Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Brizolit

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, brizolithoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Brizolit

Szakértőre van szüksége a Brizolit kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Brizolit ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Brizolit

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Brizolit

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért válassza a Brizolitot külső vakolatok közül?

A brizolit hagyományos évtizedek óta használt vakolat. Tulajdonságait generációk ellenőrizték, és jelenleg ismét növekszik az iránta való érdeklődés. Az anyag előnyeinek viszonylag hosszú felsorolása szinte az örökkévalóságig tart. A penészgombáknak, algáknak és a mohának sok évtizedig képesek ellenállni.

Melyek a brizolit fő előnyei?

Erő + mechanikai ellenállás

A magas Ph erős védelmet garantál a biológiai támadások ellen

Évekig fennálló bizonyított stabilitás és bizonyított tartósság

Csökkenti a repedésképződés valószínűségét

Nagy légáteresztő képesség

Hagyományos és egyben vonzó megjelenés

Alkalmas hőszigetelő rendszerekhez

Viszonylag olcsó megoldás a homlokzat végleges módosításához

Nem gyúlékony

Mikor nem alkalmas a brizolit?

Elmondható, hogy a brizolitnak vannak bizonyos korlátai az árnyalat paletta tekintetében. Az anyag és az összetétel jellege miatt nem minden szín érhető el, különösen a telítettség szempontjából. Az alkalmazás bonyolultsága szintén visszatartó tényező. Ha azonban a brizolit vakolatot tapasztalt szakember használja a szükséges technológia alkalmazásával akkor az alkalmazás bonyolultsága elhanyagolható tényező.

Milyen képességekkel rendelkezik egy gipszszakértő?

A Wilióban rengeteg olyan építőipari szakembert talál, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek a vakolás terén, akik könnyedén és megbízhatóan dolgoznak szakértelmük és gyakorlatuk révén. Mindegyikük hatékonyabban elvégezheti ezt a fárasztó munkát, mintha maga próbálná meg, és követné azokat az eljárásokat, amelyeket nem is ismer.

Hol találhatok minőségi szakértőt a brizolit vakolat eltávolításához?

Nagyon könnyű megtalálni a megfelelő szakembert a Wilio-n. Adjon fel egy hirdetést, amelyben megadja a tartózkodási helyét és a falak méreteit, amelyekre a brizolitot használni szeretné. Például, ha van egy konkrét elképzelése a megvalósítás idejéről, adja meg ezt is. És csak várja meg a tapasztalt szakemberek reakcióit, akik bemutatják Önnek az ár- és időajánlatukat.

Milyen munkát végez egy brizolit vakolat szakértő?

Ezek a speciális kőművesek általában nemcsak a brizolitot, hanem más vakolatokat is nagyon jól ismernek. Meg tudják válaszolni az esetleges kérdéseket, vagy rámutathatnak olyan tényekre, amelyek laikusok számára nem tűnnek fel. Elemzik az épület összes adottságát, amelyet vakolni szeretne, különös tekintettel az időjárási viszonyokra, például a környezet nedvességtartalmára, szelességére, valamint a homlokzat töredezettségére és tulajdonságaira, esetleg a környező házak építészetére. Kivételes helyzetekben más típusú vakolatot ajánlhat.

Miért érdemes brizolit szakértőket keresni a Wilio-nál?

Manapság nem nehéz gyakorlatilag bármilyen munkafolyamathoz segítséget találni az interneten. A vakoláshoz azonban az elméleti ismeretek nem elégségesek. A képzett kőművesek és az építőipari szakemberek mögött sokéves tapasztalat áll, amelyet egy laikus egyszerűen nem tud csak úgy megszerezni. Ezenkívül a brizolit vakolat használatához nemcsak a tudás szükséges, hiszen fizikai teljesítmény szempontjából is nagyon megterhelő. A szakemberek rendelkeznek a szükséges technológiával, hogy ezt a megterhelő munkát sokkal jobb minőségben és kevesebb idő alatt elvégezzék. A szakemberek további előnye, hogy rendelkeznek a munkához elegendő munkaerővel. Így elegendő számú munkavállaló képes egyszerre felhordani a vakolatot a szilárd felületekre oly módon, hogy ne legyenek különbségek az összekapcsolódásoknál a vakolat árnyékolásában és szerkezetében.

Brizolit szakértőt el kell látnom anyagokkal és felszereléssel, vagy azt ő biztosítja?

Ez mindig megállapodás kérdése, de az anyagok és felszerelés beszerzése nagyon hátrányos lehet az Ön számára. Egy tapasztalt szakember rendelkezik mindennel, amire szüksége van. Professzionális eszközökkel rendelkezik, amelyeket tökéletesen tud használni. Magát a Brizolitot gyakran és ömlesztve vásárolja, így kedvezményeket kaphat, amelyeket valószínűleg Ön nem fog megkapni. És ugyanúgy nem előnyös minden felszerelést megvásárolni vagy kölcsönkérni, amire szüksége van. Például ilyen az állvány.

Mennyi idő szükséges a briszolit vakolat elkészítéséhez?

Erre a kérdésre nem lehet általános választ adni. A briszolit tényleges alkalmazása a mester hozzáértésétől, valamint az alkalmazott technikától függ. Figyelembe kell vennie a szükséges alapzat előkészítését is. Valószínűleg a folyamat leghosszabb része a vakolat szárítása és érlelése lesz. A száradást közvetlenül befolyásolja a hőmérséklet és a páratartalom. Minél magasabb a külső levegő hőmérséklete és alacsonyabb a páratartalma, annál gyorsabban szárad az anyag. Éppen ellenkezőleg, hidegebb és nedvesebb területeken ez tovább fog tartani. Maga az érlelés több hétig is eltarthat. Egy szakértő pontosabb becslést készít a helyszínen.

Anyagok:

Iparilag gyártott és kész zacskóban kerül kiszállításra. Homokot, durván őrölt csillámot, kalcium-hidrátot és sima vagy fehér cementet, vagy akár színes pigmentet tartalmaz. A brizolit vakolatot általában 25 vagy 30 kilogrammos zsákokban értékesítik.

Megközelítés:

Hogyan alkalmazzák a brizolitot?

A brizolitot az alapvakolatra viszik fel. A szerkezet permetezéssel vagy kaparással jön létre. Régóta kapható természetes fehér árnyalatban, de ma már több más színben is kapható.

Az alapzat előkészítése

Az alapvakolatnak kellően érettnek, stabilnak, szilárdnak, por- és szennyeződésmentesnek kell lennie, és nem lehet fagyott. Először acélkaparóval kell érdesíteni, és az abszorpciós képességtől függően vízzel kell megnedvesíteni.

Brizolit alkalmazása - karcos szerkezeten

A száraz keveréket vízzel jól keverjük össze dobkeverőben vagy elektromos keverőben. A masszát simítóval a falra felviszik, majd kiegyenlítik. A kaparáshoz ajánlott rétegvastagság 10 mm. Megfelelő megkeményedés után a brizolitot acélkaparóval egyszerre, egy irányban kaparják, amíg egyenletes szerkezet nem keletkezik és a felülete egyenletes nem lesz.

Brizolit felhordása - permetezett szerkezeten

Ezenkívül dobkeverővel vagy elektromos keverővel a száraz keveréket az ajánlott mennyiségű vízzel egyenletesen elkeverjük. Ezt a falra egy kézi falazó vakolóval viszik fel, amely kissé hasonlít egy darálóra, benne fésűvel. A vakológépet brizolit vakolattal töltik meg, és a keveréket a fogantyú elfordításával fokozatosan a falra viszik. Tehát, ha te magad csinálod. Természetesen a szakemberek professzionális elektromos gépekkel rendelkeznek ehhez. Korábban egy másik, ma már elég kivételesnek számító alkalmazási módot lehetett látni: a brizolit keverékbe áztatott házi készítésű nádköteget egy rövid fapálcával ütötték a homlokzatnak. Természetesen fizikailag nagyon megterhelő volt, és érthető okokból ezt az eljárást gyakorlatilag már nem alkalmazzák. Az ajánlott rétegvastagság szórt szerkezet esetén 4 mm, és a felhordott vakolatot ezután semmilyen módon nem módosítják. Tehát ha valamilyen oknál fogva nem akarja festeni. A teljes száradás után a vakolatot csak puha kefével tisztítják.

Tanácsok és tippek:

Gyorsan és olcsón találhat szakembert a brizolit alkalmazásához a Wilio-n keresztül

Adjon fel hirdetést a Wilio-n keresztül, és tekintse meg a környékbeli szakértők ajánlatait. Áttekintést kaphat a lehetséges eljárásokról, amelyek viszont befolyásolják a munka teljes árát és időtartamát. Ön választhatja ki magának a legmegfelelőbbet.

Adjon fel egy hirdetést részletesen vagy általánosan

A hirdetésben megadhatja, hogy olyan mestert keres, aki ért a külső vakolatokhoz, vagy közvetlenül azt is megírhatja, hogy már döntött a brizolit mellett. A szükséges tapasztalatokkal és ismeretekkel rendelkező szakember képes lesz tanácsot adni Önnek, és megvalósítani azt is, amit végül kiválasztott. Tapasztalt kőművesek felhívhatják Önt az ajánlatukkal, és elmagyarázhatják annak előnyeit és hátrányait, valamint a lehetőségeket. De Ön mondja ki az utolsó szót.

Kövesse a megvalósítás előrehaladását

Az elején elmagyarázza a szakember, hogy mely lépésekre milyen sorrendben vagy időben kerül sor. Nem árt ezt papírra vetni. Munka közben így könnyen ellenőrizheti ezt. Szakértő nem tudja garantálni a szárítási sebességet, de mindenképpen garantálja a munka befejezésének időpontját. Ne féljen bármilyen eltérést szóvátenni.

Árlista

Mennyibe kerül a brizolit?

A vakolat előállításához szükséges száraz keveréket meglehetősen sok helyen értékesítik. Hobbiboltokban ára 25 kilogrammonként 2 910 HUF. Lehet azonban alacsonyabb is, a szállítótól és a vásárolt összmennyiségtől függően. Mindig jobb, ha az elején kiszámítja az egész projektre szükséges összeget, és az összes anyagot egyszerre veszi meg ésszerű tartalékkal együtt.

Mi befolyásolja még a brizolit vakolat árát?

A brizolit vakolat önmagában az egyik legolcsóbb megoldás, ha magáról az anyagról van szó. Ennél költségesebb rész a brizolit alkalmazása. A Wilio építőmesterei, akit kiválaszt, ismeri a technikát és megbecsülheti a teljes munkaidőt. A kapott ajánlatok értékelése során figyeljen nemcsak a végső árra, hanem az alkalmazási technikára is, és próbálja meg ellenőrizni, hogy a kivitelező garantálni tudja-e Önnek a projekt befejezésének határidejét.

Van-e valamilyen költség megtakarítási lehetőség?

Az építési munkák esetében, amelyek nagyobb mennyiségű anyag felhasználását igénylik, azoknál szükségszerűen az árba beletartozik a szállítás is. Ezért, amikor mestert keres a brizolit vakolat felhordására, érdemes a környezetében dolgozó szakemberekből választani.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt