Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Autó szervíz

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, autó szervízt, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Autó szervíz

Szakértőre van szüksége a Autó szervíz kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Autó szervíz ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Autó szervíz

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Az autószerelők általában a munkák széles skálájáért felelősek, az autószerviz-ellenőrzésektől a különféle javításokig. Írja a feladatba a legpontosabb leírást arról, hogy milyen munkát és milyen mértékben kell elvégeznie, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Milyen általános autójavításokban tud segíteni nekem egy autószerelő?

Olaj- és szűrőcsere
Az olaj, az olajszűrő, az üzemanyagszűrő és a légszűrő cseréje elengedhetetlen a jármű zavartalan működéséhez. Gazdaságosabb működést és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosít az eltömődött és piszkos szűrőkhöz képest. Ezek a rendszeres járműszolgáltatás legfontosabb elemei.
Kis szolgáltató műsor
Egy kis szervizvizsgálat magában foglalja az olaj és a szűrők cseréjét; karosszéria és alváz ellenőrzése; az összes motorfolyadék feltöltése, beleértve az mosófolyadékot, a fékfolyadékot, a hűtőfolyadékot és a 35 egyéb kulcsfontosságú elem, például a lámpák, a gumik és a fékek ellenőrzése. A legtöbb szerelő betartja a gyártó utasításait, és minden olyan további munkát javasol, amelyre az autónak típusa és kora miatt szüksége lehet.
Nagyszerű szervizellenőrzés
A nagy szervizvizsgálat magában foglalja az összes olyan szolgáltatást, amely egy kis szervizvizsgálat része, de magában foglal további 15-30 járműalkatrész ellenőrzését is, ideértve például a tengelyvizsgálatot, a kerékcsapágyakat, a szervokormány-ellenőrzést, a lengéscsillapítók, a szivattyúk, a fényszóró beállítását, a légkondicionáló áramkör ellenőrzését és mások.
Javítás, csere és karbantartás
Függetlenül attól, hogy cserélik-e a fogyóeszközöket, például az olajat, a szűrőket, a gyújtógyertyákat vagy a kopott fékbetéteket. Egyéb rendszeres feladatok közé tartozik a légkondicionáló tisztítása és fertőtlenítése, vagy az ablaktörlők cseréje. Tapasztalt autószerelő megbizonyosodik arról, hogy autója megfelelő állapotban van, biztonságos és megfelel-e a TK műszaki ellenőrzésének és az EK-kibocsátás-szabályozás előírásainak.
Üveg, karosszéria és belső javítások
Ha a szélvédőn repedés vagy sérült festék van a testen, a legjobb, ha a sérüléseket a lehető leghamarabb elhárítják, hogy azok ne terjedjenek tovább. Sérült kárpit vagy belső műanyagok esetében ezek elsősorban esztétikai hibák, amelyek később elvégezhetők.
Kerék és gumiabroncs karbantartás
A kerekek geometriája és egyensúlya, illetve a gumiabroncsok minősége nyáron és télen döntő fontosságú a biztonságos vezetés, fékezés és az optimális járműteljesítmény érdekében.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes autós szolgáltatást keresni Wilio-ban?
Függetlenül attól, hogy rendszeres autószerviz-ellenőrzésre, nagyjavításra, geometriára vagy nagyobb javításokra van szüksége, a Wilióban talál egy autószerelőt, aki képes kezelni. Ellenőrzi autóját, diagnosztizálja a problémát, és elvégzi a szükséges javításokat és cseréket. Csak írja be a lekérdezést, és várja meg az árajánlatot. Függetlenül autójának gyártmányától és típusától, segítünk megtalálni egy olyan szerelőt vagy szervizszolgáltatást, amely első osztályú állapotba hozza autóját. Ha járművének rutinszerű szervizelésre vagy javításra van szüksége, a Wilio segít olyan szakemberek megtalálásában, akikre számíthat, hogy jó áron minőségi munkát végezhetnek.
Melyek a leggyakoribb autóproblémák, amelyeket egy autószerelő segíthet megoldani?
A járművel kapcsolatos leggyakoribb problémák közé tartozik a motor meghibásodása, az elektronika vagy a hibák, vagy a jármű karosszériájának kisebb sérülései. Biztonságának biztosítása és a közúti problémák megelőzése érdekében legalább évente rendszeresen szervizelnie kell, és amint észreveszi a problémát, végezze el a szükséges javításokat.
Mennyi ideig tart egy autó javítása?
A javítás időtartama attól függ, mennyire kritikusak a hibák és hány jármű alkatrészét kell kicserélni vagy megjavítani. Általában a legtöbb rutinszerű autójavítás egy nap alatt elvégezhető - az átvizsgálástól és a diagnosztikától kezdve a javításig vagy a cseréig. Alkatrészcsere esetén azonban a javítási idő meghosszabbodhat maga a pótalkatrész leszállításával. Képzett autószerelő mindent megtesz azért, hogy minél előbb visszatérjen az útra, de a biztonság mindig a legfontosabb, így a munka nem a minőség rovására megy.
Mennyi ideig tart a szolgáltatás?
Az autószerviz átlagosan 1-2 órát vehet igénybe. Ha a szokásos szervizen túl javításra van szükség, ez hosszabb időt vehet igénybe.
Hogyan találhatok megbízható autószolgálatot vagy autószerelőt a környékemen?
A Wilio segíthet megtalálni a környéken egy autószervizt, amely megoldhatja a problémáját. Csak adjon meg egy kérést, és állapodjon meg a dátumról és az árról.
Milyen gyakran van szükség autószervizre?
Általában az autót 12 havonta (15 000 km vagy 30 000 km) kell szervizelni, a gyártó ajánlásaitól és a motor típusától függően.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

Autószerviz, Gumiszerviz, AutószerelőPeter S.
Autószerviz, Gumiszerviz, AutószerelőBalázs L.
Autószerviz, Gumiszerviz, AutószerelőZoltán B.
Autószerviz, Gumiszerviz, AutószerelőLászló D.
Autószerviz, Gumiszerviz, AutószerelőÁdám K.
Autószerviz, Gumiszerviz, AutószerelőIstván K.
Autószerviz, Gumiszerviz, AutószerelőJózsef N.
Autószerviz, Gumiszerviz, AutószerelőJános D.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt