Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Bojler bekötése
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Bojler bekötése

Szakértőre van szüksége a Bojler bekötése kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók22 465 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

Levente S.

Egyéni vállalkozó
Dabas
5,0
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

22 éves épületgépész technikus vagyok. Édesapám generálkivitelező cégénél dolgozom már 4 éve. Emellett szeretnék vállalni kisebb vagy közepes volumenű munkákat!

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Gábor P.

vállalat
Budapest
5,0
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Az építőiparban nagy tapasztalattal rendelkezem, fő profilom az épületgépészeti feladatok kiszolgálása, úgy mint víz, fűtés, klíma és légtechnikai rendszerek kiépítése, karbantartása, felújítása. Forduljon hozzám bizalommal, ha Önnek a minőség és megbízhatóság a legfontosabb!

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Arnold T.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Kedves megrendelő! Víz-és fűtésrendszerek korszerűsítést vállalom elsősorban Budapesten és Pest megyében. Tíz éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött precíz és esztétikus munkavégzésre törekszem. Vállalkozásom legfontosabb célkitűzése, hogy a megrendelő az elvégzett munkával évek múlva is elégedett legyen.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

András K.

vállalat
Sülysáp
4,8
Szobafestő, festő

Igazi EZERMESTER. 40 éves munka amit az építőiparba töltöttem, most szeretnék saját magam úra lenni.Amivel foglalkozom :kőműves munka, festés, hűté- fűtés, burkólás, hegesztés stb. Munkám után mondjon bárki kritikát.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Krisztián I.

vállalat
Budapest
4,5
Kazán szerelése és javítása

Profi, gyors, megbízható épületgépész ( víz-gáz-fűtés-klíma)Több mint 15 év szakmai tapasztalattal. Fűtéskorszerűsítés,kazáncsere,fürdőszobafelújítás,klíma,hőszívattyú teljes körü kivitelezés garanciával.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Richárd S.

vállalat
Dunakeszi
4,4
Kőműves munkák

Jó napot! Én és kollégáim több éves gyakorlattal rendelkezünk. Megbízható, precíz munkát végzünk. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes kazán szerelési és javítási szakembert felvenni a Wilio-n keresztül?
Kevés dolog élvezetesebb otthonában, mint a bárhol, bármikor elérhető melegvíz. Béreljen fel szakembert a Wilio-n keresztül annak biztosítására, hogy a melegvíz folyamatosan áramoljon a csapból vagy a kádból. Élvezze a forró fürdő kényelmét a hideg évszakban, és lazítsa ki fájó izmait egy fárasztó munkahelyi nap után (vagy edzés után). Az otthoni melegvíz áramlásának biztosításához csak a kazánra, annak alkatrészeire és a megfelelő szakemberre van szükség. Adja meg az összes fontos részletet, például a beépítésre vagy javításra szoruló elektromos kazán műszaki paramétereit és helyét. Ne felejtse el megadni címét, költségkeretét, és azt, hogy mikorra legyen kész a munka. A szakemberek válaszolnak az Ön kérésére, és ingyenes árajánlatot adnak Önnek. Megtekintheti véleményezésüket és értékelésüket, amelyek segítenek a legjobb szakember kiválasztásában. A szolgáltatás megrendelése után házhoz mennek, hogy az elektromos kazánt beszereljék vagy megjavítsák. Ezután Ön kifizeti az előre megbeszélt összeget, és a munkálatok véget is érnek. Ahhoz, hogy mindig legyen melegvíz otthonában, használja most a Wilio-t!
Szükségem van-e bármilyen eszközre vagy berendezésre a kazán beszereléséhez vagy javításához?
Nem, semmilyen eszközt vagy felszerelést nem kell biztosítania. A kazán telepítési és javítási szakembere rendelkezik a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges szakértelemmel, tapasztalattal és eszközökkel. Csak az elektromos kazánra és annak alkatrészeire van szüksége.
Mennyi ideig tart a kazán beszerelése vagy javítása?
Ez a kazán méretétől és a telepítési vagy javítási munkák összetettségétől függ. Ha a munkához néhány egyszerű módosításra és a meglévő kazán javítására van szükség, akkor ez a szolgáltatás hozzávetőlegesen egy órát vesz igénybe. A régi kazán eltávolítása, leállítása vagy ártalmatlanítása, valamint új kazánra cserélése azonban akár egy egész napot is igénybe vehet.
Segíthet a Wilio vízvezeték szerelő a kazán beszerelésében vagy javításában?
Igen! Ha megpróbálja a kazán önálló telepítését vagy javítását, és egyszerre több munkát kell elvégeznie, de nem tudja megoldani, bátran vegyen fel segítőt. Szakembereket találhat több száz különböző feladathoz, még nem mindennapi munkákhoz is, például csövek tisztításához, szigeteléshez és készülékek javításához. Csak készítsen részletes leírást az összes speciális igényével kapcsolatban, hogy a Wilio vízvezeték szerelő segíthessen Önnek. Ez összekapcsolja Önt a megfelelő Wilio szakemberrel és elkerül minden esetleges félreértést.
Magam is beszerelhetem a kazánt?
Lehetséges, hogy a kazánt Ön is be tudja szerelni. Ha rendelkezik tapasztalattal, készségekkel és megfelelő felszereléssel, mindenképpen kipróbálhatja. Ez azonban fizikailag megterhelő és bonyolult feladat lehet. Ne kockáztassa meg, hogy maga végezze el a telepítést - ha nincsenek eszközei vagy megfelelő tudásanyaga, problémákba ütközhet. Határozottan jobb a Wilio-t használva találni egy szakértőt, aki elvégzi a szükséges munkát az Ön számára.
Mit tartalmaznak a kazán telepítési és javítási szolgáltatások?
Ez a szolgáltatás magában foglal minden olyan feladatot, amely szükséges ahhoz, hogy otthoni elektromos kazánja működjön a melegvíz-ellátáson, legyen szó új telepítésről vagy egy meglévő javításáról. Ez tartalmazhatja a régi vízmelegítő eltávolítását, hogy egy új betelepítésre kerülhessen. Az egyéb feladatok közé tartozhat a tartály felkutatása, csövek telepítése, a tágulási tartály csatlakoztatása, a hőmérséklet- és nyomásszelep csatlakoztatása, valamint az elektromos csatlakozások és vezetékek csatlakoztatása. A szakember megjavíthatja a sérült elektromos kazánokat is.
Szolgáltatások
A régi vízmelegítő szétszerelése
A kazánszerelők a régi vízmelegítőt is szétszerelhetik, hogy előkészítsék a helyet az újnak. Szakembere azzal kezdi a munkát, hogy megszakítja a hálózati ellátást, és kikapcsolja a vizet. A vödör a kazánban tárolt víz felfogására szolgál, amely kiömlik a készülék csöveiből. Ezt követően minden cső és csatlakozó leválasztható, és a régi kazántartály átkerülhet a tárolóba. Néhány szerelő felajánlhatja, hogy megszabadul a régi tartálytól Ön helyett.
Az új kazán helye
Megbízott kazánszakértője felszereli a kazánt a legmegfelelőbb helyre, vagy egy magasabb emelvény közepére helyezheti a könnyebb hozzáférés és az áradás elkerülése érdekében. Ha nincs emelvénye, néhány szakember felár ellenében elkészítheti azt az Ön számára.
Csőszerelés és telepítés
Ezután szakértője telepíti a csöveket, amelyeket először megmér, majd a megfelelő szélességűre és hosszúságúra vágja őket. A jobb áramlás érdekében a csövek belsejében található egyenetlenségeket is el kell távolítani. Minden beépített csövet vízvezetékszerelő szalaggal csomagolnak. Szükség esetén mindkét irányban forrasztják, és figyelnek a biztonság, valamint a szivárgásvédelem növelésére. Megfelelő alkatrészeket, például nyomóanyákat, gyűrűket és hajlékony tömlőt is beépítenek. Szakembere megbizonyosodik arról is, hogy ezek a berendezések tökéletes tömítéssel és szilárd illeszkedéssel rendelkeznek.
A tágulási tartály, a hőmérő és a nyomásszelep csatlakoztatása
A kazán beszerelésével foglalkozó szakember a tágulási tartályt az elektromos fűtőberendezés mellett vagy felett helyezi el a hidegvíz-ellátáshoz. A beépítendő csöveket a megfelelő hosszúságra vágja, szükség szerint rövidíti és forrasztja. A tágulási tartály felszerelése után a szakember kézi légszivattyú segítségével ellenőrzi, hogy megegyezik-e a tágulási tartályban lévő nyomás a vízvezeték nyomásával. Ezután befejezi a telepítést, és ha szükséges, forrasztja a tartályt és a csöveket.
Tápvezetékek csatlakoztatása
Ha az áram és a víz még mindig ki van kapcsolva, szakembere csatlakoztatja a kazán tápvezetékét a fő áramköri megszakítóhoz. A telepítés befejezése után bekapcsolja a víz- és áramellátást, és teszteli, hogy folyik-e a csapokból a víz.
Sérült elektromos kazán javítása
Ha elektromos kazánt kell javítania, a szakember ellenőrizni fogja a kazánt a kikapcsolt víz-és áramellátás mellett. Ellenőrzi ezen kívül a csövek, a kapcsolódási pontok és illesztések szivárgását, a nyomás egyensúlyhiányát vagy más problémákat. Ezt követően végrehajtja a megfelelő korrekciókat.