Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Autószerviz

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, autószervizeléshez, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása
8 153 szakember
4 318 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
252 005 + alkalmazásletöltés
Autószerviz

Szakértőre van szüksége a Autószerviz kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
8 153 szakember
4 318 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
252 005 + alkalmazásletöltés
Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Az autószerelők általában a munkák széles skálájáért felelősek, az autószerviz-ellenőrzésektől a különféle javításokig. Írja a feladatba a legpontosabb leírást arról, hogy milyen munkát és milyen mértékben kell elvégeznie, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Milyen általános autójavításokban tud segíteni nekem egy autószerelő?
Olaj- és szűrőcsere
Az olaj, az olajszűrő, az üzemanyagszűrő és a légszűrő cseréje elengedhetetlen a jármű zavartalan működéséhez. Gazdaságosabb működést és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosít az eltömődött és piszkos szűrőkhöz képest. Ezek a rendszeres járműszolgáltatás legfontosabb elemei.
Kis szerelési szolgáltatás
Egy kis szervizvizsgálat magában foglalja az olaj és a szűrők cseréjét; a karosszéria és alváz ellenőrzését; az összes motorfolyadék feltöltését, beleértve az mosófolyadékot, a fékfolyadékot, a hűtőfolyadékot és a 35 egyéb kulcsfontosságú elemet, például a lámpákat, a gumikat és a fékek ellenőrzését. A legtöbb szerelő betartja a gyártó utasításait, és minden olyan további munkát javasol, amelyre az autónak típusa és kora miatt szüksége lehet.
Nagy szerelési szolgáltatás
A nagy szervizvizsgálat magában foglalja az összes olyan szolgáltatást, amely egy kis szervizvizsgálat része, de magában foglal további 15-30 járműalkatrész ellenőrzést is, ideértve például a tengelyvizsgálatot, a kerékcsapágyakat, a szervokormány-ellenőrzést, a lengéscsillapítók, a szivattyúk, a fényszóró beállítását, a légkondicionáló áramkör ellenőrzését és másokat.
Javítás, csere és karbantartás
Függetlenül attól, hogy cserélik-e a fogyóeszközöket, például az olajat, a szűrőket, a gyújtógyertyákat vagy a kopott fékbetéteket. Egyéb rendszeres feladatok közé tartozik a légkondicionáló tisztítása és fertőtlenítése, vagy az ablaktörlők cseréje. Tapasztalt autószerelő megbizonyosodik arról, hogy autód megfelelő állapotban van, biztonságos és megfelel-e a TK műszaki ellenőrzésének és az EK-kibocsátás-szabályozás előírásainak.
Üveg, karosszéria és belső javítások
Ha a szélvédőn repedés található vagy sérült festék van a karosszérián, a legjobb, ha a sérüléseket a lehető leghamarabb elhárítják, hogy azok ne terjedjenek tovább. Sérült kárpit vagy belső műanyagok esetében ezek elsősorban esztétikai hibák, amelyek később is elvégezhetők.
Kerék és gumiabroncs karbantartás
A kerekek geometriája és egyensúlya, illetve a gumiabroncsok minősége nyáron és télen döntő fontosságú a biztonságos vezetés, fékezés és az optimális járműteljesítmény érdekében.
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes autós szolgáltatást keresni Wilio-nál?
Függetlenül attól, hogy rendszeres autószerviz-ellenőrzésre, vagy nagyobb javításokra van szükséged, a Wilio-nál találsz olyan autószerelőt, aki képes segíteni. Ellenőrzi autódat, diagnosztizálja a problémát, és elvégzi a szükséges javításokat és cseréket. Csak írjad be a lekérdezést, és várjad meg az árajánlatot. Függetlenül autód gyártmányától és típusától, segítünk megtalálni egy olyan szerelőt vagy szervizszolgáltatást, amely első osztályú állapotba hozza autódat. Ha járművednek rutinszerű szervizelésre vagy javításra van szüksége, a Wilio segít olyan szakemberek megtalálásában, akikre számíthatsz, hogy jó áron minőségi munkát végeznek.
Melyek a leggyakoribb autóproblémák, amelyeket egy autószerelő segíthet megoldani?
A járművel kapcsolatos leggyakoribb problémák közé tartozik a motor meghibásodása, az elektronika meghibásodása vagy a jármű karosszériájának kisebb sérülései. Biztonságod és a közúti problémák megelőzése érdekében legalább évente rendszeresen szervizelni kell, és amint észreveszed a problémát, el kell végezni a szükséges javításokat.
Mennyi ideig tart egy autó javítása?
A javítás időtartama attól függ, mennyire kritikusak a hibák és hány jármű alkatrészét kell kicserélni vagy megjavítani. Általában a legtöbb rutinszerű autójavítás egy nap alatt elvégezhető - az átvizsgálástól és a diagnosztikától kezdve a javításig vagy a cseréig. Alkatrészcsere esetén azonban a javítási idő meghosszabbodhat a pótalkatrész leszállításával. Képzett autószerelő mindent megtesz azért, hogy minél előbb visszatérhess az útra, de a biztonság mindig a legfontosabb, így a munka nem megy a minőség rovására.
Mennyi ideig tart a szolgáltatás?
Az autószerviz átlagosan 1-2 órát vehet igénybe. Ha a szokásos szervizen túl javításra van szükség, ez hosszabb időt vehet igénybe.
Hogyan találhatok megbízható autószolgálatot vagy autószerelőt a környékemen?
A Wilio segíthet megtalálni a környékeden egy autószervizt, amely megoldhatja a problémáidat. Csak adj meg egy kérést, és állapodj meg a dátumról és az árról.
Milyen gyakran van szükség autószervizre?
Általában az autót 12 havonta (15 000 km vagy 30 000 km) kell szervizelni, a gyártó ajánlásaitól és a motor típusától függően.
GalériaSzolgáltatóink kivitelezésének bemutatása
Autószerviz
Peter S.
Autószerviz
Balázs L.
Autószerviz
Zoltán B.
Autószerviz
László D.
Autószerviz
Ádám K.
Autószerviz
István K.
Autószerviz
József N.
Autószerviz
János D.