Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Csempézés, burkolás, parkettázás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, csempézéshez, burkoláshoz, parkettázáshoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Csempézés, burkolás, parkettázás

Szakértőre van szüksége a Csempézés, burkolás, parkettázás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.
HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Hogyan készítsük elő a külső burkolatok lerakását, pl. a teraszon? Minden csempe és járólap egyedi a maga nemében. Számos dolog változhat projektenként. Ezért minden mérést el kell végezni, és a szakembernek meg kell vitatnia Önnel a javaslatait. E folyamat után képesek lesznek árajánlatot adni Önnek, és elkezdhetik a csempék/járólapok lefektetését. Íme néhány fontosabb munkafolyamat: Az első lépés az új terasz vagy a műút megtisztítása és kijelölése. A munka magában foglalhatja a régi burkolatok eltávolítását, a növényzet eltávolítását, a tereprendezést stb. Ezután a felület készen áll az aljzat lefektetésére. A tereprendezéssel / földmunkával dolgozó munkások egyengetik és tömörítik a talajt, hogy megerősítsék azt. Ezután egy gyomnak ellenálló membrán / szövet réteget fektetnek, hogy megakadályozzák a gyomok növekedését a csempe között. Nagyon ajánljuk ezt a lépést mert ez sok kellemetlenséget fog megspórolni Önnek a jövőbeli karbantartásnál. A membránra / szövetre alapréteget viszünk fel, amelyet jól össze kell tömöríteni, hogy egyenletes szilárd felület alakuljon ki. Ha a felület egyenletes és szilárd, akkor a járólapokat lefektetik. Amikor megszáradnak, a burkolatszakértők megmossák őket, és betömik a burkolólapok közötti réseket. Azonnal élvezheti az új felhajtót vagy teraszt.

A burkolással kapcsolatos egyéb szolgáltatások: A burkolás mellett a burkolt felületeken különféle karbantartási és javítási szolgáltatásokat is kínálunk. Itt van egy rövid lista arról, mit kínálunk: Mindenféle teraszt burkolunk, burkolatokat javítjuk. Cserélhetjük a törött deszkákat vagy tömböket, valamint újból kikövezhetjük a sérült területeket. Régi épületeket újravakolunk és fugázunk a nedvesség ellen. Gyomeltávolítást vállalunk, magasnyomásos mosást és gyantával kötött felületek karbantartását. A magasnyomásos mosást csak vízzel végezzük, vegyszerek hozzáadása nélkül, ami rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket.

Gyakran Ismételt Kérdések

K: Hogyan módosíthatom a Wilio lekérdezésemet? V: Csak jelentkezzen be Wilio-fiókjába, és kattintson a Saját projektek elemre. Kattintson a szerkeszteni kívánt projektre, és válassza az Opciók menü Projekt szerkesztése ikont. Csupán ennyit kell tennie. Hívhat is minket, egyik barátságos ügyfélszolgálati képviselőnk elvégezheti a kért változtatásokat az Ön számára.

Kérdés: Milyen típusú burkolólapokkal dolgozhat? Válasz: Gyakorlatilag mindenféle burkolatot lefektethetünk, de a leggyakoribb burkolólapok, amelyeket vásárlóink ​​igényelnek, mészkőből, homokkőből, tömbburkolatból és kőből készülnek. A burkolási szakértők kérésre természetes kőburkolatot is elhelyezhetnek és törött márvánnyal megerősíthetnek.

Kérdés: Hogyan kell karbantartani az új csempéimet? Válasz: A terasz vagy a műút karbantartása könnyen elvégezhető egy nagynyomású tisztítóval. Magasnyomásos mosást kínálunk, amelyet csak nagy nyomású vízzel végeznek. Nem javasoljuk fehérítő és egyéb erős vegyszerek használatát a foltok és szennyeződések eltávolításához, mert ez károsíthatja a járólap mintáit és szennyezheti kertjét.

Kérdés: Szükségem van-e építési engedélyre az új teraszom vagy autóbejáróm burkolásához? Válasz: Nem, nincs szükség építési engedélyre, mert a burkoláshoz felhasznált anyagok áteresztőek. A vízelvezetés akkor is, ha nem áteresztő, a gyepre vagy más áteresztő felületre kerül.

Kérdés: Kinőhetnek gyomok a járólapok között? Válasz: Egy valamirevaló burkoló cég mindig a gyomoknak ellenálló membránt helyez a burkolat alá, mielőtt teherhordó alapot hozna létre. Ez megakadályozza a gyomok növekedését a táblák között.