellett egyre elterjedtebbek a PVC-ből készült műanyag kerítések is. Maguk a panelek ára drágább, mint a fa, 7500-8500 Ft körül mozog, de hosszú távon sokkal kevesebb karbantartást igényelnek. A telepítési költségek a fához hasonlóak.

A fém kerítés költsége

A fa és a PVC mellett fém kerítéseket is vásárolhat, a kovácsoltvas korlátoktól a hagyományos fafajtákat utánzó stílusokig. Ezeknek a kerítéseknek a költsége jelentősen eltérhet. A korlátok méterenként 75 000 forintba kerülhetnek, míg a fát másoló panelrendszer méterenként mindössze 15000 forintba kerülhet. Mindig érdemes összehasonlítani és megítélni, hogy melyik stílust részesíti előnyben.

Egyéb költségek

Ha betonoszlopokat és kavicsos födémeket használ, akkor a kerítés drágább lesz, mint a fa megfelelője, bár ennek hosszútávú előnyei is vannak. A betonszerelvények tovább bírják, és nem áll fenn a rothadás veszélye. A betontartókba szerelt fapanelek azonban zöröghetnek, ha nem megfelelően vannak felszerelve. Ugyanakkor sokan nem szeretik a beton megjelenését. A beton szintén drágább megoldás - de hosszú távon megtérül az a tény, hogy évekig kitart csere nélkül, és hogy az egyes panelek könnyebben cserélhetők, ha megsérülnek.
A hozzáférési problémák a teljes munkaerőköltségeket is befolyásolják. Ha a kerítés beépítése miatt gondok adódnak a kert ásásával, például ha a talaj különösen sziklás, vagy a kerítést burkolt területre telepítik, ez jelentősen megnövelheti a költségeket, mivel fúrásra lesz szükség. A régi kerítések ártalmatlanítása is általában többletköltséget igényel.

Frissítve itt: May 15, 2023