Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Asztalos

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, asztalost, bútorgyártót, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

1 517 szakember

4 041 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Asztalos

Szakértőre van szüksége a Asztalos kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

1 517 szakember

4 041 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Szolgáltatók

27 778 szolgáltató a környéken

Hajnalka K.

vállalat
Budapest
5,0

Asztalos

Frissen alakult Kft. vagyunk, bútor illetve épületasztalos-ipari termékek szerelésével, gyártásával foglalkozunk.Kisebb ,nagyobb (Akár teljes lakásgenerált is)munkákat is szívesen vállalunk.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

Vivien V.

vállalat
Budapest
4,9

Asztalos

Évek alatt szerzett tapasztalataim: villanyszerelés, gipszkartonozás, viz szerelés és szerelvényezés, márka és méret független lapra szerelt bútorok összeszerelését és átalakítását vállaljuk🔧🔨🛠🔩🧰 Emellett egyedi bútorok, polcrendszerek kivitelezése. Háztartási textil varrása egyedi elképzelések alapján, pl babzsák fotel, függöny, törölköző, ágynemű, home decor párnák, kültéri/vízhatlan bútor párnák, napernyők készítése. Ha a felsoroltak között nem találod elképzelésed, írj nekünk Ingyenes helyszíni felmérés🔍📝 Munkáink rövid határidő alatt elkészülnek, akár hét bármely napján💣 Szabad időpontért keress minket bizalommal üzenetben📩 vagy telefonon☎️ #bútorszerelés #egyedibútor #textil #párna #homedecor #konyha #függöny

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

László C.

Egyéni vállalkozó
Gödöllő
4,9

Szobafestő, festő

Sziasztok 4-5 fős csapatommal foglalkozunk.... Lakás felujitasal ,ha érdekel vagy tudsz rá igényt jelezd 🙂 Belső külső munkák illetve szerkezet lakatos munkákat is vállalunk és bontásokat :) Amiket vállalunk.... Szerkezet lakatos munkák... - tolókapu,úszókapu csinálás - szerkezet hegesztések - fém festés...stb... Belső munkák ... - gletelés,festés - gipszkartonozás - kisebb burkolások - parkettázás - nyílászáró csere(felújítás) - kisebb falazások Kinti munkák... - térkövezés (szegélyezés) - betonozás (lépcső betonozás ) -szigetelés dryvit színezés - kerítés építése (festése) - tető javitás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

Gergely C.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,8

Szobafestő, festő

Fiatalos, csapat vagyunk. Rendezetten, tisztán dolgozunk. Igényes, szép munkát végzünk. Számlaképesen dolgozunk. Vállaljuk házak, lakások külső és belső teljes vagy részleges felújítását. Bútor össze szerelést. Javítási munkálatokat. Bontást, törmelék (sitt) elszállítást. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot !

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

Richárd S.

vállalat
Dunakeszi
4,4

Kőműves munkák

Jó napot! Én és kollégáim több éves gyakorlattal rendelkezünk. Megbízható, precíz munkát végzünk. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása
Mutass többet
Gyakran ismételt kérdések

Miért érdemes asztaltost keresni a Wilio-nál?
Számos modern anyag, például fém, bőr vagy akár műanyag ellenére, a fatermékek továbbra is fontos részét képezik mindennapjainknak. Ma a legtöbb bútor automata gyártósorokon készül, de egy hozzáértő ács készíthet egyedi darabokat, amelyek pontosan megfelelnek az igényeidnek, ötleteidnek és stílusodnak. Speciális szerszámok segítségével az asztalos bármit elkészít a számodra, a konyhai egységtől kezdve az egyedi gyártású szekrényen át az egyedi bútorokig, például egy tömör fából vagy uszadékból készült asztalig. A Wilio segítségével gyorsan és egyszerűen találsz képzett ácsot. Egyszerűen írjad meg, amire szükséged van és mi kapcsolatba lépünk a környékbeli ácsokkal, akik rendelkeznek minden szükséges készséggel. Ezután csak nézd meg a profiljukat, és olvasd el a vásárlói véleményeket a megfelelő szakember kiválasztásához!
Mit fog nekem készíteni egy asztalos?
Az asztalos különféle termékeket gyárt, például konyhai egységeket, szekrényeket, könyvespolcokat, szabadon álló szekrényeket, beépített szekrényeket, asztalokat, székeket, dohányzóasztalokat, ágyakat, ládákat, polcokat, díszítő elemeket és bármilyen fából, forgácslapból vagy más anyagból készült bútorokat.
Milyen képességekkel rendelkezik az asztalos?
Az asztalosnak technikailag jártasnak, türelmesnek és rendkívül precíznek kell lennie ahhoz, hogy a pontos előírásoknak megfelelő bútorokat legyen képes alkotni. Az asztalosok ötvözik a kreativitást a gyakorlati gondolkodással és a kézi készségekkel, így konyhapultokat, szekrényeket, könyvespolcokat, komódokat, beépített szekrényeket, asztalokat, székeket, dohányzó- és éjjeliszekrényeket, ágyakat, ládákat, polcokat és egyéb bútorokat készítenek.
Mennyibe kerülnek egy asztalos szolgáltatásai?
A munka ára attól függ, hogy hány bútordarab készül, és attól, hogy egyszerűbb bútorokról van szó, például asztalról vagy bonyolultabb elemekről, például konyhai pultokról. Ha egy asztalos több bútordarabot készít számodra, akkor több anyagra és időre van szükség a munkához. Az árat jelentősen befolyásolja a felhasznált anyag is, például, hogy forgácslapot használnak-e, vagy tömör fa termékről van szó. Az is befolyásoló tényező, hogy milyen fát használnak. Az árat befolyásolhatja, hogy az ács a közelben van-e, vagy nagyobb távolságról kell hoznia a kész bútorokat.
Miért célszerű asztaltost felvenni bútorok készítésére?
Amikor egy asztalos saját kezűleg készít egy bútordarabot, nagyon odafigyel rá. Minden egyes termék az ő névjegykártyája, ezért törődik a minőséggel és az ügyfelek elégedettségével. A futószalagon gyártott bútorok messze nem részesülnek ilyen szintű gondoskodásban és minőség-ellenőrzésben. Az egyedi bútorok előnyei: • Minőség • Egyedi és eredeti termékek • Tökéletesen megfelel a te igényeidnek és stílusod követelményeinek • Te határozod meg az anyagot, a színt és a méreteket
Hogyan találok jó asztalost?
A Wilio-nál könnyen találsz szakképzett és segítőkész ácsot a környékedről. Csak adj meg egy kérést, válaszolj néhány kérdésre arról, hogy mit kell majd előállítani, és várjad meg tapasztalt asztalosok ajánlatait.
Milyen előnyei vannak a minőségi, kézzel készített bútoroknak?
Mivel tapasztalt asztalosok gyártják, az egyedi bútorok nagyon jól alkalmazkodnak az egyedi vásárlói igényekhez. Ez lehetővé teszi, hogy olyan bútorok legyenek, amelyeket pontosan az általad választott stílusban, méretekben és anyagokkal terveztek. A tömör bútorok általában a legjobb minőségű fából készülnek. A felhasznált felületek szintén a legjobb minőségűek. A kézzel készített bútorok gyakran időtállóak.
Én szállíttatom az anyagot?
A legtöbb esetben az asztalos saját anyagait fogja használni. Kivételes esetekben az asztalos használhatja az ügyfél által szállított anyagokat, például, ha tömör fából, egy adott fadarabból szeretnél asztalt készíttetni. Ebben az esetben az asztalosnak meg kell vizsgálnia az anyagot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy alkalmas-e a munkára.
Mi a különbség az asztalos és az ács között?
Az asztalosokkal ellentétben az ácsok nagy szerkezeti projektekre és olyan épületekre összpontosítanak, mint a fa szerkezetű házak, rönkházak, garázsok, fából készült pavilonok, kapuk, kerítések vagy lépcsők és zsaluzatok. Az asztalosok hasznos kézműves termékeket gyártanak, a legegyszerűbb háromlábú székektől kezdve az olyan összetett asztalos termékekig, mint a konyhai egységek vagy a szekrények és egyéb, főleg belső bútorok.
Melyek a speciális dekoratív asztalos technikák?

Milyen speciális dekorációs technikákat alkalmaz egy esztergályos?
Faragás
Fafeldolgozás szerszámokkal, figurák és egyéb motívumok faragására, valamint egy fa tárgy faragására szolgáló díszítés.
Hajlított fa
A fa hajlítása a fafeldolgozás egy olyan formája, amelyet fa tárgyak készítésére használnak egy esztergán. Ez a fajta fafeldolgozás abban különbözik a többitől, hogy a fa mozog, míg a vágáshoz és formázáshoz egy álló szerszámot használnak. A fa hajlításával sok összetett forma és minta hozható létre.
Pirográfia (faégetés)
A pirográfia, a fatüzelés vagy a pirogravúr a fa díszítésének művészete, motívumok égetésével fűtött tárgy segítségével.
Fali mozaikok
Milyen asztalos munkákat rendelhetek?

Mit fog nekem készíteni egy asztalos?
Egyedi konyhai gyártás
A konyhai egységek gyártását nagyon tapasztalt asztalosoknak szentelik, akik nagy figyelmet fordíthatnak a részletekre. Fontos, hogy a konyhai egység ne csak szépen nézzen ki, hanem működőképes és hosszú élettartamú legyen.
Egyedi bútorok
Anyagtípusok

Tömör (valódi) fa

A bútorok gyártásában kétféle valódi fát használnak: keményfa és puhafa. Leírásuk az alábbiakban található:

Bútorgyártáshoz használt keményfa

A keményfák közé a lombhullató fák tartoznak, amelyek általában lassabban nőnek. A kiváló minőségű bútorok gyártásához gyakran a keményfa család tagjait használják: tölgy, dió, teakfa, juhar, bükk, mahagóni.

Bútorgyártáshoz használt puhafa

A bútorok készítéséhez használt puhafa általában a gyorsabban növő tűlevelű (vagy örökzöld) fákból származik. A bútorok gyártásához használt gyakori puhafák közé tartozik a luc, a boróka és a fenyő.

Egyéb anyagok

Rétegelt lemez: 3-5 részből álló vékony fűrészáru, amelyeket ragasztóval egyesítenek. Forgácslemez: más néven farostlemez, aprított faforgácsból készül, amelyeket összeragasztanak. Ragasztott fa: tömör fa darabok ragasztásával állítják elő. 

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Az asztalos készíthet konyhai szekrényeket, szekrényeket, könyvespolcokat, szabadon álló szekrényeket, beépített szekrényeket, asztalokat, székeket, dohányzóasztalokat, ágyakat, ládákat, polcokat és különféle díszítő elemeket. A feladatba írja be a feladat legpontosabb leírását, hogy az ács pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Galéria

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

AsztalosKrisztian N.
AsztalosPeter S.
AsztalosRobi T.
AsztalosLászló D.
AsztalosSándor R.
AsztalosJános D.