Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Épületbontás, gépi bontás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóNagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Épületbontás, gépi bontás ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Épületbontás, gépi bontás? A Épületbontás, gépi bontás a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorMegsemmisítés és bontás árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a megsemmisítés és bontás pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a megsemmisítés és bontás kategóriában.

Épületek lebontása fokozatos szétszedéssel6 124,92Ft / m3
Épületek lebontása fokozatos bontással, téglából, kőből és hasonlókból, szerkezetarány -0,65000t
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Épületek lebontása nehéz gépesítéssel12 103,13Ft / m3
Épületek nehézgépekkel történő lebontása, monolit vagy előre gyártott vasbeton vázból, szerkezetarány -0,66000t
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Csarnokok lebontása3 117,47Ft / m3
Ipari, mezőgazdasági vagy polgári építésű csarnokok lebontása, tégla, kő, vegyes és favázas falazatok, mésztömbök vagy mészcement habarcsok tömbjének fokozatos szétszedésével, -0,350 t
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Épületek más módon történő lebontása 27 800,52Ft / m3
Épületek egyéb módon történő lebontása, monolit vasbeton vázból, beleértve a kitöltő falazatot is, szerkezetarány -0,780 t
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Felújítás, szanálásMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Felújítás, szanálás? A Felújítás, szanálás a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül a bontás?

Néha szakemberekre van szüksége ahhoz, hogy dolgokat építsen a házához, míg néhányukra azért vannak szükség, hogy elbontsanak dolgokat. A nem kívánt elemek eltávolítása otthonából, legyen szó előtetőről vagy falról, speciális munka, különösen, ha veszélyes anyagokról van szó. A bontási és hulladékelhelyezési költségekre több aktuális árat állítottunk össze.

Mennyibe kerül egy házbontás?

A ház bontásának ára nagyban függ a méretétől, kisebb mértékben számos egyéb tényezőtől. Ahogy az várható volt, egy kis bungaló lebontásának költsége lényegesen alacsonyabb lesz, mint egy bontási szakember felvételének költsége egy nagy, kétszintes családi ház lebontásához.

Számos bonyolító tényező miatt nehéz kiszámítani az általános négyzetméterárat, de vannak széles ársávok, amelyeket szem előtt kell tartani. Nagyon kicsi ingatlanok, például bungalók esetében a bontás költsége akár 720 ezer Ft is lehet, ha nincsenek bonyolító tényezők. A komplikációk a költségeket akár 3 millió forintra is növelhetik. A nagyobb házaknál nem ritka az akár 4 millió forintos ár sem. E költségek nagy részét a hulladékok elszállítása teszi ki.

Az alábbiakban ismertetünk néhány egyéb tényezőt, amelyek bonyolíthatják ezt az összköltséget.

Garázsbontás költségei

A garázsok bontási költségei gyakran inkább az anyagtól, és nem a mérettől függenek, hiszen a legtöbb garázs viszonylag szabványos méretű (elég nagy ahhoz, hogy egy autó elférjen). A beton olcsóbb lehet, mint a tégla, mert így könnyebb leszerelni a paneleket. A garázs lebontása együtt 72-900 ezer forintba kerülhet, beleértve a munkaerőt, a bérleti díjat és a betonalap selejtezési, szakítási és eltávolítási díjait.

További bontási költségekkel kell számolni

A legtöbb bontási projekthez, még a családi házakhoz sem szükséges építési engedély, de vannak olyan körülmények, amikor erre szükség lesz, különösen, ha az otthona védett vagy természetvédelmi területen található. Ha engedélyre van szüksége, annak igénylése körülbelül 38 000 forintba kerülhet.

Egy másik kulcsfontosságú elem, amely növelheti az árat, ha azbesztet tartalmaz bármely ponton. Ez az építőanyag nagyon népszerű volt az 1990-es évek előtt, és gyakran használták tetők készítésére, különösen garázsokban, valamint cserepekhez, csövekhez és ereszcsatornákhoz. Ha úgy gondolja, hogy a lebontani kívánt épület azbesztet tartalmaz, forduljon szakemberhez, aki biztonságosan el tudja távolítani. Többe fog kerülni, de fontos, hogy biztonságosan közelítsék meg.

Vannak azonban olyan dolgok, amelyek csökkenthetik a költségeket – például a házában lévő elemeknek van egy bizonyos maradványértéke, amely ellensúlyozhatja az épület bontásának költségeit. A rézcsövektől a minőségi falazatig, fáig, de még az olyan elemekig is, mint a radiátorok, mosogatók és táblák, mindent el lehet adni bizonyos kapacitásban.

Frissítve itt: Nov 15, 2023