Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Villanyszerelés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóNagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Villanyszerelés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Villanyszerelés? A Villanyszerelés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorVillanyszerelés árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a villanyszerelés pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a villanyszerelés kategóriában.

Rugalmas szerelőcső550,14Ft / m
Rugalmas 1220-as típusú elektromos szerelőcső, laza vagy vakolat alatt fektetett, közepes mechanikai ellenállással, PVC-ből, önkioltó, D 20 mm
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Rézvezető1 100,28Ft / m
CYY 450/750 V rézvezető 4mm2 csőben elhelyezve
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Alumínium vezető916,90Ft / m
AYKY 450/750 V alumínium kábel, erősen rögzítve, 4 mm2
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Csatlakozóaljzat3 300,85Ft / db
Beépített csatlakozóaljzat 230 V / 16A, csatlakozással, 3P verzió
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
VillanyszerelőMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Villanyszerelő? A Villanyszerelő a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
MegbízásokLegfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől
Villanyszerelés

Üzlethelyiség elektromos hálózatának átnézésében, csillárok, aljzatok, villanykapcsolók felszerelésében, biztosítékszekrénybőlfalon kívüli kábel kiépítésben van szükségem segítségre.

profile image
Robert F.
Budapest
Villanyszerelés

Villanyvezetek áthúzása átalakítás miatt. Jelen pillanatban álmennnyezetben spot lampak vannak amit szeretnek megszuntetni es visszallitani a klasszikus plafon kozeperol logo csillar allapotot.

Rita J.
XI. kerület
Villanyszerelés

Egy kisebb lakásfelújítás, konyha áthelyezés során kellene megszüntetni a régi konnektorokat és kialakítani az újakat. Kb 6-6 megszüntetéséről és új kialakításáról van szó. Nincsenek nagy vésési távolságok.

Zoltán O.
Budapest
Villanyszerelés

Kültéri elektromos konnektor létrehozásához kérem szakember segtíségét Budapest XVII, Lemberg utcában.

Ferenc C.
Budapest
Villanyszerelés

Budapest Zuglóban kellene redőnyök villamositasahoz áramot kinézetni kb. 10 darab redőnyhöz, illetve egyeztetni a redőnyössel

profile image
Tibor S.
Budapest
Villanyszerelés

Eszteregnyén egy, a 70-es években épült 120 négyzetméteres felújítandó ház komplett elektromos hálózatának cseréjére keresek szakembert. A házban 3 fázis, vezérelt áram és ipari áram rendelkezésre állnak. A tervek szerint 3 szobában elektromos padlófűtés, valamint az összes helyiségben elektromos fűtőpanel lesz kialakítva.

Gábor S.
Eszteregnye
Villanyszerelés

Új Biiztosító tábla,nappaliba konnrktorok miatt csövezés és új vezeték. Konyha felújítás okán ,új csövezés vezetékeklés, konnektor kiállások kialakitása meglévő tervek alapján

Márta S.
Budapest
Villanyszerelés

Budapest XIII.kerület Kresz Géza utcában tásasházi lakásban kell szabványosítani a mérőhelyet, új 1 fázisú mérőórahely is fog kelleni

Jano B.
Budapest
Villanyszerelés

100nm-es családi ház alumíniumról rézre vezetékelésére várok kb. tól-ig ajánlatokat. Az sem baj ha számlaképes vagy.

profile image
Zsolt K.
Galgaguta
Villanyszerelés

Egy 75 nm-es mühelyben kapacitásbővítés után van szükségünk: Kismegszakítódoboz Érintésvédelmi kapcsoló Kb. 10 konnektor kiállás Világítótestek cseréje 10db Ventillátor kiállások 4db Klíma kiállások 2db

Adam K.
Budapest
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül egy ház felújítása?
 
A régi és elhanyagolt háztartási vezetékek valós kockázatot jelenthetnek – a hibás vezetékek gyakori tüzet és áramütést okozhatnak. Ha otthonában már régóta ugyanazt a kábelezést használja, előfordulhat, hogy frissítenie kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel a modern biztonsági előírásoknak.

Ha az Ön otthona 25 évnél régebbi, és ezalatt nem történt jelentősebb villanyvezeték-módosítás, akkor előfordulhat, hogy vizsgálatot kell végezni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel az építési szabályzatnak. A vezetékek elöregedettségére utaló jelek lehetnek, ha a vezetékek szövettel vagy gumival vannak bevonva, nem PVC-vel, és ha a fogyasztói egységben (gyakran biztosítékdoboznak nevezik) nagy kerámia kapcsolók vannak. Ha azt gyanítja, hogy a kábelezése elöregedett, megkérhet egy villanyszerelőt, hogy végezze el a kábelezés teljes körű ellenőrzését. Egy írásos jelentéssel tanusított felmérés ára körülbelül 38-120 ezer forintba kerülhet, a vizsgált ingatlan méretétől függően.

A felújítás költségei

A házban történő villanyszerelés költsége elsősorban az ingatlan méretétől függ - például egy 3 szobás házban a villanyszerelés költsége magasabb lesz, mint a lakás villanyszerelésének költsége.

A visszakapcsolás két részben történik, az ""első javítás"", amely magában foglalja a kábelezést, és a "második javítás", ahol a kapcsolók, aljzatok beépítése, a rendszer bekötése és üzembe helyezése történik.

A vezetékezés ijesztő feladat lehet – lehetőleg minél több bútort távolítsunk el és szedjük fel a szőnyeget, hiszen általábanfel kell emelni a padlódeszkákat is. Elképzelhető, hogy a villanyszerelőknek el kell távolítaniuk a szegélyléceket vagy bele kell vágniuk a vakolatba, különösen, ha új kapcsolókat vagy aljzatokat szerelnek be az elektromos rendszer korszerűsítése során. Ha a háza teljes felújításon esik át, érdemes egy időre kiköltöznie, mert áram nélkül marad, és ez a folyamat nagyon zavaró lehet.

Egy családi ház teljes felújítása körülbelül egy hetet vehet igénybe, és általában 750 000 – 1 900 000 Ft-ba kerül az anyag- és munkadíj. A kisebb ingatlanok olcsóbbak lesznek. Ha a munka nagyon kiterjedt, és a vakolat többször sérül akár a falakon, akár a mennyezeten, érdemes megfontolni az újravakolást a falak megjelenésének javítása érdekében.

Konyha bekötési költség

Mivel a konyhák általában azok a helyiségek, ahol a legtöbb konnektor és vezeték található, az ott megszokott nagyszámú készülék miatt különösen gyakoriak a konyhai átalakítási projektek. Ez átlagosan 380 és 550 ezer Ft között mozog.

Kérdések és válaszokAmit tudnia kell
Mit jelent a becslés a villanyszerelésnél?

Egy becslés segítségével közelítő képet kaphatunk az anyagról, az elvégzett beruházásokról és az elektromos projekt befejezéséhez szükséges időről. A becslés és költségszámítás célja: A projekt megkezdése előtt ismerni kell a szükséges anyagot és a felmerülő költségeket.

Mennyi ideig tart a villany bekötése a házban?

A teljes újrahuzalozás átlagosan akár 5-10 napot is igénybe vehet, az ingatlan méretétől függően. A ráfordított idő a dolgozó vállalkozók számától és a munka pontos terjedelmétől függ.

Mit számláz a legtöbb villanyszerelő óránként?

A teljes felújítás az ingatlan méretétől függően átlagosan 5-10 napot is igénybe vehet. Az idő a kivitelezők számától és a munka pontos terjedelmétől függ.

Megéri újjáépíteni a villanyt a házban?

Egy villanyszerelő átlagos órabére 19 és 37 ezer Ft között mozog óránként. Ezen túlmenően előfordulhat, hogy ezen az arányon felüli költségekkel kell szembenéznie, például utazási díjak és egyéb általános költségek, valamint a munka elvégzéséhez szükséges anyagok költsége.

Lehetséges-e új vezetékeket készíteni a házban a falak eltávolítása nélkül?

Mivel a legtöbb háztulajdonos aggódik a falak megzavarása miatt, a villanyszerelőknek gyakran felteszik a kérdést: "Lehetséges-e vezetékezni a házat a gipszkarton eltávolítása nélkül?". A válasz általában igen, és bizonyos esetekben lehetséges az egész ház áthuzalozása minimális fennakadással.

Miért olyan drága a villanyszerelés?

Bár az otthon újrakábelezésének költsége túl magasnak tűnhet lakásvásárláskor, az elavult vezetékrendszerrel rendelkező régebbi házak tulajdonosai azt tapasztalhatják, hogy az otthon újrakábelezésének átlagos költsége jól elköltött pénz lehet. Ha az elektromos rendszere elavult, akkor valószínűleg érdemes újra bekötni otthonát.

Emelkednek a villanyvezetékek árai?

A rézhuzal ára 2020 vége felé ismét emelkedni kezdett, és 2021-ben több mint 14%-kal nőtt. De ez csak a kezdete volt az azt követő meteorikus emelkedésnek.

Mennyibe kerül egy garázs vezetékezése?

A garázsok áramkörök hozzáadásának költsége 440 és 930 ezer Ft között mozog, a tartomány felső határát az önálló garázsok jelentik, ahol a fő szervizpaneltől a garázsba vezető földalatti tápkábelt a föld alá kell temetni.

Mennyibe kerül egy új vezeték beszerelése?

Jelenleg az elektromos vezetékek telepítésének átlagos költsége 2000 és 3000 Ft között van 30 cm-enként. Tekintettel arra, hogy egy 110 négyzetméter alapterületű házban körülbelül 86 méter elektromos vezetékek lesznek, az egész ház bekötése 93 ezer és 2,2 millió Ft közé fog kerülni.

Mennyibe kerül egy hálószoba újratelepítése?

Például, míg egy konyha újratelepítésének átlagos költsége 770 ezer Ft, egy villanyszerelő 220-300 ezer forintot kérhet egy hálószoba újraszereléséért. Szoba típusa Átlagos ár Hálószoba 75-300 ezer Ft Pince 300-550 ezer Ft Fürdőszoba 370-750 ezer Ft Konyha 700 ezer-1,2 millió Ft

Honnan tudhatod, hogy otthonodban szükség van-e újrahuzalozásra?

Íme néhány figyelmeztető jel… Tartós égő szag. Ha nem égette le a vacsorát, és égett szagot érez, ami nem múlik el, akkor a házának új vezetékekre lehet szüksége Leégett vagy elszíneződött aljzatok vagy kapcsolók. A biztosítékok többször kiolvadtak Villogó vagy tompító fények. Áramütések Régi ház.

Milyen típusú villanyszerelő keresi a legtöbb pénzt?

Íme a legjobban fizető elektromos munkák: Villamosmérnök. Karbantartó villanyszerelő. Ipari villanyszerelő. Napelem szerelő. Alállomási technikus. Automatizálási technikus.

Mennyibe kerül egy villanykapcsoló felszerelése?

Mennyibe kerül egy villanykapcsoló felszerelése? A kapcsolók cseréjének ára általában 24 000 és 46 000 Ft között mozog. Ez a kapcsoló típusától és attól függően változik, hogy történt-e változtatás az otthona vezetékein. Egy vadonatúj tartozék és kapcsoló bekötése több órát is igénybe vehet, és 15 000 forintba vagy többe kerül.

Hány évesen érdemes áthuzalozni a házat?

Ha az ingatlan 30 évesnél idősebb, és eredeti vezetékekkel rendelkezik, akkor valószínűleg legalább részben frissíteni kell, hogy megfeleljen a modern szabványoknak, beleértve a biztosítékdoboz modern fogyasztói egységgel való cseréjét.

A vezetékek rekonstrukciójába beletartozik a vakolat javítása is?

Igen. A huzalozás magában foglalja a ház téglájába való bevágást, ami azt jelenti, hogy a falakat javítani kell.

Hogyan készítsem fel a házat az új vezetékezésre?

Gondosan tervezzen meg mindent, amit tennie kell. Távolítson el mindent, amit csak tud, például minden szőnyeget vagy bútort, mivel a vezetékek a padló alatt, a falakon és a mennyezeten keresztül futnak. A villanyszerelőknek fel kell emelniük a padlólapot, és be kell vágniuk a mennyezetbe, hogy biztonságosan telepítsék a vezetékeket.

Mennyibe kerül egy új ház vezetéke?

Sok villanyszerelő a ház vezetékezésének költségét négyzetméterenkénti költségként adja meg. Ezért hasznos tudni, hogy a kapott ár megfelel-e az országos átlagnak. A ház újratelepítésének átlagos költsége általában 700 és 1500 Ft között van négyzetméterenként.

Mennyire kaotikus a ház vezetékezése?

Az ingatlan villanyszerelése zűrzavaros és zavaró munka. Ez két szakaszban zajlik: az első szakaszban a kábelek és a vezetékek felszerelése, a második pedig minden csatlakoztatáskor, amikor az aljzatok, kapcsolók és lámpák elülső falait felszerelik.

Be lehet huzalozni a házat szakaszosan?

A villanyszerelés két ütemben történik: Első fázis – Kábelezés, villanyszerelés, áramkörök és szerelődobozok cseréje. Második ütem – Aljzatok és kapcsolók előlapjainak felszerelése és lámpatestek felszerelése.

Mennyibe kerül egy fészer elektromos hálózatra csatlakoztatása?

Az áramellátás a fészerre 37-220 ezer forintba fog kerülni.

Mennyibe kerülhet egy túlfeszültségvédő felszerelése?

A túlfeszültségvédő felszerelésének átlagos költsége 80 ezer Ft, ha engedéllyel rendelkező villanyszerelőt alkalmaz. Ezek a költségek magukban foglalják az anyag- és munkaköltségeket.

Mennyibe kerül egy 180 négyzetméteres ház újjáépítése?

Egy 180 négyzetméter alapterületű ház felújításának átlagos költsége 4,4 és 7,4 millió Ft között van. Ezek a költségek magukban foglalják az összes vezeték eltávolítását és cseréjét, valamint egy új biztosítékdoboz beszerelését.

Hogyan számolhatom ki, hogy mennyi vezetékre van szükségem a házamhoz?

A pontosabb becslés érdekében számítsa ki a falak métereit, és szorozza meg az átlagos négyzetméterárral.

Miért kellene rákötni az otthonát?

A ház villanyszerelésének átalakításának fő oka az elavult vagy hibás vezetékek. A hibás vezetékek nagyon veszélyesek lehetnek, és évente számos tüzet és súlyos balesetet okoznak az otthonokban. Ezért elengedhetetlen, hogy ha gyakori hibát észlel, a kábelezést egy szakképzett villanyszerelővel ellenőriztesse és javíttassa meg.

Egy 1970-es évekbeli háznál át kell szerelni a vezetékeket?

A legtöbb 1970-es évekbeli ház nem szorul áthuzalozásra. Valószínűleg csak a fogyasztói egységet és a földelést kell frissíteniük. Előfordulhat, hogy a világítási áramkörből hiányzik a földelés.

Miért olyan drága az elektromos vezeték?

Ezek az áremelkedések olyan tényezőknek tudhatók be, mint Kína gazdasági kilábalása a világjárványból, fenntartható zöldenergia-ösztönzők és ellátási zavarok. Kína növekvő ipari termelése, valamint az agresszív, fenntartható energiával kapcsolatos kezdeményezések az országot a világ legnagyobb rézfogyasztójaként akkreditálják.

Hogyan sorolja fel az elektromos munkákat?

Az elektromos munkák költségének kiszámításához meg kell szoroznia az órabérét a munkaórák számával. Ha további anyagokra van szükség a munkához, ne felejtse el hozzáadni a teljes költséghez.

Egy 1950-es évekbeli háznál át kell szerelni a vezetékeket?

Hacsak nem a modern típusú, PVC-bevonatú kábelezés, akkor valószínűleg újra kell szerelni. Ha régi gumiszigetelésű vezetékeket, szövetszigetelésű vezetékeket (az 1960-as évekig használták) vagy ólomszigetelésű vezetékeket (1950-es évek) lát, akkor azt ki kell cserélni, mert a szigetelés egyszerűen szétesik.

Mit foglal magában a teljes összekapcsolás?

Mi az a villanyszerelés? Az otthonában lévő elektromos vezetékrendszer biztosítja az összes készüléket, berendezést és világítást. Idővel ki kell cserélni a rendszert és a kábelezést. A ház bekötése magában foglalja az összes kábel cseréjét és a berendezés korszerűsítését.

Milyen gyakran kell áthuzalozni a házat?

Mikor kell újra bekötni a vezetékeket? Nincsenek pontos utasítások. Attól, hogy régi a vezetéke, még nem biztos, hogy nem biztonságos. Számos tényező befolyásolhatja a vezetékek kopását, beleértve a felhasznált anyagokat és az ingatlan használati módját.

Mennyit kér naponta egy villanyszerelő?

Pénzt takaríthat meg, ha előzetes árajánlatot kér, és a munka a tervezettnél tovább tart, mert továbbra is a megadott árat fizeti. Alternatív megoldásként, ha a munka a tervezettnél kevesebb időt vesz igénybe, eleshet a megtakarításoktól.

Frissítve itt: Nov 15, 2023