Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Laminált padló ár

Laminált padló? Ehhez a kategóriához 3 429 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása
8 134 szakember
4 294 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
252 005 + alkalmazásletöltés
Laminált padló ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Laminált padló? A Laminált padló a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
8 134 szakember
4 294 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
252 005 + alkalmazásletöltés
Ár: Laminált padlóÁtlagárak

Alacsony ár799 295,00 Ft/m2
Átlagos ár1 210 361,00 Ft/m2
Magas ár 2 055,33 Ft/m2
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
ÁrkalkulátorLaminált padló árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a laminált padló pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a laminált padló kategóriában.

Laminált padló lerakása 190 mm-ig6165.99Ft / m2
Laminált és fa parketta ragasztással történő lerakása, lapok hossza 190 mm szélességig.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Laminált padló lerakása 190 mm felett5709.25Ft / m2
Laminált és fa parketta ragasztással történő lerakása, szélessége 190 mm felett.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Laminált padló klick rendszerrel történő lerakása2968.81Ft / m2
Szabadon fektethető laminált és fa padló lerakása. Klick rendszerrel történő csatlakozás.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Szabadon fektethető laminált padló lerakása, 190 mm szélességig3425.55Ft / m2
Szabadon fektethető laminált és fa padló lerakása, 190 mm szélességig.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Melegburkoló, parkettázóMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Melegburkoló, parkettázó? A Melegburkoló, parkettázó a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül egy laminált padló beépítése?

A laminált padló népszerű padlóválasztás a háztartásokban szerte a világon, mert alacsony ára, tiszta felülete és funkcionalitása miatt előnyös. Ha új laminált padlót szeretne felszerelni otthonába, jó áttekintést kell kapnia a lehetséges költségekről.

A laminált padlók ára

A laminált padló a fapadló egy fajtája, bár a gyártás során csak nagyon kis mennyiségű fát használnak fel. A laminátumot úgy alakítjuk ki, hogy eltávolítunk egy MDF csíkot, egy helyreállított farost táblát, és vékony műanyag réteggel fedjük le faszerű képpel. Ha ezeket a csíkokat egymás mellé helyezzük, valódi fapadló benyomását keltik, minden hátrány nélkül. A laminált padlók könnyen tisztíthatók, és viszonylag ellenállnak az ütéseknek és a karcolásoknak, és nincsenek ugyanazok a tágulási és összehúzódási problémáik, mint a tömörfa padlóknál. Viszonylag környezetbarátnak is tekinthető, mivel a laminált padlók gyártása során kevés fát használnak fel.

A laminált padló ára a megvásárolni kívánt termék minőségétől függ, de viszonylag olcsó is lehet, négyzetméterenként 2000 forintba kerül. Magasabb szinten egyes laminátumok négyzetméterenkénti ára akár 5500 forintba is kerülhet, de általában érdemes körülnézni, és találni egy olyan megjelenést, amely megfelel.

Telepítési költségek

A telepítés egy másik kulcsfontosságú megfontolandó ár – a tiszta befejezés bizonyos szintű készségeket igényel, és a telepítés négyzetméterenként annyiba kerülhet, mint maga a termék, körülbelül 3800 Ft négyzetméterenként. Előfordulhat, hogy más telepítők a beépítendő padló méretének megfelelő napi díjszabást részesítik előnyben. Ebben az esetben a tipikus díj 38-75 ezer Ft, a cég méretétől és az Ön tartózkodási helyétől függően. Feltételezve, hogy a laminátum ára 2000 Ft négyzetméterenként, a beépítés pedig 3800 Ft négyzetméterenként, egy 5 m x 5 m méretű helyiség megközelítőleg 150 ezer forintba kerülne a különféle kiegészítők figyelembevételével.

Vegye figyelembe a laminált padló további költségeit

A szakemberek általában díjat számítanak fel a szőnyeg vagy a régi padló eltávolításáért és elszállításáért, bár ezt Ön is megteheti. Ehhez hasonlóan gyakran szükséges a szegélylécek eltávolítása, hogy szebb legyen a végeredmény – ha pedig új szegélyléceket vagy falécet kell vásárolni, anyagtól függően méterenként 2000-38000 Ft körüli anyagköltséget jelent. Az ajtókárpitok körülbelül 20 ezer forintba kerülhetnek ajtónként.

Ha a padló, amelyre a laminátumot le kell fektetni, egyenetlen, előfordulhat, hogy a telepítőnek ki kell egyenlítenie azt esztrichtel, ami akár 5500 forintba is kerülhet négyzetméterenként, attól függően, hogy mennyi munkát kell elvégezni. Az aljzatot fapadló alá is le lehet fektetni, ami általában nem éri el az 2000 forintot négyzetméterenként, míg a betonaljzatra rakható nedvességálló membrán átlagosan csak 7500 Ft körül van szobánként.

Ne feledje, hogy a helyiség közvetlen méretén túl további anyagokat kell rendelnie – rendeljen további 10%-ot az összes lehetőség fedezésére.