Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Tetőjavítás ár

Tetőjavítás? Ehhez a kategóriához 2 031 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása
8 217 szakember
4 374 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Tetőjavítás ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Tetőjavítás? A Tetőjavítás a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
8 217 szakember
4 374 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Ár: TetőjavításÁtlagárak

Alacsony ár11 418,50 Ft/feladat
Átlagos ár16 259 944,00 Ft/feladat
Magas ár 20 324,93 Ft/feladat
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
ÁrkalkulátorTetőjavítás árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a tetőjavítás pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a tetőjavítás kategóriában.

Tető zsaluzása és lécezése (zsaluzás 1 m2-ig)6 759 752,00Ft / m2
Tető zsaluzása és lécezése, a tető egyes nyílásainak befedése 32 mm vastag deszkákkal, legfeljebb 1 m2 nyílási felület.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Tető zsaluzása és lécezése (zsaluzás 4 m2 felett)2 580 581,00Ft / m2
Tető zsaluzása és lécezése, a tető egyes nyílásainak befedése 32 mm vastag deszkákkal, 4 m2 feletti nyílási felület.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
A tetőn lévő horganyzott Pz lemezes ereszcsatornák lemezjavítása981 991,00Ft / m
A horganyzott Pz ereszcsatorna burkolatának javítása kemény tetőfedésű tetőkön, alaplemez nélkül, 30 ° hajlásszögig, 330 mm szélességgel.
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Beton tetőcserép szárazon javítása, 30 db/m2 -ig 479 577,00Ft / m2
Beton tetőcserép szárazon javítása, 30 db/m2 -ig, 5%-ig, 45 °tetőhajlásszögig.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
BádogosMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Bádogos? A Bádogos a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
MegbízásokLegfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől
Tetőjavítás

Jégeső miatt megrongálódtak a tetőcserepek és befolyt a víz a házba, kárt téve néhány bútorban és feláztatva a padlózatot.

Napsugar O.
Debrecen
Tetőjavítás

Tetőtér 2 helyen kismértékben ázik. Cseréppel fedett (talán Tondach hódfarkú alapcserép, de nem biztos), klasszikus sátortető, ikerház fél. A tető felülete kb 140 m2. 1994-ben épült, átlagosan jó állapotú. Több parabola antenna kiállás van, valószínűleg azok egyikén szivárog be a csapadék. Padlástérből, szerelőnyíláson keresztül lehet feljutni, 1. Le kellene bontani az antennákat, és kijavítani a sérült részeket. 2. Általában meg kéne vizsgálni a szerkezet állapotát, ha problémás akkor beszéljünk azok javításáról is.

Akos Z.
III. kerület
Tetőjavítás

170 nm tető héjazat cseréje ,régi cserép helyett új cserép alá új fólia és új lecezés Mindez egy Miskolci családi házról van szó

Zoltan P.
Miskolc
Tetőjavítás

Ereszcsatornán van pár javítani való. + Tetőt átnézni, mert vannak időnként beázások, ha van hiba, javítani. + Árajánlatot szeretnék kérni a tetőszerkezet felújítására.

Dániel L.
Budapest
Tetőjavítás

Zamádi hétvégi házam tetején néhány cserép eltört, egy másik helyen beázás van. A cserepeket kellene pótolni, a beázást megszüntetni. A tető Tondach 18X38-as hódfarku cseréppel készült.

Tamás G.
Budapest
Tetőjavítás

5 éve cserélt onduline nyeregtető valamely részén beázik, tartós esőzés közben a tető mindkét oldala alatt 1-1 pár négyzetcentiméteres folt jelenik meg a plafonon. Segítséget szeretnék kérni a hiba felderítéséhez és kijavításához.

Ferenc R.
Pilisvörösvár
Tetőjavítás

Tető Fedő Bádogos SOS munkát és eltudjunk vállalni -Régi hajlott tető felujitása -Lapos tető szigetelés -Lécek cseréje, fóliázása-Ereszcsatorna bádogozása készítése. - Régi szarufák megerősítése -Cserepes lemez-Háztetőket kerámia és fém cseréppel - Gyártunk és javítunk történelmi emlékmüveket- Csapadéklevezető Rendszerek és tartozékok - Telyes ereszcsatorna rendszerek és tartozékok. (Garancia Az anyagokhoz 15 év garancia kivitelezés 3 év) INGYENES SZÁLITÁS.

profile image
Farkas M.
Budapest
Tetőjavítás

Szigetszentmártonban egy nyaraló bitumenzsindelyes tető szerkezetét és borítását kellene javítani kb. 2×2 méteres felületen. A kémény melletti szigetelés hiánya miatt kezdett ázni a tető, emiatt az OSB lap és a gerenda egy szakaszon elkorhadt. Ennek a kijavítására keresünk szakembert. Nehezítő tényező, hogy a telek mérete és túlépítettsége miatt kissé nehezen hozzáférhető a tető.

Zsuzsanna K.
Szigetszentmárton

Mennyibe kerül egy tető javítása?

Egy régi mondás szerint a tetőt akkor kell megjavítani, amikor süt a nap. Az időjárástól függetlenül, ha meg kell javítania a tetőt, itt az ideje, hogy megcsinálja. A hiányzó cserép vagy a sérült szegély miatt víz juthat a tetőtérbe, ami maradandó károsodást és hosszú távú problémát okozhat. A tetőjavítás átlagos költsége a problémától függően változik.

Általános tetőjavítás

Tetőinknek számos problémával kell megküzdeniük - erős szél, heves esőzés, kidőlő fák és moha növekedése -, így nem meglepő, hogy ha valami elromlik, különféle javításokra lehet szükség.

  • Hiányzó zsindely vagy cserép:

Az erős szél az egyes lapok kilazulását okozhatja. Akár csak kissé elmozdultak, és rést hagytak, akár teljesen kiestek, ez lehetővé teszi a víz behatolását a tetőn keresztül a padlásra, és károkat okozhat.

  • Laza szegély:

Tetőink végén lévő ólomszegély, amely a kémények és a tetőablakok tetővel való találkozásánál a peremet lezárja, megtartva a vizet. Ha azonban kiengedik vagy megsérül, meghibásodhat és vizet engedhet ki.

  • Megcsúszott tető:

Ha a teljes tetőszerkezet legyengül, vagy azért, mert a tetőgerendák nem bírják a cserepek súlyát, vagy alapvető építési probléma van a házzal, szükség lehet a teljes tető cseréjére.

Cserépcsere költségei

A legáltalánosabb eset, hogy egy vízáteresztő cserép hiányzik vagy sérült. A cement-, agyag- vagy palacsempék viszonylag gyorsan, általában néhány óra alatt cserélhetők. Egy tetőfedő körülbelül 55 000 forintba kerülhet. A cseréptető rögzítése segít megelőzni a csúszások következtében fellépő szivárgásokat. A cserepek alatti tetődeszka cseréjének költsége a tetőjavítás teljes költségébe beleszámít.

Lapostetők javítása

Ha lapostető-javítási lehetőségekről van szó, az egyszerű lapostető-javítások, mint például a garázsok vagy melléképületek, több százezer forintba is kerülhetnek. A lapostető javítási költségeinek jellegéből adódóan azonban néha érdemes lehet a teljes tetőt kicserélni. Az alapvető filcmegoldások ára körülbelül 20 000 Ft négyzetméterenként magának az anyagnak és a magasabb minőségű anyagoknak, mint például a modern GRP (üvegszálas forma), akár 30 000 Ft négyzetméterenként. A munkaerőköltség napi 38 000 – 95 000 Ft-ba kerülhet munkavállalónként. Általában egy tipikus garázs esetében a lapostető cseréje 380 000 forinttól felfelé várható.

Szegély javítási költségek

A tetőn található ólomszegély segít megvédeni a tető szélét, ahol a cserepek találkoznak a téglafallal, például a kémény vagy a tetőablak esetében. Ha bármilyen okból megsérül, a hiányzó csempékhez hasonló problémákat okozhat, és esőt is behozhat otthonába. A sérült szegély javítása hasonló összegbe kerül, mint a hiányzó cserepeké - a tetőszegély javításának költsége egy méteres szegély cseréje esetén 38 és 95 ezer Ft között van.

Szivárgás javítási költségek

A szivárgások általában hiányzó csempék vagy sérült szegélyek következményei, ezért a javítások költsége a szivárgás természetétől függ.

A túlnyúló tető javításának költsége

Egyes házaknál olyan görbület alakulhat ki, ahol az oromvég végein a gerinc középen meghajlik. Ez különféle okok miatt fordulhat elő, például ha a tetőcserepeket valamikor nehezebb alternatívára cserélték, amely lassan megterhelte a tetőt tartó favázat. A túlnyúló tető javításának költsége eltérő lehet – ha a túlsúly gondot okoz, további gerendákat vagy szarufákat lehet hozzáadni a többletsúly támogatására, ami 220 és 750 ezer Ft között lehet, attól függően, hogy mennyire van szükség. Néha a tető bedőlhet, mert beázik, és a belső szerkezet visszafordíthatatlanul megsérül. Ha ez a helyzet, akkor a teljes tetőt ki kell cserélni, ami az ingatlan méretétől függően 1 900 000 és 4 500 000 Ft közötti összegbe kerülhet.

Munkaköltségek

A tetőfedők általában az elvégzett munkájukért fizetnek, nem pedig az időigényért – legyen szó egyszerű javításról, olyan elemek cseréjéről, mint a szegélyezés, vagy egy vadonatúj tető építése.

Mi növeli a tetőjavítás költségeit?

Ha a tető sérülése különösen jelentős, például ha egy fa rádőlt a tetőre, és nagy részét cserélni kell, a munka sokkal drágább lesz, mintha csak néhány cserepet cserélne ki. Főleg, ha a tetőfedőnek állványzatot kell építenie a megfelelő hozzáférés érdekében. A javítási költségek több százezer forintot is elérhetnek.
Ha a tetőépítés több napig tart, akkor lehetőség van az ingatlan lefedésére ideiglenes burkolat építésére, hogy a tetőfedők az időjárástól való félelem nélkül dolgozhassanak a tetőn. Ez többletköltséget jelent.

A különböző szintekkel vagy több funkcióval rendelkező összetett tetők, például kémények és tetőablakok jelenléte, bonyolultabbá tehetik a projektet, növelve ezzel az időt és pénzt.

Frissítve itt: May 15, 2023