Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Tetőszigetelés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóNagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Tetőszigetelés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Tetőszigetelés? A Tetőszigetelés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorTetőszigetelés árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a tetőszigetelés pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a tetőszigetelés kategóriában.

Lapostetős szerkezetek (10 ° -ig) hőszigetelésének telepítése2 408,59Ft / m2
Hagyományos lapostetős szerkezetek (10 °-ig) hőszigetelésének telepítése egyrétegű ásványgyapottal.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Hagyományos épület-mennyezeti szerkezet hőszigetelésének telepítése1 350,27Ft / m2
Hagyományos, egyenes, épület-mennyezeti szerkezet hőszigetelésének telepítése ásványgyapottal; alsó beállítása kötélhuzallal.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Ásványgyapot tábla, 60 mm vastag 4 561,72Ft / m2
Ásványgyapot tábla, 60 mm vastag, szigetelés lapostetők számára.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Konzultáció36 493,76Ft / egész
Konzultáció azon objektum helyszínén, amelynek a tetőszigetelése szükséges.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
BádogosMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Bádogos? A Bádogos a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?

Mennyibe kerül a tetőszigetelés? 

A tetőszigetelés praktikus módja annak, hogy melegen tartsa otthonát és csökkentse az energiaszámláit, különösen akkor, ha azt szeretné, hogy a tetőtér is használható legyen. A tető szigetelésének különböző módjai vannak az adott körülményektől függően.

A lejtős tető szigetelésének költsége 

Ha lejtős tetővel rendelkezik, akkor egy egyszerű padlásszigetelést is telepíthet, amely a gerendákra ül, de csökkenti a tér kihasználhatóságát. A második lehetőség az, hogy közvetlenül a lejtős tető alatt helyezik el a szigetelést, így szigetelik a teljes padlásteret, amit melegtető szigetelésnek neveznek. A tető szigetelése érdekében számos anyag hozzáadható a szarufák közé, hogy megfelelő szellőzés maradjon a szigetelés mögött, megelőzve a túlzott nedvesség kialakulását, amely károsíthatja a szarufákat. Az általánosan használt anyagok közé tartoznak a méretre vágott, gyakran fóliával alátámasztott polisztirol szigetelőpanelek; ásvány- vagy üvegszálak, amelyeket fa lécek tartanak a helyükön; vagy habosított polisztirol termékek, amelyek fejlesztik és kitöltik a teret. Bizonyos körülmények között permetezőhab is használható. A legelterjedtebb tetőszigeteléseknél a szigetelőpanelek átlagos költsége körülbelül 9500 Ft négyzetméterenként, míg a szórt habbal történő szigetelés legalább 11500 Ft négyzetméterenként, így becslésünk szerint a tetőszigetelés átlagos költsége az ingatlanoknál kb. körülbelül 150 000 és 190 000 Ft között mozog.

Lapostető szigetelési költségek 

Ha vannak lapostetővel rendelkezik, amelyeket szigetelni szeretne, ismét számos különböző módszert használhat a körülményektől függően. A melegpadló szigetelés maga a tető fedélzete felett és az időjárásálló réteg alatt kerül elhelyezésre, míg a hideg fedélzet a gerendák alá kerül szellőzőhellyel. Aztán ott van a fordított tetőszigetelés, ahol a szigetelés túlnyúlik az időjárásálló rétegen, és az új réteg, például kavics, a tető külseje lesz. A meleg vagy hideg szigetelés négyzetméterenként 11 500 Ft körül lehet, ami nem tér el túlságosan a többi tetőszigetelés áraitól, a külső szigetelés viszont drágább, 25 000 Ft körüli négyzetméterár is lehet.

Frissítve itt: Nov 15, 2023