Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Asztalos, bútorgyártó

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, asztalost, bútorgyártót, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Asztalos, bútorgyártó

Szakértőre van szüksége a Asztalos, bútorgyártó kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Asztalos, bútorgyártó

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes asztaltost keresni a Wilio-nál?
Ez nem haladja meg a képzett asztalos kézi munkáját. Számos modern anyag, például fém, bőr vagy akár műanyag ellenére a fatermékek továbbra is fontos részét képezik mindennapjainknak. Ma a legtöbb bútor automata vonalakon készül, de egy hozzáértő ács készíthet hiteles darabokat, amelyek pontosan megfelelnek az Ön igényeinek, ötleteinek és stílusának. Speciális szerszámok segítségével az asztalos bármit elkészít az Ön számára, a konyhai egységtől kezdve az egyedi gyártású szekrényen át az egyedi bútorokig, például egy tömör fából vagy uszadékból készült asztalig. A Wilio segítségével gyorsan és egyszerűen talál képzett ácsot. Egyszerűen írja meg, amire szüksége van és mi kapcsolatba lépünk a környékbeli ácsokkal, akik rendelkeznek minden szükséges készséggel. Ezután csak nézze meg a profiljukat, és olvassa el a vásárlói véleményeket a megfelelő kiválasztásához!
Mit fog nekem készíteni egy asztalos?
Az asztalos különféle termékeket gyárt, például konyhai egységeket, szekrényeket, könyvespolcokat, szabadon álló szekrényeket, beépített szekrényeket, asztalokat, székeket, dohányzóasztalokat, ágyakat, ládákat, polcokat, díszítő elemeket és bármilyen fából, forgácslapból vagy más anyagból készült bútorokat.
Milyen képességekkel rendelkezik az asztalos?
Az asztalosnak technikailag jártasnak, türelmesnek és rendkívül precíznek kell lennie ahhoz, hogy a pontos előírásoknak megfelelő bútorokat lehessen előállítani. Az asztalosok ötvözik a kreativitást a gyakorlati gondolkodással és a kézi készségekkel, így konyhapultokat, szekrényeket, könyvtárakat, szekrényeket, beépített szekrényeket, asztalokat, székeket, kávé- és éjjeliszekrényeket, ágyakat, ládákat, polcokat és egyéb bútorokat készítenek.
Mennyibe kerül egy asztalos?
A munka ára attól függ, hogy hány bútordarab készül, és attól, hogy egyszerűbb bútorokról van szó, például asztalról, vagy bonyolultabb elemekről, például konyhai pultokról. Ha egy asztalos több bútordarabot készít Önnek, akkor több anyagra és időre van szükség a munkához. Az árat jelentősen befolyásolja a felhasznált anyag is, például hogy forgácslapot használnak-e, vagy tömör fa termékről van szó. Az is befolyásoló tényező, hogy milyen fát használnak. Az árat befolyásolhatja, hogy az ács a közelben van-e, vagy nagyobb távolságról kell hoznia a kész bútorokat.
Miért kellene asztaltost felvenni bútorok készítésére?
Amikor egy asztalos saját kezűleg készít egy bútordarabot, nagyon odafigyel rá. Minden egyes termék az ő névjegykártyája, ezért törődik a minőséggel és az ügyfelek elégedettségével. A futószalagon gyártott bútorok messze nem részesülnek ilyen szintű gondozásban és minőség-ellenőrzésben. Az egyedi bútorok előnyei: • Minőség • Egyedi és eredeti termékek • Tökéletesen megfelel az Ön funkcionalitásának és stílusa követelményeinek • Ön határozza meg az anyagot, a színt és a méreteket
Hogyan találok jó asztalost?
A Wilio-nál könnyen talál szakképzett és segítőkész ácsot a környékről. Csak adjon meg egy kérést, válaszoljon néhány kérdésre arról, hogy mit kell majd előállítani, és várja meg tapasztalt asztalosok ajánlatait.
Milyen előnyei vannak a minőségi, kézzel készített bútoroknak?
Mivel tapasztalt asztalosok gyártják, az egyedi bútorok nagyon jól alkalmazkodnak az egyedi vásárlói igényekhez. Ez lehetővé teszi, hogy olyan bútorok legyenek, amelyeket pontosan az Ön által választott stílusban, méretekben és anyagokban terveztek. A tömör bútorok általában a legjobb minőségű fából készülnek. A felhasznált felületek szintén a legjobb minőségűek. A kézzel készített bútorok gyakran időtlenek.
Én szállítttatom az anyagot?
A legtöbb esetben az asztalos saját anyagát fogja használni. Kivételes esetekben az asztalos használhatja az ügyfél által szállított anyagokat, például ha tömör fából, egy adott fadarabból szeretne asztalt készíteni. Ebben az esetben az asztalosnak meg kell látnia az anyagot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy alkalmas-e a munkára.
Mi a különbség az asztalos és az ács között?
Az asztalosokkal ellentétben az ácsok nagy szerkezeti projektekre és olyan épületekre összpontosítanak, mint a rácsos házak, rönkházak, garázsok, fából készült pavilonok, kapuk, kapuk, kerítések vagy lépcsők és zsaluzatok. Az asztalosok hasznos kézműves termékeket gyártanak, a legegyszerűbb háromlábú székektől kezdve az olyan összetett asztalos termékekig, mint a konyhai egységek vagy a szekrények és egyéb, főleg belső bútorok.

Melyek a speciális dekoratív asztalos technikák?

Milyen speciális dekorációs technikákat alkalmaz az esztergályos?
Faragás
Fafeldolgozás szerszámokkal figurák és egyéb motívumok faragására, valamint egy fa tárgy faragására szolgáló díszítés.
Hajlító fa
A fa hajlítása a fafeldolgozás egy olyan formája, amelyet fa tárgyak készítésére használnak egy esztergán. Ez a fajta fafeldolgozás abban különbözik a többitől, hogy a fa mozog, míg a vágáshoz és formázáshoz egy álló szerszámot használnak. A fa hajlításával sok összetett forma és minta hozható létre.
Pirográfia (fatüzelés)
A pirográfia, a fatüzelés vagy a pirogravúr a fa díszítésének művészete, motívumok égetésével fűtött tárgy segítségével.
Fali mozaikok

Milyen asztalos munkákat rendelhetek?

Mit fog nekem készíteni egy asztalos?
Egyedi konyhai gyártás
A konyhai egységek gyártását nagyon tapasztalt asztalosoknak szentelik, akik nagy figyelmet fordíthatnak a részletekre. Fontos, hogy a konyhai egység ne csak szépen nézzen ki, hanem működőképes és hosszú élettartamú legyen.
Egyedi bútorok

Tipuri de materiale

Lemn masiv (adevarat)

Două tipuri de lemn sunt utilizate în producția de mobilier: lemn tare și lemn moale. Descrierea lor este dată mai jos:

Lemnul de esență tare este folosit pentru producția de mobilă

Lemnul de esență tare provine din foioase, care cresc de obicei mai încet. La fabricarea mobilierul solid de înaltă calitate este adesea folosit lemnul de esentă tare: stejar, nuc, tec, arțar, fag, mahon.

Lemnul de esență moale este folosit pentru producția de mobilă

Rășinoasele utilizate pentru fabricarea mobilierului provin de obicei din copaci de conifere (sau veșnic verzi) care cresc mai repede. Rășinoasele utilizate în mod obișnuit la fabricarea mobilierului includ molid, pin și brad.

Alte materiale

Placaj: este realizat cu 3-5 secțiuni de cherestea subțire, care sunt îmbinate cu adeziv. Placi aglomerate: numite și plăci din fibră de lemn, sunt realizate din așchii de lemn care sunt lipite împreună. Lemn lipit: produs prin lipirea bucăților de lemn masiv.

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Az asztalos készíthet konyhai szekrényeket, szekrényeket, könyvespolcokat, szabadon álló szekrényeket, beépített szekrényeket, asztalokat, székeket, dohányzóasztalokat, ágyakat, ládákat, polcokat és különféle díszítő elemeket. A feladatba írja be a feladat legpontosabb leírását, hogy az ács pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

AsztalosKrisztian N.
AsztalosPeter S.
AsztalosRobi T.
AsztalosLászló D.
AsztalosSándor R.
AsztalosJános D.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt