Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Adóbevallás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 273 szakember
4 440 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Adóbevallás

Szakértőre van szüksége a Adóbevallás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Milyen adótanácsadási szolgáltatásokat rendelhetek?
Mit tartalmaz az adótanácsadás?
A közeli adótanácsadás a legjobb módja annak biztosítására, hogy minden releváns levonást alkalmazhass, és minimum adót fizethessen. Az adótanácsadók személyesen, telefonon vagy e-mailben kínálnak számára találkozókat. Számos helyi adótanácsadó mobil szolgáltatást is nyújt, és találkozhatnakaz otthonában vagy akár más kényelmes helyen.
Adóbevallások önálló vállalkozóknak és szabadfoglalkozásúaknak (magánszemélyek)
A személyi jövedelemadó-bevallások viszonylag egyszerűek lehetnek. Önálló vállalkozóként tájékoztatást kell adnia a jövedelméről és a munka költségeiről, például a munkaeszközökről vagy az irodai felszerelésekről. Ezek után tanácsadója már könnyen elvégzi a többit. Tanácsadója tanácsot adhat a szakmája számára rendelkezésre álló esetleges adólevonási igényekkel kapcsolatban is. Tanácsot adnak az adóbevallás benyújtásának esetleges elhalasztására, illetve a kiegészítő vagy korrekciós beadásra is. Az adóbevallás kitöltése után Ön vagy tanácsadója fizikailag az adóhivatalban vagy elektronikus úton benyújthatja a kész dokumentumot, a megfelelő formában.
Adóbevallások vállalatok (jogi személyek) számára
Az adótanácsadók szakértők a vállalati társaságok adóbevallásainak és pénzügyi kimutatásainak elkészítésében. Társasági adózási szakemberként tudják, hogy milyen levonások vonhatók le az adóból. Az adóbevallás kitöltésének folyamata hasonló a természetes személyekéhez.
Adóbevallások a befektetők számára
Ha ingatlan- vagy értékpapír-befektető, az adóbevallás új dimenzióval fog rendelkezni. Különösen ajánlott ilyen esetben az adótervezés. Egy speciális adókönyvelő a környékeden segíthet a megtérülés maximalizálásában, ha például ingatlanbefektető. Tanácsot adnak a tőkenyereség-adóról, a negatív fogaskerekekről és akár a bérleti cikkek és kiegészítők értékcsökkenési ütemezéséről. Speciális adótanácsadással és pénzügyi előrejelzéssel is szolgálhatnak, ha befektetett eszközök vásárlását vagy eladását fontolgatja.
Egyéb adóbevallások
A jövedelemadók mellett vállalkozása más adókkal is terhelhető, például hozzáadot térték-adó (áfa), gépjárműadó, meghatározott árutípusok jövedéki adója vagy helyi adók. Az adótanácsadó örömmel segít Önnek az egyes adók, azok jogi követelményeinek és kimutatásainak magyarázatában.
Tranzakciós adótanácsadás
Ha ingatlanba fektet, vagy céget vásárol / ad el (tranzakció), akkor a körülményeinek megfelelő adótanácsra van szüksége. A speciálisan képzett, minőségi tapasztalattal rendelkező tanácsadók a lehető legjobb megoldást fogják ajánlani, hogy feleslegesen ne vesszen el pénzügyeiben. Bármilyen típusú adótanácsadást találhat a közelben a Wilio-n.
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes a Wilio-n keresztül adótanácsadót keresni?
Segítséget keres adótanácsadással kapcsolatosan a környékén? A jövedelemadó zavaró és elkeserítő lehet, ha magának kell kiszámolni. A bevallás és az alkalmazható levonások összes szabályának átnézése órákig tarthat, főleg ha elsőre csinálja. Ezért kérjen segítséget egy közeli adószakértőhöz adózásodhoz. Keressen egy adótanácsadót a közelben, hogy elkészíthesse az adóbevallását a helyes információkkal, és kérhesse az Önre vonatkozó adólevonásokat. A legjobb hely egy adótanácsadó megtalálásához a Wilio. A Wilio-n adótanácsadókat találhat, akik különféle adószolgáltatásokra specializálódtak, az egyéni vállalkozók (magánszemélyek) és a kisvállalkozások adóbevallásaitól a nagyvállalkozások és befektetők átfogó hozamáig. Csak írja be a keresett kérdést, és hasonlítsa össze képzett adótanácsadók ajánlatait.
Mi a különbség az adótanácsadó és a könyvelő között?
A könyvelő a könyvelés szakembere, amely az adóbevallás egyik dokumentuma is. A könyvelő azonban már nem feltétlenül szakértő az adóbevallások elkészítésében. Az adótanácsadó az adóügyi kérdések szakértője. Szigorú vizsgákat kell letenniük, amelyeket az Adótanácsadók Egyesülete szerint a jelentkezők csak egy része tud sikeresen letenni. Az adótanácsadó képesítéssel rendelkezik az adóbevallás, az ellenőrzési jelentés és az adókkal kapcsolatos egyéb dolgok feldolgozásához. Kötelező biztosítással rendelkezik, így ha hibákat követ el azokban a formanyomtatványokban, amelyekért az adóhivatal bírságot szab ki, biztosítása fedezi őket.
Szükségem van adótanácsadóra, vagy elkészíthetem saját adóbevallásomat?
Gondolhatja, hogy pénzt takaríthat meg azzal, ha önállóan készíti el adóbevallását, de hosszútávon ez nem feltétlenül kifizetődő. Egy tapasztalt adótanácsadó biztosíthatja, hogy az adóbevallása hibátlan legyen, megkímélve az adóellenőrzésektől és az esetleges büntetésektől és bírságoktól. Szaktudása abban is segít, hogy megtakarítson adókat a törvény lehetőségein belül.
Mikor van a legjobb alkalom adótanácsadó alkalmazására?
Az adóbevallás benyújtásának törvényes határideje előtt, azaz a pénzügyi év végén mindenképpen fel kell vennie egy adótanácsadót. Azonban a legjobb, ha a pénzügyi év folyamán konzultál egy adószakértővel, ha konkrét tanácsra van szüksége az adótervezéssel kapcsolatban. Értékes tanácsokat kaphat már előre a jövedelmek, ráfordítások és befektetések strukturálására az adókötelezettség minimalizálása érdekében.
Hogyan készülhetek fel egy találkozóra az adószakértővel?
Mindenekelőtt nyitottnak kell lennie, amikor találkozik az adótanácsadóval. Olyan ez, mint az adóügyi napirend szószólója. Először is nyíltan el kell mondaia neki a valódi jövedelmét, az adóvonzattal járó tevékenységeket, de a terveiről és ambícióiról is beszélhet neki. Csak ez után kell az összes adatot összegyűjteni az adott év bevételeire és kiadásaira vonatkozóan.
Hogyan találhatom meg a legjobb adótanácsadót?
A legjobb módja annak, hogy minőségi adótanácsadót találj a közelében, ha a Willio-t használja. Megkapja a képzett tanácsadók ajánlatait, referenciáikkal együtt, megfizethető áron. A legjobb adótanácsadók mindig pár kérdéssel kezdenek, hogy helyesen állapítsák meg helyzetét és igényeit.
Mennyibe kerül az adótanácsadás?
Az önálló vállalkozó (magánszemély) adóbevallásának elkészítése és benyújtása esetén az adótanácsadó ára jellemzően 15.000 forint körül van. A jogi személyek, azaz a vállalatok ára már magasabb, és függ az adóügyeinek összetettségétől - a jövedelem formáitól (pl. Üzleti tevékenységtől, szerzői jogoktól, ingatlanoktól, tőkebefektetéstől) és az Önáltal fizetendő önrészektől.