Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Beton kerítések

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, beton kerítésekhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Beton kerítések

Szakértőre van szüksége a Beton kerítések kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Beton kerítések

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Beton kerítések

Sok ház, épület és vállalat erős és tartós falakat és kerítéseket épít előregyártott betonkerítésekkel. Ezek a kerítések a magánélet minden előnyét elérhetővé teszik. Ehhez társul a beton szilárdságának és tartósságának előnye is. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni erről a kivételes kerítéstípusról és arról, hogy miért lehet az Ön számára megfelelő.

Előregyártott kerítés vs. egyéb kerítések

Tehát mi a pontos különbség az előregyártott kerítés és a betonfal között?

A két típus közötti eltérés nem olyan szembetűnő. Azonban, megkülönböztetjük a betonkerítést a fából készültektől, illetve a kőfalaktól is.

Az előregyártott betonkerítés és a betonfal közötti fő különbség a vastagság. Míg a betonfalak gyakran legalább egy láb vastagok, az előregyártott betonkerítés csak néhány centiméter vastag. Ennek számos előnye van, amik közül a legjelentősebb a súlymegtakarítás.

A hagyományos betonfal több ezer fontot nyomhat csak néhány méteres kerítéssel. Ezzel szemben egy előregyártott beton kerítéspanel súlya kevesebb, mint 250 font 9 lábos panelenként. Ez sokkal könnyebbé teszi a szállítást, felszerelést és könnyebben elhelyezhető lágyabb talajon.

A vastagság és a súly mellett egy másik fontos különbség az előregyártott kerítések és az egyéb típusú kerítések között az erősség. A betonkerítések rendkívül erősek és tartósak. Jobban bírja az időjárást és a szennyeződéseket, mint bármely más típusú kerítés. Az előre gyártott betonkerítés ugyanolyan tartós, mint egy vastagabb beton vagy téglafal.

Végül, az utolsó nagy különbség az előre gyártott betonkerítés és más típusú kerítések között a költség. Az előre gyártott betonkerítés sokkal olcsóbb, mint egy szokásos beton vagy téglafal. A költségek gyakran összehasonlíthatók egy jól elkészített fa vagy vinil kerítés felszerelésével. A horribilis árak elkerülése érdekében érdemes megfontolni az előregyártott betonkerítés opcióját.

Miben különbözik a betonkerítés a többitől?

Az előregyártott betonkerítéseknek a falakkal és kerítésekkel szembeni előnyei mellett számos más különleges tulajdonsággal is rendelkeznek.

Ezek a funkciók a következők:

Változatosság

Az előregyártott betonkerítéssel végzett munka egyik legnagyobb előnye a színek sokfélesége, amely bármilyen házhoz vagy stílushoz illeszkedik. Nem csak egy konkrét kialakítás lehetséges. Valójában első ránézésre a betonkerítések csak akkor készülnek valódi kőből, ha alaposan megvizsgálja őket.

Javíthatóság

A más típusú betonkerítésekkel ellentétben az előregyártottakat úgy tervezték, hogy könnyen javíthatók legyenek. Ha a kerítése bármilyen kárt szenved, akkor szinte mindig megjavíthatja egy hagyományos falazattal. Komoly károsodás esetén új panelt rendelhet és kevesebb, mint egy órán belül telepítheti azt.

Szezonális megoldás

Soha nem lehet biztosan megmondani, milyen lesz az időjárás. Szerencsére az előregyártott betonkerítést a hőmérséklet egyáltalán nem befolyásolja. Ezeket a betonkerítéseket extrém körülmények között tesztelik. Ez biztosítja, hogy alacsony, vagy magas hőmérsékleten ne sérüljenek meg. Képesek ellenállni még az erős és szélsőséges széllökéseknek is.

Környezetbarát kivitelezés

Az előregyártott betonkerítések további előnye, hogy kíméletesebbek a környezet számára, mint más típusú kerítések vagy falak. A kerítés több, mint 50% -a újrahasznosított anyagokból készül. Ezáltal a kerítés kiváló választás azoknak az ügyfeleknek, akiknek fontos a környezet megóvása.

Karbantartás-mentes

Az előregyártott betonkerítések gyakorlatilag nem igényelnek karbantartást. Kevés szezonális karbantartás szükséges fenntartásukhoz. Biztosan értékelni fogja ezt az előnyt, különösen, ha rendszeresen kezeli és foltozza fakerítését.

Hol lehet előre gyártott betonkerítést használni?

Az előre gyártott betonkerítés gyakorlatilag bármilyen ingatlanon jól mutat.

Házak

A háztulajdonosok imádják az előre gyártott betonkerítések tartósságát és fényűző megjelenését. Nagyra értékelik azt is, hogy ezek a kerítések olyan színekben elérhetők, amelyek megfelelnek a szomszédos ingatlannak.

Vállalkozások

Az előregyártott betonkerítések nagyszerű megoldások a vállalkozások számára. Rendkívül biztonságosak és erősek, és nagyobb távolságról is szembetűnők.

Épületek

Az előregyártott kerítés remek határkerítés épületek, ingatlanok és nagy földterületek számára. Alacsony áruk gazdaságosabb alternatívát jelent, mint egy kőfal. Ennek ellenére még mindig sokkal erősebbek és tartósabbak, mint egy fából készült kerítés.

Mindkét típusú kerítésoszlopnak megvan az előnye és hátránya, ezért ha nem tudja eldönteni, hogy a fát vagy a betont preferálja-e, akkor tanácsot adunk Önnek.

Érvek és ellenérvek

BETONLÁBAK

Előnyök:

ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG

A beton olyan robusztus anyag, amely nem rohad és nem károsítják a rovarok sem, ami azt jelenti, hogy nagyon tartós és erős anyag, bizonyítottan hosszú élettartammal. A faoszlopokkal ellentétben a beton nem lebontható anyag, rothadás vagy rovarok sem károsíthatják. Ezért az emberek inkább a betont választják a fa helyett.

KARBANTARTÁS

A betont nem befolyásolja folyadék, penész vagy rothadás. Minden, ami az oszlopon megjelenik, csak a felszínén látható. Ezért a betont könnyű karbantartani és gondozni.

ERŐ

A betonoszlopok ellenállnak a nagy széllökéseknek és csak minimális károsodást szenvedhetnek.

Hátrányok:

KÖLTSÉGEK

A betonoszlopok általában drágábbak a fa változataikhoz képest.

KOMPLEXEBB TELEPÍTÉS

Az átlagos beton kerítésoszlop súlya meghaladja a 40 kg-ot, és felszereléséhez több emberre van szükség. Gyalulása hosszabb ideig tart, és ez tükröződhet a költségekben is.

ANYAGI INTEGRITÁS

A betonoszlopok nem repednek, ellentétben a fából készültekkel. Ha egy kis repedés jelenik meg a betonban, víz juthat be az oszlopba. Ha belül megfagy a folyadék, a repedés idővel megnagyobbodhat, és a fémrészek rozsdásodhatnak. A rozsda károsíthatja a kerítés épségét, és ez az oszlop rongálódásához vezethet.

BIZTONSÁG

A kerítéspanelek nincsenek az oszlopokhoz rögzítve, ami azt jelenti, hogy könnyen felemelhetők és mozgathatók. Az állandó erős szél azonban idővel befolyásolhatja a panel integritását.

ELŐZETT BETON

Előnyök:

erős, tartós, rozsdamentes, tűzálló, termeszálló, privát, több, mint 100 tervezési lehetőséget kínál, 6 színváltozat, legalább 20 évig kitart

A beton felhasználása az építőiparban jelentősen csökkenti a költségeket. Házak, épületek, irodák, utak vagy egyéb építmények építésére használható. Nem terheli a nehéz mechanizmusokat.

Hátrányok:

Az ár

A jobb minőségű termékek, például a beton esetében ez tükröződik az árban. Lehet, hogy ez a megoldás drágább, azonban időtállóbb és minőségibb eredményt nyújthat más opciókkal szemben.

Karbantartás:

Ha a falat nem festik külső festékkel, akkor valószínűleg a környező időjárási viszonyoktól függően 5 - 10 évente újra kell festeni.

Telepítési költségek:

A telepítési költségek a magasságtól, a kivitel megválasztásától, a színtől és a színválasztéktól függően változnak.

Betonblokk

Előnyök:

Támfalaként használható, tartós, akusztikailag hatékony és fenntartható. A betontömb rugalmas lehet, különböző magasságú és kialakítási lehetőségekkel, például ívelt fal esetén. Nem igényel nehéz mechanizmusokat.

Hátrányok:

Földrengés esetén berepedezhet és széteshet. A költségek minden más fal- és kerítéslehetőséghez képest magasak, és a telepítés ennél az opciónál a leghosszabb. Mindegyik blokkot egymás után rakják le. Nagyon minimális tervezési lehetőség, egyszerű megjelenés.

Karbantartás:

Egyik sem

Az ár:

Több ezer forint a felhasznált betontömb magasságától, méretétől és típusától függően, beépítéssel vagy anélkül.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt