Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Lakatos, zárszerviz, kulcsmásolás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóNagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Lakatos, zárszerviz, kulcsmásolás ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Lakatos, zárszerviz, kulcsmásolás? A Lakatos, zárszerviz, kulcsmásolás a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorLakatos szolgáltatásainak árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a lakatos szolgáltatásainak pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a lakatos kategóriában.

Lakatos munkák10 218,25Ft / óra
Lakatos munkák 8 óŕánál hosszabb időtartamban; igényes, rendkívül profi.
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Lakatos munkák10 948,13Ft / óra
Lakatos munkák 4 óránál hosszabb és 8 óránál rövidebb időtartamban; igényes, rendkívül profi.
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Lakatos munkák12 772,82Ft / óra
Lakatos munkák 4 óránál rövidebb időtartamban; igényes, rendkívül profi.
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Lakatos munkák9 123,44Ft / óra
Lakatos munkák 12 óránál hosszabb időtartamban; igényes, rendkívül profi.
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Egyéb termékek és szolgáltatásokMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Egyéb termékek és szolgáltatások? A Egyéb...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül egy lakatos?

Akár a küszöbön reked az éjszaka közepén, akár ki szeretné cserélni a vásárolt ház régi zárait, a lakatosok létfontosságúak otthonunk biztonságának biztosításában. Ha nem biztos abban, hogy milyen típusú költségekkel találkozhat lakatos megbízása során, akkor segítünk ennek megvizsgálásában.

A lakatosok különösen segélyhívás esetén óradíjat számíthatnak fel szolgáltatásaikért, vagy meghatározott munkavégzésre meghatározott díjat számíthatnak fel, ami gyakoribb, ha a munkát előre megtervezve, világos elképzeléssel kell megvalósítani.

A teljes költség mindkét esetben számos tényezőtől függ, például a munkaidőtől, attól a konkrét problémától, hogy a kulcs beszorult-e a zárba, vagy törött-e a betét, valamint az érintett zárak típusától és számától.

Zárcsere költségek

Ha szeretné, hogy otthonában minden zárat kicseréljenek és frissítsenek, akár azért, mert hibát észlelt, akár azért, mert javítani szeretné otthona biztonságát, akkor a költségek a beszerelni kívánt zárak minőségétől és mennyiségétől függenek. A két külső ajtóval és több ablakkal rendelkező házban a zárak cseréje általában 75 és 190 ezer Ft között mozog.

Sürgősségi lakatos árak

Ha zárva van, és lakatoshoz fordul, a fő költségek az ezzel járó munka, valamint a lakatosnak a munka elvégzéséhez szükséges idő. Az óradíjak a hívás időpontjától függően változnak, és magasabbak lesznek, ha a normál munkaidőn kívül történik.

24 órás lakatos árak

A lakatosok tipikus óradíja normál munkaidőben (alapvetően hétfőtől péntekig, 9:00 és 17:00 óra között) általában 15 és 32 ezer Ft között mozog, attól függően, hogy hol tartózkodik. Az esti, éjszakai, hétvégi és ünnepnapi árak általában magasabbak, és gyakran a normál díj kétszeresét is elérhetik.

Az egyéb kulcsfontosságú költségek a helyzettől függenek. Például, ha a kulcs beszorult, és egy lakatos ki tudja venni, ez nem feltétlenül jelent anyagköltséget. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha elvesztette a kulcsait, és egyszerűen csak lakatosra van szüksége, aki kinyitja az ajtót. Ha azonban a lakatosnak ki kell cserélnie a zárbetétet a PVC ajtón, az a zár márkájától és minőségétől függően 1200-2500 Ft-ba kerülhet. A beakadt zár cseréje hasonló összegű, de a teljes zárszerkezet cseréje bármilyen típusú zárra egyre drágább lesz.
 

Frissítve itt: Nov 15, 2023