Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Bontási munkák

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, bontási munkálatokhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

40075 szakember

71674 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

226 512 alkalmazásletöltés

Bontási munkák

Szakértőre van szüksége a Bontási munkák kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

40075 szakember

71674 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

226 512 alkalmazásletöltés

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Hogyan válasszuk ki a megfelelő vállalkozót a bontási munkákhoz?

Néha nem az számít, hogy mit épít hozzá a házhoz vagy a kerthez, hanem az, amit eltávolít. Függetlenül attól, hogy egy romos melléképülettől kell megszabadulnia, mielőtt beteljesíti a csodálatos kertépítészetről szőtt álmait, vagy van egy régi fürdőszobája, amelyet szét kell bontani és eltávolítani, a legjobb módszer a biztonságos és korrekt munkavégzés biztosítására, ha szakembert bízik meg vele.

Beszéltünk néhány, a Wilio platformon ajánlott tapasztalt szakemberrel, hogy megtudjuk azokat a legfontosabb dolgokat, amelyeket tudnia kell a helyes döntés meghozatalához:

  1. Ismerje meg az ügyfelek visszajelzéseit a szakemberekről
  2. Szerezzen személyreszabott ajánlatokat, és győződjön meg arról, hogy az ajánlat tartalmazza-e az összes költséget
  3. Ügyeljen arra, hogy jó kapcsolatot ápoljon a szekemberekkel
  4. Ellenőrizze, hogy rendelkeznek-e a megfelelő képesítéssel
  5. Egyezzen meg egyértelműen a fizetés részleteiről

Tartsa szem előtt ezeket a szempontokat. A szempontok segítséget nyújthatnak abban, hogy mire figyeljen, mikor szakemberekkel találkozik és ajánlatot kap tőlük. Olvasson tovább, ha úgy érzi, hogy további információra van szüksége a munkához megfelelő szakember megtalálásához

Ismerje meg a visszajelzéseket

A múltbéli munkákra adott visszajelzésekből megtudhatja, milyen munkára számíthat az adott szakembertől. A korábbi munkák számos módon értékelhetőek, így a legjobb módszer, ha a korábbi ügyfelek véleményeit olvassa el.

L. Gábor, akinek több mint 100 pozitív értékelése van a Wilio felületén elmondta: Mindig nagyon örülünk, ha korábbi munkáinkat megoszthatjuk az új ügyfelekkel. Amikor az árajánlatot eljuttatjuk az ügyfélnek, készítünk egy portfoliót is, amelyben fényképekkel mutatjuk be korábbi munkáinkat - a fényképek a bontási munkák előtti és utáni állapotot is bemutatják. Büszkék vagyunk arra, hogy jó munkát végzünk, így nem gond, ha hagyjuk, hogy a potenciális ügyfelek beszéljenek a korábbi ügyfelekkel.

A visszajelzés másik módja egy olyan webhely, mint a Wilio, ahol a korábbi ügyfelek visszajelést adhatnak egy szakember munkájáról, emellett a szakemberek felsorolhatják a képesítéseiket, tapasztalataikat, és megoszthatják a munkájukat bemutató fotókat.

Kérjen személyre szabott árajánlatot a szakemberektől, és ellenőrizze, hogy azok az összes díjat tartalmazzák-e. Bár sokan azt gondolhatják, hogy a bontási munkák főként durva erő alkalmazásával zajlanak, számos olyan típusú és technikai probléma létezik, amelyek mindenképp megnehezítik a folyamatot. A tervezési szempontok, a rejtett gáz- és vízvezetékek, valamint az olyan anyagok jelenléte, mint az azbeszt, nagy hatással lehetnek a munkára, és ezeket a körülményeket gyakran csak akkor lehet pontosan felmérni, ha a szakember személyesen látja őket. Nagyobb munkák esetén tanácsos több helyről ajánlatot kérni, és fontos, hogy a munkavállaló személyesen lássa a helyszínt, hogy olyan ajánlatot tehessen, amely helyesen fedi le a munka teljes körét. Az ajánlatnak teljesnek kell lennie, és ki kell terjednie a projekt minden aspektusára, beleértve a munkaerőt,és az olyan összetevőket, mint az egyszeri költségek és az adók.

L. Gábor elmondta: A vizualizáció nagyon fontos. El kell jönnie, hogy személyesen megtekintse, mi a feladat. Ha olyan megrendelést kap, aminek a tárgya egy garázs vagy valami hasonló, akkor nem lehet telefonon felmérni a munkát - meg kell vizsgálnia, hogy vannak-e bonyodalmak a csővezetékekkel és hasonló dolgokkal. Amikor árajánlatot kínálok, az mindent tartalmaz, a törmelék elszállítását is, ami kamionnal van biztosítva. Saját konténerünk van, ezért nem kell külsőstől megrendelnünk, de néhány szakembernek nincsenek ilyen lehetőségei, így konténereket kell rendelniük. Győződjön meg róla, hogy mindent tartalmaz-e az ajánlat, különben további elemek adódhatnak hozzá, és az ár emelkedni fog. Az árajánlatomban mindig minden szerepel - ha bonyodalmak merülnek fel, akkor is maradok az ajánlatnál.

Kérjen ingyenes árajánlatot

Segítünk abban, hogy kapcsolatba léphessen a környékén dolgozó bontási szakemberekkel, hogy már ma valódi árajánlatokat kaphasson. Győződjön meg róla, hogy valóban elégedett lesz-e velük. Amellett, hogy megtudja ismerik az Ön által igényelt munkát, vizsgálja meg azt is, mennyire érzi magát komfortosan az adott szakemberrel kapcsolatban. Ezt megteheti az első alkalommal, amikor kapcsolatba lép velük; udvariasan telefonálnak-e, a megbeszéltek szerint jönnek-e a találkozókra, sok kérdést tesznek-e fel a projekttel kapcsolatban? Néhány bontási munka költséges és időigényes lehet, ezért elengedhetetlen a jó kommunikáció fenntartása az egész munka során. Nem kell a legjobb barátoknak lenni a munkásokkal, de képesnek kell lennie arra, hogy jó szakmai kapcsolatot ápoljon velük - kényelmesen kell éreznie magát, és nyíltan beszélnie kell a felmerülő aggályokról, és a felmerülő problémákat közösen kell kezelniük.

A különféle projekteket felügyelő és több mint 150 pozitív visszajelzéssel rendelkező Wilio munkatársa, Cs. Pál elmondta: A személyzet megismerése nagyon fontos a tulajdonos számára. Csak rossz kommunikációra van szükség ahhoz, hogy egy helyzet még rosszabb legyen, és minden munkában problémát okozzon. Ha le tud ülni és rendesen megbeszélni a dolgokat, akkor minden simábban megy.

Ellenőrizze, hogy a dolgozók önálló vállalkozók-e vagy korlátolt felelősségű társasággal rendelkeznek-e.

Minden olyan szakember, aki szolgáltatást nyújt, de nincs bejegyezve, súlyos bírsággal sújtható. Még akkor is, ha a háztulajdonosokat nem büntetik a nyilvántartásba nem vett önálló vállalkozó felvétele miatt, az önálló vállalkozó nyilvántartásba vételének ismerete segíthet megnyugtatni Önt abban, hogy önálló vállalkozója törvényesen működik, munkáját magas szinten és minden szakmai követelménynek megfelel. Kérdezzen rá bátran az Ön által fontolgatott szakembernél, hogy rendelkezik-e naprakész regisztrációval!

Egy másik kulcsfontosságú dolog, amelyet figyelembe kell venni, hogy a bontási munka magában foglalja-e azbeszt elbontását. Az azbeszt egy rendkívül veszélyes anyag, amely évente több ezer halált okoz. Ma is számos ingatlanban megtalálható régi víztartályok, fészerek, garázsok és egyéb építmények részeként. Az azbeszttel foglalkozó munkavállalóknak teljes mértékben tisztában kell lenniük a kockázatokkal, és el kell végezniük az azbeszt-ismereti tanfolyamot, amelyet az Egészségügyi és Biztonsági Végrehajtó Hivatal szabályoz. Néhány azbeszthez kapcsolódó projekt esetében a munkát csak engedéllyel rendelkező bontási vállalkozók végezhetik. Egyes bontási munkákhoz, például a támfalak lebontásához, statikai jelentésre lehet szükség, és bejelentést kell tenni a helyi önkormányzat építésfelügyeleti hatóságánál.

L. Gábor elmondta: A szabályozás fontos, gyakran találkozunk olyan munkákkal, ahol szükséges az építési előírások betartása, ami bonyolíthatja a dolgokat és a munka emiatt drágább is lehet. Ha hulladékról van szó, sokan nem veszik figyelembe, hogy az építési hulladék ártalmatlanítása sok pénzbe kerül, de ez nagy része annak, amit csinálunk. Legyen nagyon óvatos az azbeszttel kapcsolatban - ha úgy gondolja, hogy azbesztről van szó, tudnia kell, hogyan kell eljárnia, ha találnak ilyet. Nagyon fontos annak biztosítása, hogy a munkavállalók tájékoztatást kapjanak az azbesztről.

Legyen egyértelmű a fizetés terén

Miután megkapta az ajánlatokat, és ellenőrizte a kereskedő referenciáit és tapasztalatait, győződjön meg arról, hogy elégedett-e a felkínált fizetési móddal. Mindig legyen körültekintő minden előre történő fizetéssel, különösen a bontási munkáknál, amelyek általában nem követelik meg a szakemberektől, hogy anyagot vásároljonak.

A megbízható kereskedők csak a munka befejezése után fogadják el a teljes összeget, amikor meg van elégedve az eredménnyel. Gábor elmondta: Nagyon óvatosnak kell lenni azokkal a szakemberekkel szemben, akik nagy előleget kérnek. A munkabért csak a munka befejezése után veszem át - amikor az ügyfél tudja, hogy minőségi munkát kapott, mert addig nem fizet nekem, amíg nem elégedett vele. Néha késő estig dolgozom, hogy megbizonyosodjak az ügyfél elégedettségéről - mindig betartom a szavamat, így megtartom a jó hírnevemet.