Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Ablakok telepítése

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, ablakok telepítéséhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Ablakok telepítése

Szakértőre van szüksége a Ablakok telepítése kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Ablakok telepítése

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes ablakjavítást és cserét foglalni a Wilio segítségével?
Ha gondoskodnia kell az ablakok javításáról vagy cseréjéről, és nem akar a szokásosnál tovább várni, rendelje meg a szolgáltatást a Wilio-n keresztül. Függetlenül attól, hogy családi házat épít, felújítja a régebbi lakást, vagy valamilyen oknál fogva betört vagy sérült az ablaka, béreljen szakértőt a Wilio-n keresztül. El fog jönni az otthonába, és megjavítja vagy kicseréli az ablakokat vagy az üvegtáblákat, így ismét teljesen működőképesek és megvédik otthonát, de pénzt is megtakarítanak Önnek. Ablakok beépítésében és javításában jártas ezermester megtalálásának legjobb helye a Wilio. Függetlenül attól, hogy egy házablakot vagy egy autóablakot kell megjavítania, találunk hozzá egy tapasztalt szakértőt az Ön környékén, aki ezt megteszi.
Mit tegyek egy törött ablakkal, amíg javításra várok?
Kezdje azzal, hogy megbizonyosodik arról, hogy az ablaküveg nem laza-e, hogy ne essen ki és ne sértse meg a családtagokat vagy háziállatokat. Ha van egy repedés az ablakban, és attól tart, hogy a szél kitöri, vagy ráesik Önre, akkor a repedést vastag ragasztószalaggal fedheti le, amely ideiglenesen lezárja.
Milyen anyag szükséges az ablak javításához?
Az ablakok javításához nem kell semmit sem vásárolnia, kivéve, ha ezermester javasolja. A karbantartó személyzet általában hozza a saját felszerelését és fogyóeszközeit, és tanácsot nyújt Önnek a szerviz során, ha alkatrészekre van szükség.
Ki fizeti az ablakjavítást - bérlő vagy bérbeadó?
Az ablakok javítása általában 50-200 Ftóba kerül, amikor a szolgáltatást a Wilio-n keresztül foglalja le. A szolgáltatás teljes pénzügyi költsége az ablak típusától és méretétől, a javítás típusától, az ablak helyétől, az ahhoz való hozzáféréstől és a munka időtartamától függ.

Szolgáltatások

Mit tartalmaz az ablakjavítási szolgáltatás?
Az ablakjavító segítséget nyújt Önnek különböző típusú ablakoknál (klasszikus ablakok, Euro ablakok, műanyag vagy alumínium ablakok) és javítási szolgáltatásokban, akár keretek javításában, üvegtáblák cseréjében vagy autóablakok javításában. Tanácsot ad a legjobb megoldásra (legyen az csere vagy javítás), és speciális eszközöket használnak a munka elvégzéséhez. Íme a leggyakoribb ablakjavítási szolgáltatások:
Üvegablakok javítása
A karbantartó technikus megkezdi a károk felmérését. Ha az üvegtábla sérülésének mértéke helyrehozhatatlan, javasoljuk, hogy cserélje ki a teljes ablaküvegtáblát. De ha az ablaküvegén csak egy kis repedés, lyuk vagy karcolás van, akkor ideiglenesen azt tömítéssel is meg tudja javítani. A munkavállalók a sérülések elkerülése érdekében erős kesztyűt viselnek az eltört ablak kezeléséhez. Ezenkívül átlátszó lakk vagy szilikon segítségével kis repedéseket rögzítenek. Ha az üveg szilárd, a javító egy darab átlátszó szalagot használhat a hasadás továbbrepedésének megakadályozására. A nagyobb javításoknál gondoskodni kell az üveg cseréjéről. A teljes üvegtábla kicserélésekor a karbantartó dolgozó kesztyűvel és védőszemüveggel kezdi el eltávolítani a törött üveget és szilánkokat az ablak teljes felületéről. Eltávolítják a sérült üveget, majd a keret széleit simítják el a maradék tömítőanyag eltávolításához. Az ablakcsere-szakember meg fogja mérni az ablaküveget, hogy meghatározza az új üveglap méretét, egy 2-3 mm-es kis rést hagyva a szélén, hogy be lehessen helyezni. Az üveget általában egy helyi üvegezőnél le lehet vágni. Az ablakkeret típusától és az üveg lezárásának módjától függően az ezermester ezután tömítőanyagot visz fel az ablak szélére, amely hosszú kötélhez hasonlít a kezében, majd a kerethez ragasztja azt. Óvatosan benyomja az új üveget a keretbe, és hagyja, hogy a tömítőanyaghoz tapadjon. Ezután további tömítőanyagot visz be az üveg mindkét oldalán lévő élek köré, óvatosan eltávolítva és kisimítva a felesleges tömítőanyagot.
Ablakkeretek javítása
A leggyakoribb ablakkeret-javítás magában foglalja a korhadt fa keretek javítását (az alumínium és műanyag ablakok kevésbé hajlamosak a sérülésekre). A műhelymester úgy kezd hozzá, hogy levágja a korhadt fa nagy részét, majd több réteg folyékony epoxival vonja be, hogy az átjárja. Szárítás után epoxi töltőanyagot kever, és ezzel kitölti a fa ablakkeret hézagait, és úgy formálja, hogy összeolvadjon a keret többi részével. Miután ez a töltelék megszáradt, lecsiszolja, hogy sima legyen. Ekkor a keret készen áll a behelyezésre és a festésre. Az ablakkeret nagyobb károsodása esetén ajánlott az ablak teljes cseréje a kerettel együtt, új ablak falba építésével.
Ablakcsere
Ha az ablaküvegei nem javíthatók meg, akkor a teljes ablakot ki kell cserélni. Ez a beavatkozás öt lépésben zajlik: az új ablakok méretének levétele, az ablakok megrendelése, a régi ablakok leszerelése, az új ablakok összeszerelése és az építkezés befejezése. Bérelhet egy Wilio mesterembert ezekre a munkákra külön, vagy azok mindegyikére - csak be kell írnia, amire szüksége van. A régi ablakok leszerelésekor a mesterember kivágja az ablakokat és megpróbálja sérülésmentesen kihúzni őket a falból, de gyakran megsérülhet a külső vagy belső fal és vakolat. Javításuk ezután befejező munkákat igényel (válaszfalak és hézagok falazása, vakolás).
Autóablakok javítása
Javasoljuk, hogy az autóablakok javítását vagy a szélvédők cseréjét bízza szakosodott autószervizekre. A Wilio-nál megtalálja őket az auto-moto kategóriában.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt