Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kulcsrakész ház ár

Kulcsrakész ház? Ehhez a kategóriához 20 514 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Kulcsrakész ház ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kulcsrakész ház? A Kulcsrakész ház a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Ár: Kulcsrakész ház

Átlagárak

Alacsony ár285 000,00 Ft/m2
Átlagos ár543 500,00 Ft/m2
Magas ár 1 000 000,00 Ft/m2
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
Árkalkulátor

Kulcsrakész ház árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kulcsrakész ház pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kulcsrakész ház kategóriában.

4 szobás családi ház58330000.0Ft / egész
4 szobás, vasbeton alapú, 110 m2 alapterületű családi ház. Az ár magában foglalja a terep szintezését, az épület teljes felépítését, beleértve a vízelosztást, a hulladékot és a csatornázást, az áramelosztást, a légkondicionálót, beleértve a padlót, ablakokat, ajtókat és a fürdőszoba standart felszerelését. Szintén magába foglalja az egésztelek körbekerítését, a villámhárítót és az ereszcsatornákat is.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
2 szobás bungaló telek nélkül21490000.0Ft / egész
2 szobás, vasbeton alapú, 76 m2 alapterületű bungaló, telek nélkül. Az ár magában foglalja a terep szintezését, az épület teljes felépítését, beleértve a vízvezetéket, szennyvízvezetéket és a csatornázást, az áramelosztást, a légkondicionálót, beleértve a padlót, ablakokat, ajtókat és a fürdőszoba standart felszerelését. Szintén magába foglalja az egésztelek körbekerítését, a villámhárítót és az ereszcsatornákat is.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Előregyártott ház telek nélkül36840000.0Ft / egész
5 szobás, 98 m2 hasznos alapterületű, vasbeton alapú, előregyártott ház, telek nélkül. Az ár magában foglalja a terep szintezését, az épület teljes felépítését, beleértve a vízvezetéket, szennyvízvezetéket és a csatornázást, az áramelosztást, a légkondicionálót, beleértve a padlót, ablakokat, ajtókat és a fürdőszoba standart felszerelését. Szintén magába foglalja az egésztelek körbekerítését, a villámhárítót és az ereszcsatornákat is.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Könnyűszerkezetes ház telek nélkül18420000.0Ft / egész
92 m2 könnyűszerkezetes ház, telek nélkül. Alapkivitelben: vízvezeték, csatornázás, gázvezeték, villanyvezeték, klasszikus központi fűtés, gázkondenzációs kazán, napfűtés, belső ajtók vasalással és burkolókerettel, gipszkarton függesztett díszletek a helyiség rendeltetésének megfelelően, beton esztrich padlók, csempék és járólapok csak a szaniter létesítményekben, beltéri fal- és mennyezeti festés – fehér szín.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékek

Egyéb szolgáltatások árjegyzéke

Új építésű ingatlanMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Új építésű ingatlan? A Új építésű...
Mutass többet

Hasznos volt az Ön számára ez az információ?

Hasznos információ

Amit tudnia kell

A kulcsrakész ház építésének előnyei

Új otthon építése kihívást jelenthet. Számos különböző tényezőt kell szem előtt tartani. Különösen az ingatlanbefektetésekhez kapcsolódó rejtett pénzügyi költségek, amelyek gyakran a legnagyobb problémát okozzák az új lakástulajdonosok számára.

A pénzügyi "meglepetések" tartalmazhatnak bármit, a különféle kiegészítő funkciókba (például egy intelligens otthonba) történő további befektetéstől az előre nem látható hibák megnövekedett költségéig. Ha azonban fel akar készülni, tudjon meg mindent előre, hogy elkerülje a felesleges kiadásokat, és mielőbb új házba költözhessen.

Miért kellene új kulcsrakész házat építeni?

Számos oka van annak, hogy a kulcsrakész ház a helyes választás. Minden embernek megvannak a saját követelményei a házépítés során, de a kulcsrakész ház előnyeinek megértése segíthet a helyes döntés meghozatalában.

Fix ár

Egy új ház építésének költségvetése eltérő lehet. A különböző építészeknek különböző inklúziói vannak, és a helytől függően a költségkeret messze meghaladhatja az elvárásait. Kulcsrakész ház kiválasztása enyhítheti az ismeretlentől való stresszt, és olyan nyugalmat hozhat életébe, amelyről csak álmodhatna, ha saját kezűleg vágna bele a házépítésbe.

A kulcsrakész ház ára a kezdetektől fogva egyértelmű, és az összes szükséges dokumentumot és engedélyt az építőipari cég biztosítja. Mindent, beleértve a tereprendezést, a kerítéseket, az ablakok beépítését és még sok minden mást, tartalmaz az ár, és már az építkezés kezdetétől tudja, mennyit fizet kulcsrakész alapon az egész házért.

Időtlen stílus

Mindenki tudja, hogy a belső terek stílusa folyamatosan változik, és ami az egyik évben divatos, nem feltétlenül lesz a következőben is az. Ingatlanba fektetve nehéz lehet képben maradni, amikor a stílus folyamatosan változik. A kulcsrakész házakat professzionális belsőépítészek tervezték semleges színekben, amelyek soha nem fognak kimenni a divatból.

Egyszerű stílus

Fejezze ki személyiségét otthona stílusán keresztül. Könnyű tükrözni stílusát új, kulcsrakész házának semleges hátterével. Akár az esztétikát, az élénk színeket vagy az ipari megjelenést részesíti előnyben, minden lehetséges. Egyszerűen fogalmazva: a textilek rétegzése a kulcs a meleg, jól megtervezett tér kialakításához, a semleges színek pedig megkönnyítik a tér tökéletesebbé tételét.

Időspórolás

Kulcsrakész ház vásárlása akkor lehet igazán előnyös, ha új városba vagy faluba költözik, és minél előbb le akar telepedni. A kész, új házba költözés problémamentes, költséghatékony és sokkal kevésbé megterhelő, mintha átmenetileg át kellene költöztetnie családját egy szállodába vagy albérletbe, miközben arra vár, hogy felújítsa a régi házát vagy befejezze az újat.

Az új otthonba költözés óriási élettapasztalat. Az új otthon, a kigondolástól kezdve a teljes megvalósításig, hatalmas élmény, amelyre örökké emlékezni fog. Büszke és izgatott lesz, hogy megmutathatja új otthonát a családnak és a barátoknak.

A költözés után elkezdheti berendezni a teret, hogy az pontosan megfeleljen elképzeléseinek. Az új otthonba költözés azonban azt jelentheti, hogy még sok munka vár Önre - tereprendezés, világítás, kocsifelhajtó és árnyékolók. Amikor kész házat vásárol, csak fordítsa el a kulcsot és költözzön be. Gyors, egyszerű és gondtalan!

Építési ellenőrzések

A kulcsrakész ingatlanok minőség-ellenőrzési folyamata garantálja, hogy az ügyfelek élvezhessék a gondtalan ingatlanbefektetést, különféle kellemetlen meglepetések nélkül.

Ha egy vadonatúj ház építése vagy megvásárlása mellett dönt, akkor valószínűleg az Ön által választott építőipari vállalat megszervezi és elvégzi az összes szükséges javítást az Ön számára.

Ha házát akarja felújítani, először meg kell szereznie és ellenőriznie az összes szükséges engedélyt. A kulcsrakész otthon lehetővé teszi, hogy kihagyja ezeket a formaságokat, és ennek köszönhetően sokkal hamarabb beköltözhet.