Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Asztalos

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, asztalost, bútorgyártót, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Asztalos

Szakértőre van szüksége a Asztalos kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Gyakran ismételt kérdések

Miért érdemes asztaltost keresni a Wilio-nál?
Számos modern anyag, például fém, bőr vagy akár műanyag ellenére, a fatermékek továbbra is fontos részét képezik mindennapjainknak. Ma a...Mutass többet

Számos modern anyag, például fém, bőr vagy akár műanyag ellenére, a fatermékek továbbra is fontos részét képezik mindennapjainknak. Ma a legtöbb bútor automata gyártósorokon készül, de egy hozzáértő ács készíthet egyedi darabokat, amelyek pontosan megfelelnek az igényeidnek, ötleteidnek és stílusodnak. Speciális szerszámok segítségével az asztalos bármit elkészít a számodra, a konyhai egységtől kezdve az egyedi gyártású szekrényen át az egyedi bútorokig, például egy tömör fából vagy uszadékból készült asztalig. A Wilio segítségével gyorsan és egyszerűen találsz képzett ácsot. Egyszerűen írjad meg, amire szükséged van és mi kapcsolatba lépünk a környékbeli ácsokkal, akik rendelkeznek minden szükséges készséggel. Ezután csak nézd meg a profiljukat, és olvasd el a vásárlói véleményeket a megfelelő szakember kiválasztásához!

Mit fog nekem készíteni egy asztalos?
Az asztalos különféle termékeket gyárt, például konyhai egységeket, szekrényeket, könyvespolcokat, szabadon álló szekrényeket, beépített szekrényeket, asztalokat, székeket, dohányzóasztalokat, ágyakat, ládákat,...Mutass többet

Az asztalos különféle termékeket gyárt, például konyhai egységeket, szekrényeket, könyvespolcokat, szabadon álló szekrényeket, beépített szekrényeket, asztalokat, székeket, dohányzóasztalokat, ágyakat, ládákat, polcokat, díszítő elemeket és bármilyen fából, forgácslapból vagy más anyagból készült bútorokat.

Milyen képességekkel rendelkezik az asztalos?
Az asztalosnak technikailag jártasnak, türelmesnek és rendkívül precíznek kell lennie ahhoz, hogy a pontos előírásoknak megfelelő bútorokat legyen képes alkotni....Mutass többet

Az asztalosnak technikailag jártasnak, türelmesnek és rendkívül precíznek kell lennie ahhoz, hogy a pontos előírásoknak megfelelő bútorokat legyen képes alkotni. Az asztalosok ötvözik a kreativitást a gyakorlati gondolkodással és a kézi készségekkel, így konyhapultokat, szekrényeket, könyvespolcokat, komódokat, beépített szekrényeket, asztalokat, székeket, dohányzó- és éjjeliszekrényeket, ágyakat, ládákat, polcokat és egyéb bútorokat készítenek.

Mennyibe kerülnek egy asztalos szolgáltatásai?
A munka ára attól függ, hogy hány bútordarab készül, és attól, hogy egyszerűbb bútorokról van szó, például asztalról vagy bonyolultabb...Mutass többet

A munka ára attól függ, hogy hány bútordarab készül, és attól, hogy egyszerűbb bútorokról van szó, például asztalról vagy bonyolultabb elemekről, például konyhai pultokról. Ha egy asztalos több bútordarabot készít számodra, akkor több anyagra és időre van szükség a munkához. Az árat jelentősen befolyásolja a felhasznált anyag is, például, hogy forgácslapot használnak-e, vagy tömör fa termékről van szó. Az is befolyásoló tényező, hogy milyen fát használnak. Az árat befolyásolhatja, hogy az ács a közelben van-e, vagy nagyobb távolságról kell hoznia a kész bútorokat.

Miért célszerű asztaltost felvenni bútorok készítésére?
Amikor egy asztalos saját kezűleg készít egy bútordarabot, nagyon odafigyel rá. Minden egyes termék az ő névjegykártyája, ezért törődik a...Mutass többet

Amikor egy asztalos saját kezűleg készít egy bútordarabot, nagyon odafigyel rá. Minden egyes termék az ő névjegykártyája, ezért törődik a minőséggel és az ügyfelek elégedettségével. A futószalagon gyártott bútorok messze nem részesülnek ilyen szintű gondoskodásban és minőség-ellenőrzésben. Az egyedi bútorok előnyei: • Minőség • Egyedi és eredeti termékek • Tökéletesen megfelel a te igényeidnek és stílusod követelményeinek • Te határozod meg az anyagot, a színt és a méreteket

Hogyan találok jó asztalost?
A Wilio-nál könnyen találsz szakképzett és segítőkész ácsot a környékedről. Csak adj meg egy kérést, válaszolj néhány kérdésre arról, hogy...Mutass többet

A Wilio-nál könnyen találsz szakképzett és segítőkész ácsot a környékedről. Csak adj meg egy kérést, válaszolj néhány kérdésre arról, hogy mit kell majd előállítani, és várjad meg tapasztalt asztalosok ajánlatait.

Milyen előnyei vannak a minőségi, kézzel készített bútoroknak?
Mivel tapasztalt asztalosok gyártják, az egyedi bútorok nagyon jól alkalmazkodnak az egyedi vásárlói igényekhez. Ez lehetővé teszi, hogy olyan bútorok...Mutass többet

Mivel tapasztalt asztalosok gyártják, az egyedi bútorok nagyon jól alkalmazkodnak az egyedi vásárlói igényekhez. Ez lehetővé teszi, hogy olyan bútorok legyenek, amelyeket pontosan az általad választott stílusban, méretekben és anyagokkal terveztek. A tömör bútorok általában a legjobb minőségű fából készülnek. A felhasznált felületek szintén a legjobb minőségűek. A kézzel készített bútorok gyakran időtállóak.

Én szállíttatom az anyagot?
A legtöbb esetben az asztalos saját anyagait fogja használni. Kivételes esetekben az asztalos használhatja az ügyfél által szállított anyagokat, például,...Mutass többet

A legtöbb esetben az asztalos saját anyagait fogja használni. Kivételes esetekben az asztalos használhatja az ügyfél által szállított anyagokat, például, ha tömör fából, egy adott fadarabból szeretnél asztalt készíttetni. Ebben az esetben az asztalosnak meg kell vizsgálnia az anyagot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy alkalmas-e a munkára.

Mi a különbség az asztalos és az ács között?
Az asztalosokkal ellentétben az ácsok nagy szerkezeti projektekre és olyan épületekre összpontosítanak, mint a fa szerkezetű házak, rönkházak, garázsok, fából...Mutass többet

Az asztalosokkal ellentétben az ácsok nagy szerkezeti projektekre és olyan épületekre összpontosítanak, mint a fa szerkezetű házak, rönkházak, garázsok, fából készült pavilonok, kapuk, kerítések vagy lépcsők és zsaluzatok. Az asztalosok hasznos kézműves termékeket gyártanak, a legegyszerűbb háromlábú székektől kezdve az olyan összetett asztalos termékekig, mint a konyhai egységek vagy a szekrények és egyéb, főleg belső bútorok.

Melyek a speciális dekoratív asztalos technikák?

Milyen speciális dekorációs technikákat alkalmaz egy esztergályos?
Faragás
Fafeldolgozás szerszámokkal, figurák és egyéb motívumok faragására, valamint egy fa tárgy faragására szolgáló díszítés.
Hajlított fa
A fa hajlítása a fafeldolgozás egy olyan formája, amelyet fa tárgyak készítésére használnak egy esztergán. Ez a fajta fafeldolgozás abban különbözik a többitől, hogy a fa mozog, míg a vágáshoz és formázáshoz egy álló szerszámot használnak. A fa hajlításával sok összetett forma és minta hozható létre.
Pirográfia (faégetés)
A pirográfia, a fatüzelés vagy a pirogravúr a fa díszítésének művészete, motívumok égetésével fűtött tárgy segítségével.
Fali mozaikok
Milyen asztalos munkákat rendelhetek?

Mit fog nekem készíteni egy asztalos?
Egyedi konyhai gyártás
A konyhai egységek gyártását nagyon tapasztalt asztalosoknak szentelik, akik nagy figyelmet fordíthatnak a részletekre. Fontos, hogy a konyhai egység ne csak szépen nézzen ki, hanem működőképes és hosszú élettartamú legyen.
Egyedi bútorok
Anyagtípusok

Tömör (valódi) fa

A bútorok gyártásában kétféle valódi fát használnak: keményfa és puhafa. Leírásuk az alábbiakban található:

Bútorgyártáshoz használt keményfa

A keményfák közé a lombhullató fák tartoznak, amelyek általában lassabban nőnek. A kiváló minőségű bútorok gyártásához gyakran a keményfa család tagjait használják: tölgy, dió, teakfa, juhar, bükk, mahagóni.

Bútorgyártáshoz használt puhafa

A bútorok készítéséhez használt puhafa általában a gyorsabban növő tűlevelű (vagy örökzöld) fákból származik. A bútorok gyártásához használt gyakori puhafák közé tartozik a luc, a boróka és a fenyő.

Egyéb anyagok

Rétegelt lemez: 3-5 részből álló vékony fűrészáru, amelyeket ragasztóval egyesítenek. Forgácslemez: más néven farostlemez, aprított faforgácsból készül, amelyeket összeragasztanak. Ragasztott fa: tömör fa darabok ragasztásával állítják elő. 

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Az asztalos készíthet konyhai szekrényeket, szekrényeket, könyvespolcokat, szabadon álló szekrényeket, beépített szekrényeket, asztalokat, székeket, dohányzóasztalokat, ágyakat, ládákat, polcokat és különféle díszítő elemeket. A feladatba írja be a feladat legpontosabb leírását, hogy az ács pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Galéria

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

AsztalosKrisztian N.
AsztalosPeter S.
AsztalosRobi T.
AsztalosLászló D.
AsztalosSándor R.
AsztalosJános D.