Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Bútorjavítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, bútorjavításhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Bútorjavítás

Szakértőre van szüksége a Bútorjavítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Bútorjavítás

Szolgáltatások

Ágyjavítás
Gyakori ágyproblémák: törött lécek, karcos fa és törött keretek, de előfordulhat, hogy meg kell javítani a kiságyat, újracsiszolni és újrafesteni, hogy készen álljon a baba számára. Mielőtt elmagyarázná az igényeit, az ágyjavító vagy a kanapéágyas szakember felméri a károkat. Ezután olyan eszközöket használ, mint ragasztó, pótalkatrészek, csiszolópapír, és festék, hogy az ágya a lehető legjobb formában legyen.
Szekrények, és fiókok javítása
A konyhaszekrény és a konyhai fiók javítása magában foglalhatja a fiók sínjeinek és zsanérjainak cseréjét, vagy festést és csiszolást. A szekrény javítása általában attól függ, hogy szabadon álló vagy beépített szekrényről van-e szó. Gyakori problémák pl. a törött ajtók, polcok és zsanérok. Előfordulhat azonban, hogy a fejlettebb javításokhoz keresnie kell egy ácsot.
Heverő és kárpit javítása
A kárpitok javítása az egyik leggyakoribb eset. A legtöbb kanapé elég rongyossá válik, az ülő párnáktól a szakadt szövetekig, mielőtt valóban készen állna a cserére. A nappali javítás magában foglalhatja a foltok eltávolítását, a törött lábak vagy keretek javítását, a hevederek, cipzárak, habok vagy rugók cseréjét. A nyugágyak javítása magában foglalhatja olyan alkatrészek rögzítését vagy cseréjét is, mint motorok, elektromos hosszabbítók, kábelek, karok, emelők és egyéb alkatrészek, vagy ha bőrbútorokat kell javítani, technikusa képes lehet megoldani az olyan problémákat, mint a fakulás, a karcolások és a hámlás.
Asztal, dohányzóasztal és székek javítása
Számos asztalt meg lehet javítani, az étkezőasztaltól a dohányzóasztalokig. A legtöbb asztal fából készült, amelyet általában javítanak, beleértve a törött lábak újracsatolását, csiszolást és festést. Ha meg kell javítania egy irodai széket, az ezermester elintézi a kulcsfontosságú alkatrészek, például a kartámaszok, a görgők és a karok cseréjét, míg az étkezőszék javítása általában újrabevonatot, a törött lábak javítását, és csiszolást jelent.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes a bútorjavításokat a Wilio segítségével elintézni?
Ha bútorai kissé rosszabbul néznek ki pl. kopás szempontjából, akkor nem kell újat vásárolnia. Ne dobja ki kedvenc bútorait, inkább javítsa meg azokat. Az ezermester helyreállítja és megjavítja bútorait, a kanapén lévő süllyesztett párnáktól kezdve, a törött asztallábakon át, a karcos asztallapokig és nyugágyakig. Bútorai egy pillanat alatt használatra készek lesznek. A bútorjavító megtalálásának legjobb helye a Wilio. Kérés feladása egyszerű, csak ellenőrizze az ajánlatokat, és foglaljon bútorjavító szakembert egy Önnek megfelelő időpontra.
Javítsam vagy cseréljem a bútoraimat?
Ha bútorai jó minőségűek, egy készlet részei, vagy érzelmi értéket képviselnek az Ön számára, akkor valószínűleg a legjobb választás a helyreállítás. Valószínűleg pénzt fog megtakarítani, és ez jobb a környezet számára is.
Melyek a bútorok leggyakoribb károsodásai?
A kárpitozott bútorok idővel elhasználódnak és lyukak jönnek létre rajtuk, míg a fából készült bútorok (például asztalok és székek) hajlamosak a karcolásokra és a lábak törésére.
Szükség van speciális képesítésre a bútorok javításához?
Bárki javíthatja a bútorokat, sok bútorokkal foglalkozó ember azonban abbahagyta az asztalosmunkát, és emiatt van tapasztalata a legkülönfélébb anyagokkal, pl. fa, és a bőr.
Mennyi ideig tart a bútorok javítása?
A bútorok alapjavítása általában csak 30 percet vesz igénybe, de a nagyobb javítások (különösen a kárpitos javítások vagy a fa kikészítése) több napot is igénybe vehetnek.
Hol javítják meg a bútorokat?
Az egyszerű bútorjavítás a műhelyben is elvégezhető. Több idő vagy speciális felszerelést igénylő felújítás esetén azonban a javítóműhely elvégezheti a munkát a munkahelyen kívül, vagyis az Ön otthonában.
Mennyibe kerül a bútorok javítása?
Ez a bútorok típusától, számától, az alkalmazott készségektől és a feladat elvégzésének időtartamától függ.
Mit jelent a bútorjavítás?
A bútorok javítása magában foglalja a famegmunkálás és a kárpitozás keverékét, a bútor típusától és a javítástól függően. Általában az Ön szerelője jön a helyszínre, de ha több időre vagy felszerelésre van szüksége a javítás befejezéséhez, akkor a bútorokat megbeszélés alapján haza is viheti magával.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt