Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Csaptelep vagy mosdó telepítése

Szakértőre van szüksége a Csaptelep vagy mosdó telepítése kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Csaptelep vagy mosdó telepítése

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért a Wilio segítségével rendelje meg a csaptelep vagy a mosogató beépítését?
Függetlenül attól, hogy új mosogatót vagy csaptelepet kíván beépíteni konyhájába, a legjobb, ha szakemberre bízza a munkát. Bizonyára nem akarja kockáztatni a konyhában bekövetkező esetleges katasztrófát a nem megfelelő beépítés miatt. Alkalmazzon szakembert a mosogató vagy csaptelep felszerelésére, és biztos lehet benne, hogy nem fogja kellemetlen meglepetés érni. A szakembert legkönnyebben nálunk találja meg. Küldje el megrendelését, válassza ki a kívánt beépítési munkát, dátumot és időpontot, és elkezdődhet a munka!
Mikor foglaljam le a szakembert?
Ha új konyhát épít vagy felújít, akkor a konyhai mosogató beszerlése a lista utolsó eleme. A telepítés előtt az asztalokat és szekrényeket kell felszerelni, hogy helyet biztosítson az új mosogatónak.
Alkalmazzak vízvezeték-szerelőt a konyhai mosogató felszereléséhez?
A profi vízvezeték-szerelő mindig jobb választás, mint a szomszéd vagy egy barát. Mielőtt azonban megrendelne a szakembert, ellenőrizze szakértelmét és tapasztalatait.
Milyen szabályt kell figyelembe vennem mosogatógép beszerelésénél?
A fő szabály az, hogy a mosogató és az elektromos panelek között minimális távolságot kell tartani.
Mennyi ideig tart a konyhai mosogató cseréje?
A konyhai mosogató cseréje átlagosan 2 óra alatt befejeződik.
Mennyibe kerül a konyhai mosogató cseréje?
A mosogató felszerelésének költsége általában 50 euró, a felszerelés típusától és hosszától függően.
Mennyibe kerül egy új konyhai mosogató felszerelése?
Ez a szolgáltatás általában 65 - 140 euró között mozog, ha a szolgáltatást a Wilio-n keresztül rendeli. Az ár a mosogató típusától, egyéb funkcióitól / csatlakozásaitól és a telepítés hosszától függően változhat.

Szolgáltatások

Mit tartalmaz a konyhai mosogató telepítési szolgáltatás?
A Wilio konyhai mosogatószerelő mindent elintéz, hogy helyet biztosítson az új gépnek, felszerelje a mosogatót, beszerelje a csapokat, a csöveket, és a tömítést. Ha szükséges, gondoskodik a régi konyhai mosogató eltávolításáról is és elvégzi az esetleges javításokat. Amit elvárhat a Wilio szolgáltatójától:
1. lépés: Konyhai mosogató eltávolítása
A mosogatógép cseréjénél először a szerelő eltávolítja a régi berendezést. Bezárja a mosogató alatti vízellátó szelepeket, és kinyitja a csapot a csövekben maradt víz elvezetéséhez. Helyezzen vödröket a csövek alá, hogy azok eltávolítása után ne folyjon szét a maradék víz. A következő lépés a vízellátó csövek eltávolítása. A szerelő megkeresi a mosdókapcsokat és kioldja azokat. Mielőtt a mosogatót felemelné, levágja a mosogatót a deszkához tartó gittet.
2. lépés: Előkészítés
A mosogató eltávolítása után a szerelő megtisztítja a felületet, eltávolítja az esetleges további tömítőanyagokat a munkalapról, majd szappanos vízzel lemossa. Ezután előkészíti az összes eredeti alkatrészt. A beszerelés előtt ellenőrizze az új mosogatót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az illeszkedik-e a meglévő konyhai területre. Ha nem, akkor javasoljuk, hogy válasszon másik mosogatót, vagy növelje a furat méretét, amíg a megfelelő méretű nem lesz.
3. lépés: A mosogató felszerelése
Mielőtt a helyére illesztené a gépet, szilikon tömítést kell alkalmazni a mosogató alsó részén. Ezután a vízvezeték-szerelő letöröl minden plusz tömítőanyagot és a helyére rögzíti a berendezést.
4. lépés: Szerelje be a csapot és csatlakoztassa a csöveket
Végül a csaptelep beszerelése és a csővezetékek újracsatlakoztatása következik. A szerelő a vízcsöveket rögzítő és anyacsavar segítségével a mosogató lyukába helyezi. Behelyezi a lefolyószűrőt, eltávolítja a felesleges tömítőanyagot, és letakarja gumitömítéssel és peremmel. Csatlakoztatja a vízellátó csöveket a mosogatógéphez. Végül beindítja a vízellátást, teszteli a mosogatót és megbizonyosodik arról, hogy nincsenek-e nem kívánt vízelvezetések.
BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt