Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Ablaktisztítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, ablaktisztításhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Ablaktisztítás

Szakértőre van szüksége a Ablaktisztítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Kristálytiszta ablakok minden alkalomra

Akár otthonodnak, akár cégednek van szüksége ablakmosásra, rendelkezünk a szükséges ismeretekkel és eszközökkel ahhoz, hogy az ablakaid újszerűnek tűnjenek.

Célközönség: Lakástulajdonosok, Bérlők, Bérbeadók, Ingatlanközvetítők, Kis- és Nagyvállalkozások

Az ellenőrzött ablaktisztítóink tapasztalattal rendelkeznek a dupla üvegezésű ablakok, ólomüveg ablakok vagy nagy franciaablakok mosásában is.

Hogyan működik az ablakmosási szolgáltatásunk? Az ablakok alapos mosásához legtöbbször három lépés szükséges:

1. lépés: A tisztítószereket egy kisteherautóban szállítják, amely speciálisan tiszta víztartályokkal és vízzel működő kihúzható eszközökkel van felszerelve. A professzionális felszerelés lehetővé teszi, hogy az ablaktisztítók biztonságosan elérjék a negyedik emeletet is anélkül, hogy rontanák a szolgáltatás minőségét és zavarnánk a magánéletet.

2. lépés: Az ioncserélt vizet egy speciális meghosszabbított rúd kefén keresztül szivattyúzzák be, és permetezik a koszos ablakra. A felhordás után a szakértők eltávolítják az összes fellelhető nyomot és foltot azáltal, hogy a kefével megtisztítják az ablakkeretet és az üvegtáblát.

3. lépés: A szennyeződések megtisztítása után további tisztított vizet permeteznek az ablakokra a szennyeződés lemosásához. Ez az eljárás egy olyan védőbevonat létrehozását is segíti az ablak felületén, amely hosszabb ideig tisztán tartja az ablakokat. A szakember megismétli ezt a lépést, ha további mosás szükséges, külön költség nélkül.

4. lépés (opcionális): Választhatja a belső ablakok mosását is, amely igény szerint mélykeretes mosást is tartalmazhat (feltéve, hogy az ablakaid PVC-ből készültek).

Különböző típusú és méretű ablakokat kezelünk: üveges nyílászárók és ablakok, valamint tetőablakok és télikertek. Az ablaktáblák mosásával együtt kiemelt figyelmet fordítunk az ablakpárkányokra és a keretekre is.

Miért mi? Akár több mint egy napot is eltölthet az ablakmosással, különösen akkor, ha az ablakai nehezen hozzáférhetők. Tehát hagyja inkább, hogy ezt a munkát a Wilio szakértői végezzék el Ön helyett!

Mindössze annyit kell tennie, hogy gondoskodik a kulcs biztosításáról (a belső ablakok mosásához), fenntart egy parkolóhelyet a háztól 30 méterre a takarító csapat részére, és zavartalan hozzáférést biztosít az ablakokhoz (ablakrácsok vagy rögzített hálók nélkül).

Garantáljuk:
  • Környezetbarát tisztítási módszerek: Csak tisztított vizet használunk, amely vegyszermentes és nem hagy foltot. Ezenkívül lemossa a korábban használt tisztítószereket is.
  • Biztosított szolgáltatás: A károkozás és a munkáltatókkal szembeni felelősség szempontjából biztosított munkavállalókat. Ezenkívül az ablakok mosásával megbízott szakértők elvégezték a nemzetközileg elismert nagy magasságban végzett munkákkal kapcsolatos tanfolyamot. Minden csapatot rendszeres minőség-ellenőrzésnek is alávetnek.
  • Kényelmes foglalási lehetőségek: Hétvégén és ünnepnapokon is ablakot mosunk!
  • Elérhető árak: Bár áraink rögzítettek, a kiszolgálás ideje nem. Nagy kedvezményeket is igénybe vehet, ha ötvözi a szolgáltatást az ereszcsatorna tisztítással.
Mi az ablakok tiszta vízzel való mosása és hogyan működik?

Gondolkodott már azon, hogy mi a tisztított víz, és miben különbözik a szokásos víztől? Nézzen meg egy videót, és derítsed ki: Hogyan készül a tisztított víz; Mi a fordított ozmózis (RO) és az ionmentesítés (DI); Hogyan mérjük a víz tisztaságát TDS mérővel; Miért preferálják az ablaktisztítók azt a módszert, amikor vízzel hajtott rúddal mossák az ablakokat; Hogyan segít ez a fajta ablakmosó készülék a szakemberek munkájában anélkül, hogy veszélyeztetné a magánéletedet. Ha többet szeretne megtudni, olvassa el az ablakok tiszta vízzel történő tisztításának előnyeit tartalmazó bejegyzésünket.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi időbe kerül a szolgáltatás elvégzése?

Ez az ablakok számától és állapotától függ.

Hány munkás jön?

Általában egy takarítót küldünk, de szükség esetén többet is küldhetünk.

Miért van szüksége a szakembernek parkolóhelyre az ingatlanom közelében?

A vízmosó készülék csatlakozása miatt. A takarítónak a háztól legfeljebb 30 méterre, az ablakokkal azonos oldalon kell parkolnia.

Jöhet-e a szakember 18:00 után?

Ez nem ajánlott. Ha a napfény korlátozott, a tisztító nem képes minden foltot észlelni az ablakokon, és a végeredmény kevésbé lehet kielégítő.

Meg tudja tisztítani a fakereteket és a fa ablakpárkányokat is?

A készülék nagyon nagy nyomáson engedi a vizet. Emiatt nem tisztíthatjuk vízzel az ablak faelemeit, mivel nagy a károsodás veszélye.

Le is törli az ablakokat, miután megtisztította őket?

Tisztítás után nem szükséges törölni az ablakokat, mert a megtisztított víz nem hagy foltokat.

Mélyen is meg tudja tisztítani az ablakkereteket?

Igen, de csak belülről és csak akkor, ha PVC keretekről van szó. Nem vagyunk képesek kezelni a festékből, vakolatból vagy erős, tartós foltokból származó szennyeződéseket.

El lehet távolítani a formát a kereteimről? 

Sajnos nem foglalkozunk ilyen problémákkal.

Használ-e tisztítószert a szakember az ablakok lemosásakor?

Csak tisztított vizet használunk, amely nem hagy nyomokat vagy foltokat.

Van egy üvegkorlátom az erkélyen. Meg tudja tisztítani a külsejét?

Ha a földről elérhető, akkor a mosórendszerünkkel megtisztítjuk. Ha nem elérhető a földről, vagy nem lenne biztonságos kívölről megtisztítani, akkor sajnos nem tudjuk elvállalni a feladatot.

Mi van, ha rossz az idő és esik az eső?

Attól függ, mennyire heves az eső. A helyzetet általában a munkavégzés napján értékelik. Ha az időjárás nem optimális, akkor az alkalmazott tájékoztatja Önt, hogy a szolgáltatást egy másik megfelelő napra elhalaszthassa.

Eltávolíthatja a szakember a vakolatot a külső üvegtáblákról?

Csak akkor, ha az ablakok az épület belsejéből hozzáférhetők. Ha az ablakok csak kívülről hozzáférhetőek, akkor biztonsági okokból ez nem lehetséges.