Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kőműves munkák ár

Kőműves munkák? Ehhez a kategóriához 3 051 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása

8 097 szakember

4 249 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Kőműves munkák ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kőműves munkák? A Kőműves munkák a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások

8 097 szakember

4 249 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Ár: Kőműves munkák

Átlagárak

Alacsony ár1 826,96 Ft/óra
Átlagos ár2 466 396,00 Ft/óra
Magas ár 2 968,81 Ft/óra
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
Árkalkulátor

Kőművesmunkák árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kőművesmunkák pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kőművesmunkák kategóriában.

Kitöltő falak falazása26490.92Ft / m3
Kitöltő falak falazása égetett, tömör téglától a mész-cement habarcsba, tégla méret 290x140x65 mm
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Kerámia áthidaló2329374.0Ft / db
Kerámia áthidaló, nem teherhordó, 115 mm széles, 65 mm magas, 1000 mm hosszú habarcságyba telepítve.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Hőszigetelő falburkolat ásványi anyagokból7079.47Ft / m2
A falak hőszigetelő burkolata ásványi szál nélküli táblákból, beleértve a ragasztással rögzített erősítő réteget, mérete: 600x500 mm, 50 mm vastag.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Félig összeszerelt mennyezet kerámia tartógerendákból és kerámia mennyezeti betétekből16671.01Ft / m2
Félig összeszerelt mennyezet kerámia tartógerendákból és kerámia mennyezeti betétekből, 100-150 mm magassággal, a mennyezetbetétek közötti tér megtámasztásával és betonozásával (túlbetonozás nélkül), 1500 mm hosszú tartógerendák könnyű fektetéssel.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékek

Egyéb szolgáltatások árjegyzéke

ÉpítkezésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Építkezés? A Építkezés a szolgáltatások teljes...
Mutass többet

Hasznos volt az Ön számára ez az információ?

Megbízások

Legfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől

Kőműves munkák

A tervezett felújítás A Megrendelő a felújítás első ütemeként a homlokzat részleges felújítását tervezi az ablakpárkány vonaláig, de elegendő forrás esetén a homlokzat további részei is felújításra kerülnek. Elsőkén csak egy vízlepergető réteget kapna az új vakolat és a teljes felújítás esetén lenne a mostani beavatkozás is színezve. Jelenleg a tégla színéhez közelítő sárga színben gondolkodik a Megrendelő, de a jelenlegi szürke szín valamilyen árnyalata is lehetséges. Az első szakasz felújítási szakaszai és módja: ‐ az ablakpárkány vonalában a teljes bádogozás eltávolítása és felület javítás után a bádogozás elhagyásával vízálló alapozó festék felvitele ‐ a málló vakolat leverése és újravakolása, ‐ a pince szellőzőlyukak egységesítése és ráccsal való befedése ‐ a márvány kőlábazat megtisztítása és a táblák közötti rés rugalmas szilikonnal kitöltése. A homlokzat felújításhoz gyakorlattal rendelkező szakkivitelezőt kell választani! Szükség esetén javasolt a szakmai felügyelet alkalmazása is, különös tekintettel a meglévő és az új felületek kapcsolódási pontjainak kialakításánál.

Andrea K.
Budapest
Kőműves munkák

Kerítés építése az alábbiak szerint: - meglévő téglafal javítása és vakolása (kb. 7 m hosszan, 2,3 m magasan) - a fenti fal kiegészítése (meghosszabbítása) téglából szintén 10 m hosszan és 2,3 m magasságig (előtte a helyéről drótkerítés elbontása) - a fenti fal felső lezárása cseréppel vagy bádoggal - meglévő (fentiektől eltérő) téglafal vakolása, színezése (14 * 2,5 m)

Tamás V.
Budapest
Kőműves munkák

Érden, felújítás előtt egy kisebb ablakot szeretnénk nagyobbra cserélni. Illetve a kertben terasz térkövezését szeretnénk megcsináltatni.

Zsófia I.
Érd
Kőműves munkák

Bp XII Deres u 10/D társasház bejárati kapunál 4 db lépcső javításra és belső folyosó kb 1.5 nm betonozásra és burkolásra kérünk árajánlatot.

Attila P.
Budapest
Kőműves munkák

Szeretnék építtetni egy 43 m hosszú bontott téglás kerítést, kb. 2 m magasságig. Alapot is kell hozzá építeni.A munkaanyagot én szerzem be megbeszélés után. A terület akadálymentes, sík felületű telken. Milyen feltételekkel, mikor és kb. mennyiért tudnák vállalni a munkát Dunakeszin? Kb, mennyi idő lenne megépíteni? Ha a bontott tégla valamiért nem jönne össze, akkor elemes betonkerítés is szóba jön, a legfontosabb az idő kérdése - természetesen minőségi munkával és korrekt árakkal egybekötve. Ebben az évben szeretném a kivitelezést.

Gabriella Z.
Dunakeszi
Kőműves munkák

Tisztelt Cím! Mihamarabb szeretném a 25nm-es nyári konyhám nyílászáró cseréjét, belső terében válaszfalépítését ajtóval, valamint a hozzá kapcsolódó kertrészen egy kb 25 nm-es fedett terasz kialakítását. Továbbá egy kb.20 m-es szakaszon kerítésépítésre is szükségem lenne, illetve kertrendezési feladatok is vannak. Bármelyik munkafolyamatra örömmel várnék egy-két megbízható embert Martonvásáron. Köszönettel: S.Kriszti

Krisztina S.
Martonvásár
Kőműves munkák

4 méter szélességében, 2 m nyersbeton támfal készitése, 5 méter hosszú 1 méter szeles, lépcsőzetes betonjárda készitése

Péter F.
Budapest XXII. kerülete
Kőműves munkák

Budapest, IV. építési telek (360m2) családi ház (80-100m2) kivitelezés legalább szerkezetkész állapotig. összközműves telek. ötletek vannak, papírmunka, tervezés és kivitelezés miatt keresek szakembereket.

Laszlo L.
Budapest
Kőműves munkák

két vagy három profi kőművesre és két kőműves segítmunka van szükségünk, hogy felépítsünk egy 400 négyzetméteres családi házat Budapest harmadik kerületében.

XIAOFEI S.
Budapest
Kőműves munkák

Egy saroktelekhez szeretnék új kerítést építeni. Az kerítés hossza 62m. Épített kerítésoszlopokkal és WPC vagy alimnium lemezekkel szertnék a megoldnai a kerítést. A lábazat magassága 50 cm-es legyen, a blokkok és a kerítés pedig normál, szabványos tehát kb 180 cm, avval, hogy van egy motoros kapu, aminek a magassága 160 cm. A lábazatot és az oszlopokat Semmelrock kőből vagy hasonlő vörös-barna kőből szeretnék.

Richárd S.
Budapest
Kőműves munkák

23x17x18 cm méretű kis széfet kellene kisméretű téglából épült tartófalba beépiteni társasházban. A falban lévő téglalap alakú lyuk sokkal nagyobb legyen. Széf rögzitése 4 csavarral alul és a hátlapon. Betonozás.

Eszter D.
Budapest
Kőműves munkák

Vályog falazatú családi ház bővítése, kb 15 nm-el,"kulcsrakész" állapotban. Egy fürdő plusz egy kamra kialakítása.

Krisztina V.
Kerepes
Kőműves munkák

A képen látható ház talapzatát szeretném javítatni. Már kértem és jelentkeztek is, de az összes adat eltűnt.

Emese R.
Tárnok
Kőműves munkák

Meglévő fal bontás kb 2 nm helyére áthidaló beépitése. Nyílás kialakítás külső homlokzati nyílászáró fogadására. Káva javítással.

Tamás P.
Kecskemét
Kőműves munkák

Egy akrill fürdőkádat kellene a helyére beállítani! Az előző tulajdonos purhabbal támasztotta alá, ami miatt valószínű a kádnak nem volt rendes alátámasztása és elhasadt

Csaba B.
Budapest
Kőműves munkák

1. 12 négyzetméter ajzat beton 8 cm 2. Ugyan ennyi járó lapozás. 3. Vakolás 22 m2. 4 csempézés oldal falra 9-10 m2 Az anyago én biztosítom Betonkeverő van. A munka végzés helye GÖDÖLLŐ.

Horváth M.
Gödöllő
Kőműves munkák

Saját erős csokos házat építenének. Alap, falak, koszorúra lenne szükségem. Bruttó 144 nm, nettó 127 nm.

tamás m.
Gyál
Kőműves munkák

Egy 3x5m-es téglafalú üveg tetejű melegházat kellene elbontani kézi munkával, mert gép nem fér be. A téglákalehetőség szerint felhasználnám, a maradék sittet elszállíttatnám. Kérem, erre adjon ajánlatot. Köszönöm.

zoltán S.
Budapest
Kőműves munkák

Kőművesmunkára keresek szakembert 2-3 napi munkára: 1 sor 25 m hosszú, 25 cm magas zsalutéglára +5 cm zsalu készítése, ebbe betonozás ( max 1 m3) kézi betonkeveréssel. Meglévő régi betonalapba 10 m2-en padlófűtéscső vésése. További két alkalommal 5-6 cm vastagságú , 30m2 betonalap készítés, közötte vízszigetelő réteg lerakása. Helyszín: Budapest 22. kerület. kivitelezés ideje: Azonnal

Ágnes S.
Budapest
Kőműves munkák

Wilio Ügyfélszolgálat! Kültéri lépcső burkolására keresek kőművest. Ezen kívül még meglévő fémvázra szeretnék plexi lapokat fölrakatni. Várom árajánlatukat: Üdvözlettel: Balog Katalin [email protected] +36 30- 655-1549

Katalin B.
Budapest
Hasznos információ

Amit tudnia kell

Mennyibe kerül az átalakítás és a falazás?

Ha a legtöbb háztulajdonoshoz hasonlóan az ingatlana téglából épült, akkor ügyelnie kell háza fekvésére. A téglákat összetartó habarcs az Ön otthona építésének szerves része, és ha meggyengül, hosszú távú károsodáshoz vezethet. Ezt a cikket azért állítottuk össze, hogy elképzelése legyen az átalakítás költségeiről.

Átalakítási költségek

A rekonstrukció egy viszonylag egyszerű folyamat, amely magában foglalja a régi habarcs marását és új habarcs alkalmazását. A régi habarcsot körülbelül 12 mm-es mélységig meg kell tisztítani ahhoz, hogy az új habarcs hatékony legyen, és bár alkalmazható kis területeken, amelyek különösen érintettek a víz által okozott károktól, általában a felületen kell elvégezni, mivel a habarcs hasonló sebességgel romlik.

Az újjáépítési költségek általában 5500-11500 Ft körül mozognak négyzetméterenként. Tehát egy közepes méretű házban az egész fal ára 380-550 ezer Ft lehet. A falazat átirányítása a ház körül körülbelül 950 000 – 1 500 000 forintba kerülne. Ez általában magában foglalja a magasban végzett munka során szükséges állványozási költségeket. 1000 tégla körülbelül 115–170 ezer Ft lesz.

Falazási költségek

A kőművesek napi díjat vagy meghatározott árat számíthatnak fel bizonyos mennyiségű anyagért - általában 1000 tégla vagy 10-12 négyzetméter. Egy tapasztalt kőműves napi díja körülbelül 38-75 ezer Ft lehet naponta. Ha felvesz egy munkást, hogy segítsen, az további 20–38 ezer Ft-ba kerülhet, de a munka gyorsabban elkészül.

Kérdések és válaszok

Amit tudnia kell

Mennyibe kerül egy kőműves?

Egy tapasztalt kőműves napi díja 55-75 ezer Ft körül lehet. Ha megadja a téglák számát, akkor 1000 tégla körülbelül 130-160 ezer Ft - pár napos munka.

Hány téglát tud egy ember lefektetni egy nap?

Egy átlagos képzett kőműves percenként 4-5 téglát tud lerakni. Ez nagyjából 240 tégla óránként. Ez körülbelül napi 1900 tégla.

Mennyibe kerül 1000 tégla lerakása?

A tégla ára négyzetméterenként 740-2200 Ft. A téglák ára 1000 darabra 130-300 ezer Ft. A téglarakás munkaerőköltsége általában 12-290 ezer 1000 tégláért.

Hiány van a kőművesekből?

A kőműveseket többször emlegették, mint az egyik legnehezebben betölthető állást. A cégek csaknem fele a rendelkezésre álló munkaerő hiányáról beszél.

Mennyit kérnek a kőművesek 1000 tégláért?

A kőművesek az időjárási viszonyoktól és a munka összetettségétől függően átlagosan napi 300-500 téglát raknak le.

Mennyibe kerül 1000 tégla?

A téglákat általában nagy mennyiségben adják el: 1000 tégla átlagosan 550 euróba kerül. A lakástulajdonosok általában 340 és 850 euró között fizetnek 1000 tégláért, de az árak 250 és 3730 euró között mozoghatnak. A közönséges agyagtégla olcsóbb; az üvegezett vagy kézzel készített téglák sokkal drágábbak.

Mennyibe kerül falat építeni a háza köré?

Egy új téglafal építése átlagosan 3000-4800 forintba kerül négyzetméterenként. A téglafal árak a fal méretétől, stílusától és a kialakítás típusától függenek.

Megérik a régi téglák a pénzt?

Egy közönséges vörös tégla akkor lehet értékes, ha nagyon régi vagy szokatlan kialakítású, de még egy alap építőtégla is értékes, ha szokatlan színű. A halvány rózsaszíntől a meleg krémekig a vintage téglák ásványianyag-tartalomra és gondos égetésre támaszkodtak, hogy egészben és sértetlenül a kívánt színben és árnyalatban jelenjenek meg.

Mennyibe kerül egy téglafal építése?

Tégla vagy kőfal építésének költségei Egy tégla vagy kőfal építése átlagosan 1,8 millió forintba kerül, átlagosan 830 ezer és 3 millió Ft között mozog. A téglafalak négyzetméterenként 3700-15000 forintba kerülnek, vastagságtól és típustól függően. A kőfalak négyzetméterenként 9 000 és 30 000 Ft között mozognak, vastagságtól és stílustól függően.

Mi az a burkolótégla?

A burkolótégla meghatározása : fal homlokzatára használt tégla általában : kifejezetten burkoló tégla, amelyet az agyag kiválasztásával a kívánt szín előállítása érdekében vagy speciális bevonattal készítenek.

Mennyi habarcsra van szükségem 1000 téglához?

Tégla és tömb lerakásához általános alkalmazásokhoz (SABS II. osztály) 1000 tégla lerakásához = 3 zsák cement + 0,6 cu. m.

Mennyibe kerül egy félfal építése?

Félfalak A félfalak átlagos ára négyzetméterenként 3700 és 7500 Ft között van.

Mennyi egy kőműves napi díja?

Mennyit kérnek a kőművesek naponta? Jó munkakörülmények között, akadálymentesen (azaz állványzatigény nélkül), egy átlagos kőműves naponta 500 téglát rak le. Ha napidíjjal dolgozik, a legtöbb kőműves napi 55-75 ezer Ft-ot kér.

Mennyibe kerül egy ház téglaépítése?

Mennyibe kerül négyzetméterenként egy ház falazása vagy újratéglázása? A munka elvégzéséért átlagosan 5 500 forintot kell fizetnie négyzetméterenként, a költségek pedig jellemzően 3000 és 10000 Ft közé esnek.

Mennyibe kerül egy téglaültetvény építése?

Mennyibe kerül egy téglaültetvény építése? Az építkezéshez használt anyagoktól függ. Négyzetméterenként azonban csaknem 5 500 - 11 000 forintba kerül.

Hány tégla van a raklapon?

Normál méretű normál tégla (kb. 2 kg. tégla) használata esetén általában 534 tégla van egy raklapon. Ha a használt tégla súlya nagyobb, akkor kevesebb tégla kerül egymásra minden raklapon.

Mennyire nehéz téglát rakni?

Minden bizonnyal lehetséges a téglajárdák vagy akár falak lerakása szakember alkalmazása nélkül. De a projekt méretétől függően ez időigényes lehet, vagy nehéz felszerelést és anyagokat igényel – valamint egy kis kőműves készségeket.

Mennyi ideig tart egy kőművesnek házat építeni?

Általában körülbelül egy év kell ahhoz, hogy egy tipikus (magán) lakásfejlesztés megvalósuljon.

Lecserélik a kőműveseket?

Robotok váltják fel a kőműveseket, az építkezések pedig „no-man-zónák” lesznek 2050-re – figyelmeztet az építőipari cég

Hány tömböt tud lerakni egy kőműves egy nap?

Egy kőműves naponta körülbelül 500 normál téglát tud lerakni, betontömböknél elég kevesebb tömb lerakása, és gyorsabban megy az építkezés.

Mennyi idő alatt lesz valaki jó kőműves?

Középfokú kőműves szakmunkást végezhet. Általában 2 évet vesz igénybe. Munkahelyi képzésben részesülsz.