Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Villanyszerelés ár

Villanyszerelés? Ehhez a kategóriához 2 755 igazolt és képzett szakemberrel rendelkezünk korrekt árakon. Küldje el megbízását.

Megbízás hozzáadása

6 945 szakember

3 985 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Villanyszerelés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Villanyszerelés? A Villanyszerelés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások

6 945 szakember

3 985 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Ár: Villanyszerelés

Átlagárak

Alacsony ár389 000,00 Ft/projekt
Átlagos ár508 000,00 Ft/projekt
Magas ár 600 000,00 Ft/projekt
Az átlagárak csak tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás végső ára a projekt méretétől, nehézségétől, az anyagoktól, a minőségtől és a helyszíntől függ. A pontos árat csak a szolgáltatótól kapja meg.
Megbízás hozzáadása
Árkalkulátor

Villanyszerelés árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a villanyszerelés pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a villanyszerelés kategóriában.

Rugalmas szerelőcső460.5Ft / m
Rugalmas 1220-as típusú elektromos szerelőcső, laza vagy vakolat alatt fektetett, közepes mechanikai ellenállással, PVC-ből, önkioltó, D 20 mm
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Rézvezető921.0Ft / m
CYY 450/750 V rézvezető 4mm2 csőben elhelyezve
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Alumínium vezető767.5Ft / m
AYKY 450/750 V alumínium kábel, erősen rögzítve, 4 mm2
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Csatlakozóaljzat2763.0Ft / db
Beépített csatlakozóaljzat 230 V / 16A, csatlakozással, 3P verzió
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékek

Egyéb szolgáltatások árjegyzéke

VillanyszerelőMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Villanyszerelő? A Villanyszerelő a szolgáltatások teljes...
Mutass többet

Hasznos volt az Ön számára ez az információ?

Megbízások

Legfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől

Villanyszerelés

Üzlethelyiség elektromos hálózatának átnézésében, csillárok, aljzatok, villanykapcsolók felszerelésében, biztosítékszekrénybőlfalon kívüli kábel kiépítésben van szükségem segítségre.

Robert F.
Budapest
Villanyszerelés

Egy kisebb lakásfelújítás, konyha áthelyezés során kellene megszüntetni a régi konnektorokat és kialakítani az újakat. Kb 6-6 megszüntetéséről és új kialakításáról van szó. Nincsenek nagy vésési távolságok.

Zoltán O.
Budapest
Villanyszerelés

Villanyvezetek áthúzása átalakítás miatt. Jelen pillanatban álmennnyezetben spot lampak vannak amit szeretnek megszuntetni es visszallitani a klasszikus plafon kozeperol logo csillar allapotot.

Rita J.
XI. kerület
Villanyszerelés

Budapest Zuglóban kellene redőnyök villamositasahoz áramot kinézetni kb. 10 darab redőnyhöz, illetve egyeztetni a redőnyössel

Tibor S.
Budapest
Villanyszerelés

Kültéri elektromos konnektor létrehozásához kérem szakember segtíségét Budapest XVII, Lemberg utcában.

Ferenc C.
Budapest
Villanyszerelés

Eszteregnyén egy, a 70-es években épült 120 négyzetméteres felújítandó ház komplett elektromos hálózatának cseréjére keresek szakembert. A házban 3 fázis, vezérelt áram és ipari áram rendelkezésre állnak. A tervek szerint 3 szobában elektromos padlófűtés, valamint az összes helyiségben elektromos fűtőpanel lesz kialakítva.

Gábor S.
Eszteregnye
Villanyszerelés

Új Biiztosító tábla,nappaliba konnrktorok miatt csövezés és új vezeték. Konyha felújítás okán ,új csövezés vezetékeklés, konnektor kiállások kialakitása meglévő tervek alapján

Márta S.
Budapest
Villanyszerelés

Budapest XIII.kerület Kresz Géza utcában tásasházi lakásban kell szabványosítani a mérőhelyet, új 1 fázisú mérőórahely is fog kelleni

Jano B.
Budapest
Villanyszerelés

100nm-es családi ház alumíniumról rézre vezetékelésére várok kb. tól-ig ajánlatokat. Az sem baj ha számlaképes vagy.

Zsolt K.
Galgaguta
Villanyszerelés

Egy 75 nm-es mühelyben kapacitásbővítés után van szükségünk: Kismegszakítódoboz Érintésvédelmi kapcsoló Kb. 10 konnektor kiállás Világítótestek cseréje 10db Ventillátor kiállások 4db Klíma kiállások 2db

Adam K.
Budapest
Villanyszerelés

Egyébként felújitott maganlakásba keresek szakembert a teljes elektromos hálózat felújítására. Januárban vagy amikor alkalmas. A hálózat nem bírja már a nagyobb terheléseket.

L T.
Budapešť
Villanyszerelés

Házfelújítás van és a villanyvezetékeket részben át kell helyezni , kültéri világítást kialakítani, elektromos kapuhoz kiállást vezetni, lámpatesteket, kapcsolókat felszerelni felszerelni

Kornél K.
Paloznak
Villanyszerelés

Panellakás mellékmelyiségében az utóbbi időben többször kiégett az izzó, miután villogott a fény. Utolsó alkalommal nem kiégett, hanem csak halványan világított. Izzócsere után sem jó, vagy egyáltalán nem ad fényt, vagy csak halványat ad. Szeretném megjavíttatni.

Eszter J.
Budapest
Villanyszerelés

Csak a szoftvert probálom. Ez csak egy proba feltöltés, kiváncsi vagyok hogy lehetne szakembert találni.

Ádám K.
Budapest
Villanyszerelés

Complete new installation of electricity in a 165 sqm flat in downtown budapest needed. please ask for more details or on site visiting, even possible in hungarian language

Jörg O.
Budapest
Villanyszerelés

Ajánlatot kérek budapesti lakásom villanyhálózatának fejlesztésére. - Teljesítménybővítés 32A-ra, az ahhoz kapcsolódó ELMŰ-s ügyintézéssel, óracserével, a villanyóra előtti és a kötöző doboz közti kábel cseréjével együtt. - Konyha bekábelezése és csatlakozók kialakítása bojler, tűzhely és sütő bekötéséhez, 1-2 további kisebb fogyasztónak szükséges csatlakozóval (összesen kb. 10-15 m kábel) - Villanybojler bekötése, régi gázbojler szabályos kikötése. - Villanytűzhely és sütő bekötése. Az időzítés értelemszerűen függ az ELMŰ-től is, a teljesítménybővítéshez és engedélyeztetéshez nem kötött munkákat szeretném mielőbb elkezdeni és a villanybojlert bekötni. A lakás lakott, a munka során elvárás, hogy csak a legszükségesebb időre ne legyen áram a lakásban, és hogy a konyhai vésés során a lakás többi része tiszta és pormentes maradjon.

András S.
Budapest
Villanyszerelés

Panellakás. Elsődleges: Az egyik mennyezeti LED lámpa halványan világít, akkor is ha lekapcsolom. Másodlagos: Korrekt árajánlat esetén a lakás átvezetékelése, nem vésve, hanem kábelcsatornában. Jelenleg Alu kábelek mennek.

Zoltán T.
Budapest
Villanyszerelés

Feladatok: -bontás során vezetékek tisztázása -új konnektor kialakítása -új mennyezeti kiállás kialakítása -lámpák felszerelése -kaputelefon és termosztát visszaszerelése

Anett F.
Budapest
Villanyszerelés

Felújítottunk. A konyhába kellene egy elektromos sütő és elszívó kiállás. A konyha berendezetlen. Minden falfelülete még üres. Szakszerűen el kellen dönteni, hogy honnan vezetjük oda. Van két áram kiállás is, ahonnan ezt meg lehet oldani. Fotó is van hozzá. Vésni kell nagyjából 1-1,5 métert aztán a vezetékkel visszaglettelni. 1, max 2 órás munka. Minimális anyagköltséggel. a munkát 12.09.-én vagy 12.10-én kell elvégezni ha lehet inkább dél előtt.

Olajos L.
Budapest
Hasznos információ

Amit tudnia kell

Mennyibe kerül egy ház felújítása?
 
A régi és elhanyagolt háztartási vezetékek valós kockázatot jelenthetnek – a hibás vezetékek gyakori tüzet és áramütést okozhatnak. Ha otthonában már régóta ugyanazt a kábelezést használja, előfordulhat, hogy frissítenie kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel a modern biztonsági előírásoknak.

Ha az Ön otthona 25 évnél régebbi, és ezalatt nem történt jelentősebb villanyvezeték-módosítás, akkor előfordulhat, hogy vizsgálatot kell végezni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel az építési szabályzatnak. A vezetékek elöregedettségére utaló jelek lehetnek, ha a vezetékek szövettel vagy gumival vannak bevonva, nem PVC-vel, és ha a fogyasztói egységben (gyakran biztosítékdoboznak nevezik) nagy kerámia kapcsolók vannak. Ha azt gyanítja, hogy a kábelezése elöregedett, megkérhet egy villanyszerelőt, hogy végezze el a kábelezés teljes körű ellenőrzését. Egy írásos jelentéssel tanusított felmérés ára körülbelül 38-120 ezer forintba kerülhet, a vizsgált ingatlan méretétől függően.

A felújítás költségei

A házban történő villanyszerelés költsége elsősorban az ingatlan méretétől függ - például egy 3 szobás házban a villanyszerelés költsége magasabb lesz, mint a lakás villanyszerelésének költsége.

A visszakapcsolás két részben történik, az ""első javítás"", amely magában foglalja a kábelezést, és a "második javítás", ahol a kapcsolók, aljzatok beépítése, a rendszer bekötése és üzembe helyezése történik.

A vezetékezés ijesztő feladat lehet – lehetőleg minél több bútort távolítsunk el és szedjük fel a szőnyeget, hiszen általábanfel kell emelni a padlódeszkákat is. Elképzelhető, hogy a villanyszerelőknek el kell távolítaniuk a szegélyléceket vagy bele kell vágniuk a vakolatba, különösen, ha új kapcsolókat vagy aljzatokat szerelnek be az elektromos rendszer korszerűsítése során. Ha a háza teljes felújításon esik át, érdemes egy időre kiköltöznie, mert áram nélkül marad, és ez a folyamat nagyon zavaró lehet.

Egy családi ház teljes felújítása körülbelül egy hetet vehet igénybe, és általában 750 000 – 1 900 000 Ft-ba kerül az anyag- és munkadíj. A kisebb ingatlanok olcsóbbak lesznek. Ha a munka nagyon kiterjedt, és a vakolat többször sérül akár a falakon, akár a mennyezeten, érdemes megfontolni az újravakolást a falak megjelenésének javítása érdekében.

Konyha bekötési költség

Mivel a konyhák általában azok a helyiségek, ahol a legtöbb konnektor és vezeték található, az ott megszokott nagyszámú készülék miatt különösen gyakoriak a konyhai átalakítási projektek. Ez átlagosan 380 és 550 ezer Ft között mozog.