Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Autószerviz
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 248 szakember
4 404 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Autószerviz

Szakértőre van szüksége a Autószerviz kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Az autószerelők általában a munkák széles skálájáért felelősek, az autószerviz-ellenőrzésektől a különféle javításokig. Írja a feladatba a legpontosabb leírást arról, hogy milyen munkát és milyen mértékben kell elvégeznie, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Milyen általános autójavításokban tud segíteni nekem egy autószerelő?
Olaj- és szűrőcsere
Az olaj, az olajszűrő, az üzemanyagszűrő és a légszűrő cseréje elengedhetetlen a jármű zavartalan működéséhez. Gazdaságosabb működést és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosít az eltömődött és piszkos szűrőkhöz képest. Ezek a rendszeres járműszolgáltatás legfontosabb elemei.
Kis szerelési szolgáltatás
Egy kis szervizvizsgálat magában foglalja az olaj és a szűrők cseréjét; a karosszéria és alváz ellenőrzését; az összes motorfolyadék feltöltését, beleértve az mosófolyadékot, a fékfolyadékot, a hűtőfolyadékot és a 35 egyéb kulcsfontosságú elemet, például a lámpákat, a gumikat és a fékek ellenőrzését. A legtöbb szerelő betartja a gyártó utasításait, és minden olyan további munkát javasol, amelyre az autónak típusa és kora miatt szüksége lehet.
Nagy szerelési szolgáltatás
A nagy szervizvizsgálat magában foglalja az összes olyan szolgáltatást, amely egy kis szervizvizsgálat része, de magában foglal további 15-30 járműalkatrész ellenőrzést is, ideértve például a tengelyvizsgálatot, a kerékcsapágyakat, a szervokormány-ellenőrzést, a lengéscsillapítók, a szivattyúk, a fényszóró beállítását, a légkondicionáló áramkör ellenőrzését és másokat.
Javítás, csere és karbantartás
Függetlenül attól, hogy cserélik-e a fogyóeszközöket, például az olajat, a szűrőket, a gyújtógyertyákat vagy a kopott fékbetéteket. Egyéb rendszeres feladatok közé tartozik a légkondicionáló tisztítása és fertőtlenítése, vagy az ablaktörlők cseréje. Tapasztalt autószerelő megbizonyosodik arról, hogy autód megfelelő állapotban van, biztonságos és megfelel-e a TK műszaki ellenőrzésének és az EK-kibocsátás-szabályozás előírásainak.
Üveg, karosszéria és belső javítások
Ha a szélvédőn repedés található vagy sérült festék van a karosszérián, a legjobb, ha a sérüléseket a lehető leghamarabb elhárítják, hogy azok ne terjedjenek tovább. Sérült kárpit vagy belső műanyagok esetében ezek elsősorban esztétikai hibák, amelyek később is elvégezhetők.
Kerék és gumiabroncs karbantartás
A kerekek geometriája és egyensúlya, illetve a gumiabroncsok minősége nyáron és télen döntő fontosságú a biztonságos vezetés, fékezés és az optimális járműteljesítmény érdekében.
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes autós szolgáltatást keresni Wilio-nál?
Függetlenül attól, hogy rendszeres autószerviz-ellenőrzésre, vagy nagyobb javításokra van szükséged, a Wilio-nál találsz olyan autószerelőt, aki képes segíteni. Ellenőrzi autódat, diagnosztizálja a problémát, és elvégzi a szükséges javításokat és cseréket. Csak írjad be a lekérdezést, és várjad meg az árajánlatot. Függetlenül autód gyártmányától és típusától, segítünk megtalálni egy olyan szerelőt vagy szervizszolgáltatást, amely első osztályú állapotba hozza autódat. Ha járművednek rutinszerű szervizelésre vagy javításra van szüksége, a Wilio segít olyan szakemberek megtalálásában, akikre számíthatsz, hogy jó áron minőségi munkát végeznek.
Melyek a leggyakoribb autóproblémák, amelyeket egy autószerelő segíthet megoldani?
A járművel kapcsolatos leggyakoribb problémák közé tartozik a motor meghibásodása, az elektronika meghibásodása vagy a jármű karosszériájának kisebb sérülései. Biztonságod és a közúti problémák megelőzése érdekében legalább évente rendszeresen szervizelni kell, és amint észreveszed a problémát, el kell végezni a szükséges javításokat.
Mennyi ideig tart egy autó javítása?
A javítás időtartama attól függ, mennyire kritikusak a hibák és hány jármű alkatrészét kell kicserélni vagy megjavítani. Általában a legtöbb rutinszerű autójavítás egy nap alatt elvégezhető - az átvizsgálástól és a diagnosztikától kezdve a javításig vagy a cseréig. Alkatrészcsere esetén azonban a javítási idő meghosszabbodhat a pótalkatrész leszállításával. Képzett autószerelő mindent megtesz azért, hogy minél előbb visszatérhess az útra, de a biztonság mindig a legfontosabb, így a munka nem megy a minőség rovására.
Mennyi ideig tart a szolgáltatás?
Az autószerviz átlagosan 1-2 órát vehet igénybe. Ha a szokásos szervizen túl javításra van szükség, ez hosszabb időt vehet igénybe.
Hogyan találhatok megbízható autószolgálatot vagy autószerelőt a környékemen?
A Wilio segíthet megtalálni a környékeden egy autószervizt, amely megoldhatja a problémáidat. Csak adj meg egy kérést, és állapodj meg a dátumról és az árról.
Milyen gyakran van szükség autószervizre?
Általában az autót 12 havonta (15 000 km vagy 30 000 km) kell szervizelni, a gyártó ajánlásaitól és a motor típusától függően.
GalériaSzolgáltatóink kivitelezésének bemutatása
profile image
Autószerviz
Peter S.
profile image
Autószerviz
Balázs L.
profile image
Autószerviz
Zoltán B.
profile image
Autószerviz
László D.
profile image
Autószerviz
Ádám K.
profile image
Autószerviz
István K.
profile image
Autószerviz
József N.
profile image
Autószerviz
János D.