Animátor

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, animátort, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
656 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segít majd szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz vagy kézműveshez. Próbálja ki Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért a Wilio-n rendeljen animátorokat?

Szeretné megtalálni a környékbeli szórakoztatókat rendezvényére? Az animátorok biztosan felpezsdítik az eseményt, hiszen folyamatosan szórakoztatják vendégeit,felejthetetlen élményeket garantálva. Legyen szó esküvőről, céges rendezvényről, buliról vagy társasági összejövetelről, a professzionális animátorok gondoskodnak arról, hogy vendégei igazán jól érezzék magukat és sokáig emlékezzenek az eseményre. A Wilio segítségével a lehető legegyszerűbben találhat szórakoztatókat, animátorokat vagy moderátorokat a környékéről. Portfóliónkban több száz tehetséges művész található, akikkel könnyen kapcsolatba léphet, majd kiválaszthatja a megfelelő jelöltet az eseményéhez. Az animátor ezután egyszerűen kapcsolatba léphet Önnel, hogy megbeszéljék az esemény részleteit és a díjakat.

Mit csinál egy szórakoztató vagy animátor?

Az animátorok fellépésük során különböző karakterek bőrébe bújhatnak. Jelmezeikkel, színes sminkekkel és egyéb kellékekkel szórakoztatják a közönséget, legyen szó zenés, táncos műsorról vagy akár bűvészkedésről, színjátékról.

Milyen típusú animátorokat kínálunk?

A népszerő szórakoztatók közé tartoznak a gyermekek animátorai, a hangulatfelelősök, bohócok, zenészek, színészek, moderátorok, táncosok és a bűvészek.

Miért alkalmazzon animátort?

Az animátorok legnagyobb előnye, hogy velük még nagyszerűbbé teheti rendezvényeit. Fergetes hangulatot teremtve, a közönséget bevonva gondoskodnak arról, hogy rendezvénye kimagaslóan színvonalas és mindenki számára felejthetetlen legyen.

Milyen felszerelésre lehet szüksége egy animátornak?

Előfordulhat, hogy egy bérelt animátornak szüksége lesz hozzáférésre tápkábelekhez és némi helyre a kiegészítők összeállításához. Külső rendezvény esetén, a szórakoztatás típusától függően, az animátorok széket és asztalt, vízhez való hozzáférést vagy öltözőt kérhetnek.

Meddig tart a szórakoztató műsor?

Felvehet egy énekest esetleg bűvészt egy vagy két rövidebb (10-15 perces) produkció erejéig. Azonban az animátorok, moderátorok, DJ-k, vagy a gyermekek arcát festő sminkesek, akár több óráig is résztvehetnek az eseményen.

Mennyibe kerül egy animátor alkalmazása?

Az animátorok ára eltérő lehet, függ a produkció és az esemény típusától, a helyszíntől és az előadás hosszától.

Mit foglal magába a műsor?

Az animátorok jelentősen hozzájárulhatnak rendezvénye sikeréhez, legyen szó akár céges eseményről, gyerekzsúrról vagy kultúrális programról. A zenés előadások, bűvésztrükkök és megannyi produkció biztosítja a remek hangulatot és garantálja vendégei elégedettségét.

Szolgáltatások

Zene és tánc

Zenére minden eseményen szükség van, miért ne emelhetnék a hangulatot zenészekkel és táncosokkal? Bárkinek remek szórakozást nyújt egy tehetséges gitáros, a zenészek és énekesek tradicionális kosztümökben garantálják a pompás hangulatot.Vagy válasszon egy DJ-t, aki a legújabb slágerekkel mindenkit a táncparkettre csábít! Kápráztassa el vendégeit hastáncosokkal, akik garantáltan mindenkit megmozgatnak a teremben. A művészek a vendégek bevonásával gondoskodnak a felejthetetlen szórakozásról és a remek hangulatról.

Léggömbök és arcfestés

Ha gyermekek számára keres animátort, akkor nem hiányozhat a lufihajtogató művész és az arcfestő. Az eseményre saját eszközeikkel érkeznek a megbízott szakemberek és előkészülnek mielőtt a gyerekek megérkeznek a zsúrra. Felfogadhatja őket a rendezvény egész időtartamára, de akár egy rövid előadás erejéig is.

Bohócok és mesehősök

Teremtsen különleges hangulatot és váltsa valóra a gyerekek álmait kedvenc mesefiguráikkal! Az animátorok bohóc-, vagy egyéb jelmezekben a rendezvény teljes ideje alatt játékokkal szórakoztatják a gyerekeket és a vendégeket egyaránt. Kedvenc filmhőseink akár a céges partin is hozzájárulhatnak a remek hangulathoz és a vállalati előléptetésben is segíthetnek!

Varázslat

A bűvész izgalmas trükkjei kortól függetlenül mindenkit lenyűgöznek majd a partin! A mágus gondoskodik a kellékekről, melyeket a rendezvény kezdete előtt már előkészít, hogy felkészülhessen a varázslatos produkcióra. Az előadás tartalmazhat kártyatrükköket, különböző illúziókat, elvarázsolt tárgyakat és sok más különleges varázslatot. Néhány bűvész a közönséget is bevonja a produkcióba, s a vendégek közt keres önkéntest az előadáshoz.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projekt átlagos értéke 766 000 Ft.