Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Új építésű ingatlan ár

Új építésű ingatlan? Ehhez a kategóriához 21 934 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Új építésű ingatlan ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Új építésű ingatlan? A Új építésű ingatlan a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Ár: Új építésű ingatlan

Átlagárak

Alacsony ár280 000,00 Ft/m2
Átlagos ár1 396 000,00 Ft/m2
Magas ár 3 000 000,00 Ft/m2
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
Árkalkulátor

Új építésű ingatlan árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja az új építésű ingatlanok pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat az új építésű ingatlan kategóriában.

3 szobás családi ház 390 m2 telekkel, a ház alapterülete 72 m2 + 10,58 m2 terasz40339800.0Ft / egész
A ház csiszolt téglából készült, polisztirol szigeteléssel, 6 kamrás műanyag ablak hőszigetelő hármas üvegezéssel, kívülről antracit, belülről fehér, BRAMAC tetőcserép, gipszkarton mennyezet, elektromos padlófűtés hőmérséklet szabályozással - termosztátok minden helyiségben. Vízmelegítés 120L vízmelegítővel. A házhoz tartozik egy 390m2 nagyságú telek, amely zöld hálóval van bekerítve. A ház alapfelszereltsége az elektromos kapu távirányítóval, a nappaliban kémény, míg a tetőtérben tárolási lehetőség van. A ház teljes közműhálózattal, csempével, szaniterrel, WC-vel, ajtókkal, ajtókeretekkel, úszó padlóval, járólapokkal, riasztás előkészítéssel, internettel, TV-vel és légkondicionálóval rendelkezik. A házhoz 2 parkoló beálló tartozik.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
4 szobás családi bungaló 90,67 m2 hasznos alapterülettel, beépített terület nagysága 113,16 m243594000.0Ft / egész
A ház műszaki kialakítása téglából készült teherhordó falazatból áll. A tető fa szerkezete beton burkolattal - tetőcseréppel borítva. Gipszkarton rendszerű mennyezetek fújt tetőszigeteléssel. Vízszigetelés és külső hőszigetelés. Külső vakolatok színkezeléssel - az ügyfél javaslata alapján, belső vakolat - mész-cement fehér külszínnel. A ház fűtése gázkazánnal kombinált padlófűtéssel van biztosítva. Műanyag ötkamrás ablakok barna színű kerettel, szigetelő hármas üvegezéssel. A külső ablakpárkányok és a belső ablakpárkányok az ablakok színében készültek. Műanyag bejárati ajtó. Csatlakozóaljzatok és kapcsolók, víz- és szennyvízkivezetések előkészítése. A beton falazó elemekből készült szilárd kerítés a telek hátuljától és oldalától. Külső elektromos redőnyök.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
4 szobás családi ház 97 m2 hasznos alapterülettel és 447 m2 telekkel 49116930.0Ft / egész
A félkész állapotú ház magában foglalja a csiszolt téglából készült falazatot, válaszfalakat, homlokzat polisztirollal történő szigetelését, padlófűtést az egész házban, műanyag ablakokat antracit színben, gipszkarton mennyezeteket, gipszvakolatot, higiéniai falfestékkel történő festést, padlásfeljárót – lépcsőt, rácsos tetőszerkezetet, szürke – antracit tetőcserepet, csapadékvíz elvezetőket, padlószigetelést, elektromos kazánt melegvíz tartállyal, klíma előkészítést, riasztó előkészítést, 4 darab kamera előkészítését, kandalló előkészítését, 15 m2 betonteraszt, elektromos vezetékeket, villámhárítót, szikkasztó gödröt.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
4 szobás, 102 m2 bungaló +456 m2 telek61369300.0Ft / egész
Félkész állapotban történő értékesítés. Az épület ára magába foglalja: alapsávokat és alaplemezeket, kerületi falazatokat, belső teherhordó falazatokat, válaszfalakat, áthidalókat, gőzzárral ellátott fa-tartószerkezetet, lécezést, mennyezetben kialakított tárolóhelyeket, beton tetőfedést mohaellenes kezeléssel, gipszkarton mennyezeteket, beton esztrichet, mennyezetszigetelést, homlokzati szigetelést kontaktusszigetelő rendszerrel polisztirolból. Az ablakok hármas üvegezésűek, belső részük fehér, kívül antracit színűek. Belső vakolat gipszből. Teljes elektromos hálózat, villámhárító, bevezetett optika. A fűtés elektromos padlófűtés. Mosható szilikon szerkezetű homlokzati vakolat, esővízcsatorna rendszer, ereszcsatorna szegélyek és aggregátum. Közművesítve és teljes revíziós jelentések.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékek

Egyéb szolgáltatások árjegyzéke

Kulcsrakész házMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kulcsrakész ház? A Kulcsrakész ház a...
Hétvégi házakMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Hétvégi házak? A Hétvégi házak a...
FaházMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Faház? A Faház a szolgáltatások teljes...
ZöldházMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Zöldház? A Zöldház a szolgáltatások teljes...
Előregyártott házakMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Előregyártott házak? A Előregyártott házak a...
Modern házakMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Modern házak? A Modern házak a...
Energiatakarékos házakMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Energiatakarékos házak? A Energiatakarékos házak a...
PasszívházMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Passzívház? A Passzívház a szolgáltatások teljes...
KonténerházakMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Konténerházak? A Konténerházak a szolgáltatások teljes...
Mutass többet

Hasznos volt az Ön számára ez az információ?

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Házépítés - költségelosztás

Ha órákat töltött házkereséssel az interneten, vagy addig járt lakásnézőbe, amíg végül felhagyott az ingatlanvásárlással, helyette létrehozhatja saját álomotthonát. A saját ház építésének számos előnye lehet, a fő előny az, hogy lehetősége van arra, hogy pontosan azt szerezze be, amire szüksége van, és olyan házat hozzon létre, amely pontosan megfelel az elképzeléseinek és igényeinek.

Földvásárlás

Először házat kell építenie, amihez telekre van szüksége, amelyen építkezhet. Nemcsak az ideális földterületet kell megtalálnia, hanem rendbe is kell raknia. Ez magában foglalhatja a fák eltávolítását és a talaj kiegyenlítését. A földvásárlás ára változó lehet, különféle tényezőktől függően, beleértve a föld méretét és elhelyezkedését.

Tervek elkészítése és engedélyek beszerzése

Amint megszerzi földjét, vállalkozója és alvállalkozói elkezdik felkészülni a ház építésére. Ebben a szakaszban hagyni kell az építészmérnököt, hogy elkészítse a ház terveit és megszerezze az összes szükséges engedélyt.

Előkészítés és felépítés

Miután elvégezte az összes előkészítő munkát, végre jöhet az áttörés. Az építőmunkások a helyszínen megkezdik az alapásást. Ezután következik a betonöntés, attól függően, hogy milyen típusú alapja lesz: födém, pince vagy alagsor.

Jellemzően a legolcsóbb alap a betonlap, ezt követi egy kicsit drágább pincehely és a legdrágább az alagsori alapozás. Hogy melyik alapot választja, az a költségvetésétől és a preferenciáitól függ. Mindegyik típusnak megvannak az előnyei és hátrányai, ezért mindenképpen végezzen némi kutatást. Az alaplemez előkészítése és megépítése átlagosan körülbelül 23 000 - 33 000 Ft/m2 költséget jelent.

Szerkezetkész állapot

Ezután következik a konstrukció. Gondoljon erre a lépésre, mint a ház vázának létrehozására. A padlókat kiegyenlítik, majd padlóburkolattal látják el. A falakat téglával, vakolattal és alapozással látják el. Rácsos tartó kerül kialakításra a tető keretezéséhez.

Külső elemek telepítése

A ház csontvázának felállítása után a falak, a tetők és a nyílások minden szükséges külső elemét felszerelik. Ez azt jelenti, hogy a falakat lefestik, majd ablakokat és ajtókat szerelnek fel, ezután a tetőt beburkolják és tetőzsindellyel borítják.

Víz- és villanyszerelés

Itt az ideje, hogy mindent telepítsen, ami nélkül otthona nem működne - víz, légkondicionálás és áram. Ebben a szakaszban víz- és szellőzőrendszereket telepítenek, és a villanyszerelő beköti az áramot és csatlakoztatja a hálózatra.

Belsőépítészet

A belső kialakítás következik. Ez magában foglalja a szigetelés, a gipszkarton, a padló, a belső ajtók és az összes alapvető elem hozzáadását, amelyek az újonnan épített szerkezetet lakóházzá alakítják. A szekrények és bútorlapok a helyükre kerülnek, és a készülékeket csatlakoztatják.

Kiegészítők

Az utolsó lépés tartalmazza az összes többi tartozékot, amelyet házához szeretne készíteni, beleértve az összes olyan külső szerkezetet, mint például a terasz, a kocsibejáró vagy a tereprendezés. Ezek a projektek a házépítési folyamat közepén, a fent felsorolt ​​néhány lépéssel együtt megvalósíthatók. Ha minden elkészült, a munkaterületeket megtisztítják és az összes szükséges ellenőrzést elvégzik.

Mit kell szem előtt tartani

Ne feledje, hogy a ház költségvetésének tervezésekor körültekintően kell eljárnia a ház építéséhez szükséges összes munka felmérésével és becslésével kapcsolatban. Ezen túlmenően, ha megvan a teljes költségvetése, általában érdemes félretenni némi tartalékot,, hátha végül többe kerül, mint amire eredetileg számított.

A házépítés költségeit befolyásoló tényezők

Bár megpróbáltuk a legjobb és legfrissebb információkat nyújtani a ház építésének átlagos költségeiről, nehéz biztosan megmondani, mennyibe kerülhet a házépítése, anélkül, hogy elvégezné az átlagos költségek felmérését. A teljes költségeit számos tényező befolyásolhatja, beleértve az aktuális ingatlan trendeket, az Ön területén elérhető anyagok és munkaerő rendelkezésre állását, valamint a kiválasztott anyagok típusait és minőségét.

A költségek attól is függenek, hogy milyen típusú házat épít. Egy nagyon egyszerű kis ház építése meglehetősen megfizethető lehet. Egy fényűzőbb ház építészeti projektekkel természetesen sokkal drágább lesz.

Mikor érdemes megfontolni a házépítést

Azon gondolkodik, hogy megvásárol egy meglévő házat, vagy megkezdi saját házának építését? Számos fontos tényezőt kell figyelembe vennie.

A házépítéshez képest a meglévő ház megvásárlása általában sokkal egyszerűbb és gyorsabb folyamat. Az új otthonok építése hónapokat vehet igénybe, míg a házvásárlás kevesebb, mint 1-2 hónap alatt befejeződik. Ezenkívül a házépítés általában sok stresszt és sok döntést hoz. Ha stresszt és időt szeretne megtakarítani, könnyebb választás lehet a lakásvásárlás.

Egyrészt a saját otthon felépítése lehetőséget ad arra, hogy mindent megszerezzen, amire vágyik, míg a házvásárlás folyamata sok kompromisszumot követel. Ráadásul, ha a háza jól van felépítve,  nem kell attól tartania, hogy azonnal költséges javításokkal kell szembenéznie, mint például egy régebbi ház esetében, amely tetőcserét vagy új légkondicionáló rendszert igényelhet. Az újonnan épült házak új alkatrészekkel rendelkeznek, amelyek nagy valószínűséggel évekig fogják bírni.
 
Fontos szem előtt tartani, hogy sok tényező befolyásolja a házépítés költségeit. Sokkal többet kell figyelembe venni, mint a költségeket. Annak eldöntésekor, hogy melyik lehetőség a legmegfelelőbb az Ön számára, fontos figyelembe venni egy meglévő ház megvásárlásának előnyeit, például a kényelmet, és az építkezés előnyeit, például a ház tetszés szerinti személyre szabását.