Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Autómosó

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, autómoshoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Autómosó

Szakértőre van szüksége a Autómosó kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Autómosó ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Autómosó

Szolgáltatások

Autó mély tisztítása
Az autó tisztítása mind az autó, mind a tulajdonos számára előnyös. A jármű megjelenése feljavításának nyilvánvaló előnye mellett meghosszabbodik annak élettartama is. A mély tisztítás eltávolítja a festék, a bőr és a mechanikai alkatrészek szennyeződéseit. A por és a szivárgások is eltávolítódnak a motorból, hogy újra zavartalanul tudjon működni. Az autó tisztítása hosszú távon gazdaságilag előnyös. Az élettartam meghosszabbítása csökkenti az igényesebb javítások szükségességét. A simán járó motor a rendszeres tisztításnak köszönhetően kevesebb üzemanyagot is fogyaszt. A tisztítás eltávolítja a szőnyegen és a szellőzőrendszerben található port, ami tulajdonosa egészségének is kedvez.
Autótisztító készlet
A szokásos autótisztító készlet olyan eszközöket tartalmaz, mint kefék, gőz- vagy nyomástisztítók, valamint olyan termékeket, mint polírozók és viasz a jármű mindenfajta felületéhez. A szakemberek általában saját készlettel és tisztítószerekkel rendelkeznek, amelyeket az autó belső és külső tisztításához használnak.
Autó külső tisztítása
A külső tisztítás magában foglalja a váz tisztítását, beleértve a lámpákat, az ablakokat, az alvázat és a kerekeket. A szakember ecsetekkel vagy nyomásmosóval kezdi az alapvető szennyeződések eltávolítását. Néhány szolgáltató gőztisztítást is kínál. Az első tisztítás után a szakember egy speciális lakkot és viaszt alkalmazhat a felületen, amely meghosszabbítja a karosszéria élettartamát és sugárzóan tiszta megjelenést kölcsönöz a járműnek. Meg kell jegyezni, hogy az autó külsejének tisztítása nem csupán egyszerű mosás. A tapasztalt autótisztítónak képesnek kell lennie a karcolások eltávolítására is, ezáltal autójának jó megjelenést ad.
Autó belső tisztítása
Ez a szolgáltatás magában foglalja az autóülések, az ajtók és a tetőburkolat samponozását vagy gőztisztítását. A szakember a műszerfalat és más kemény felületeket fényez, kiporszívózza a jármű padlóját és a légkondicionáló szellőzőnyílásokat. A jármű belsejének tisztításával megszabadul a portól, a háziállatok szőrétől és a szagoktól. A jármű jó állapotának helyreállításához és fenntartásához a jármű külsejét és belsejét is meg kell tisztítani. A kívülről letisztult autó visszanyeri az újszerű megjelenését, a friss belső tér pedig az Ön kényelmét szolgálja és megszabadítja az autót a káros mikroorganizmusoktól.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért rendeljen autómosó szolgáltatást a Wilio-n keresztül?
Az autó tisztítása bonyolult feladat, különösen annak, aki munkával és családi feladatokkal van elfoglalva. Mindenki fontosabb dolgokra szeretne értékes időt eltölteni autómosó-látogatás helyett. Ön azonban fordulhat mobil takarítási szolgáltatásokhoz. A legfontosabb az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a jármű megfelelő kezekben van, a festés károsodását és az azt követő további költségek felmerülését elkerülve. A Wilio megbízható takarítási szolgáltatásokkal segíti Önt. Minősítési rendszerünk segít kiválasztani a megfelelő embert. Még a legolcsóbb ajánlatokat is megtalálhatja platformunkon. Még most keresse meg az autómosó szolgáltatásokat a környéken.
Mi az autómosó?
Az autómosás a külső vagy belső karbantartás folyamata. Az autómosó szakemberek szerszámokat és tisztítószereket használnak a nehezen elérhető helyek és a speciális autófelületek tisztításához.
Hogyan használhatom a közeli autómosót?
Először tegye közzé jelentkezését a Wilio-nál. Adjon meg részleteket arról, amire konkrétan szüksége van, és kérjen ajánlatokat a közelben található autómosó szolgáltatóktól. A Wilio-n talál egy értékelési és felülvizsgálati rendszert, amely segít megtalálni a költségvetésének megfelelő, megbízható autótisztító szolgáltatásokat. Az autómosó szakember se gít Önnek és kitisztítja az autót, amíg Ön folytatja munkáját vagy pihen a családjával.
Szükséges-e biztosítanom autótisztító szereket?
A mobil autótisztító szakembereknek általában saját tisztító készletük van. Ide tartoznak a kefék, nyomástisztítók és más készítmények, például szappanok, fényezők és viaszok. Ha azonban bizonyos termékeket részesít előnyben, biztosíthatja azokat számukra. Ajánlatában mindig adja meg saját preferenciáit.
Milyen gyakran kell tisztítani az autót?
A legtöbb szakértő szerint az autót 4–6 havonta (vagy évente 2-3 alkalommal) kell tisztítani. A gyakoriság a járműtől és a karbantartás mértékétől függ. Az autó rendszeres tisztítása általános állapota szempontjából előnyös. Ha túl sokáig vár a tisztításra, a szennyeződés és a penész összegyűlik az autóban, és később ráfizethet a tisztításra.
Mit tartalmaznak az autótisztítási szolgáltatások?
Ezek a szolgáltatások alapos folyamatokat és speciális eszközöket tartalmaznak. Az autótisztítás jobb és hatékonyabb, mint a szokásos autómosó.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt