Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Lapostető szigetelés, vízszigetelés ár

Lapostető szigetelés, vízszigetelés? Ehhez a kategóriához 2 759 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása
8 159 szakember
4 319 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Lapostető szigetelés, vízszigetelés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Lapostető szigetelés, vízszigetelés? A Lapostető szigetelés, vízszigetelés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
8 159 szakember
4 319 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Ár: Lapostető szigetelés, vízszigetelésÁtlagárak

Alacsony ár2 055,33 Ft/m2
Átlagos ár3 311 365,00 Ft/m2
Magas ár 4 339,03 Ft/m2
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
ÁrkalkulátorLapostető szigetelésének árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a lapostető szigetelésének pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a lapostető szigetelése kategóriában.

Lapostető fedőlemez készítése szalagokkal1 164 687,00Ft / m2
Lapostető fedőlemez készítése 10 °-ig, száraz aszfalt szigetelő szallagokkal, állítható aszfalt szigetelő szalagokkal, vagy szövettel.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Gumi lapostető fedőlemez készítése fóliával1 986 819,00Ft / m2
Gumi lapostető fedőlemez készítése 10 °-ig, lazán lefektetett gumi fóliával
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Gumi lapostető fedőlemez készítése olvasztott aszfalt szigetelő szallagokkal1 849 797,00Ft / m2
Gumi lapostető fedőlemez készítése 10 °-ig, ponthegesztéssel odahegesztett olvasztott aszfalt szigetelő szallagokkal
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Gumi lapostető fedőlemez készítése olvasztott aszfalt szigetelő szallagokkal az egész felületen, oxidált szallagok2 032 493,00Ft / m2
Gumi lapostető fedőlemez készítése 10 °-ig, olvasztott aszfalt szigetelő szallagokkal az egész felületen, oxidált szallagokkal
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
BádogosMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Bádogos? A Bádogos a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül a szigetelés?

Számos módja van a ház szigetelésének, és sok jó ok van rá. Az otthonából kiáramló hő hűvösebbé, kevésbé energiahatékonyabbá, kevésbé környezetbaráttá teszi ingatlanát, és többe kerül a fűtési számlára.
De a szigetelés, legyen szó akár a tetőről, a padlásról vagy a falakról, segít megőrizni a meleget, és hosszú távon pénzt takarít meg.


Tetőtér szigetelés költségei

A legegyszerűbb padlásszigetelés az, ha szigetelőanyagot, például üvegszálat vagy ásványgyapotot helyeznek a padlás gerendáira, vagy habbal vagy golyókkal kitöltik a gerendák közötti réseket, hogy melegen tartsák az alattuk lévő helyiségeket.
Valószínűleg ez a legolcsóbb módja az otthona szigetelésének, és a legtöbb ingatlanban 75 és 150 ezer Ft közötti áron megtehető, kivéve az esetlegesen felmerülő bonyodalmakat.


Tetőszigetelés költségei

A közvetlen tetőszigetelés, ahol a tetőtér egy használható tér, amely megtartja a hőt, drágább, mint egy átlagos tetőtér szigetelése, amely nem lakott. Hosszú távon azonban még mindig költséghatékony lehet.

Ez magában foglalja a szigetelőlapok használatát a tető lejtése alatt, vagy a fújt habot a tető és a szarufák alsó részének festésére.
Általánosságban elmondható, hogy egy tipikus ingatlanban 120 és 200 ezer Ft között lehet jó szigetelést elérni.

Ha lapostetőt szeretne szigetelni, az az alkalmazott technikától függően többe kerülhet, de az ár az egyenértékű hajlásszögű tetőszigeteléstől a több mint kétszereséig terjedhet.

Üreges falak szigetelési költségei

Az otthon szigetelésének másik népszerű módja az üreges falszigetelés beépítése, így kitöltve az otthona külső falait alkotó belső és külső téglaréteg közötti teret.
Ez magában foglalja a lyukak fúrását a falba, majd a szigetelőanyag szivattyúzását. Ez körülbelül 55 ezer forintért érhető el minden egyes kezelni kívánt kétszintes külső fal után.

A tömör falszigetelés költsége

Bonyolultabb és drágább a belső falak vagy a külső falak szigetelése, amelyet tömör falakhoz lehet hozzáadni - azokhoz, amelyek egy rétegben épülnek, és nincs kitöltendő üreg.
Ez magában foglalja egy réteg szigetelőanyag hozzáadását, és vagy vakolattal való bevonását, ha kívül van, vagy gipszkartonnal, ha belül van.
Ezek az eljárások körülbelül 1 200 000 forinttól több mint 7 500 000 forintig terjedhetnek, az alkalmazott módszertől és a költségvetéstől függően.