Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Ablaktisztítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, ablaktisztításhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

38 664 szakember

67 895 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

226 512 alkalmazásletöltés

Ablaktisztítás

Szakértőre van szüksége a Ablaktisztítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

38 664 szakember

67 895 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

226 512 alkalmazásletöltés

Elkészült munkák bemutatása

Szolgáltatóink már több mint 83315 megbízónak segítettek

MedencetisztításAndras T.
BurkolóDomonkos G.
TetőszerkezetIván F.
Kültéri árnyékolókMihály S.
Beépített szekrényViktor O.
Konyhabútor felújításaLászló T.
Konyhabútor összeszereléseMarkus K.
TeraszburkolatJános T.
Vinyl padlóburkolatokBela A.
TélikertMihály S.
Fürdőszoba felújításaZoltán M.
Kert, kertészBarbara R.
Bútor összeszereléseIstván L.
Tégla furnérDomonkos G.
AsztalosZoltán B.
ParkettaBela A.
TetőjavításIván F.
Fürdőszoba felújításaPéter F.
Gabion kerítésÁdám Z.
Kerti tóBarbara R.
HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Kristálytiszta ablakok minden alkalomra

Akár otthonodnak, akár cégednek van szüksége ablakmosásra, rendelkezünk a szükséges ismeretekkel és eszközökkel ahhoz, hogy az ablakaid újszerűnek tűnjenek.

Célközönség: Lakástulajdonosok, Bérlők, Bérbeadók, Ingatlanközvetítők, Kis- és Nagyvállalkozások

A tanúsított ablaktisztítóink tapasztalattal rendelkeznek a dupla üvegezésű ablakok, ólomüveg ablakok vagy nagy franciaablakok mosásában is.

Szükséged van az ablakok tisztítására az ingatlan felújítása után? Ebben is tudunk segíteni! Ha nem vagy biztos abban, hogy szolgáltatásunk megfelel-e a számodra, hívj minket, és minden kérdésedet és kételyedet megbeszéljük veled.

Most az elülső homlokzatok mosását is kínáljuk, amely családod számára teljesen érintkezésmentes és ezáltal maximálisan biztonságos. Csak hívj minket és kérj ingyenes online konzultációt!

Hogyan működik az ablakmosási szolgáltatásunk? Az ablakok alapos mosásához legtöbbször három lépés szükséges:

1. lépés: A tisztítószereket egy kisteherautóban szállítják, amely speciálisan tiszta víztartályokkal és vízzel működő kihúzható eszközökkel van felszerelve. A professzionális felszerelés lehetővé teszi, hogy az ablaktisztítók biztonságosan elérjék a negyedik emeletet is anélkül, hogy rontanák a szolgáltatás minőségét és zavarnánk a magánéletet.

2. lépés: Az ioncserélt vizet egy speciális meghosszabbított rúd kefén keresztül szivattyúzzák be, és permetezik a koszos ablakra. A felhordás után a szakértők eltávolítják az összes fellelhető nyomot és foltot azáltal, hogy a kefével megtisztítják az ablakkeretet és az üvegtáblát. 3. lépés: A szennyeződések megtisztítása után további tisztított vizet permeteznek az ablakokra a szennyeződés lemosásához. Ez az eljárás egy olyan védőbevonat létrehozását is segíti az ablak felületén, amely hosszabb ideig tisztán tartja az ablakokat. A szakember megismétli ezt a lépést, ha további mosás szükséges, külön költség nélkül.

4. lépés (opcionális): Választhatod a belső ablakok mosását is, amely igény szerint mélykeretes mosást is tartalmazhat (feltéve, hogy az ablakaid PVC-ből készültek).

Különböző típusú és méretű ablakokat kezelünk: üveges nyílászárók és ablakok, valamint tetőablakok és télikertek. Az ablaktáblák mosásával együtt kiemelt figyelmet fordítunk az ablakpárkányokra és a keretekre is.

Miért mi? Akár több mint egy napot is eltölthetsz az ablakmosással, különösen akkor, ha az ablakaid nehezen hozzáférhetők. Tehát hagyjad inkább, hogy ezt a munkát a Wilio szakértői végezzék el helyetted!

Mindössze annyit kell tenned, hogy gondoskodj a kulcs biztosításáról (a belső ablakok mosásához), fenntarts egy parkolóhelyet a házadtól 30 méterre a takarító csapat részére, és zavartalan hozzáférést biztosíts az ablakokhoz (ablakrácsok vagy rögzített hálók nélkül).

Garantáljuk:

Környezetbarát tisztítási módszerek: Csak tisztított vizet használunk, amely vegyszermentes és nem hagy foltot. Ezenkívül lemossa a korábban használt tisztítószereket is. Biztosított szolgáltatás: A károkozás és a munkáltatókkal szembeni felelősség szempontjából biztosított munkavállalókat. Ezenkívül az ablakok mosásával megbízott szakértők elvégezték a nemzetközileg elismert nagy magasságban végzett munkákkal kapcsolatos tanfolyamot. Minden csapatot rendszeres minőség-ellenőrzésnek is alávetnek.

Kényelmes foglalási lehetőségek: Hétvégén és ünnepnapokon is ablakot mosunk!

Elérhető árak: Bár áraink rögzítettek, a kiszolgálás ideje nem. Nagy kedvezményeket is igénybe vehetsz, ha ötvözöd a szolgáltatást az ereszcsatorna tisztítással.

Mi az ablakok tiszta vízzel való mosása és hogyan működik?

Gondolkodtál már azon, hogy mi a tisztított víz, és miben különbözik a szokásos víztől? Nézzed meg a videót, és derítsed ki: Hogyan készül a tisztított víz; Mi a fordított ozmózis (RO) és az ionmentesítés (DI); Hogyan mérjük a víz tisztaságát TDS mérővel; Miért preferálják az ablaktisztítók azt a módszert, amikor vízzel hajtott rúddal mossák az ablakokat; Hogyan segít ez a fajta ablakmosó készülék a szakemberek munkájában anélkül, hogy veszélyeztetné a magánéletedet. Ha többet szeretnél megtudni, olvassad el az ablakok tiszta vízzel történő tisztításának előnyeit tartalmazó bejegyzésünket.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdés: Mennyi időbe kerül a szolgáltatás elvégzése? Válasz: Ez az ablakok számától és állapotától függ.

Kérdés: Hány munkás jön? Válasz: Általában egy takarítót küldünk, de szükség esetén többet is küldhetünk.

Kérdés: Miért van szüksége a szakembernek parkolóhelyre az ingatlanom közelében? Válasz: A vízmosó készülék csatlakozása miatt. A takarítónak a háztól legfeljebb 30 méterre, az ablakaiddal azonos oldalon kell parkolnia.

Kérdés: Jöhet-e a szakember 18:00 után? Válasz: Ez nem ajánlott. Ha a napfény korlátozott, a tisztító nem képes minden foltot észlelni az ablakokon, és a végeredmény kevésbé lehet kielégítő.

Kérdés: Meg tudja tisztítani a fakereteket és a fa ablakpárkányokat is? Válasz: A készülék nagyon nagy nyomáson engedi a vizet. Emiatt nem tisztíthatjuk vízzel az ablak faelemeit, mivel nagy a károsodás veszélye.

Kérdés: Le is törli az ablakokat, miután megtisztította őket? Válasz: Tisztítás után nem szükséges törölni az ablakokat, mert a megtisztított víz nem hagy foltokat.

K: Mélyen is meg tudja tisztítani az ablakkereteket? Válasz: Igen, de csak belülről és csak akkor, ha PVC keretekről van szó. Nem vagyunk képesek kezelni a festékből, vakolatból vagy erős, tartós foltokból származó szennyeződéseket.

K: El lehet távolítani a formát a kereteimről? Válasz: Sajnos nem foglalkozunk ilyen problémákkal.

Kérdés: Használ-e tisztítószert a szakember az ablakok lemosásakor? Válasz: Csak tisztított vizet használunk, amely nem hagy nyomokat vagy foltokat.

Kérdés: Van egy üvegkorlátom az erkélyen. Meg tudja tisztítani a külsejét? Válasz: Ha a földről elérhető, akkor a mosórendszerünkkel megtisztítjuk. Ha nem elérhető a földről, vagy nem lenne biztonságos kívölről megtisztítani, akkor sajnos nem tudjuk elvállalni a feladatot.

Kérdés: Mi van, ha rossz az idő és esik az eső? V: Attól függ, mennyire heves az eső. A helyzetet általában a munkavégzés napján értékelik. Ha az időjárás nem optimális, akkor az alkalmazott tájékoztat téged, hogy a szolgáltatást egy másik megfelelő napra elhalaszthassa.

Kérdés: Eltávolíthatja a szakember a vakolatot a külső üvegtáblákról? Válasz: Csak akkor, ha az ablakok az épület belsejéből hozzáférhetők. Ha az ablakok csak kívülről hozzáférhetőek, akkor biztonsági okokból ez nem lehetséges.