Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Sírkövek
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóNagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Sírkövek ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Sírkövek? A Sírkövek a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorSírkövek árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a sírkövek pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a sírkövek kategóriában.

Gránit egyes sír948 837,85Ft / egész
Gránit egyes sír, fejkővel (mérete 100x200 cm)
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Gránit kettős sír1 897 675,70Ft / egész
Gránit kettős sír, fejkővel (mérete 200x200 cm)
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Gránit urnasír656 887,74Ft / egész
Gránit urnasír, födémmel és fejkővel (mérete 60x60 cm)
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Gránit urnasír födémmel364 937,64Ft / egész
Gránit urnasír, födémmel (mérete 60x60 cm)
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Egyéb termékek és szolgáltatásokMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Egyéb termékek és szolgáltatások? A Egyéb...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Kérdések és válaszokAmit tudnia kell
Mit kell tudni sírkő vásárlása előtt?

Amit tudnia kell sírkő vásárlása előtt Szerezzen be egy írásos másolatot a temető szabályzatáról. Nézze meg, hogy egyedülálló személy, pár, gyermek vagy hamvasztásos sírkő-e. Tudja meg, miből kell készülnie a sírkőnek. Találja meg a használni kívánt méretet.

Mennyibe kerülnek a sírkövek?

Alapvető lapos téglalap alakú sírkő, amely a talaj szintjén ül. Ezek általában 150 és 330 ezer Ft között mozognak. Sírkövek, amelyeket néhány centiméterrel a föld felett helyeztek el, hogy párnahatásra hasonlítsanak, vagy ferdén vannak a tetején. Az ilyen sírkövek tipikus ára anyagtól és mérettől függően 190 és 930 ezer Ft között mozoghat

Mit gravírozzak a sírkőre?

A sírkőhöz általában egy sírfeliratnak nevezett rövid üzenetet adnak a személy nevével, születési dátumával és halálozási dátumával együtt. A sírfelirat tipikus célja, hogy hagyjon néhány bölcs szót, megosszon az elhunyt legfontosabb értékeivel, vagy összefoglalja egy személy életét.

Hiány van a sírkövek gránitjából?

A gránit és egyéb anyagok hiánya lelassítja a síremlékek gyártását.

Lehetséges télen sírkövet elhelyezni?

Ha pedig túl hideg az idő, a gránit megrepedhet. Havazik vagy a hőmérséklet nulla alá süllyed, nem telepíthető.

Hogyan rendeljünk sírkövet online?

Vásároljon saját sírköveket online Szerezze be a temető szabályzatának írásos példányát. Ismernie kell a telek méretét és elhelyezkedését. Tudja meg, milyen anyagokat lehet használni. Ismernie kell a használható sírkövek legnagyobb és legkisebb méretét. Tudja meg, hogy a temetőben szükség van-e szimbólumokra vagy helyadatokra.

Mi a legolcsóbb sírkő?

A lapos sírkövek a legolcsóbbak az összes sírkő közül. Átlagosan 74 és 150 ezer Ft közötti lapos sírkövek találhatók. Ne felejtse el összehasonlítani az árakat és vásárolni a legjobb ár-érték arányt.

Milyen típusú sírkő tart a legtovább?

Emiatt a gránit a legtartósabb sírkőanyag. De természetes szilárdsága ellenére nem minden gránit egyforma a megbízhatóság szempontjából. A minőség a gránit minőségének leírására használt kifejezés, és a tartósságot tükrözi.

Hogyan válasszon sírkövet?

1. lépés: egyeztessen az emlékparkkal vagy temetővel a sírkövek szabályairól. 2. lépés: kérjen temető telepítési szolgáltatásokat. 3. lépés: állítsa be a költségvetést. 4. lépés: ismerkedjen meg a sírkő kialakításával és anyagaival. 5. lépés: döntse el, milyen típusú sírkőre van szüksége.

Milyen típusú sírkő a legjobb?

Ha tartós sírkövet szeretne, akkor a legjobb sírkőanyag a gránit vagy a bronz. Mindkettő a tartósságáról ismert. Egy kevésbé ismert alternatíva azonban a mezei szikla. Bár nem tart olyan sokáig, mint a gránit, ellenáll az elemeknek.

Olcsóbb az interneten sírkövet vásárolni?

Általában olcsóbb az interneten megvásárolni a sírkövet, bár a szállítási költségeket figyelembe kell venni. Változatosság: Ha szélesebb választékra vágyik, érdemes az interneten nézelődni. Szinte bármit megtalálhat a nap alatt, és ez lehetővé teszi, hogy valóban személyre szabja a sírkövet.

Készíthet saját sírkövet?

A saját sírkő készítése nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretteik emlékére szeretnének valamit alkotni és/vagy valami személyesebbet szeretnének. A házi készítésű sírkövek remek ötlet azoknak is, akik kedvencük sírját vagy kedvenc helyét szeretnék megjelölni.

Hogyan marják a sírköveket?

A modern sírköveket azonban már nem vésővel és kalapáccsal vésik. Ehelyett általában homokfúvással gravírozzák. Ez a módszer a mintát a kő felületébe marja anélkül, hogy a gránitot letörné, de így is láthatóvá válik a minta.

Kaphat-e sírkövet, ha elhamvasztják?

A hamvasztás egyik előnye, hogy több lehetőséget kínál emlékművekre és sírkövekre. Hiszen a holttestet általában egy temetőbe temették el, lapos vagy föld feletti kopjafával. Az elhamvasztott test azonban szétszórható, és az emlékmű bárhol elhelyezhető.

Miért nem engedélyezik egyes temetőkben a sírköveket?

A temető nem fogadhat el máshonnan vásárolt sírköveket, vagy díjat számíthat fel a máshonnan vásárolt sírkő behozataláért vagy felszereléséért.

Meddig tartanak a fából készült sírkövek?

Egy sírkőnek örökké kell tartania, ezért van mindegyik kőből. A temetők tele vannak 100 éves sírokkal.

Melyik tart tovább a gránit vagy a márvány?

Az igazság az, hogy a legnagyobb különbség a gránit és a márvány között az, hogy a gránit sokkal keményebb és sokkal tovább tart, mint a puhább márvány. A márvány nagyobb valószínűséggel reped, és idővel erodálódik a külső hatásoknak való kitettség miatt.

Mennyi ideig tart a sírkövek elkészítése?

Általában arra számíthatunk, hogy az átlagos sírkő a megrendeléstől a telepítésig akár hat hónapig is eltarthat.

Mennyi idő múlva helyezheti el a sírkövet a sírra?

Bár nincs meghatározott szabály arra vonatkozóan, hogy mennyi ideig kell várni, mielőtt sírfát helyezhetsz a sírra, iránymutatásként javasolt legalább hat hónapot várni, ha nem tovább.

Frissítve itt: Nov 15, 2023