Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Alap vízszigetelés ár

Alap vízszigetelés? Ehhez a kategóriához 2 963 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása
8 160 szakember
4 319 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Alap vízszigetelés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Alap vízszigetelés? A Alap vízszigetelés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
8 160 szakember
4 319 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Ár: Alap vízszigetelésÁtlagárak

Alacsony ár2 283,70 Ft/m2
Átlagos ár29 299 871,00 Ft/m2
Magas ár 3 425,55 Ft/m2
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
ÁrkalkulátorLábazati vízszigetelés árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a lábazati vízszigetelés pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a lábazati vízszigetelés kategóriában.

Szigetelés talajnedvesség ellen, függőleges felületen, bitumenes vízszigetelés2 397 885,00Ft / m2
Radonellenes szigetelés talajnedvesség ellen, hideg aljzatkiegyenlítő függőleges felületen. Beton bitumen vízszigetelés.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Szigetelés felszíni víz ellen, vízszintes felületen, bitumenes vízszigetelés3 334 202,00Ft / m2
Radonellenes szigetelés talajnedvesség ellen, hideg aljzatkiegyenlítő vízszintes felületen. Beton bitumen vízszigetelés.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Vízszintes szigetelés fóliákkal a talaj nedvessége ellen31 332 364,00Ft / m2
Szigetelés a talajnedvesség és a nyomástalan víz ellen, nopfóliával. Vízszintes, védő és vízelvezető, négyrétegű aszfalt, aljzatkiegyenlítő vízszigetelés, 9,0 mm nop magassággal.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Függőleges szigetelés fóliákkal a talaj nedvessége ellen31 195 342,00Ft / m2
Szigetelés a talajnedvesség és a nyomástalan víz ellen, nopfóliával. Függőleges, védő és vízelvezető, négyrétegű aszfalt, aljzatkiegyenlítő vízszigetelés, 9,0 mm nop magassággal.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Speciális építési munkákMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Speciális építési munkák? A Speciális építési...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül a vízszigetelés?

A páratartalom sok háztartást érintő probléma, és elmondhatatlan aggodalmakat okoz azoknak a lakástulajdonosoknak, akik úgy gondolják, hogy a probléma megoldása bonyolult, rendetlen és költséges munkával jár. Szerencsére sok nedvesedési eset megoldható egyszerű és olcsó javítással – ha a szakember tudja, mit keres. Ha több munkát kell végeznie, például meg kell küzdenie a páratartalom emelkedésével, érdemes megtudnia, hogy mik a költségek Ebben a cikkben a várható költségekről olvashat.

Vízszigetelési költség kalkulátor

A nedvességnek három fő típusa van, és mindegyiknek más okai és különböző megoldásai vannak – a probléma mértékétől függően sokféle költséggel számolhat.

A modern otthonokban a probléma sok esetben a páralecsapódás. A hideg falra, padlóra vagy mennyezetre kerülő vízgőz lecsapódása következtében a víz beszivároghat a felületbe, ami nedvességhez és penészedéshez vezet. Ez a nedvesség beltéri főzés, zuhanyozás vagy ruhaszárítás során keletkezhet, és gyakoribbá válik, ha a külső hőmérséklet csökken. A jó szigetelt, dupla vagy akár háromrétegű üvegezésű modern házak hajlamosak felfogni a nedvességet, ami azt jelenti, hogy lépéseket kell tenni a probléma megoldására.

Szerencsére az ilyen típusú nedvesség általában megoldható egyszerű beállítással, amely viszonylag kevés költséggel jár. A probléma megoldásához elegendő, ha kinyissa az ablakokat, ahol csak lehet, elszívó ventilátorokat kell használni (és ha nem működnek szervizelni vagy cserélni kell őket), stabil belső hőmérsékletet tartani vagy párátlanítót szerezni. A nedvesség és a penész terjedése esetén a szakemberek számára egyetlen releváns költség a ház festésével járó munka lehet.

A nedvesedés második fő oka a behatoló nedvesség – ahol a víz a házon kívül okoz károkat. Ennek oka lehet sérült tetőfedés, repedezett falazat, nem megfelelő ablak- vagy ajtótömítések, illetve megrepedt ereszcsatornák vagy csövek. Ha igen, a probléma azonosítása után könnyen megoldhatónak kell lennie, mivel a tetőcserep cseréjének költsége körülbelül 30 és 190 ezer Ft között mozog.

A nedvesség harmadik oka a táguló nedvesség – ahol a talajban lévő nedvesség átszivárog a ház alapjain és falain, rétegeken vagy téglákon keresztül szétterjed és károkat okoz. A házakat általában vízálló réteggel építik, közvetlenül a padlószint felett, hogy megakadályozzák a nedvesség behatolását. Ha ez az elem meghibásodik, vagy az ingatlanon nincs vízálló réteg, a nedvesség behatolhat. A nedvesség behatolásának mértékétől függően ez drágább és kiterjedtebb javítás lehet.

Mennyibe kerül a nedvesség tágulásának beállítása

Mivel a vízszigetelő réteg fizikai cseréje igényes folyamat, amely hatalmas építési munkát igényelne, ezért az ilyen nedvesség ellen a legáltalánosabb megoldás a vegyszeres vízszigetelő réteg beépítése, a belső falak vakolatának eltávolítása, a falakba lyukak fúrása, ill. helyezzen be egy vegyszert, hogy gátat húzzon a több nedvesség ellen.

A belső falak vízszigetelésének költségei

A költségek nagy része a dekoráció újravakolása az eljárás után. A költségek jelentősen eltérnek a különböző beszállítóktól, de a hozzávetőleges átlag 22 000 Ft/méter kezelt. Az egész ház költsége több ezer fontra is emelkedhet, ha minden falat kezelni kell. Olcsóbb lehet, ha a gipszet és a díszítést a kezelés után külön csináltatja meg.

A külső falak vízszigetelésének költségei

Ha a külső talajszint a falban lévő vízzáró szigetelés szintje felett van, az hatástalanná válik, és a talajból közvetlenül a falakba szivároghat a víz, ami nedvesség keletkezését okozza. Egy egyszerű megoldás, ha kint levágják a talajt úgy, hogy kiássák a talajt és letakarják, például betonlappal vagy kaviccsal, így biztosítva, hogy a probléma ne ismétlődjön meg. Egy kis ház körül földet ásni és kavicsot rakni a tetejére körülbelül 120-190 ezer forintba kerülhet. A betonút beépítése kisebb háznál akár 550 ezer Ft is lehet, nagyobb háznál a duplája.

További vízszigetelési költségeket kell figyelembe venni

Amint már említettük, a nedvesség kezelésekor fontos a probléma pontos diagnosztizálása. Súlyos nedvességproblémával kapcsolatban érdemes mindig több szakemberrel beszélni és árajánlatot kérni, és kikérni néhány véleményt, mielőtt költséges megoldásba vágnának bele. Beszélhet egy független szakmai ellenőrrel is ezen a területen, hogy megpróbálja diagnosztizálni a problémát, mielőtt konkrét szakemberhez fordulna