Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Csemperagasztás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, csemperagasztáshoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Csemperagasztás

Szakértőre van szüksége a Csemperagasztás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Csemperagasztás

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért keressen burkoló szakembert a Wilio-nál?
Az új csempék megváltoztathatják fürdőszobáját, konyháját vagy teraszát. Ez az elegáns és tartós felület könnyen karbantartható és tisztítható, hosszú ideig gyönyörű és karcmentes. A választott csempe anyagától, formájától és színeitől függően egyedi hangulatot és stílust hoz otthonába. Melyik verziót választja? Kerámia, porcelán, gránit, márvány, kő, pala vagy terrakotta? A gyönyörű csempék kulcsa az, hogy találjon egy olyen szakértőt, aki minőségi munkát végez a lerakás során. Egy jól elkőészített alap esetén minden burkolólap helyesen lesz elhelyezve, és a felületen nem lesz egyenletlenség. A jó burkoló gondoskodik arról, hogy minden minta pontosan, egyenletesen és a lehető legvékonyabb hézaggal legyen fektetve. A Wilio segít megtalálni a képzett burkolót aki elvállalja a projektet, amikor Önnek megfelel.
Milyen képességekkel rendelkezik egy burkoló?
A burkolók különféle anyagokkal dolgoznak, például kerámia, terrakotta, kő, üveg, gránit és márvány. A csempék lerakása általában magában foglalja a felületek előkészítését, szükség esetén a vakolat kiegyenlítését, a csempék méretre és formára való vágását, valamint burkolatoknak a lerakását és a fugázását. Számos burkolási munkálat, különösen az újjáépítés során, szintén megköveteli az előző felület eltávolítását a munka megkezdése előtt.
Milyen típusú munkát végez a burkoló?
A profi burkoló burkolólapokkal vagy burkolatokkal borítja a padlót és a falakat. A konyhákat vagy a fürdőszobákat leggyakrabban csempézik, de a járdákat és a burkolatokat gyakran folyosókon, teraszokon, garázsokban, medencékben vagy kandallókban is használják. Egyes burkolók speciális anyagokkal és technikákkal is dolgoznak, például mozaikokkal.
Mennyibe kerül egy burkoló?
A munka ára attól függ attól, hogy hány négyzetmétert burkolnak, valamint a felhasznált anyag típusától és méretétől is, pl. Gránit, márvány, kerámia és mások. Egyes anyagokat nehezebb vágni, összehajtani vagy szintezni. Az árat befolyásolhatja az is, hogy szegélyléceket, vágott széleket, kerek sarkokat vagy szilikon tömítőanyagot kell-e alkalmazni. A burkoló munkájának ára nem tartalmazza a csempék árát, ragasztókat, hézaganyagokat vagy tömítő szilikonokat. Az árajánlatok összehasonlításakor azt javasoljuk, hogy győződjön meg arról, hogy a számítások azonos típusú és mennyiségű anyagokat tartalmaznak e, ha a burkolólapot a burkoló szállítja Önnek. Az árat befolyásolhatja az is, hogy szükséges-e eltávolítani az eredeti burkolólapokat, szükség van-e előkészítési munkára, és hogy a burkoló a közelben van-e, vagy nagyobb távolságból kell érkeznie. A szokásos négyzetméteres tervezési ár mellett a burkolók feltételezik, hogy az összes régi burkolólap el van távolítva, és a tiszta és sík felület készen áll a munka megkezdésére. Ezért ha ez nem így van, akkor ezt meg kell adnia a megbízásában. Ezenkívül a burkolók feltételezik, hogy ez egy négyzet alakú vagy téglalap alakú szoba lesz, szabályos alakú. Ha a szoba nem szabványos és megosztott, akkor több testreszabott anyagra lehet szükség, és ez a munka költségeit is befolyásolja.
Csempét és szerszámokat nekem kell beszereznem, vagy a burkoló hozza a sajátját?
A burkoló általában elhozza az összes szükséges szerszámot és felszerelést, de a burkolólapokat, csempéket és egyéb építőanyagokat Önnek kell kifizetnie vagy szállítania, miután konzultált a burkolóval. Mindig győződjön meg arról, hogy elegendő mennyiségű anyag van-e a rendelésben. A csempézési munkák árajánlatának megerősítése előtt a legjobb megállapodni abban, hogy milyen anyagokat kell megvásárolni.
Hogyan találok jó burkolót?
A Wilio-nál könnyen talál hozzáértő és segítőkész térköves és burkoló szakembert. Csak adjon meg egy kérést, válaszoljon néhány kérdésre, hogy milyen burkolatot kell leraknia és várja meg tapasztalt burkolók ajánlatait.
Mennyi ideig tart a burkolat elkészítése?
Ez függ az anyagtól, a szükséges előkészítő munka mennyiségétől és attól, hogy hány méteres burkolást vagy burkolatot kell elhelyezni. Kisebb munka néhány óra alatt elvégezhető, míg a nagyobb projektek, például a régi csempék eltávolítása és újak rakása a konyhában és a fürdőszobában több napig is eltarthat.
Készíthetem magam a burkolást?
Úgy tűnhet, hogy valóban mindenki ki tudja csempézni a fürdőszobát vagy a konyhát. A helytelenül elkészített burkolólapok javításához azonban a teljes telepítést teljesen le kell bontani, és a semmiből kell kiindulni, ami gyakran új anyagok vásárlását igényli. Ez nemcsak időigényes, hanem drága is.

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Írja a feladatba a legpontosabb leírást arról, hogy milyen munkát és milyen mértékben kell elvégeznie, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Ce servicii oferă faianțarii?

Servicii de placare

Faianță Gresie de interior Gresie de exterior Gresie pentru hol / intrare / scări / piscină Repararea / înlocuirea plăcilor deteriorate

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

HidegburkolóErvin A.
HidegburkolóMarkos D.
HidegburkolóPeter S.
HidegburkolóAttila V.
HidegburkolóFabián L.
HidegburkolóRobi T.
HidegburkolóSándor R.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt