Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Ajtó felújítása

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, ajtók felújításához, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása
8 162 szakember
4 319 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Ajtó felújítása

Szakértőre van szüksége a Ajtó felújítása kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
8 162 szakember
4 319 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Hasznos információAmit tudnia kell

Mire számíthat, ha az ajtók és ajtókeretek javítását a Wilióra bízza?

Biztosítani tudjuk Önnek az ajtók és ajtókeretek szakszerű javítását, amellyel időt és pénzt is megtakaríthat. A használat és az idő múlása során az ajtó és a keret elhasználódhatnak és néhol meg is sérülhetnek. Azonban az általunk alkalmazott specialisták rendelkeznek a megfelelő eszközökkel és szakmai tudással, így helyre tudják állítani a kérdéses alkalmatosságok és a csiszolt felületek állapotát. Ezzel elkerülve azt, hogy azonnal ki kelljen őket cserélnie. Ehelyett tökéletes megoldás a mi megbízható ajtó- és ablakkeret javítási szolgáltatásunk. Ez sokkal olcsóbb, mint a kicserélés, valamint gyors és teljes mértékben zökkenőmentes. Az ajtó és keretek leggyakoribb, viszont helyrehozható károsodásainak típusai: repedések, karcolások, szilánkok, vágások, foltok, fúrt lyukak, betöréses vagy hő okozta károk. Mindemellett az ajtók és keretek ki vannak téve a negatív időjárási viszonyoknak is, amelyek szintén könnyen károkat okozhatnak. A teljes keretcsere ára rendkívül magas, azonban általunk egy sokkal költséghatékonyabb alternatvát választhat. A technikusok az esztétikai javítások során vissza tudják állítani a keretek ízléses és dekoratív állapotát.

A színillesztés modern szoftverekkel és berendezésekkel zajlik. A javításhoz szükséges termék színét csupán vizuálisan rendkívül nehéz lenne összehangolni az eredeti felülettel. Ezért a mérnökök olyan nagy pontosságú szoftverek és hardverek használatához folyamodnak, amelyek különösen precíz pontossággal képesek meghatározni az adott szín konkrét árnyalatát és elérni a tökéletes összhatást. Ilyen módon teljes egészében kiküszöbölik az emberi tévedés kockázatát. Ezáltal biztos lehet benne, hogy a szakértők a legkiválóbb eredményt szolgáltatják Önnek.

Minden megbízást gyakorlott, képzett specialisták hajtanak végre. A javításokat végző technikusok hozzáférnek a legmodernebb eszközökhöz és minden szükséges kelléket birtokolnak a hibátlan munka elvégzéséhez. Mindemellett pedig jelentős szakmai tapasztalattal is rendelkeznek, így teljes mértékben biztos lehet abban, hogy kifogástalan munkát fognak végezni. Továbbá kitűnő minőségű anyagokkal és lelkiismeretes odafigyeléssel dolgoznak, ami ezt a szolgáltatást olyan nagyszerű megoldássá teszi, ha ilyesféle házfelújításra van szüksége. Ezenkívül minden szakértő birtokában áll a legmagasabb szintű akkreditációnak, amely megfelel az STN szabványoknak is.

Számottevő előnye van annak, ha a Wilio szolgáltatására esik a választása az ajtók és keretek javítását illetően. A legfőbb prioritás, amelyet nélkülözhetetlen megemlíteni az az, hogy sokkal olcsóbb, mintha újakra cserélné őket. Ez jóval kevesebb időt és erőfeszítést igényel, mint a vadonatúj ajtók vagy ablakok installációja. Ezenfelül jól eshet Önnek a tudat, hogy ezzel a döntésével a környezetünket is megóvja - mivelhogy a sérült használati tárgyak nem kerülnek hulladéklerakóba. Ehelyett a keretek és az ajtók javításának köszönhetően nem keletkezik semmiféle kidobásra szánt anyag.

A téglából és kőből készült ablakpárpányok javítását is vállaljuk. Mitévő lenne, ha az otthonában az ajtókhoz és ablakokhoz kapcsolódó tégla- és kőszerkezetek megrongálódnának? Örömmel értesülhet arról, hogy ebben az esetben is számíthat ránk. A szakképzett technikusok minden szükséges ismerettel és készséggel rendelkeznek az ilyesfajta javításokat illetően, beleértve a kőpárkányok korrigálását, valamint az ablakkeretek és ajtók körüli kő vagy falazat helyreállítását is. A szakemberek könnyűszerrel színezhetik be a meglévő struktúrákat. Azaz a szín, a szemcsék és a felület is kitűnő módon helyreállításra kerülhet az összetett kőtöltések által, és így meg sem lehet majd őket különböztetni az eredetitől. Az általunk kínált eljárások: a kőből készült ablakpárkányok, kőfalak sérült sarkai és a falazat repedéseinek kijavítása, a kő- és téglafalak színének és textúrájának egységesítése, továbbá a vésett kő és tégla helyreállítása.

Gyakran ismételt kérdések

A részben üvegezett belső ajtók javítására is van lehetőség?

Igen, gond nélkül. Az sem jelent számunkra problémát, ha ajtaja félig üvegezett, így is képek vagyunk kijavítani az üveg és az ajtó karcolásait.

Az üzleti helyiségem esetében is foglalhatok szolgáltatást a Wiliótól?

Igen, a szakemberek gördülékenyen dolgoznak mind a háztartásokban, mind a kereskedelmi létesítményekben.

Mennyi időbe telik egy fakeret javítása?

Ez teljes mértékben a kár típusától és annak mértékétől függ. Ugyanakkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szakértők munkája háztartásbeli környezetben körülbelül 2-4 órát vesz igénybe, míg a kereskedelmi helyiségek tekintetében ez akár 8 órát is igényelhet. A technikus a felülvizsgálat után tudja meghatározni a javítás konkrét időtartamát.

Mennyi időbe telik míg a javított alkalmatosságok teljesen működőképesek nem lesznek?

A kisebb javításokat követően már közvetlenül a művelet befejzte után. Mindenesetre a technikusa tanácsot ad majd Önnek a megfelelő várakozási időt illetően, amely után biztonságosan használatba veheti majd a javított tárgyakat.

A helyreállított területen észlelhetőek lesznek a rongálódás nyomai vagy ezek egészében eltűnnek?

A kimagasló szintű színillesztésnek és a kifinomult kivitelezésnek köszönhetően a sérülésnek nyoma sem lesz. Az esetek 99%-ában komplett helyreállítást tudunk biztosítani, amely után a felület újszerűnek tűnik majd.

Helyileg hol érhető el a Wilio szolgáltatás?

A Wilio szolgáltatása egész Magyarország belül és számos már országban is elérhető.

Milyen rövid időn belül vehetem igénybe a szolgáltatást?

Erről a konkrét szakemberrel kell megállapodnia. Ön közvetlenül vele egyezteti majd a szolgáltatás kivitelezésének pontos időpontját.