Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Teraszdeszkák ár

Teraszdeszkák? Ehhez a kategóriához 2 638 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása
8 217 szakember
4 374 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Teraszdeszkák ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Teraszdeszkák? A Teraszdeszkák a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
8 217 szakember
4 374 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
ÁrkalkulátorTeraszdeszkák árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a teraszdeszkák pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a takarítás kategóriában.

Vörös lucfenyő5 709,25Ft / db
Teraszburkolat vörös lucfenyőből; vastagság 45 mm, szélesség 145 mm; a burkolat alkalmas kültéri padlóként a medencéhez, vagy kerti kocsibeállókhoz és pavilonokhoz.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Fenyő3 402 713,00Ft / db
Fenyőfából készült teraszburkolat, vastagság 30 mm, szélesség 140 mm; a burkolat az alap fa hasábokra kerül lefektetésre.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Északi lucfenyő3 402 713,00Ft / db
Fenyőfából készült teraszburkolat; vastagság 28 mm, szélesség 145 mm; a lefektetés után célszerű a padlót védőolajjal vagy lakkal lefesteni, ami megnöveli a teraszburkolat élettartamát.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Teraszlapok olajozása1 027 665,00Ft / m2
Az olaj csökkenti az UV sugárzás hatásait. Valamennyi fafajtára alkalmazható. Védelmet nyújt a teraszok számára, véd a nedvesség ellen, és matt felületet hagy, ami egyúttal hangsúlyozza a fa szerkezetét.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Teraszlapok lefektetése2 740,44Ft / m2
WPC fa-műanyag teraszburkolat fektetése
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül a kerti terasz?

Mindannyian szeretnénk a legtöbbet kihozni kertünkből. Ha olyan helyet hoz létre, ahol leülhet és élvezheti a szabad levegőt, akkor maximalizálhatja a napsütéses napokat és a meleg estéket. Egy új terasz felszerelése a tökéletes módja ennek, lehetővé téve, hogy élvezze a kertet, miközben olyan teret hoz létre, amely szinte úgy működik, mint egy másik szoba otthonában. A fából készült terasz különösen természetes megjelenést biztosíthat, amely kiegészíti a kert többi részét.
Ha azt fontolgatja, hogy teraszt építene házába, felvázoltunk néhány tipikus teraszköltséget, így előre tervezheti a projektet.

 

A deszkapadló ára

A terasz ára a felhasznált anyagtól függ. Két fő típusa van - a hagyományos fa deszkázat, amely a legelterjedtebb, és a kompozit deszkázat - a farostból és műanyagból készült fa alternatívája.

A fa természetes megjelenésű és tartós – megfelelő kezelés mellett évekig kitart. A kompozit még strapabíróbb - az időjárástól függetlenül nem rothad, nem bomlik fel, és a felületkezeléstől függően csúszásgátló, folt- és karcálló lehet. Különböző színekben is elkészíthető, miközben a fát kezelni és festeni kell az azonos hatás eléréséhez. Vannak azonban, akik nem szeretik a mesterséges felületeket, és inkább a természetes fát részesítik előnyben.

A fából készült teraszok ára a választott faanyagtól függően változik – a fenyő a leggyakrabban használt és legolcsóbb, de számos más lehetőség is létezik, mint például a cédrus és a vörösfa.

Az alapvető fa teraszdeszkák már 3800 forintos négyzetméteráron megvásárolhatók a kertészeti központokban. A szakemberektől megvásárolható prémium termékek négyzetméterenként több mint 25 000 Ft-ba kerülhetnek, ami azt jelenti, hogy 20 négyzetméter felületre jutó anyagok 95–550 ezer Ft-ba kerülhetnek.

A kompozit teraszárak általában magasabbak, mint az átlagos faárak, a magasabb költségeket az indokolja, hogy nehezebben kopnak és kevesebb folyamatos karbantartást igényelnek. A négyzetméterárak általában 25 és 45 ezer Ft között mozognak.

A padló telepítési költségei

Kertészek, ácsok, asztalosok és teraszszakértők, akik teraszokat építhetnek, munkájuk nagy részét hozzáteszik a kertjében lévő teraszért fizetendő összköltséghez. A napi 55 és 75 ezer Ft közötti díjjal és a tipikusan három napos talaj-előkészítéssel, gerendázással és teraszépítéssel, könnyedén több mint 220 000 forinttal növelheti a projekt teljes költségét, így a végső összeg körülbelül 350 ezer Ft is lehet egy 20 négyzetméteres, fenyőből épült terasz ára, és több mint 750 ezer Ft egy kompozit terasz.

Ha a terasz formája bonyolultabb, mint egy négyzet vagy téglalap, főleg ha ívelt vagy bonyolult formázást igényel, akkor a költség ismét magasabb lesz, mert a kívánt formák kivágása több időt és munkát igényel.

Frissítve itt: May 15, 2023