Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Bútorok összeszerelése

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, bútorok összeszereléséhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Bútorok összeszerelése

Szakértőre van szüksége a Bútorok összeszerelése kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Bútorok összeszerelése

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Írja a feladatba a legpontosabb leírást arról, hogy milyen munkát és milyen mértékben kell elvégeznie, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Milyen típusú bútorokat szerelhetnek össze a Wilio szakértői?

Lakásbútorok összeszerelése
Legyen szó kanapékról, ágyakról, szekrényekről, asztalokról vagy könyves polcokról, a bútorszerelés szakemberei gondoskodnak arról, hogy azok jól összeszereltek és biztonságosak legyenek. Gyakran van tapasztalatuksok ismert márka bútorainak összeszerelésében. Csak annyit kell tennie, hogy a kérelmébe beírja, milyen bútorokat kell összeszerelni, és ők majd a megfelelő eszközöket hozzák magukkal. Szeretné élvezni az otthoni kényelmet a teraszon, az erkélyen vagy a kertben? Segítenek a kültéri bútorok felszerelésében is. Kerti asztalt, székeket, menedéket, pavilont vagy grillezőt biztosítanak.
Játékok, trambulin, hinták, mászókák összeszerelése
Szakértőink segítséget nyújtanak a gyermek kerékpárok, trambulinok és hinták összeszerelésében is. Sőt, mászókákkal ellátott játszótér felépítésében is segíthetnek. Pontosan a gyártó utasításait követik, hogy mindent jól összeszereljenek és helyesen rögzítsenek. A munka befejezése után eltakarítják maguk után a rendetlenséget.
Irodai és kereskedelmi bútorok összeszerelése
Ha új irodabútorokat, kirakatokat vagy polcokat kell összeszerelnie kereskedelmi helyiségekben, vegye fel a kapcsolatot bútorszerelő szakembereinkkel. Ezenkívül segítenek összeszerelni irodai íróasztalokat vagy székeket az otthoni irodához, pultokat, talapzatokat és szekrényeket. Csak annyit kell tennie, hogy a kérelmében megadja, hogy milyen típusú bútorokat és hány darabot kell összeszerelnie (különösen, ha ez nagyobb mennyiségű bútor egy nagy művelethez vagy irodához). Szükség esetén a régi bútorok szétszerelésében is segíthetnek.
Fitneszeszközök és sportcikkek összeszerelése
Szeretne mászókát vagy otthoni edzőtermet építeni? Szakértőink segítenek padok, trambulinok, vízszintes rudak, fitneszgépek vagy futópadok összeállításában. Felszerelik a kosárlabda karikát, felállíthatnak egy pingpongasztalt vagy egy biliárdasztalt is.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes bútorszerelő szakembert keresni a Wilio-nál?
Gyönyörű új bútorokat vásárolt, de nincsenek eszközei, ideje, készsége vagy vágya annak összeállításához? Segítünk megtalálni a képzett bútorszerelőt aki gondoskodik annak összeszereléséről. A Wiliónál olyan szakembereket talál, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a bútorok összerakásában, így biztos lehet benne, hogy bútorait helyesen, biztonságosan, megfelelő eszközökkel állítják össze. Így nemcsak időt takaríthat meg, hanem sok stresszt is, és mielőbb elkezdheti használni az új bútorokat. A Wilio segít megtalálni a megfelelő bútorszerelőt ​​az Ön területén. Csak írjon be egy kérdést, és néhány perc múlva megkapja az első ajánlatokat a helyi szakértőktől, akik összeállítják a bútorait, amikor Önnek megfelelő, ráadásul barátságos áron.
Milyen szakértelemmel rendelkeznek a bútorszerelő szakemberek?
A bútorszerelő szakemberek különféle eszközöket és anyagokat használnak a bútorok összeszereléséhez. Használhatnak kézi és elektromos szerszámokat a fém és fa elemek összeszereléséhez és rögzítéséhez, valamint szükség esetén a bútorok kisebb javításához. Követik a gyártók utasításait és terveit, és minden részletre figyelnek, hogy a bútorokat pontosan a megadott módon állítsák össze. Tudnak a különféle eszközökkel végzett biztonsági munkáról, és ismerik a legjobb és leghatékonyabb munkát.
Miért forduljon bútorszerelő szakemberhez?
A bútorszerelő szakértők rendelkeznek a szükséges szakmai eszközökkel és sokéves tapasztalattal. Így biztos lehet benne, hogy bútorait minőségileg és biztonságosan állítják össze, és a lehető leghosszabb ideig fognak tartani. Ráadásul nem kell semmi miatt aggódnia és semmilyen eszközt sem vásárolnia, csak élvezheti az új bútorait.
Tudnak segíteni a bútorok szétszerelésében is, mielőtt elmozdítanám őket?
Igen! Szakembereink segítséget nyújtanak Önnek a szétszerelésben és a bútorok összeszerelésében. Vegye fel velük a kapcsolatot, ha a szállítás és az összerakás előtt szét kell szednie a bútorokat és be kell csomagolni az egyes alkatrészeket.
Mit tartalmaznak az összeszerelési szolgáltatások?
A bútorszerelő szakemberek különféle bútorok széles választékát állíthatják össze Önnek. Ha van olyan bútora, amelyet otthonában össze kell szerelni, akkor azonnal munkába állhatnak. Szükség esetén azonban a boltban átvehetik a bútorait, és elhozhatják a kijelölt helyre. Ha összeállításra van szüksége az importálással együtt, ne felejtse el megadni azt a kérésében.
Mennyibe kerül a bútorok összeszerelése?
A bútorok összeszerelésének átlagos költsége 50 - 200 € között van. Az ár azonban lehet magasabb vagy alacsonyabb, az összeszerelendő bútorok mennyiségétől, az egyes bútorok méretétől, az összeszerelés időtartamától és egyéb tényezőktől függően.
A bútorokon kívül milyen más összeszerelési szolgáltatásokban tudnak segíteni a Wilio szakemberei?
A bútorokon kívül milyen más összeszerelési szolgáltatásokban tudnak segíteni a Wilio szakemberei?

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

Bútorok összeszereléseDomos V.
Bútorok összeszereléseJános D.
Bútorok összeszereléseJózsef N.
Bútorok összeszereléseRobi T.
Bútorok összeszereléseSándor R.
Bútorok összeszereléseJózsef N.
Bútorok összeszereléseDomos V.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt