Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Ajtók restaurálása

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, ajtók restaurálásához, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Ajtók restaurálása

Szakértőre van szüksége a Ajtók restaurálása kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Ajtók restaurálása

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Mire számíthat, ha az ajtók és ablakkeretek javítását a Wilio-ra bízza?

Biztosítani tudjuk Önnek az ajtók és ablakpárkányok szakszerű javítását, amellyel időt és pénzt is megtakaríthat. A használat és az idő múlásának során az ajtó- és ablakkeretek elhasználódhatnak és néhol meg is sérülhetnek. Azonban az általunk alkalmazott specialisták rendelkeznek a megfelelő eszközökkel és szakmai tudássa, amellyel helyre tudják állítani a kérdéses alkalmatosságok és a csiszolt felületek állapotát. Ezzel elkerülve azt, hogy azonnal ki kelljen őket cserélnie. Ehelyett tökéletes megoldás a mi megbízható ajtó- és ablakkeret javítási szolgáltatásunk. Ez sokkal olcsóbb, mint a kicserélés, valamint gyors és teljes mértékben zökkenőmentes. Az ajtó- és ablakkeretek leggyakoribb, viszont helyrehozható károsodásainak típusai: repedések, karcolások, szilánkok, vágások, foltok, fúrt lyukak, betöréses vagy hő okozta károk. Mindemellett az ablakok és ablakkeretek ki vannak téve a negatív időjárási viszonyoknak is, amelyek szintén könnyen károkat okozhatnak. A teljes keretcsere ára rendkívül magas, azonban általunk egy sokkal költséghatékonyabb alternatvát választhat. A technikusok az esztétikai javítások során vissza tudják állítani a keretek ízléses és dekoratív állapotát.

A színillesztés modern szoftverekkel és berendezésekkel zajlik. A javításhoz szükséges termék színét csupán vizuálisan / szemmel rendkívül nehéz lenne összehangolni az eredeti felülettel. Ezért a mérnökök olyan nagy pontosságú szoftverek és hardverek használatához folyamodnak, amelyek különösen precíz pontossággal képesek meghatározni az adott szín konkrét árnyalatát és elérni a tökéletes összhatást. Ilyen módon teljes egészében kiküszöbölik az emberi tévedés kockázatát. Ezáltal biztos lehet benne, hogy a szakértők a legkiválóbb eredményt szolgáltatják Önnek.

Minden megbízást gyakorlott, képzett specialisták hajtanak végre. A javításokat végző technikusok hozzáférnek a legmodernebb eszközökhöz és minden szükséges kelléket birtokolnak a hibátlan munka elvégzéséhez. Mindemellett pedig jelentős szakmai tapasztalattal is rendelkeznek, így teljes mértékben biztos lehet abban, hogy kifogástalan munkát fognak végezni. Továbbá kitűnő minőségű anyagokkal és lelkiismeretes odafigyeléssel dolgoznak, ami ezt a szolgáltatást olyan nagyszerű megoldássá teszi, ha ilyesféle házfelújításra van szüksége. Ezenkívül minden szakértő birtokában áll a legmagasabb szintű akkreditációnak, amely megfelel az STN szabványoknak is.

Számottevő előnye van annak, ha a Wilio szolgáltatására esik a választása az ajtók és ablakkeretek javítását illetően. A legfőbb prioritás, amelyet nélkülözhetetlen megemlíteni az az, hogy sokkal olcsóbb, mintha újakra cserélné őket. Ez jóval kevesebb időt és erőfeszítést igényel, mint a vadonatúj ajtók vagy ablakok installációja. Ezenfelül jól eshet Önnek a tudat, hogy ezzel a döntésével a környezetünket is megóvja - mivelhogy a sérült használati tárgyak nem kerülnek hulladéklerakóba. Ehelyett a keretek és az ajtók javításának köszönhetően nem keletkezik semmiféle kidobásra szánt anyag.

A téglából és kőből készült ablakpárpányok javítását is vállaljuk. Mitévő lenne, ha az otthonában az ajtókhoz és ablakokhoz kapcsolódó tégla- és kőszerkezetek megrongálódnának? Örömmel értesülhet arról, hogy ebben az esetben is számíthat ránk. A szakképzett technikusok minden szükséges ismerettel és készséggel rendelkeznek az ilyesfajta javításokat illetően, beleértve a kőpárkányok korrigálását, valamint az ablakkeretek és ajtók körüli kő vagy falazat helyreállítását is. A szakemberek könnyűszerrel színezhetik be a meglévő struktúrákat. Azaz a szín, a szemcsék és a felület is kitűnő módon helyreállításra kerülhet az összetett kőtöltések által, és így meg sem lehet majd őket különböztetni az eredetitől. Az általunk kínált eljárások: a kőből készült ablakpárkányok, kőfalak sérült sarkai és a falazat repedéseinek kijavítása, a kő- és téglafalak színének és textúrájának egységesítése, továbbá a vésett kő és tégla helyreállítása.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdés: A részben üvegezett belső ajtók javítására is van lehetőség? Válasz: Igen, gond nélkül. Az sem jelent számunkra problémát, ha ajtaja félig üvegezett, így is képek vagyunk kijavítani az üveg és az ajtó karcolásait.

Kérdés: Az üzleti helyiségem esetében is foglalhatok szolgáltatást a Wilio-tól? Válasz: Igen, a szakemberek gördülékenyen dolgoznak mind a háztartásokban, mind a kereskedelmi létesítményekben.

Kérdés: Mennyi időbe telik egy fa ablakkeret javítása? Válasz: Ez teljes mértékben a kár típusától és annak mértékétől függ. Ugyanakkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szakértők munkája háztartásbeli környezetben körülbelül 2-4 órát vesz igénybe, míg a kereskedelmi helyiségek tekintetében ez akár 8 órát is igényelhet. A technikus a felülvizsgálat után tudja meghatározni a javítás konkrét időtartamát.

Kérdés: Mennyi időbe telik míg a javított alkalmatosságok teljesen működőképesek nem lesznek? Válasz: A kisebb javításokat követően már közvetlenül a művelet befejzte után. Mindenesetre a technikusa tanácsot ad majd Önnek a megfelelő várakozási időt illetően, amely után biztonságosan használatba veheti majd a javított tárgyakat.

Kérdés: A helyreállított területen észlelhetőek lesznek a rongálódás nyomai vagy ezek egészében eltűnnek? Válasz: A kimagasló szintű színillesztésnek és a kifinomult kivitelezésnek köszönhetően a sérülésnek nyoma sem lesz. Az esetek 99%-ában komplett helyreállítást tudunk biztosítani, amely után a felület újszerűnek tűnik majd.

Kérdés: Helyileg hol érhető el a Wilio szolgáltatás? Válasz: A Wilio szolgáltatása egész Magyarország belül és számos már országban is elérhető.

Kérdés: Milyen rövid időn belül vehetem igénybe a szolgáltatást? Válasz: Erről a konkrét szakemberrel kell megállapodnia. Ön közvetlenül vele egyezteti majd a szolgáltatás kivitelezésének pontos időpontját.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt