Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Alapásás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, alapásáshoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Alapásás

Szakértőre van szüksége a Alapásás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.
HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

A megfelelő segítő kiválasztása az alapok ásásához

Néhány kulcsfontosságú kérdést figyelembe kell venni a megfelelő földmunkás és ásási szakember kiválasztásakor. Ebben a cikkben lépésről lépésre végigvezetjük őket.

1. Először sajátítson el magának néhány alapismeretet. Tegyen fel néhány kulcsfontosságú kérdést az alapok megismeréséhez.

2. Kérjen részletes árajánlatot minden egyes szakembertől, akit fontolgat.

3. Válasszon olyan szakértőt, aki hajlandó kommunikálni Önnel.

4. Kérdezze meg, hogy ki fogja ténylegesen elvégezni a munkát

Nézzük meg az egyes lépéseket egy kicsit mélyebben.

Először karolja fel magát az alapismeretekkel.

Ezek nem alapok, mint alapok; Sok háztulajdonos nem tudja biztosan, hogy mit is jelent az alapzat ásása, ezért különösen nehéz kideríteni, hogy egy szakértő megfelelő információkat ad-e Önnek, vagy a projektet a megfelelő módon hajtja-e végre. Egyszerűen fogalmazva: egy földmunkás előkészíti a helyet egy új háznak vagy melléképületnek. Rendszerint megtisztítják a talajt, lefektetik az alapokat, beépítik a vízelvezetést és összekötik a meglévő csővezetékeket. Az építkezés befejezése után visszatérhetnek, és leteríthetnek járdákat, járdákat, tereprendezést készíthetnek és hozzáférési utakat biztosíthatnak. Amikor alkalmaz egy alkalmazottat egy ilyen típusú projekt elvégzésére, érdemes először saját maga elvégeznie néhány kutatást, hogy alapvetően megértse a fő kérdéseket és tudja, melyek a legfontosabb kérdések. Először beszéljen azzal az építészszel, aki kidolgozta terveit, és kérdezze meg tőle ha bármilyen szokatlan probléma van, akkor valószínűleg a helyszínen találkozik. Megbeszélheti őket a marketingszakemberekkel folytatott első interjúiban, és megkérheti az egyes szakembereket, hogy kommentálják, hogyan kívánják kezelni őket.

Mátyás a vízelvezetésre, a kemény tereprendezésre szakosodott, és hibátlan minősítést kapott a Wilio weboldalon - akár 100% pozitív visszajelzést is kaphat. Mátyás azt is javasolja, hogy nézzen egy kicsit utána a munkának az interneten.

Tegyen fel kulcsfontosságú kérdéseket az alkalmazottak tapasztalatainak értékeléséhez.

Kérjen ajánlatokat legalább három szakembertől, vegye fel velük a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot pontosan a projektjéhez. Válasszon olyan szakértőt, aki elegendő tapasztalattal rendelkezik, hogy hasonló munkarendeléseket hajtson végre, mint amire szüksége van - például hasonló típusú és méretű épületekkel, hasonló ütemezéssel.

A Wilio-val kapcsolatos visszajelzéseinek ellenőrzése mellett nézze meg a korábbi megrendelések fényképeit - és kérdezze meg, hogy tud-e beszélni egy vagy két korábbi ügyfelükkel. Egy jó hírű értékesítőnek problémamentesen meg kell tudni adni korábbi ügyfeleknél elvégzett munkáit, ennek köszönhetően lehetősége lesz megtudni, hogy mely kereskedőkkel fog dolgozni. Tudjon meg néhány alapvető kérdést, például: udvariasak és pontosak? Hogyan tudtak megbirkózni a váratlan kudarcokkal? Könnyű volt-e kapcsolatba lépni velük a projekt után, ha az ügyfélnek további kérdései vannak?

A földi szakember tapasztalatának és készségeinek felmérésekor számos kulcsfontosságú kérdés van, amelyekre képesnek kell lennie megválaszolni. Matthew két kiemelt témát említ, amelyeket fel kell vetni. Az első a talajemelés - a talaj felfelé irányuló mozgása, amely akkor fordulhat elő, amikor az agyagos talajok nedvesednek és elterjednek: A sarok fő problémája mindig az emelőfelület lesz. Az építész által készített rajzot meg kell jelölni, ha fennáll az emelés veszélye - és ha van, akkor a kereskedőnek megfelelő terméket kell használnia, amely véd a talaj felemelkedése ellen - a sarkak belső oldalán. Ha megkérdez egy talajmunkást, és nem tudja, miről beszél, akkor nem elég tapasztalt! A vízelvezetés vizsgálata szintén döntő fontosságú. Ha a mesterek elmondják, hogy éppen eltömítik azt a helyet, amely vizet hoz az ásott gödörbe, az újabb kudarc. Az áramlási teszthez (víz öntése a lyukhoz) hasonlóan az építési előírások is általában levegőpróbát követelnek meg. Ezután bezárja az összes csövet, befújja a levegőt a rendszerbe, és rátesz egy új manométert - hátha szivárog-e a rendszerből levegő. Van egy szivárgási teszt is, ahol feltölti a rendszert vízzel, lezárja, majd ellenőrzi a víz szivárgását. Ha a munkavállalók nem említik az utolsó két vizsgálat egyikét sem, kérdezze meg őket, hogyan tervezik ellenőrizni a vízelvezetést, legyen óvatos.

Kérjen ingyenes árajánlatot

Segítünk találkozni az Ön körzetéből érkező szakmai szakértőkkel, hogy valódi ajánlatokat kapjon ma. Kérjen részletes ajánlatot minden egyes szakembertől, akit fontolgat. Minden kereskedőnek be kell nyújtania egy ingyenes és részletes írásbeli ajánlatot. Le kell bontania és kiemelnie az összes potenciálisan felmerülő költséget, a munkától és az anyagtól kezdve a hulladékok eltávolításáig. Mint Mátyás kifejti, a különböző szakértők különböző módon számolnak a projektekért. Egyes vállalatok többféle lehetőséget kínálnak az ügyfeleknek: elmagyarázom az ügyfeleknek, hogy napi árfolyamon fizethetnek, vagy all-inclusive ajánlatot nyújthatok nekik. Néhány vállalat viszont csak all-inclusive ajánlatot kínál - de a probléma az, hogy amíg ki nem ássa a földet, és az épületfelügyelő el nem adja azt, nem feltétlenül tudja milyen mélységig kell majd ásni. Például egy építész rajza jelezheti, hogy a gödörnek 1 m mélynek kell lennie, majd jön egy építésügyi felügyelő, és azt mondja, hogy annak 1,2 m mélynek kell lennie. Ez pedig természetesen további költségeket igényel, amikor a betonról van szó. Ez azt jelenti, hogy ha csak a teljes költségre kap ajánlatot, akkor a kereskedő valószínűleg a legrosszabb lehetőséget ajánlotta fel. És végül többet is fizethetne érte, és nincs is rá szüksége. Csak akkor adom meg az ügyfélnek a beton kifizetésének lehetőségét, ha azt egy építésügyi felügyelő ellenőrzi; így nem fizetnek olyan betonért, amelyet nem használnak fel. A bérköltségek hazánkban változatlanok maradnak. Rögzített munkaerőköltségeket adok az ügyfeleknek, és már nem számítok fel további díjakat - így általában összességében olcsóbb.

Bármilyen fizetési rendszert is választ, soha ne fizessen teljes mértékben az építkezésért, amíg a munka befejeződik. Először nézzze meg a művet, és nézze meg, hogy elégedett-e a munkával. Válasszon egy szakértőt, aki támogatja ezt a fizetési módot. Kérdezze meg bármelyik szakértőt, akit fontolgat, hogy jelen lehet-e, amikor jön egy építésügyi felügyelő. A jó eladónak nem okozhat gondot ebbe a fázisba való bekapcsolódás, ahogy Mátyás hangsúlyozza: Nagyon szeretném arra ösztönözni a lakástulajdonosokat, hogy ebben az időben tartózkodjanak az építkezésen. Az ottlét azt jelenti, hogy minden visszajelzést hallhatnak egy építésügyi felügyelőtől, aki a játékvezető az Ön számára, a szakértő és a garancia arra, hogy minden rendben van. Értékelésének a háztulajdonos megnyugtatását is szolgálnia kell; ne csak egy szakértő szavát vegye fel

Kérdezze meg, hogy ki fogja ténylegesen elvégezni a megrendelt munkát

Kérdezzen meg egy szakértőt, aki eljön megoldani a projektjét, aki valóban elvégzi a megrendelt munkát. Végső soron ő lesz-e felelős a projektért, és vezet-e állandó személyzetet? Vagy alvállalkozóként fog dolgozni? Sok jó alapítványi és háttérszakértő kiszervez bizonyos feladatokat, ami nem feltétlenül jelent problémát. De ahogy Matthew hangsúlyozza, fontos megtudni, hogy a munkát milyen mértékben bízzák meg - és mi döntő fontosságú, hogy ki vállalja a felelősséget az esetleges problémákért. "Bármely munkában vagy vízelvezetésben részt veszek, mindig ügyelek arra, hogy közvetlenül az ügyféllel foglalkozzak. Az egyetlen alvállalkozó, akit használok, a kőműves, és ott mindig ugyanazt a csapatot használom. Igyekszem minden nap frissítést adni a ház tulajdonosának is, hogy nyomon kövesse az elvégzett munkát. Minden munkámra garanciát vállalok, ezért garantálom, hogy azt az építésügyi felügyelő jóváhagyja. Azt is mondom minden háztulajdonosnak, hogy lépjen kapcsolatba velem, ha bármilyen probléma van, és jövünk, megjavítjuk őket."